Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15111
дрога
Скопје
с.Студеничани
16.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15110
сообраќај
Гостивар
15.06.2019
14.06.2019
41.800911
20.914169
15109
сообраќај
Скопје
с.Петровец
14.06.2019
13.06.2019
42.003812
21.452246
15108
сообраќај
Скопје
13.06.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15107
сообраќај
Дебар
12.06.2019
11.06.2019
41.52
20.53
15106
сообраќај
Скопје
11.06.2019
11.06.2019
42.003812
21.452246
15104
сообраќај
Скопје
10.06.2019
09.06.2019
42.003812
21.452246
15105
сообраќај
Битола
10.06.2019
09.06.2019
41.032799
21.34029
15103
дрога
Куманово
10.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
15101
оружје
Струга
село Велешта
09.06.2019
29.01.2019
41.1775
20.6788889
15102
документи
Куманово
09.06.2019
08.06.2019
42.13337
21.72584
15100
насилство
Скопје
08.06.2019
07.06.2019
42.003812
21.452246
15099
сообраќај
Кичево
с.Ботун
07.06.2019
06.06.2019
41.5177778
20.9655556
15098
друго
Тетово
ул."Маршал Тито"
06.06.2019
05.06.2019
42.00864
20.974159
15095
сообраќај
Скопје
05.06.2019
04.06.2019
42.003812
21.452246
15096
сообраќај
Битола
05.06.2019
04.06.2019
41.032799
21.34029
15097
друго
Струмица
05.06.2019
04.06.2019
41.441441
22.64183
15094
кражба
Гостивар
04.06.2019
22.12.2017
41.800911
20.914169
15091
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15092
документи
Крива Паланка
03.06.2019
02.06.2019
42.2173226
22.28609
15093
сообраќај
Скопје
03.06.2019
02.06.2019
42.003812
21.452246
15089
друго
Охрид
02.06.2019
23.07.2017
41.12162
20.819441
15090
друго
с.Живојно
02.06.2019
01.06.2019
0
0
15086
друго
Гостивар
улица "Гоце Делчев"
29.05.2019
28.05.2019
41.800911
20.914169
15087
друго
Прилеп
29.05.2019
28.05.2019
41.35173
21.56214
15088
сообраќај
Скопје
29.05.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15083
друго
Скопје
28.05.2019
27.05.2019
42.003812
21.452246
15084
друго
Скопје
28.05.2019
27.05.2019
42.003812
21.452246
15085
документи
Крива Паланка
28.05.2019
27.05.2019
42.2173226
22.28609
15082
сообраќај
Прилеп
27.05.2019
26.05.2019
41.35173
21.56214
15080
друго
Прилеп
26.05.2019
25.05.2019
41.35173
21.56214
15081
друго
Прилеп
26.05.2019
26.05.2019
41.35173
21.56214
15079
сообраќај
Прилеп
25.05.2019
24.05.2019
41.35173
21.56214
15078
друго
Велес
24.05.2019
23.05.2019
41.73
21.78
15076
сообраќај
Скопје
ул."Јане Сандански"
23.05.2019
22.05.2019
42.003812
21.452246
15077
сообраќај
Охрид
23.05.2019
23.05.2019
41.12162
20.819441
15075
сообраќај
Тетово
с.Гајре
22.05.2019
21.05.2019
42.00864
20.974159
15074
сообраќај
Тетово
с.Пирок
21.05.2019
20.05.2019
42.00864
20.974159
15073
сообраќај
Кавадарци
ул."Западен булевар"
20.05.2019
19.05.2019
41.411192
21.9982338
15072
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
19.05.2019
18.05.2019
41.441441
22.64183
15067
сообраќај
Битола
ул."Илија Николовски Луј"
18.05.2019
17.05.2019
41.032799
21.34029
15068
сообраќај
Скопје
18.05.2019
18.05.2019
42.003812
21.452246
15069
сообраќај
Велес
18.05.2019
17.05.2019
41.73
21.78
15070
друго
Прилеп
18.05.2019
17.05.2019
41.35173
21.56214
15071
кражба
Скопје
18.05.2019
08.04.2019
42.003812
21.452246
15064
сообраќај
Тетово
17.05.2019
16.05.2019
42.00864
20.974159
15065
друго
Скопје
17.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15066
сообраќај
Охрид
17.05.2019
16.05.2019
41.12162
20.819441
15063
сообраќај
Кичево
бул."Ослободување"
16.05.2019
15.05.2019
41.5177778
20.9655556
15062
сообраќај
Скопје
бул."
15.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
15061
сообраќај
Скопје
14.05.2019
13.05.2019
42.003812
21.452246
15060
сообраќај
Тетово
ул."160"
13.05.2019
12.05.2019
42.00864
20.974159
15059
насилство
Тетово
с.Прељубиште
11.05.2019
10.05.2019
42.00864
20.974159
15057
сообраќај
Скопје
с.Страчинци
10.05.2019
09.05.2019
42.003812
21.452246
15058
друго
Македонски Брод
10.05.2019
09.05.2019
41.5124006
21.2159425
15056
сообраќај
Крива Паланка
с.Кркља
09.05.2019
08.05.2019
42.2173226
22.28609
15055
кражба
Охрид
08.05.2019
07.05.2019
41.12162
20.819441
15053
дрога
Кавадарци
07.05.2019
17.01.2019
41.411192
21.9982338
15054
сообраќај
Прилеп
07.05.2019
10.04.2019
41.35173
21.56214
15052
сообраќај
Куманово
06.05.2019
05.05.2019
42.13337
21.72584
15051
друго
Прилеп
05.05.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15049
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
04.05.2019
03.05.2019
41.800911
20.914169
15050
дрога
Куманово
04.05.2019
05.03.2019
42.13337
21.72584
15048
друго
Тетово
03.05.2019
13.12.2018
42.00864
20.974159
15047
дрога
Штип
01.05.2019
30.04.2019
41.75
22.2
15046
сообраќај
Прилеп
улица "Кеј 9-ти Септември"
30.04.2019
30.04.2019
41.35173
21.56214
15044
дрога
Гостивар
29.04.2019
16.08.2018
41.800911
20.914169
15045
дрога
Свети Николе
29.04.2019
08.11.2017
41.8666667
21.95
15043
дрога
Крива Паланка
28.04.2019
04.01.2019
42.2173226
22.28609
15042
документи
Тетово
27.04.2019
26.04.2019
42.00864
20.974159
15041
сообраќај
с.Миравци
26.04.2019
25.04.2019
41.49205
22.09354
15039
друго
Скопје
25.04.2019
25.04.2019
42.003812
21.452246
15040
сообраќај
Скопје
25.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15038
друго
Тетово
24.04.2019
23.04.2019
42.00864
20.974159
15037
друго
Куманово
с.Пелинце
23.04.2019
22.04.2018
42.13337
21.72584
15036
сообраќај
Скопје
22.04.2019
21.04.2019
42.003812
21.452246
15035
друго
Скопје
21.04.2019
20.04.2019
42.003812
21.452246
15034
дрога
Прилеп
20.04.2019
19.04.2019
41.35173
21.56214
15032
документи
Гостивар
с.Добридол
19.04.2019
02.03.2018
41.800911
20.914169
15033
друго
19.04.2019
18.04.2019
41
18
15031
друго
Прилеп
с.Удово
18.04.2019
17.04.2019
41.35173
21.56214
15029
друго
Струмица
17.04.2019
16.04.2019
41.441441
22.64183
15030
документи
Крива Паланка
17.04.2019
17.04.2019
42.2173226
22.28609
15028
сообраќај
Скопје
16.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15026
друго
Велес
15.04.2019
12.04.2019
41.73
21.78
15027
друго
Струмица
15.04.2019
12.04.2019
41.441441
22.64183
15025
дрога
Куманово
с.Биљановце
14.04.2019
08.04.2019
42.13337
21.72584
15024
сообраќај
13.04.2019
12.04.2019
41
18
15023
сообраќај
Скопје
с.Радолишта
12.04.2019
11.04.2019
42.003812
21.452246
15022
друго
Прилеп
11.04.2019
10.04.2019
41.35173
21.56214
15020
кражба
Струмица
с.Турново
10.04.2019
09.04.2019
41.441441
22.64183
15021
дрога
Велес
10.04.2019
05.09.2018
41.73
21.78
15016
оружје
Скопје
с.Грчец
09.04.2019
07.04.2019
42.003812
21.452246
15017
сообраќај
Скопје
09.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15018
сообраќај
Тетово
09.04.2019
08.04.2019
42.00864
20.974159
15019
сообраќај
Битола
09.04.2019
08.04.2019
41.032799
21.34029
15013
друго
Прилеп
с.Џепчиште
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15014
друго
Прилеп
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15015
друго
08.04.2019
07.04.2019
41
18
15011
кражба
Скопје
ул."Истарска"
07.04.2019
06.04.2019
42.003812
21.452246
15012
друго
Прилеп
07.04.2019
06.04.2019
41.35173
21.56214
15010
дрога
Скопје
ул."23-ти Октомври"
06.04.2019
03.04.2019
42.003812
21.452246
15007
кражба
Гевгелија
с.Миравци
05.04.2019
04.04.2019
41.15
22.51
15008
кражба
Радовиш
05.04.2019
04.04.2019
41.6361111
22.4666667
15009
насилство
Куманово
05.04.2019
04.04.2019
42.13337
21.72584
15003
друго
Кавадарци
улица "Рајна Соколова"
04.04.2019
03.04.2019
41.411192
21.9982338
15004
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15005
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15006
друго
Штип
04.04.2019
16.03.2019
41.75
22.2
14999
дрога
Гевгелија
03.04.2019
02.04.2019
41.15
22.51
15000
друго
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15001
сообраќај
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15002
друго
Велес
03.04.2019
01.04.2019
41.73
21.78
14995
друго
Крушево
с.Врбоец
02.04.2019
01.04.2019
41.3705595
21.2502223
14996
друго
Скопје
02.04.2019
01.04.2019
42.003812
21.452246
14997
сообраќај
Прилеп
02.04.2019
01.04.2019
41.35173
21.56214
14998
сообраќај
Скопје
02.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14994
сообраќај
Скопје
01.04.2019
31.03.2019
42.003812
21.452246
14993
сообраќај
Скопје
улица "808"
31.03.2019
30.03.2019
42.003812
21.452246
14990
друго
Прилеп
30.03.2019
29.03.2019
41.35173
21.56214
14991
дрога
Велес
30.03.2019
11.08.2018
41.73
21.78
14992
друго
Скопје
30.03.2019
29.03.2019
42.003812
21.452246
14988
сообраќај
Тетово
с.Горно Палчиште
29.03.2019
28.03.2019
42.00864
20.974159
14989
сообраќај
Скопје
29.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14985
сообраќај
Скопје
28.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14986
сообраќај
Битола
28.03.2019
27.03.2019
41.032799
21.34029
14987
друго
Скопје
28.03.2019
27.03.2019
42.003812
21.452246
14983
сообраќај
Битола
с.Трновци
27.03.2019
26.03.2019
41.032799
21.34029
14984
друго
Радовиш
27.03.2019
26.03.2019
41.6361111
22.4666667
14982
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
26.03.2019
25.03.2019
41.35173
21.56214
14977
сообраќај
Прилеп
25.03.2019
24.03.2019
41.35173
21.56214
14978
сообраќај
25.03.2019
24.03.2019
41
18
14979
друго
Велес
25.03.2019
24.03.2019
41.73
21.78
14980
сообраќај
Скопје
25.03.2019
24.03.2019
42.003812
21.452246
14981
сообраќај
Гостивар
25.03.2019
24.03.2019
41.800911
20.914169
14974
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовска Бригада"
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14975
друго
Скопје
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14976
сообраќај
Прилеп
24.03.2019
23.03.2019
41.35173
21.56214
14973
друго
Берово
с.Двориште
23.03.2019
22.03.2019
41.71
22.85
14971
оружје
Скопје
улица "Боро Менков"
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14972
дрога
Скопје
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14970
сообраќај
Велес
с.Трубарево
21.03.2019
20.03.2019
41.73
21.78
14966
документи
Скопје
с.Арачиново
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14967
друго
Скопје
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14968
сообраќај
Скопје
20.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14969
сообраќај
Битола
20.03.2019
19.03.2019
41.032799
21.34029
14962
дрога
Куманово
19.03.2019
23.11.2018
42.13337
21.72584
14963
сообраќај
Скопје
19.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14964
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
14965
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL