Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14789
насилство
Крива Паланка
16.10.2018
15.10.2018
42.2173226
22.28609
16837
сообраќај
Крива Паланка
улицата "Свети Јоаким Осоговски"
30.11.-0001
25.01.2020
42.2173226
22.28609
6600
сообраќај
Крива Паланка
28.03.2015
27.03.2015
42.2173226
22.28609
15816
друго
Крива Паланка
улица "Јужен булевар"
29.09.2019
28.09.2019
42.2173226
22.28609
2505
оружје
Крива Паланка
24.12.2012
12.12.2012
42.2173226
22.28609
4809
кражба
Крива Паланка
с.Каратманово
02.04.2014
03.10.2013
42.2173226
22.28609
5579
дрога
Крива Паланка
14.08.2014
09.08.2014
42.2173226
22.28609
3791
насилство
Крива Паланка
13.10.2013
12.10.2013
42.2173226
22.28609
15056
сообраќај
Крива Паланка
с.Кркља
09.05.2019
08.05.2019
42.2173226
22.28609
2513
насилство
Крива Паланка
25.12.2012
12.12.2012
42.2173226
22.28609
16338
друго
Крива Паланка
26.11.2019
25.11.2019
42.2173226
22.28609
17875
друго
Крива Паланка
30.05.2020
29.05.2020
42.2173226
22.28609
12247
сообраќај
Крива Паланка
ул."Единство"
06.10.2017
30.09.2017
42.2173226
22.28609
3298
насилство
Крива Паланка
ул „Свети Јоаким Осоговски“
10.06.2013
26.05.2013
42.2173226
22.28609
2789
друго
Крива Паланка
20.02.2013
28.12.2012
42.2173226
22.28609
6629
дрога
Крива Паланка
02.04.2015
31.03.2015
42.2173226
22.28609
10731
документи
Крива Паланка
19.01.2017
18.01.2017
42.2173226
22.28609
13036
сообраќај
Крива Паланка
18.02.2018
17.02.2018
42.2173226
22.28609
15085
документи
Крива Паланка
28.05.2019
27.05.2019
42.2173226
22.28609
8686
насилство
Крива Паланка
27.03.2016
26.03.2016
42.2173226
22.28609
15091
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15092
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
13815
друго
Крива Паланка
17.05.2018
16.05.2018
42.2173226
22.28609
15355
сообраќај
Крива Паланка
07.08.2019
06.08.2019
42.2173226
22.28609
14590
друго
Крива Паланка
13.08.2018
25.07.2018
42.2173226
22.28609
6471
друго
Куманово
с. Табановце
03.03.2015
28.02.2015
42.214722
21.708333
1636
насилство
Куманово
с.Табановце
01.04.2012
31.03.2012
42.2147
21.7083
2710
кражба
Куманово
с.Табановце 
05.02.2013
03.02.2013
42.2147
21.7083
426
сообраќај
Куманово
с.Табановце
02.09.2011
01.09.2011
42.2147
21.7083
2488
друго
Куманово
с.Табановце
20.12.2012
19.12.2012
42.2147
21.7083
7552
документи
Куманово
с.Гошинце
19.10.2015
18.10.2015
42.2141929
21.5181375
20
насилство
Куманово
с.Руница
28.06.2011
02.06.2011
42.214168
21.610662
4527
оружје
Куманово
с.Руница
20.02.2014
07.06.2013
42.214168
21.610662
4652
кражба
Куманово
с.Гошинце
12.03.2014
12.03.2014
42.213803
21.517875
5546
сообраќај
Куманово
с.Гошинце
07.08.2014
06.08.2014
42.213803
21.517875
6635
друго
Куманово
с.Гошинце
03.04.2015
02.04.2015
42.213803
21.517875
907
документи
Крива Паланка
с.Сингелиќ
26.11.2011
04.11.2011
42.21349
22.33148
924
документи
Крива Паланка
с.Новосељане за
30.11.2011
29.11.2011
42.21349
22.33148
1729
насилство
Крива Паланка
ул „Јане Јакимовски“
27.04.2012
25.03.2012
42.21349
22.33148
714
кражба
Крива Паланка
ул „Пролетерска“
26.10.2011
25.10.2011
42.21349
22.33148
994
кражба
Крива Паланка
с.Гиновце
10.12.2011
07.12.2011
42.21349
22.33148
7991
документи
Скопје
с. Табановце
28.12.2015
27.12.2015
42.2130232
21.7107883
10453
кражба
Куманово
с.Табановце
17.12.2016
16.12.2016
42.2130232
21.7107883
11100
друго
Крива Паланка
с.Петралица
20.03.2017
19.03.2017
42.211824
22.1802799
8173
сообраќај
Крива Паланка
с.Петралица
01.02.2016
31.01.2016
42.211824
22.1802799
180
друго
Куманово
с.Цвиланце
21.07.2011
20.07.2011
42.211498
21.940531
5591
кражба
Куманово
с.Думановце
17.08.2014
17.08.2014
42.2112823
21.544967
12835
сообраќај
Крива Паланка
ул."Св Јоаким Осоговски"
16.01.2018
15.01.2018
42.2089873
22.362276
9475
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
20.07.2016
19.07.2016
42.2068561
21.664582
10512
дрога
Куманово
с.Ваксинце
25.12.2016
24.12.2016
42.2068561
21.664582
8483
кражба
Куманово
с.Ваксинце
04.03.2016
20.02.2016
42.2068561
21.664582
8495
друго
с.Ваксинце
06.03.2016
05.03.2016
42.2068561
21.664582
6454
насилство
Куманово
с.Ваксинце
02.03.2015
02.03.2015
42.2068561
21.664582
6733
оружје
Куманово
с. Ваксинце
20.04.2015
02.02.2015
42.2068561
21.664582
8535
друго
Куманово
с. Ваксинце
10.03.2016
05.03.2016
42.2068561
21.664582
9322
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
21.06.2016
19.06.2016
42.2068561
21.664582
7794
кражба
Куманово
с.Ваксинце
30.11.2015
29.11.2015
42.2068561
21.664582
12419
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
28.10.2017
05.05.2003
42.2068561
21.664582
8073
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
10.01.2016
10.01.2016
42.2068561
21.664582
11962
кражба
Куманово
с.Ваксинце
23.07.2017
22.07.2017
42.2068561
21.664582
9661
насилство
Куманово
с.Ваксинце
06.08.2016
06.08.2016
42.2068561
21.664582
6884
документи
Куманово
село Ваксинце
27.05.2015
26.05.2015
42.2068561
21.664582
1850
друго
Куманово
с.Ваксинце
02.07.2012
11.05.2012
42.2061
21.6631
2010
сообраќај
Куманово
с.Ваксинце
15.09.2012
14.09.2012
42.2061
21.6631
2538
насилство
Куманово
с.Ваксинце
28.12.2012
23.11.2012
42.2061
21.6631
7694
друго
Крива Паланка
ул."11-ти Октомври"
16.11.2015
15.11.2015
42.2058454
22.3307965
7226
кражба
Крива Паланка
ул "Радко Минев"
07.08.2015
27.07.2015
42.2058454
22.3307965
4424
кражба
Крива Паланка
ул „Кристијан Тодоровски Карпош“
05.02.2014
04.02.2014
42.2058454
22.3307965
4440
сообраќај
Крива Паланка
ул.„Херој Карпош“
07.02.2014
06.02.2014
42.2058454
22.3307965
6039
сообраќај
Крива Паланка
с. Конопица
10.11.2014
10.11.2014
42.2058454
22.3307965
10156
друго
Куманово
с.Извор
23.10.2016
22.10.2016
42.2034171
21.578597
14658
сообраќај
Крива Паланка
ул "Св.Јоаким Осоговски"
17.08.2018
16.08.2018
42.2028074
22.3353618
5797
сообраќај
Крива Паланка
с.Дренак
26.09.2014
25.09.2014
42.2011
22.0308
4612
документи
Куманово
с.Старо Нагоричане
03.03.2014
02.03.2014
42.2
21.833333
309
насилство
Куманово
с. Старо Нагоричане
06.08.2011
06.08.2011
42.2
21.8333333
5177
насилство
Куманово
с.Старо Нагоричане
03.06.2014
16.02.2005
42.2
21.833333
12542
насилство
Крива Паланка
ул."Свети Јоаким Осоговски"
19.11.2017
19.11.2017
42.1979864
22.3243079
13093
сообраќај
Куманово
с.Костурник
02.03.2018
28.02.2018
42.1909388
21.7092978
10919
друго
Куманово
с.Костурник
15.02.2017
14.02.2016
42.1909388
21.7092978
849
насилство
Крива Паланка
с.Љубинци
16.11.2011
11.11.2011
42.1881029
22.1378052
1145
друго
Крива Паланка
с. Б,с-
26.12.2011
25.12.2011
42.18726
22.387775
11098
сообраќај
Куманово
с.Алашевце
20.03.2017
19.03.2017
42.1868708
21.5911734
1168
насилство
Крива Паланка
с.Конопница
30.12.2011
05.09.2011
42.182678
22.293441
556
сообраќај
Куманово
с.Глажња
28.09.2011
27.09.2011
42.1817043
21.5477617
8070
друго
Делчево
с.Дурачка
09.01.2016
08.01.2015
42.177123
22.3620904
8366
кражба
Куманово
с. Макреш
23.02.2016
19.01.2016
42.176701
21.8844326
2673
насилство
Крива Паланка
с.Гиновци
29.01.2013
16.12.2012
42.175077
22.171133
1718
оружје
Крива Паланка
с.Гиновци
24.04.2012
23.04.2012
42.175077
22.171133
2227
кражба
Куманово
с.Слупчане
31.10.2012
30.10.2012
42.174154
21.629069
1252
насилство
Куманово
село Слупчане
11.01.2012
11.01.2012
42.174154
21.629069
11815
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
27.06.2017
17.03.2017
42.173853
21.6288093
8233
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
07.02.2016
06.02.2016
42.173853
21.6288093
11828
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
29.06.2017
28.06.2017
42.173853
21.6288093
4661
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
13.03.2014
12.03.2014
42.173853
21.6288093
8302
оружје
Куманово
с.Слупчане
16.02.2016
15.02.2016
42.173853
21.6288093
8303
кражба
Куманово
с.Слупчане
16.02.2016
15.02.2016
42.173853
21.6288093
6314
сообраќај
Куманово
с.Слупчане
26.01.2015
26.12.2014
42.173853
21.6288093
9143
насилство
Куманово
с. Слупчане-општина
27.05.2016
26.04.2016
42.173853
21.6288093
12475
друго
Скопје
с.Слупчане
10.11.2017
09.11.2017
42.173853
21.6288093
6115
документи
Куманово
с.Слупчане
01.12.2014
30.11.2014
42.173853
21.6288093
12515
друго
Куманово
с.Слупчане
13.11.2017
12.11.2017
42.173853
21.6288093
5375
друго
Куманово
с.Слупчане
03.07.2014
02.07.2014
42.173853
21.6288093
6199
сообраќај
Куманово
с.Речица
30.12.2014
29.12.2014
42.173646
21.696267
5831
насилство
Куманово
с.Речица
02.10.2014
23.08.2014
42.173646
21.696267
6936
друго
Куманово
с.Младо
05.06.2015
04.06.2015
42.169574
21.815579
6959
друго
Куманово
с. Младо
12.06.2015
11.06.2015
42.169574
21.815579
2692
друго
Куманово
с.Младо
31.01.2013
27.09.2012
42.169574
21.815579
400
друго
Куманово
с.Младо Нагоричане
29.08.2011
28.08.2011
42.169574
21.815579
5009
насилство
Куманово
с.Младо
30.04.2014
29.04.2014
42.169574
21.815579
6343
друго
Куманово
с.С.Нагоричане
01.02.2015
31.01.2015
42.169574
21.815579
759
насилство
Куманово
с.Младо
02.11.2011
01.11.2011
42.169574
21.815579
9830
кражба
Крива Паланка
с.Ранковце
24.08.2016
23.08.2016
42.1695387
22.116195
365
насилство
Крива Паланка
с.Ранковце
24.08.2011
23.08.2011
42.1695387
22.116195
10355
насилство
Крива Паланка
с.Ранковце
30.11.2016
29.11.2016
42.1695387
22.116195
2189
кражба
Крива Паланка
с.Ранковце
27.10.2012
26.10.2012
42.1695387
22.116195
8667
друго
Куманово
с. Ранковце
25.03.2016
10.03.2016
42.1695387
22.116195
11359
друго
Куманово
с.Младо
20.04.2017
18.02.2004
42.1693333
21.8121435
9705
насилство
Куманово
с. Младо
10.08.2016
08.07.2016
42.1693333
21.8121435
11757
насилство
Куманово
с.Младо
19.06.2017
02.05.2017
42.1693333
21.8121435
1704
сообраќај
Куманово
с.Долно Којнаре
21.04.2012
20.04.2012
42.1657861
21.7120925
7800
насилство
Куманово
с.Долно Којнаре
30.11.2015
29.08.2015
42.165694
21.7121857
7813
кражба
Куманово
с.Горно Којнаре
01.12.2015
30.11.2015
42.165694
21.7121857
14451
насилство
Крива Паланка
с.Псача
03.08.2018
02.08.2018
42.1655328
22.2056153
11173
сообраќај
Крива Паланка
с.Псача
25.03.2017
24.03.2017
42.1655328
22.2056153
14503
насилство
Крива Паланка
с.Псача
07.08.2018
02.08.2018
42.1655328
22.2056153
11772
сообраќај
Крива Паланка
с.Псача
21.06.2017
20.06.2017
42.1655328
22.2056153
8499
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
06.03.2016
05.03.2016
42.1638127
21.1761957
6541
кражба
Тетово
с.Јажинце
17.03.2015
20.12.2014
42.1638127
21.1761957
7833
кражба
Тетово
с. Јажинце
03.12.2015
23.09.2015
42.1638127
21.1761957
4981
кражба
Тетово
с.Јажинце
25.04.2014
12.02.2014
42.1635463
21.176367
5002
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
29.04.2014
28.04.2014
42.1635463
21.176367
5105
друго
Тетово
с.Јажинце
18.05.2014
17.05.2014
42.1635463
21.176367
4390
кражба
Тетово
с.Јажинце
29.01.2014
18.01.2014
42.1635281
21.1764466
2558
кражба
Тетово
с.Јажинце
02.01.2013
23.10.2012
42.1635281
21.1764466
1895
друго
Тетово
с.Јажинце
29.07.2012
28.07.2012
42.1633045
21.1760741
11476
сообраќај
Куманово
с.Оризари
10.05.2017
09.05.2017
42.1620559
21.616885
8525
документи
Куманово
с.Опае
08.03.2016
02.11.2015
42.1614824
21.6556388
7815
насилство
Куманово
с.Опае
01.12.2015
30.11.2015
42.1614824
21.6556388
10141
насилство
Куманово
с.Опае
22.10.2016
21.10.2016
42.1614824
21.6556388
8918
документи
Куманово
с. Опае
20.04.2016
15.06.2010
42.1614824
21.6556388
1567
друго
Куманово
с.Опае
21.03.2012
20.03.2012
42.161208
21.655591
5182
насилство
Куманово
с.Опае
04.06.2014
06.04.2014
42.161208
21.655591
6730
насилство
Куманово
с. Опае,кумановско
20.04.2015
30.03.2015
42.161208
21.655591
1891
оружје
Куманово
с.Опае
29.07.2012
29.07.2012
42.161208
21.655591
2154
друго
Куманово
с.Опае
18.10.2012
17.10.2012
42.161208
21.655591
1401
насилство
Куманово
село Опае
07.02.2012
06.02.2012
42.161208
21.655591
5859
насилство
Куманово
с.Опае
07.10.2014
06.10.2014
42.161208
21.655591
4998
дрога
Куманово
с.Облавце
28.04.2014
27.04.2014
42.161113
21.90613
393
сообраќај
Крива Паланка
с.Облавце
28.08.2011
27.08.2011
42.161113
21.90613
1760
друго
Куманово
с.Облавце
01.05.2012
30.04.2012
42.161113
21.90613
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL