Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17430
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2019
42.003812
21.452246
17431
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17432
друго
Скопје
ул."Јуриј Гаргарин"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17433
друго
Радовиш
30.03.2030
29.03.2020
41.6361111
22.4666667
17434
друго
Скопје
ул."Радишанска"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
18366
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18367
друго
Скопје
ул."Коста Новаковиќ"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18368
друго
Скопје
ул."Анкарска"
10.08.2020
10.08.2020
42.003812
21.452246
18369
друго
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18370
друго
Скопје
бул."Кочо
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18371
друго
Скопје
ул."Иван Хаџиниколов"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18372
сообраќај
Струмица
с.Бориево
10.08.2020
09.08.2020
41.441441
22.64183
18373
насилство
Скопје
ул."11 Октомври"
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18374
друго
Скопје
бул."Кузман
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18375
сообраќај
Скопје
10.08.2020
09.08.2020
42.003812
21.452246
18376
друго
Велес
ул."Ѓоре Шоптрајанов"
10.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
18346
сообраќај
Радовиш
09.08.2020
08.08.2020
41.6361111
22.4666667
18347
друго
Скопје
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18348
друго
Скопје
ул."Рокомија"
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18349
сообраќај
Дебар
с.Подгорци
09.08.2020
08.08.2020
41.52
20.53
18350
сообраќај
Битола
с.Маково
09.08.2020
08.08.2020
41.032799
21.34029
18351
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
09.08.2020
08.07.2020
42.003812
21.452246
18352
сообраќај
Охрид
09.08.2020
08.08.2020
41.12162
20.819441
18353
друго
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18354
насилство
Прилеп
с. Шишево
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18355
друго
Велес
09.08.2020
09.08.2020
41.73
21.78
18356
сообраќај
Скопје
бул."Александар
09.08.2020
08.08.2020
42.003812
21.452246
18357
друго
Куманово
09.08.2020
08.08.2020
42.13337
21.72584
18358
насилство
Прилеп
09.08.2020
08.08.2020
41.35173
21.56214
18359
насилство
Македонски Брод
с.Бузалково
09.08.2020
08.08.2020
41.5124006
21.2159425
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL