Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15356
друго
Скопје
улицата "Февруарски поход"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
13179
друго
улицата "Трифун Хаџијанев"
17.03.2018
16.03.2018
0
0
13690
друго
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
14467
друго
Скопје
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
05.08.2018
05.08.2018
41.608635
21.745275
15357
друго
Скопје
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
07.08.2019
06.08.2019
42.003812
21.452246
14466
друго
Скопје
улицата "Трета Македонска Бригада"
05.08.2018
05.08.2018
42.003812
21.452246
14430
сообраќај
Прилеп
улицата "Трајко Николоски"
02.08.2018
01.08.2018
41.35173
21.56214
13611
сообраќај
Скопје
улицата "Тодор Чопов"
29.04.2018
29.04.2018
41.9973462
21.4279956
14782
сообраќај
Куманово
улицата "Тоде Думба"
09.10.2018
08.10.2018
42.13337
21.72584
14328
сообраќај
Скопје
улицата "Тале Христов"
21.07.2018
21.07.2018
42.0237952
21.4414706
13669
друго
Битола
улицата "Струмичка"
04.05.2018
03.05.2018
41.032799
21.34029
15388
сообраќај
Кавадарци
улицата "Страшо Пинџур"
12.08.2019
11.08.2019
41.411192
21.9982338
13253
кражба
Скопје
улицата "Стефан Јакимовски Дедов"
23.03.2018
22.03.2018
42.003812
21.452246
13968
сообраќај
Штип
улицата "Сремски Фронт"
09.06.2018
08.06.2018
41.7498887
22.2000793
13663
друго
Штип
улицата "Солунска"
04.05.2018
03.05.2018
41.75
22.2
13556
друго
Струга
улицата "Славеј Планина"
25.04.2018
24.04.2018
41.1775
20.6788889
16151
сообраќај
Скопје
улицата "Скупи"
03.11.2019
02.11.2019
42.003812
21.452246
15912
друго
Скопје
улицата "Скупи"
11.10.2019
10.10.2019
42.003812
21.452246
14487
сообраќај
Скопје
улицата "Скупи"
07.08.2018
06.08.2018
42.0148409
21.3946885
14516
сообраќај
Скопје
улицата "Скупи"
08.08.2018
07.08.2018
42.0148409
21.3946885
14401
сообраќај
Охрид
улицата "Сирма Војвода"
29.07.2018
28.07.2018
41.12162
20.819441
15606
сообраќај
Охрид
улицата "Сирма Војвода"
07.09.2019
06.09.2019
41.12162
20.819441
13906
насилство
Скопје
улицата "Свети Кирил и Методиј"
30.05.2018
29.05.2018
42.003812
21.452246
16837
сообраќај
Крива Паланка
улицата "Свети Јоаким Осоговски"
30.11.-0001
25.01.2020
42.2173226
22.28609
13472
друго
Скопје
улицата "Самоилова"
18.04.2018
17.04.2018
42.003812
21.452246
15608
друго
Скопје
улицата "Самоилова"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
14469
кражба
Скопје
улицата "Самарџиска"
05.08.2018
04.08.2018
42.0027367
21.4381543
13486
дрога
Скопје
улицата "Сава Михајлов"
19.04.2018
16.04.2018
42.003812
21.452246
15627
сообраќај
Скопје
улицата "Ристо Шишков"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
14488
сообраќај
Велес
улицата "Ристо Попов"
07.08.2018
06.08.2018
41.73
21.78
6944
сообраќај
Охрид
улицата "Распаќе"
07.06.2015
05.06.2015
41.1230977
20.8016481
8018
сообраќај
Охрид
улицата "Радојца Новичиќ"
01.01.2016
31.12.2015
41.1165366
20.7972291
7259
кражба
Охрид
улицата "Радојца Новичиќ"
12.08.2015
31.07.2015
41.1163487
20.7967307
14412
друго
Скопје
улицата "Радишанска"
30.07.2018
29.07.2018
42.003812
21.452246
13176
друго
Скопје
улицата "Пушкинова"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
11806
насилство
Прилеп
улицата "Пролетерски бригади"
26.06.2017
25.06.2017
41.35173
21.56214
13670
сообраќај
Струга
улицата "Пролетерски Бригади"
04.05.2018
03.04.2018
41.1775
20.6788889
13633
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
02.05.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
14521
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
08.08.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
14391
оружје
Тетово
улицата "Полог"
28.07.2018
27.07.2018
42.00864
20.974159
13848
сообраќај
улицата "Питу Гули"
24.05.2018
23.05.2018
0
0
13842
друго
Берово
улицата "Пионерска"
24.05.2018
23.05.2018
41.71
22.85
13170
сообраќај
Скопје
улицата "Петре Георгиев"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
13926
сообраќај
Струмица
улицата "Перо Наков"
03.06.2018
02.06.2018
41.441441
22.64183
13686
друго
Скопје
улицата "Перо Наков"
06.05.2018
04.05.2018
41.9888408
21.4992434
13691
насилство
Скопје
улицата "Перо Наков"
06.05.2018
05.05.2018
41.9888408
21.4992434
13741
оружје
Скопје
улицата "Перо Наков"
09.05.2018
09.05.2018
41.9888408
21.4992434
15329
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
02.08.2019
01.08.2019
41.1775
20.6788889
17907
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
01.06.2020
11.05.2020
41.1775
20.6788889
16380
сообраќај
Битола
улицата "Партизанска"
30.11.2019
29.11.2019
41.032799
21.34029
14335
оружје
Битола
улицата "Партизанска"
22.07.2018
21.07.2018
41.024006
21.3232956
14204
друго
Скопје
улицата "Партение Зографски"
28.06.2018
28.06.2018
41.608635
21.745275
14792
сообраќај
Скопје
улицата "Париска"
19.10.2018
19.10.2018
42.003812
21.452246
13351
сообраќај
Гевгелија
улицата "Павел Шатев"
04.04.2018
04.04.2018
41.15
22.51
13184
друго
Македонски Брод
улицата "Орце Николов"
18.03.2018
17.03.2018
41.5124006
21.2159425
13481
насилство
Гостивар
улицата "Орце Николов"
18.04.2018
17.04.2018
41.800911
20.914169
13407
насилство
Македонски Брод
улицата "Новопроектирана"
09.04.2018
08.04.2018
41.5124006
21.2159425
13552
сообраќај
Куманово
улицата "Никшичка"
25.04.2018
25.04.2018
42.13337
21.72584
16433
сообраќај
Битола
улицата "Никола Тесла"
05.12.2019
04.12.2019
41.032799
21.34029
13972
насилство
Куманово
улицата "Никола Спасиќ"
09.06.2018
08.06.2018
42.13337
21.72584
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL