Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
16145
друго
Гостивар
улицата "Живко Брајковски"
03.11.2019
02.11.2019
41.800911
20.914169
15519
сообраќај
Охрид
улицата "Егејска"
28.08.2019
27.08.2019
41.12162
20.819441
14299
сообраќај
Куманово
улицата "Доне Божинов"
16.07.2018
15.07.2018
42.13337
21.72584
16666
друго
Скопје
улицата "Димо Хаџи Димов"
05.01.2020
04.01.2020
42.003812
21.452246
14207
насилство
Тетово
улицата "Димо Гавроски-Кара"
28.06.2018
22.06.2018
42.00864
20.974159
16141
сообраќај
Охрид
улицата "Димитрија Чуповски"
02.11.2019
02.11.2019
41.12162
20.819441
13845
насилство
Скопје
улицата "Димитрија Чуповски"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
14378
сообраќај
Кочани
улицата "Димитар Влахов" во
26.07.2018
25.07.2018
41.9159943
22.4091858
16381
сообраќај
Виница
улицата "Димитар Влахов"
30.11.2019
29.11.2019
41.8865
22.50782
13529
сообраќај
Тетово
улицата "Дижонска"
23.04.2018
22.04.2018
42.00864
20.974159
13840
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
24.05.2018
24.05.2018
41.75
22.2
16146
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
03.11.2019
02.11.2019
41.800911
20.914169
13638
сообраќај
Прилеп
улицата "Гоце Делчев"
03.05.2018
02.05.2018
41.35173
21.56214
13644
друго
Тетово
улицата "Гоце Делчев"
03.05.2018
02.05.2018
42.00864
20.974159
15049
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
04.05.2019
03.05.2019
41.800911
20.914169
14809
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
10.11.2018
09.11.2018
41.75
22.2
14399
кражба
Скопје
улицата "Ѓорче Петров"
28.07.2018
27.07.2018
42.0606374
21.3202736
13480
кражба
Прилеп
улицата "Ѓорче Петров"
18.04.2018
17.04.2018
41.35173
21.56214
14340
насилство
Скопје
улицата "Горно Лисиче"
22.07.2018
21.07.2018
41.9620066
21.5060785
16832
друго
Македонски Брод
улицата "Ѓорѓи Капчев"
25.01.2020
24.01.2020
41.5124006
21.2159425
14439
оружје
Скопје
улицата "Гвадалахара"
02.08.2018
01.08.2018
42.003812
21.452246
14465
друго
Скопје
улицата "Гвадалахара"
05.08.2018
04.08.2018
41.608635
21.745275
13601
насилство
Скопје
улицата "Гаврил Константиновиќ"
28.04.2018
23.04.2018
42.003812
21.452246
13933
насилство
Скопје
улицата "Воин Драшковиќ"нејзиниот
03.06.2018
02.06.2018
42.003812
21.452246
13595
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Ивец"
28.04.2018
28.04.2018
41.9386992
21.5222968
15387
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Васил Чакаларов"
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
13600
насилство
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
28.04.2018
27.04.2018
41.9898536
21.451679
15299
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15347
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
04.08.2019
03.08.2019
42.003812
21.452246
13246
кражба
Струмица
улицата "Виа Игнациа"
22.03.2018
09.02.2018
41.441441
22.64183
14363
сообраќај
Скопје
улицата "Вера Јоциќ"
25.07.2018
24.07.2018
42.003812
21.452246
14392
кражба
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
28.07.2018
27.07.2018
41.9973462
21.4279956
13466
сообраќај
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
17.04.2018
16.04.2018
42.003812
21.452246
13469
сообраќај
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
18.04.2018
17.04.2018
42.003812
21.452246
13647
насилство
Штип
улицата "Васил Доганџиски"
03.05.2018
01.05.2018
41.75
22.2
13350
сообраќај
Скопје
улицата "Васил Ѓоргов"
04.04.2018
03.04.2018
42.003812
21.452246
16610
сообраќај
Скопје
улицата "Васил Ѓоргов"
27.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
13697
сообраќај
Велес
улицата "Брегалничка"
07.05.2018
06.05.2018
41.73
21.78
13399
друго
Охрид
улицата "Бранко Заревски"
08.04.2018
07.04.2018
41.12162
20.819441
13682
насилство
улицата "Бранко Заревски"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
15442
друго
улицата "Бранислав Нушиќ"
18.08.2019
17.08.2019
0
0
15434
сообраќај
Тетово
улицата "Браќа Миладиновци"
17.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
14413
оружје
Тетово
улицата "Браќа Миладинови"
30.07.2018
29.07.2018
42.00864
20.974159
13171
дрога
Тетово
улицата "Браќа Миладинови"
17.03.2018
17.03.2018
42.00864
20.974159
14405
друго
Делчево
улицата "Боца Иванова"
29.07.2018
28.07.2018
41.9666667
22.7666667
13604
сообраќај
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
29.04.2018
28.04.2018
42.003812
21.452246
13651
сообраќај
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
04.05.2018
03.05.2018
42.0250973
21.4396401
15598
друго
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
13483
друго
Струга
улицата "Боро Шаин"
19.04.2018
18.04.2018
41.1775
20.6788889
13553
сообраќај
Скопје
улицата "Боро Менков"
25.04.2018
25.04.2018
42.003812
21.452246
14426
сообраќај
Струга
улицата "Боро Калајџиески"
02.08.2018
01.08.2018
41.1775
20.6788889
14432
друго
Скопје
улицата "Борис Сарафов"
02.08.2018
01.08.2018
42.0085769
21.3462265
13284
сообраќај
Скопје
улицата "Борис Сарафов"
27.03.2018
26.03.2018
42.003812
21.452246
13608
сообраќај
Ресен
улицата "Борис Кидрич"
29.04.2018
28.04.2018
41.0889
21.0122
16983
насилство
Тетово
улицата "Благоја Тоска"
09.02.2020
08.02.2020
42.00864
20.974159
13411
сообраќај
Скопје
улицата "Благоја Стефковски"
09.04.2018
08.04.2018
42.003812
21.452246
13192
насилство
Прилеп
улицата "Благоја Стефковски"
18.03.2018
18.03.2018
41.35173
21.56214
14359
сообраќај
Прилеп
улицата "Биди маж"
25.07.2018
25.07.2018
41.608635
21.745275
13357
насилство
Гостивар
улицата "Белградска"
04.04.2018
03.04.2018
41.800911
20.914169
14440
сообраќај
Штип
улицата "Балканска"
02.08.2018
01.08.2018
41.75
22.2
14269
сообраќај
Велес
улицата "АСНОМ"
11.07.2018
10.07.2018
41.7194197
21.7702424
13643
кражба
улицата "Антон Попов"
03.05.2018
02.05.2018
0
0
14482
сообраќај
Скопје
улицата "Антон Попов"
06.08.2018
06.02.2008
41.9847488
21.4341142
14205
друго
Скопје
улицата "Антон Димитров"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
16153
друго
Скопје
улицата "Анри Барбис"
03.11.2019
02.11.2019
42.003812
21.452246
13397
оружје
Македонски Брод
улицата "Ангел Винички"
08.04.2018
08.04.2018
41.5124006
21.2159425
13354
друго
Скопје
улицата "Анастас Митрев"
04.04.2018
03.04.2018
42.003812
21.452246
13849
насилство
Скопје
улицата "Аминта Трети"
24.05.2018
23.05.2018
42.0004896
21.4245293
13599
насилство
Скопје
улицата "Аминта Трети"
28.04.2018
28.04.2018
42.003812
21.452246
14341
насилство
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
22.07.2018
21.07.2018
42.003812
21.452246
13916
сообраќај
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
02.06.2018
01.06.2018
42.003812
21.452246
14203
насилство
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
13905
кражба
Скопје
улицата "Александар Урдаревски"
30.05.2018
29.05.2018
42.003812
21.452246
13550
сообраќај
Скопје
улицата "Александар Урдаревски"
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
14518
насилство
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
08.08.2018
02.05.2018
41.35173
21.56214
14812
сообраќај
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
14.11.2018
13.11.2018
41.35173
21.56214
14364
кражба
Скопје
улицата "Австралиска"
25.07.2018
24.07.2018
42.003812
21.452246
7274
насилство
Прилеп
улицата "Абас Емин"
15.08.2015
14.08.2015
41.35173
21.56214
17822
насилство
Охрид
улицата "Абас Емин"
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
14765
сообраќај
Охрид
улицата "Абаз Емин"
24.09.2018
23.09.2018
41.12162
20.819441
15415
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
13626
кражба
Битола
улицата "Џон Кенеди"
02.05.2018
01.05.2018
41.032799
21.34029
14419
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
31.07.2018
30.07.2018
42.0134036
21.4388806
13563
кражба
Битола
улицата "Џон Кенеди"
25.04.2018
25.04.2018
41.032799
21.34029
14522
насилство
Скопје
улицата "Његошева"
08.08.2018
15.05.2018
42.003812
21.452246
14196
сообраќај
Скопје
улицата "Јужноморавски бригади"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
14791
сообраќај
Прилеп
улицата "Јоска Јорданоски"
18.10.2018
17.10.2018
41.35173
21.56214
15413
друго
Гостивар
улицата "ЈНА"
15.08.2019
14.08.2019
41.800911
20.914169
15409
друго
Скопје
улицата "Јани Лукроски"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
15489
друго
Скопје
улицата "Јани Лукровски"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15621
друго
Скопје
улицата "Јадранска магистрала"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
14868
сообраќај
Скопје
улицата "Јадранска Магистрала"
18.12.2018
17.12.2018
42.003812
21.452246
15429
дрога
Свети Николе
улицата "9-ти Мај"
17.08.2019
30.01.2018
41.8666667
21.95
16379
друго
Дебар
улицата "8-ми Септември"
30.11.2019
29.11.2019
41.52
20.53
14301
друго
Скопје
улицата "8"
16.07.2018
15.07.2018
42.003812
21.452246
15359
сообраќај
Охрид
улицата "7 ми Ноември"
07.08.2019
06.08.2019
41.12162
20.819441
15927
друго
Скопје
улицата "50-та Девизија"
12.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
13175
сообраќај
Скопје
улицата "4-ти Јули"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
14183
насилство
Битола
улицата "376"
27.06.2018
26.06.2018
41.032799
21.34029
14184
насилство
Битола
улицата "376"
27.06.2018
26.06.2018
41.032799
21.34029
15488
друго
Битола
улицата "376"
23.08.2019
22.08.2019
41.032799
21.34029
11869
кражба
Кичево
улицата "29-ти Ноември"
07.07.2017
06.07.2017
41.5177778
20.9655556
11870
кражба
Кичево
улицата "29-ти Ноември"
07.07.2017
06.07.2017
41.5177778
20.9655556
12347
кражба
Тетово
улицата "29 Ноември"
15.10.2017
15.10.2017
42.00864
20.974159
14175
сообраќај
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
27.06.2018
26.06.2018
42.003812
21.452246
13701
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.05.2018
06.05.2018
42.003812
21.452246
15597
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
14794
сообраќај
Тетово
улицата "180"
23.10.2018
22.10.2018
42.00864
20.974159
13841
сообраќај
Скопје
улицата "18"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
14311
сообраќај
Скопје
улицата "1732"
18.07.2018
17.07.2018
42.003812
21.452246
16661
друго
Тетово
улицата "133"
05.01.2020
04.01.2020
42.00864
20.974159
13059
оружје
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
23.02.2018
22.02.2018
42.003812
21.452246
13850
сообраќај
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
13607
оружје
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
29.04.2018
28.04.2018
41.9910608
21.4349918
13277
друго
Тетово
улицата "11-ти Октомври"
27.03.2018
26.03.2018
42.00864
20.974159
15330
сообраќај
Куманово
улицата "11-ти Октомври"
02.08.2019
01.08.2019
42.13337
21.72584
13050
сообраќај
Гостивар
улицата "11-ти Октомври"
21.02.2018
20.02.2018
41.800911
20.914169
16460
сообраќај
Куманово
улицата "11 Октомври"
11.12.2019
10.12.2019
42.13337
21.72584
13439
сообраќај
Скопје
улицата "101"
13.04.2018
13.04.2018
42.003812
21.452246
13843
сообраќај
Скопје
улицата "1"
24.05.2018
24.05.2018
42.003812
21.452246
16560
сообраќај
Скопје
улицата "1"
20.12.2019
19.12.2019
42.003812
21.452246
13628
кражба
Скопје
улицата
02.05.2018
30.04.2018
42.0017224
21.4189571
14684
друго
Скопје
улица "Македонија"
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
16570
сообраќај
Скопје
улица позади Трговскиот центар "Капитол"
21.12.2019
20.12.2019
42.003812
21.452246
16359
сообраќај
Скопје
улица од бул."Јане
28.11.2019
27.11.2019
42.003812
21.452246
14695
кражба
Струга
улица Маршал Тито"
20.08.2018
19.08.2018
41.1775
20.6788889
12609
друго
Македонски Брод
улица Коперникова
03.12.2017
02.12.2017
41.5124006
21.2159425
12800
друго
Тетово
улица Коле Неделкоски"
08.01.2018
07.01.2018
41.9673091
20.9759539
15487
сообраќај
Скопје
улица и булеварот "Јане Сандански"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
17829
насилство
Скопје
улица и
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
13745
сообраќај
Кочани
улица Димитар Влахов"
11.05.2018
10.05.2018
41.9159943
22.4091858
7115
насилство
улица 8ми Ноември во Неготино
30.11.-0001
14.07.2015
41.482922
22.092349
8304
насилство
Радовиш
улица 8 Септември"
16.02.2016
15.02.2016
41.6361111
22.4666667
14160
сообраќај
Кавадарци
улица "Шишка"
26.06.2018
25.06.2018
41.4399356
22.0197183
7403
кражба
Кавадарци
улица "Шишка"
17.09.2015
12.09.2015
41.4399356
22.0197183
13986
кражба
Скопје
улица "Шекспирова"
10.06.2018
09.06.2018
42.0030843
21.4074836
14703
сообраќај
Штип
улица "Черења"
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
13982
кражба
Скопје
улица "Црногорска"
10.06.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
14689
сообраќај
Струмица
улица "Цветан Димов"
20.08.2018
19.08.2018
41.441441
22.64183
8016
сообраќај
Охрид
улица "Цар Самоил"
01.01.2016
01.01.2016
41.12162
20.819441
14910
сообраќај
Кавадарци
улица "Цано Поп Ристов"
31.01.2019
30.01.2019
41.411192
21.9982338
12986
сообраќај
Скопје
улица "Христо Татарчев"
09.02.2018
08.02.2018
41.9752151
21.4438105
13521
насилство
Скопје
улица "Христо Татарчев"
22.04.2018
22.04.2018
42.003812
21.452246
14774
сообраќај
Скопје
улица "Франклин Рузвелт"
29.09.2018
29.09.2018
42.003812
21.452246
13150
насилство
Скопје
улица "Фрањо Клуз"
11.03.2018
11.03.2018
42.002076
21.422411
12706
сообраќај
Скопје
улица "Фрањо Клуз"
19.12.2017
19.12.2017
41.985359
21.4500637
16597
сообраќај
Скопје
улица "Филип Втори Македонски"
25.12.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
12924
сообраќај
Скопје
улица "Ферит Мурати"
31.01.2018
30.01.2018
42.003812
21.452246
15856
сообраќај
Скопје
улица "Трнодол"
04.10.2019
03.10.2019
42.003812
21.452246
13429
кражба
Скопје
улица "Тодор Чангов"
11.04.2018
10.04.2018
42.003812
21.452246
12558
кражба
Тетово
улица "Тодор Ципоски Мерџан"
21.11.2017
16.11.2017
42.0110427
20.9696408
13703
сообраќај
Куманово
улица "Тоде Мендол"
07.05.2018
06.05.2018
42.13337
21.72584
12657
насилство
Гостивар
улица "Тоде Богданоски"
14.12.2017
13.12.2017
41.7921478
20.9121862
12671
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
15.12.2017
14.12.2017
41.75
22.2
13490
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
21.04.2018
20.04.2018
41.75
22.2
14828
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
23.11.2018
22.11.2018
41.75
22.2
14854
насилство
Битола
улица "Студенска"
07.12.2018
06.12.2018
41.032799
21.34029
14228
сообраќај
Тетово
улица "Страшо Пинџур"
30.06.2018
29.06.2018
42.00864
20.974159
14330
сообраќај
Скопје
улица "Стокхолмска"
22.07.2018
21.07.2018
42.0024839
21.384881
14675
сообраќај
Куманово
улица "Средорек"
18.08.2018
17.08.2018
42.1418724
21.7219673
13163
оружје
Битола
улица "Солунска"
15.03.2018
14.03.2018
41.0255418
21.335372
14818
сообраќај
Битола
улица "Смилевски Конгрес"
18.11.2018
18.11.2018
41.032799
21.34029
13160
сообраќај
Виница
улица "Славчо Стојменски"
15.03.2018
15.03.2018
41.8865
22.50782
14502
насилство
Скопје
улица "Скупи"
07.08.2018
05.06.2018
42.003812
21.452246
14650
кражба
Свети Николе
улица "Септемвриска"
16.08.2018
15.08.2018
41.8666667
21.95
15493
друго
Скопје
улица "Светиниколска"
24.08.2019
23.08.2019
42.003812
21.452246
12988
кражба
Битола
улица "Св.Климент Охридски"
09.02.2018
08.02.2002
41.032799
21.34029
13325
кражба
улица "Самоилова"
31.03.2018
30.03.2018
42.0057638
21.4332794
13129
сообраќај
Скопје
улица "Самоилова"
09.03.2018
08.03.2018
42.003812
21.452246
12367
насилство
Делчево
улица "Самоилова"
16.10.2017
28.08.2017
41.9666667
22.7666667
14813
сообраќај
Скопје
улица "Самоилова"
15.11.2018
14.11.2018
42.003812
21.452246
13159
сообраќај
Куманово
улица "Сава Ковачевиќ"
15.03.2018
14.03.2018
42.13337
21.72584
17191
друго
Кичево
улица "Рудничка"
03.03.2020
02.03.2020
41.5177778
20.9655556
13201
оружје
Кочани
улица "Роза Петрова"
19.03.2018
19.02.2018
41.9166667
22.4166667
15309
друго
Гевгелија
улица "Ристо Чавдаров"
31.07.2019
30.07.2019
41.15
22.51
16640
дрога
Штип
улица "Радански пат"
29.12.2019
28.12.2019
41.75
22.2
15003
друго
Кавадарци
улица "Рајна Соколова"
04.04.2019
03.04.2019
41.411192
21.9982338
13831
друго
Скопје
улица "Пролет"
23.05.2018
21.05.2018
41.9973462
21.4279956
13257
друго
Радовиш
улица "Плоштад Слобода"
23.03.2018
31.12.2017
41.6387407
22.4635643
15505
сообраќај
Куманово
улица "Пириниска"
26.08.2019
25.08.2019
42.13337
21.72584
15609
дрога
Скопје
улица "Петре Георгиев"
08.09.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
12198
насилство
Куманово
улица "Перо Чичо"
27.09.2017
12.09.2017
42.1322404
21.7211148
12593
сообраќај
Скопје
улица "Перо Наков"
02.12.2017
01.12.2017
41.9970362
21.4836735
13950
кражба
Скопје
улица "Перо Наков"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13951
кражба
Скопје
улица "Перо Наков"
07.06.2017
06.06.2018
41.9888408
21.4992434
14289
насилство
Скопје
улица "Перо Наков"
14.07.2018
13.07.2018
42.003812
21.452246
13768
насилство
Скопје
улица "Партизански Одреди"
13.05.2018
13.05.2018
42.003812
21.452246
13270
насилство
Штип
улица "Партизанска"во
26.03.2018
04.03.2018
41.75
22.2
13838
насилство
Битола
улица "Партизанска"
23.05.2018
22.05.2018
41.024006
21.3232956
13427
сообраќај
улица "Партизанска"
11.04.2018
10.04.2018
41.49205
22.09354
14815
сообраќај
Битола
улица "Партизанска"
17.11.2018
16.11.2018
41.032799
21.34029
13110
друго
Скопје
улица "Партение Зографски"
06.03.2018
05.03.2018
41.9825643
21.4363455
13111
друго
Скопје
улица "Партение Зографски"
06.03.2018
05.03.2018
41.9825643
21.4363455
13492
оружје
Скопје
улица "Палмиро Тољати"
21.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14213
оружје
Прилеп
улица "Павле Илиќ"
29.06.2018
28.06.2018
41.35173
21.56214
13762
друго
Гостивар
улица "Павле Аврамоски"
13.05.2018
12.05.2018
41.800911
20.914169
12479
друго
Битола
улица "П.Ѓорѓиев"
10.11.2017
09.11.2017
41.0262724
21.3418758
13491
насилство
Скопје
улица "Орце Николов"
21.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14778
сообраќај
Скопје
улица "Никшиќка"
03.10.2018
02.10.2018
42.003812
21.452246
13915
сообраќај
Битола
улица "Никола Тесла"
01.06.2018
31.05.2018
41.032799
21.34029
12603
сообраќај
улица "Никола Русински"
03.12.2017
02.12.2017
0
0
13130
сообраќај
Скопје
улица "Никола Русински"
09.03.2018
08.03.2018
42.0043028
21.3975353
16487
друго
Тетово
улица "Никола Парапунов"
14.12.2019
14.12.2019
42.00864
20.974159
12602
сообраќај
Скопје
улица "Никола Карев"
03.12.2017
02.12.2017
41.9899743
21.4434872
12266
кражба
Скопје
улица "Никола Кљусев"
10.10.2017
09.08.2017
41.9967611
21.4292139
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
15479
друго
Скопје
улица "Моцартова"
22.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL