Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
2064
дрога
Штип
ул „Битолска“
25.09.2012
24.09.2012
41.75
22.2
7440
дрога
Штип
с.Облешево
25.09.2015
24.09.2015
41.8839322
22.3322867
13840
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
24.05.2018
24.05.2018
41.75
22.2
10769
кражба
Штип
25.01.2017
12.12.2016
41.75
22.2
12817
насилство
Штип
13.01.2018
13.01.2018
41.75
22.2
530
кражба
Штип
ул „Вера Циривири“
23.09.2011
21.09.2011
41.7148637
21.7957705
7954
кражба
Штип
ул."Васил Доганџиски"
22.12.2015
21.12.2015
41.7307763
22.1963722
17170
друго
Штип
02.03.2020
28.02.2020
41.75
22.2
6675
документи
Штип
08.04.2015
07.04.2015
41.75
22.2
1556
кражба
Штип
20.03.2012
19.03.2012
41.75
22.2
13588
дрога
Штип
26.04.2018
25.04.2018
41.75
22.2
15636
друго
Штип
10.09.2019
06.09.2019
41.75
22.2
1301
друго
Штип
ул.„Сајбие Демир“
21.01.2012
20.01.2012
41.7541117
22.1964401
1815
дрога
Штип
18.06.2012
17.06.2012
41.75
22.2
16407
друго
Штип
02.12.2019
29.11.2019
41.75
22.2
2072
дрога
Штип
26.09.2012
17.06.2012
41.75
22.2
4120
дрога
Штип
11.12.2013
10.12.2013
41.75
22.2
9240
друго
Штип
с.Ебеплија
06.06.2016
05.02.2006
41.7596651
22.3702863
10520
друго
Штип
26.12.2016
25.12.2016
41.75
22.2
2841
кражба
Штип
30.11.-0001
31.12.1969
41.75
22.2
4633
документи
Штип
07.03.2014
06.03.2014
41.75
22.2
16921
сообраќај
Штип
ул."Асном"
04.02.2020
03.02.2020
41.75
22.2
2842
сообраќај
Штип
30.11.-0001
02.03.2013
41.75
22.2
4890
дрога
Штип
с. Таринци-општина
11.04.2014
10.04.2014
41.7989
22.2303
7706
документи
Штип
с.Доброшани
17.11.2015
17.08.2015
41.7404457
22.0796807
9498
дрога
Штип
21.07.2016
20.07.2016
41.75
22.2
11290
друго
Штип
08.04.2017
07.04.2017
41.75
22.2
6427
друго
Штип
22.02.2015
21.02.2015
41.75
22.2
7707
кражба
Штип
17.11.2015
16.11.2015
41.75
22.2
11291
насилство
Штип
с.Таринци
09.04.2017
08.04.2017
41.7987274
22.2279697
11292
кражба
Штип
09.04.2017
08.04.2017
41.75
22.2
11548
кражба
Штип
ул."Широк Дол"
18.05.2017
26.02.2017
41.7437309
22.2006705
7453
кражба
Штип
с.Калапетровци
26.09.2015
08.02.2009
41.7046061
22.3091885
8989
кражба
Штип
с.Аргулица
04.05.2016
03.05.2016
41.8191981
22.2786388
11805
друго
Штип
ул."Стојан Гологанов"
26.06.2017
25.06.2017
41.75
22.2
2334
сообраќај
Штип
с.Карбинци
22.11.2012
10.09.2012
41.8167
22.2333
2590
дрога
Штип
14.01.2013
13.01.2013
41.75
22.2
8990
кражба
Штип
04.05.2016
03.05.2016
41.75
22.2
4639
кражба
Штип
ул.„Митко Шекерински“
08.03.2014
07.03.2014
41.7344045
22.2012653
9759
оружје
Штип
ул."Боро Арсов"
16.08.2016
15.08.2016
41.746429
22.199654
13344
друго
Штип
03.04.2018
02.04.2018
41.75
22.2
15906
друго
Штип
09.10.2019
08.10.2019
41.75
22.2
2851
кражба
Штип
04.03.2013
03.03.2013
41.75
22.2
11299
насилство
Штип
ул "Радански Пат"
10.04.2017
09.04.2017
41.7432106
22.2031593
2852
сообраќај
Штип
04.03.2013
02.03.2013
41.75
22.2
11301
друго
Штип
ул "Сутјеска"
10.04.2017
10.04.2017
41.7443964
22.1971035
2598
насилство
Штип
ул „Тошо Арсов“
15.01.2013
14.01.2013
41.9179701
22.412077
15142
друго
Штип
25.06.2019
24.06.2019
41.75
22.2
8231
насилство
Штип
ул."Гоце Делчев"
07.02.2016
06.02.2016
41.75
22.2
9255
сообраќај
Штип
09.06.2016
08.06.2016
41.75
22.2
12583
сообраќај
Штип
ул "Карл Маркс"
30.11.2017
29.11.2017
41.75
22.2
16935
сообраќај
Штип
05.02.2020
04.02.2020
41.75
22.2
8744
дрога
Штип
31.03.2016
08.03.2016
41.75
22.2
12072
друго
Штип
с.Теранци
03.08.2017
02.08.2017
41.8513066
22.3531494
6441
документи
Штип
27.02.2015
24.01.2015
41.75
22.2
7466
насилство
Штип
с.Лакавица
30.09.2015
29.09.2015
41.6516212
22.2357937
10538
сообраќај
Штип
ул."Сремски Фронт"
27.12.2016
26.12.2016
41.7498439
22.2001037
2603
кражба
Штип
с. Липов
16.01.2013
15.01.2013
41.7072
22.2456
10539
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
27.12.2016
26.12.2016
41.9109403
22.4075944
9260
сообраќај
Штип
ул."Партизанска"
10.06.2016
09.06.2016
41.7545803
22.1941893
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL