Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
9661
насилство
Куманово
с.Ваксинце
06.08.2016
06.08.2016
42.2068561
21.664582
6884
документи
Куманово
село Ваксинце
27.05.2015
26.05.2015
42.2068561
21.664582
1850
друго
Куманово
с.Ваксинце
02.07.2012
11.05.2012
42.2061
21.6631
2010
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
15.09.2012
14.09.2012
42.2061
21.6631
2538
насилство
Куманово
с.Ваксинце
28.12.2012
23.11.2012
42.2061
21.6631
7694
друго
Крива Паланка
ул."11-ти Октомври"
16.11.2015
15.11.2015
42.2058454
22.3307965
7226
кражба
Крива Паланка
ул "Радко Минев"
07.08.2015
27.07.2015
42.2058454
22.3307965
4424
кражба
Крива Паланка
ул „Кристијан Тодоровски Карпош“
05.02.2014
04.02.2014
42.2058454
22.3307965
4440
сообраќај
Крива Паланка
ул.„Херој Карпош“
07.02.2014
06.02.2014
42.2058454
22.3307965
6039
сообраќај
Крива Паланка
с. Конопица
10.11.2014
10.11.2014
42.2058454
22.3307965
10156
друго
Куманово
с.Извор
23.10.2016
22.10.2016
42.2034171
21.578597
14658
сообраќај
Крива Паланка
ул "Св.Јоаким Осоговски"
17.08.2018
16.08.2018
42.2028074
22.3353618
5797
сообраќај
Крива Паланка
с.Дренак
26.09.2014
25.09.2014
42.2011
22.0308
4612
документи
Куманово
с.Старо Нагоричане
03.03.2014
02.03.2014
42.2
21.833333
309
насилство
Куманово
с. Старо Нагоричане
06.08.2011
06.08.2011
42.2
21.8333333
5177
насилство
Куманово
с.Старо Нагоричане
03.06.2014
16.02.2005
42.2
21.833333
12542
насилство
Крива Паланка
ул."Свети Јоаким Осоговски"
19.11.2017
19.11.2017
42.1979864
22.3243079
13093
сообраќај
Куманово
с.Костурник
02.03.2018
28.02.2018
42.1909388
21.7092978
10919
друго
Куманово
с.Костурник
15.02.2017
14.02.2016
42.1909388
21.7092978
849
насилство
Крива Паланка
с.Љубинци
16.11.2011
11.11.2011
42.1881029
22.1378052
1145
друго
Крива Паланка
с. Б,с-
26.12.2011
25.12.2011
42.18726
22.387775
11098
сообраќај
Куманово
с.Алашевце
20.03.2017
19.03.2017
42.1868708
21.5911734
1168
насилство
Крива Паланка
с.Конопница
30.12.2011
05.09.2011
42.182678
22.293441
556
сообраќај
Куманово
с.Глажња
28.09.2011
27.09.2011
42.1817043
21.5477617
8070
друго
Делчево
с.Дурачка
09.01.2016
08.01.2015
42.177123
22.3620904
8366
кражба
Куманово
с. Макреш
23.02.2016
19.01.2016
42.176701
21.8844326
2673
насилство
Крива Паланка
с.Гиновци
29.01.2013
16.12.2012
42.175077
22.171133
1718
оружје
Крива Паланка
с.Гиновци
24.04.2012
23.04.2012
42.175077
22.171133
2227
кражба
Куманово
с.Слупчане
31.10.2012
30.10.2012
42.174154
21.629069
1252
насилство
Куманово
село Слупчане
11.01.2012
11.01.2012
42.174154
21.629069
11815
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
27.06.2017
17.03.2017
42.173853
21.6288093
8233
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
07.02.2016
06.02.2016
42.173853
21.6288093
11828
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
29.06.2017
28.06.2017
42.173853
21.6288093
4661
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
13.03.2014
12.03.2014
42.173853
21.6288093
8302
оружје
Куманово
с.Слупчане
16.02.2016
15.02.2016
42.173853
21.6288093
8303
кражба
Куманово
с.Слупчане
16.02.2016
15.02.2016
42.173853
21.6288093
6314
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
26.01.2015
26.12.2014
42.173853
21.6288093
9143
насилство
Куманово
с. Слупчане-општина
27.05.2016
26.04.2016
42.173853
21.6288093
12475
друго
Скопје
с.Слупчане
10.11.2017
09.11.2017
42.173853
21.6288093
6115
документи
Куманово
с.Слупчане
01.12.2014
30.11.2014
42.173853
21.6288093
12515
друго
Куманово
с.Слупчане
13.11.2017
12.11.2017
42.173853
21.6288093
5375
друго
Куманово
с.Слупчане
03.07.2014
02.07.2014
42.173853
21.6288093
6199
сообраќај
Куманово
с.Речица
30.12.2014
29.12.2014
42.173646
21.696267
5831
насилство
Куманово
с.Речица
02.10.2014
23.08.2014
42.173646
21.696267
6936
друго
Куманово
с.Младо
05.06.2015
04.06.2015
42.169574
21.815579
6959
друго
Куманово
с. Младо
12.06.2015
11.06.2015
42.169574
21.815579
2692
друго
Куманово
с.Младо
31.01.2013
27.09.2012
42.169574
21.815579
400
друго
Куманово
с.Младо Нагоричане
29.08.2011
28.08.2011
42.169574
21.815579
5009
насилство
Куманово
с.Младо
30.04.2014
29.04.2014
42.169574
21.815579
6343
друго
Куманово
с.С.Нагоричане
01.02.2015
31.01.2015
42.169574
21.815579
759
насилство
Куманово
с.Младо
02.11.2011
01.11.2011
42.169574
21.815579
9830
кражба
Крива Паланка
с.Ранковце
24.08.2016
23.08.2016
42.1695387
22.116195
365
насилство
Крива Паланка
с.Ранковце
24.08.2011
23.08.2011
42.1695387
22.116195
10355
насилство
Крива Паланка
с.Ранковце
30.11.2016
29.11.2016
42.1695387
22.116195
2189
кражба
Крива Паланка
с.Ранковце
27.10.2012
26.10.2012
42.1695387
22.116195
8667
друго
Куманово
с. Ранковце
25.03.2016
10.03.2016
42.1695387
22.116195
11359
друго
Куманово
с.Младо
20.04.2017
18.02.2004
42.1693333
21.8121435
9705
насилство
Куманово
с. Младо
10.08.2016
08.07.2016
42.1693333
21.8121435
11757
насилство
Куманово
с.Младо
19.06.2017
02.05.2017
42.1693333
21.8121435
1704
сообраќај
Куманово
с.Долно Којнаре
21.04.2012
20.04.2012
42.1657861
21.7120925
7800
насилство
Куманово
с.Долно Којнаре
30.11.2015
29.08.2015
42.165694
21.7121857
7813
кражба
Куманово
с.Горно Којнаре
01.12.2015
30.11.2015
42.165694
21.7121857
14451
насилство
Крива Паланка
с.Псача
03.08.2018
02.08.2018
42.1655328
22.2056153
11173
сообраќај
Крива Паланка
с.Псача
25.03.2017
24.03.2017
42.1655328
22.2056153
14503
насилство
Крива Паланка
с.Псача
07.08.2018
02.08.2018
42.1655328
22.2056153
11772
сообраќај
Крива Паланка
с.Псача
21.06.2017
20.06.2017
42.1655328
22.2056153
8499
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
06.03.2016
05.03.2016
42.1638127
21.1761957
6541
кражба
Тетово
с.Јажинце
17.03.2015
20.12.2014
42.1638127
21.1761957
7833
кражба
Тетово
с. Јажинце
03.12.2015
23.09.2015
42.1638127
21.1761957
4981
кражба
Тетово
с.Јажинце
25.04.2014
12.02.2014
42.1635463
21.176367
5002
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
29.04.2014
28.04.2014
42.1635463
21.176367
5105
друго
Тетово
с.Јажинце
18.05.2014
17.05.2014
42.1635463
21.176367
4390
кражба
Тетово
с.Јажинце
29.01.2014
18.01.2014
42.1635281
21.1764466
2558
кражба
Тетово
с.Јажинце
02.01.2013
23.10.2012
42.1635281
21.1764466
1895
друго
Тетово
с.Јажинце
29.07.2012
28.07.2012
42.1633045
21.1760741
11476
сообраќај
Куманово
с.Оризари
10.05.2017
09.05.2017
42.1620559
21.616885
8525
документи
Куманово
с.Опае
08.03.2016
02.11.2015
42.1614824
21.6556388
7815
насилство
Куманово
с.Опае
01.12.2015
30.11.2015
42.1614824
21.6556388
10141
насилство
Куманово
с.Опае
22.10.2016
21.10.2016
42.1614824
21.6556388
8918
документи
Куманово
с. Опае
20.04.2016
15.06.2010
42.1614824
21.6556388
1567
друго
Куманово
с.Опае
21.03.2012
20.03.2012
42.161208
21.655591
5182
насилство
Куманово
с.Опае
04.06.2014
06.04.2014
42.161208
21.655591
6730
насилство
Куманово
с. Опае,кумановско
20.04.2015
30.03.2015
42.161208
21.655591
1891
оружје
Куманово
с.Опае
29.07.2012
29.07.2012
42.161208
21.655591
2154
друго
Куманово
с.Опае
18.10.2012
17.10.2012
42.161208
21.655591
1401
насилство
Куманово
село Опае
07.02.2012
06.02.2012
42.161208
21.655591
5859
насилство
Куманово
с.Опае
07.10.2014
06.10.2014
42.161208
21.655591
4998
дрога
Куманово
с.Облавце
28.04.2014
27.04.2014
42.161113
21.90613
393
сообраќај
Крива Паланка
с.Облавце
28.08.2011
27.08.2011
42.161113
21.90613
1760
друго
Куманово
с.Облавце
01.05.2012
30.04.2012
42.161113
21.90613
5138
сообраќај
Куманово
с. Оризари
27.05.2014
26.05.2014
42.1611
21.6183
5253
документи
Куманово
с. Оризаре
14.06.2014
13.06.2014
42.1611
21.6183
4726
кражба
Скопје
ул „42“
24.03.2014
23.03.2014
42.1604768
21.7361831
9760
насилство
Куманово
ул."Христијан Тодоровски-Карпош"
16.08.2016
15.08.2016
42.159987
21.7405988
10969
кражба
Скопје
ул "34"
23.02.2017
22.02.2017
42.1589385
21.7330477
848
друго
Крива Паланка
с.Мождивњак
16.11.2011
15.11.2011
42.158262
22.2413823
8030
оружје
Скопје
ул."159"
03.01.2016
03.01.2016
42.1580626
21.7422542
12392
сообраќај
Куманово
ул "39"
22.10.2017
21.10.2017
42.1580315
21.7344441
4396
насилство
Куманово
ул „Гоце Делчев“
31.01.2014
16.12.2013
42.1578471
21.7399001
7225
документи
Куманово
с.Режановце
07.08.2015
06.08.2015
42.1578
21.6753
5189
друго
Куманово
с. Режановце
04.06.2014
03.06.2014
42.1578
21.6753
6765
документи
Куманово
с.Режановце
28.04.2015
27.04.2015
42.1578
21.6753
6811
документи
Куманово
с.Режановце
07.05.2015
06.05.2015
42.1578
21.6753
10376
кражба
Куманово
с.Режановце
04.12.2016
03.12.2016
42.1573578
21.6765062
12999
сообраќај
Куманово
с. Режановце
11.02.2018
10.02.2018
42.1573578
21.6765062
9264
кражба
Тетово
с. Рогачево
10.06.2016
20.01.2016
42.1566267
21.1570716
5721
сообраќај
ул „1“
18.09.2014
15.02.2009
42.1564435
21.7336699
12191
друго
Куманово
ул "Средорек"
27.09.2017
26.09.2017
42.1564435
21.7336699
4439
насилство
Скопје
ул „Христијан Тодоровски Карпош“
07.02.2014
06.02.2014
42.156389
21.741111
5811
оружје
Скопје
ул „Христијан Тодоровски Карпош“
29.09.2014
28.09.2014
42.156389
21.741111
4533
оружје
Скопје
ул „Христијан Тодоровски Карпош“
21.02.2014
20.02.2014
42.156389
21.741111
5335
кражба
Куманово
с.Карпош
30.06.2014
23.05.2014
42.156389
21.741111
1830
насилство
Куманово
с.Војник
25.06.2012
10.04.2012
42.15638
21.867849
11338
насилство
Скопје
ул."1"
16.04.2017
15.04.2017
42.1561674
21.733338
9363
насилство
Скопје
ул."1"
28.06.2016
25.06.2016
42.1561674
21.733338
10993
кражба
Скопје
ул."1"
25.02.2017
25.02.2017
42.1561674
21.733338
11771
сообраќај
Скопје
ул."1"
21.06.2017
20.06.2017
42.1561674
21.733338
8459
оружје
Куманово
с.Липково
03.03.2016
02.03.2016
42.1561352
21.5870744
1295
оружје
Куманово
с.Липково
21.01.2012
20.01.2012
42.1561352
21.5870744
5908
оружје
Куманово
с.Липково
13.10.2014
12.10.2014
42.1561352
21.5870744
4397
друго
Куманово
с.Липково
31.01.2014
30.01.2014
42.1561352
21.5870744
2094
друго
Куманово
село Липково
30.09.2012
29.09.2012
42.1561352
21.5870744
6196
кражба
Куманово
с. Липково
29.12.2014
28.12.2014
42.1561352
21.5870744
5700
кражба
с.Липково
13.09.2014
12.09.2014
42.1561352
21.5870744
8541
друго
Куманово
с. Липково
10.03.2016
31.07.2015
42.1561352
21.5870744
1120
насилство
Куманово
с.Липково
23.12.2011
22.12.2011
42.1561352
21.5870744
5272
кражба
Куманово
с.Липково
18.06.2014
18.06.2014
42.1561352
21.5870744
6569
друго
Скопје
с.Липково
21.05.2015
20.03.2015
42.1561352
21.5870744
946
насилство
Куманово
с.Липково
03.12.2011
02.12.2011
42.1561352
21.5870744
5370
документи
Куманово
с.Липково
03.07.2014
02.07.2014
42.1561352
21.5870744
9847
дрога
Куманово
с. Ветуница
26.08.2016
23.08.2016
42.1546543
22.0908586
9268
кражба
Скопје
ул."104"
11.06.2016
10.06.2016
42.1540742
21.7337468
10806
друго
Скопје
ул."2"
28.01.2017
28.01.2017
42.1539552
21.7305624
11134
сообраќај
Скопје
ул "2"
22.03.2017
21.03.2017
42.1539552
21.7305624
5529
оружје
Скопје
ул.„2“
03.08.2014
02.08.2014
42.1538566
21.7303669
9291
друго
Куманово
с.Војник
17.06.2016
16.06.2016
42.152731
21.8717635
13123
сообраќај
Куманово
с.Блаце.
08.03.2018
07.03.2018
42.1526524
21.3318248
11674
дрога
Скопје
с.Блаце
08.06.2017
07.06.2017
42.1526524
21.3318248
12477
насилство
Скопје
с.Блаце
10.11.2017
10.11.2017
42.1526524
21.3318248
5668
друго
Скопје
с.Блаце
06.09.0204
05.09.2014
42.1522
21.3328
12401
сообраќај
Куманово
ул "114"
23.10.2017
22.10.2017
42.1514255
21.7352439
7361
друго
Куманово
с.Страцин
04.09.2015
16.07.2015
42.151189
22.0327429
6149
оружје
Куманово
ул „Гоце Делчев“
22.12.2014
21.12.2014
42.1509583
21.7375501
4685
дрога
Куманово
ул „425“
17.03.2014
13.03.2014
42.1509583
21.7375501
7040
сообраќај
Куманово
ул."Гоце Делчев"
27.06.2015
26.06.2015
42.1509583
21.7375501
4753
оружје
Куманово
ул „Гоце Делчев“
28.03.2014
27.03.2014
42.1509583
21.7375501
9689
оружје
Куманово
ул."Средорек"
09.08.2016
30.07.2016
42.1509583
21.7375501
702
сообраќај
Куманово
с.Страцин
24.10.2011
24.10.2011
42.1506
22.0322
9534
оружје
Куманово
с.Лопате
25.07.2016
24.07.2016
42.1502821
21.664582
8516
друго
Куманово
с. Лопате
07.03.2016
06.03.2016
42.1502821
21.664582
10152
насилство
Куманово
с.Лопате
23.10.2016
23.10.2016
42.1502821
21.664582
8873
сообраќај
Куманово
с.Лопате
17.04.2016
16.04.2016
42.1502821
21.664582
1284
кражба
Куманово
с.Лопате
19.01.2012
18.01.2012
42.1486
21.6642
7216
насилство
Куманово
с.Лопате
06.08.2015
05.08.2015
42.1486
21.6642
2672
сообраќај
Куманово
с.Лопате
29.01.2013
07.12.2012
42.1486
21.6642
11890
сообраќај
Куманово
ул "Никола Тесла"
09.07.2017
08.07.2017
42.1483085
21.7150275
9076
друго
Скопје
бул."Никола
18.05.2016
17.05.2016
42.1483085
21.7150275
11436
сообраќај
Куманово
ул "Никола Тесла"
06.05.2017
05.05.2017
42.1483085
21.7150275
8497
друго
Куманово
с.Ругинце
06.03.2016
05.03.2016
42.1468524
21.9775868
13191
оружје
Тетово
село Старо Село
18.03.2018
10.04.2017
42.1459138
21.1228336
11918
друго
Тетово
с.Орашје
13.07.2017
12.07.2017
42.1459138
21.1228336
13791
кражба
Тетово
с.Одри
15.05.2018
15.05.2018
42.1459138
21.1228336
2691
кражба
Куманово
ул „Никола Тесла“
31.01.2013
21.10.2012
42.1448039
21.7176051
10245
кражба
Куманово
с.Отља
06.11.2016
05.11.2016
42.1431329
21.5876991
10270
кражба
Куманово
с.Отља
09.11.2016
05.11.2016
42.1431329
21.5876991
6732
друго
Куманово
с. Отља
20.04.2015
31.10.2014
42.1431329
21.5876991
6236
друго
Куманово
с.Отља Липково
04.01.2015
03.01.2015
42.1431329
21.5876991
5216
документи
Куманово
с. Отља
09.06.2014
08.06.2014
42.1431329
21.5876991
6819
дрога
Куманово
с.Отља
08.05.2015
06.05.2015
42.1431329
21.5876991
10410
насилство
Куманово
с.Отља
08.12.2016
07.12.2016
42.1431329
21.5876991
9911
насилство
Куманово
с.Отља
11.09.2016
10.09.2016
42.1431329
21.5876991
8185
кражба
Куманово
с.Отља
02.02.2016
20.11.2012
42.1431329
21.5876991
4602
кражба
Куманово
с.Отља
02.03.2014
01.03.2014
42.1431329
21.5876991
5195
друго
Куманово
с. Опила
05.06.2014
17.06.2013
42.1428
22.1442
1171
друго
Крива Паланка
с.Опила
30.12.2011
07.08.2011
42.1428
22.1442
11059
кражба
Куманово
ул "Ѓуро Пуцар Стари"
10.03.2017
09.03.2017
42.1424778
21.7335346
8515
дрога
Куманово
ул "Ѓуро Пуцар Стари"
07.03.2016
26.11.2015
42.1424778
21.7335346
837
друго
Куманово
ул „Ѓуро Пуцар Стари“
14.11.2011
13.11.2011
42.1424778
21.7335346
2309
насилство
Куманово
с.Отља
19.11.2012
29.08.2012
42.1419792
21.5870744
14675
сообраќај
Куманово
улица "Средорек"
18.08.2018
17.08.2018
42.1418724
21.7219673
4447
насилство
Тетово
с.Вратница
08.02.2014
07.02.2002
42.141462
21.1160864
8962
насилство
Куманово
ул "11-ти Ноември"
27.04.2016
26.04.2016
42.1399807
21.6996849
6950
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Ноември"
10.06.2015
09.06.2015
42.1399807
21.6996849
6214
кражба
Куманово
ул „11-ти Ноември“
31.12.2014
15.12.2014
42.1399807
21.6996849
1338
насилство
Куманово
ул.„11“
29.01.2012
28.01.2012
42.1398708
21.6996454
2410
насилство
Куманово
ул „11-ти Ноември“
05.12.2012
03.12.2012
42.1398708
21.6996454
2165
сообраќај
Куманово
ул „11-ти Ноември“
19.10.2012
18.10.2012
42.1398708
21.6996454
12197
насилство
Куманово
бул "Октомвриска револуција"
27.09.2017
18.09.2017
42.139577
21.720821
1047
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов“
16.12.2011
15.12.2011
42.1395452
21.7193055
1366
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов„
02.02.2012
01.02.2012
42.1395452
21.7193055
2681
насилство
Куманово
ул „Доне Божинов“
30.01.2013
01.01.2013
42.1395452
21.7193055
4752
оружје
Куманово
ул „Доне Божинов“
28.03.2014
27.03.2014
42.1395452
21.7193055
692
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов“
24.10.2011
23.10.2011
42.1395452
21.7193055
13122
сообраќај
Велес
улица "Доне Божинов"
08.03.2018
07.03.2018
42.1395004
21.7192908
10494
дрога
Куманово
ул "Доне Божинов"
22.12.2016
08.06.2016
42.1395004
21.7192908
14078
друго
Куманово
ул "Доне Божинов"
21.06.2018
20.06.2018
42.1395004
21.7192908
793
кражба
Куманово
ул „Васил Главинов“
07.11.2011
28.10.2011
42.1384984
21.7090462
7530
друго
Куманово
ул."Пионерска"
13.10.2015
13.02.2010
42.1379289
21.7207633
8742
документи
Куманово
ул "11-Ноември"
31.03.2016
30.03.2016
42.1376534
21.7117324
2337
насилство
Куманово
ул „Милан Лисица“
23.11.2012
22.11.2012
42.1372099
21.7036533
11255
насилство
Куманово
ул."Ѓорче Петров"
01.04.2017
31.03.2017
42.1372054
21.734829
6721
сообраќај
Куманово
ул „Ленинова“
20.04.2015
19.04.2015
42.1371062
21.7189212
2109
кражба
Куманово
ул.„Димитар Влахов“
05.10.2012
04.10.2012
42.1367994
21.7218647
11050
насилство
Куманово
ул.Ленинова
07.03.2017
29.01.2017
42.1367991
21.719054
1068
оружје
Куманово
ул.„Ленинова“
18.12.2011
17.12.2011
42.1367991
21.719054
1355
насилство
Куманово
ул „Ленинова“
01.02.2012
31.01.2012
42.1367991
21.719054
4972
сообраќај
Куманово
ул „Ленинова“
24.04.2014
06.04.2014
42.1367991
21.719054
8046
друго
Куманово
ул "Индустриска"
04.01.2016
03.01.2016
42.1367461
21.6901448
7077
оружје
Куманово
ул."Индустриска"
05.07.2015
04.07.2015
42.1367461
21.6901448
8363
сообраќај
Куманово
ул "Индустриска"
23.02.2016
22.02.2016
42.1367461
21.6901448
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL