Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15832
друго
Прилеп
02.10.2019
01.10.2019
41.35173
21.56214
15833
друго
Тетово
с.Пирок
02.10.2019
02.10.2019
42.00864
20.974159
15834
дрога
Тетово
с.Горно Седларце
02.10.2019
01.10.2019
42.00864
20.974159
15835
кражба
Скопје
02.10.2019
01.10.2019
42.003812
21.452246
15836
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
02.10.2019
01.10.2019
42.00864
20.974159
15837
друго
Прилеп
02.10.2019
01.10.2019
41.35173
21.56214
15838
друго
Скопје
02.10.2019
01.10.2019
42.003812
21.452246
15839
друго
Охрид
02.10.2019
01.10.2019
41.12162
20.819441
15840
сообраќај
Битола
02.10.2019
01.10.2019
41.032799
21.34029
15841
сообраќај
Кичево
02.10.2019
01.10.2019
41.5177778
20.9655556
15842
друго
ул."Јужен Булевар"
02.10.2019
01.10.2019
41.49205
22.09354
15843
сообраќај
Скопје
02.10.2019
01.10.2019
42.003812
21.452246
15844
друго
Валандово
с.Калково
02.10.2019
01.10.2019
41.3169444
22.5611111
15825
друго
Прилеп
01.10.2019
30.09.2019
41.35173
21.56214
15826
друго
Гевгелија
бул."Гевгелија"
01.10.2019
30.09.2019
41.15
22.51
15827
сообраќај
Скопје
01.10.2019
30.09.2019
42.003812
21.452246
15828
друго
01.10.2019
30.09.2019
41
18
15829
друго
Тетово
с.Шипковица
01.10.2019
30.09.2019
42.00864
20.974159
15830
друго
Битола
с.Трново
01.10.2019
30.09.2019
41.032799
21.34029
15831
друго
Кавадарци
01.10.2019
30.09.2019
41.411192
21.9982338
15818
друго
Тетово
с.Подбреѓе
30.09.2019
29.09.2019
42.00864
20.974159
15819
друго
Скопје
30.09.2019
30.09.2019
42.003812
21.452246
15820
сообраќај
Скопје
30.09.2019
29.09.2019
42.003812
21.452246
15821
сообраќај
Струга
с.Долна Белица
30.09.2019
29.09.2019
41.1775
20.6788889
15822
сообраќај
Велес
30.09.2019
29.09.2019
41.73
21.78
15823
друго
Битола
бул."Гоце
30.09.2019
29.09.2019
41.032799
21.34029
15824
друго
Струмица
30.09.2019
28.09.2019
41.441441
22.64183
15811
друго
Скопје
29.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
15812
друго
Тетово
29.09.2019
28.09.2019
42.00864
20.974159
15813
дрога
Прилеп
29.09.2019
20.09.2019
41.35173
21.56214
15814
сообраќај
Радовиш
29.09.2019
28.09.2019
41.6361111
22.4666667
15815
друго
Скопје
29.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
15816
друго
Крива Паланка
улица "Јужен булевар"
29.09.2019
28.09.2019
42.2173226
22.28609
15817
сообраќај
Дебар
с.Лабуништа,струшко.
29.09.2019
29.09.2019
41.52
20.53
15803
друго
Скопје
улицата "Козле"
28.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
15804
сообраќај
28.09.2019
27.09.2019
41
18
15805
сообраќај
Прилеп
с.Стенче,тетовско
28.09.2019
27.09.2019
41.35173
21.56214
15806
сообраќај
Скопје
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15807
сообраќај
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15808
друго
Скопје
улицата "Наум Охридски"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15809
друго
Скопје
с. Волково
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
15810
насилство
Прилеп
с.Куртамзали,валандовско.
28.09.2019
26.09.2019
41.35173
21.56214
15791
кражба
Прилеп
с.Јурумлери
27.09.2019
27.09.2019
41.35173
21.56214
15792
сообраќај
Струмица
с.Никуштак
27.09.2019
26.09.2019
41.441441
22.64183
15793
документи
Крива Паланка
27.09.2019
26.09.2019
42.2173226
22.28609
15794
друго
Прилеп
27.09.2019
25.09.2019
41.35173
21.56214
15795
документи
Куманово
27.09.2019
26.09.2019
42.13337
21.72584
15796
документи
Скопје
27.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15797
кражба
Македонски Брод
27.09.2019
26.09.2019
41.5124006
21.2159425
15798
сообраќај
Куманово
с.Тромеѓа
27.09.2019
26.09.2019
42.13337
21.72584
15799
сообраќај
Битола
27.09.2019
26.09.2019
41.032799
21.34029
15800
сообраќај
Скопје
27.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15801
друго
Велес
ул."Наце Димов"
27.09.2019
26.09.2019
41.73
21.78
15802
друго
Кавадарци
27.09.2019
26.09.2019
41.411192
21.9982338
15780
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15781
друго
Скопје
ул."Козле"
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15782
друго
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15783
друго
Скопје
26.09.2019
26.09.2019
42.003812
21.452246
15784
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15785
сообраќај
Куманово
с.Љубодраг
26.09.2019
25.09.2019
42.13337
21.72584
15786
сообраќај
Скопје
26.09.2019
25.09.2019
42.003812
21.452246
15787
насилство
Охрид
с.Трпејца
26.09.2019
25.09.2019
41.12162
20.819441
15788
сообраќај
Битола
26.09.2019
25.09.2019
41.032799
21.34029
15789
сообраќај
Струмица
26.09.2019
25.09.2019
41.441441
22.64183
15790
друго
Кичево
ул."Цицо Поповиќ"
26.09.2019
25.09.2019
41.5177778
20.9655556
15771
дрога
Куманово
25.09.2019
04.06.2019
42.13337
21.72584
15772
друго
Скопје
25.09.2019
24.09.2019
42.003812
21.452246
15773
друго
Тетово
25.09.2019
24.09.2019
42.00864
20.974159
15774
друго
Кочани
25.09.2019
24.09.2019
41.9166667
22.4166667
15775
друго
Скопје
25.09.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15776
сообраќај
Прилеп
25.09.2019
24.09.2019
41.35173
21.56214
15777
сообраќај
Тетово
25.09.2019
24.09.2019
42.00864
20.974159
15778
сообраќај
Прилеп
25.09.2019
24.09.2019
41.35173
21.56214
15779
сообраќај
Скопје
25.09.2019
24.09.2019
42.003812
21.452246
15763
дрога
Кратово
24.09.2019
20.09.2019
42.0781
22.1728
15764
дрога
Крива Паланка
24.09.2019
29.05.2019
42.2173226
22.28609
15765
документи
Куманово
24.09.2019
23.09.2019
42.13337
21.72584
15766
документи
Крива Паланка
24.09.2019
24.09.2019
42.2173226
22.28609
15767
друго
Скопје
ул "Михаил Цоков"
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15768
сообраќај
Битола
24.09.2019
23.09.2019
41.032799
21.34029
15769
друго
Скопје
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15770
сообраќај
Скопје
24.09.2019
23.09.2019
42.003812
21.452246
15754
сообраќај
Тетово
с.Горно Седларце
23.09.2019
22.09.2019
42.00864
20.974159
15755
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
23.09.2019
22.09.2019
42.003812
21.452246
15756
сообраќај
Скопје
23.09.2019
22.09.2019
42.003812
21.452246
15757
друго
Струмица
23.09.2019
21.09.2019
41.441441
22.64183
15758
сообраќај
Велес
23.09.2019
21.09.2019
41.73
21.78
15759
сообраќај
Битола
23.09.2019
22.09.2019
41.032799
21.34029
15760
сообраќај
Гостивар
с.Пожаране се
23.09.2019
22.09.2019
41.800911
20.914169
15761
сообраќај
Тетово
23.09.2019
22.09.2019
42.00864
20.974159
15762
сообраќај
Куманово
23.09.2019
23.09.2019
42.13337
21.72584
15746
друго
Скопје
бул."Партизански
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15747
друго
Тетово
с.Мала Речица
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15748
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15749
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15750
сообраќај
Велес
с.Катланово
22.09.2019
21.09.2019
41.73
21.78
15751
насилство
Кочани
с.Зрновци
22.09.2019
07.11.2018
41.9166667
22.4166667
15752
сообраќај
Кичево
22.09.2019
21.09.2019
41.5177778
20.9655556
15753
друго
Тетово
с.Челопек
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15737
друго
Скопје
бул."Јане
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15738
кражба
Битола
ул."196"
21.09.2019
20.09.2019
41.032799
21.34029
15739
кражба
Охрид
21.09.2019
20.09.2019
41.12162
20.819441
15740
сообраќај
Делчево
ул."Гоце Делчев"
21.09.2019
20.09.2019
41.9666667
22.7666667
15741
друго
Скопје
ул."Тоше Проевски"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15742
сообраќај
Прилеп
21.09.2019
20.09.2019
41.35173
21.56214
15743
друго
Скопје
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15744
сообраќај
Скопје
ул."Перо Наков"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15745
друго
Скопје
бул."Видое
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15729
кражба
Струмица
20.09.2019
19.09.2019
41.441441
22.64183
15730
сообраќај
Струга
с.Радолишта
20.09.2019
19.09.2019
41.1775
20.6788889
15731
сообраќај
Скопје
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15732
сообраќај
Битола
20.09.2019
19.09.2019
41.032799
21.34029
15733
друго
Гевгелија
с.Ногаевци
20.09.2019
19.09.2019
41.15
22.51
15734
друго
Скопје
улица "11-ти Октомври"
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15735
сообраќај
Охрид
20.09.2019
19.09.2019
41.12162
20.819441
15736
друго
Скопје
бул."Јане
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15719
дрога
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15720
друго
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
19.09.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15721
сообраќај
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15722
сообраќај
Охрид
с.Г.Лакочереј
19.09.2019
18.09.2019
41.12162
20.819441
15723
сообраќај
Битола
19.09.2019
18.09.2019
41.032799
21.34029
15724
сообраќај
Кичево
с.Србица
19.09.2019
18.09.2019
41.5177778
20.9655556
15725
друго
Скопје
с.Волково
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15726
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15727
сообраќај
Кавадарци
19.09.2019
18.09.2019
41.411192
21.9982338
15728
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15707
друго
Скопје
ул."Јордан Мијалков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15708
друго
Скопје
ул."Перо Наков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15709
друго
Скопје
бул."Трета
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15710
друго
Скопје
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15711
друго
Битола
бул."Србија"
18.09.2019
17.09.2019
41.032799
21.34029
15712
сообраќај
Гостивар
с.Горна Бањица
18.09.2019
17.09.2019
41.800911
20.914169
15713
сообраќај
Скопје
бул."АСНОМ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15714
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15715
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15716
друго
Скопје
ул."Дренак"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15717
сообраќај
Скопје
бул."Словенија"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15718
друго
Скопје
ул."Филип Филиповиќ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15699
друго
Скопје
бул."Гоце
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15700
друго
Скопје
17.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15701
сообраќај
Скопје
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15702
сообраќај
Струга
с.Боровец
17.09.2019
16.09.2019
41.1775
20.6788889
15703
сообраќај
Битола
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15704
сообраќај
Тетово
17.09.2019
15.09.2019
42.00864
20.974159
15705
друго
Битола
с.Зовиќ
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15706
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15691
документи
Прилеп
16.09.2019
15.09.2019
41.35173
21.56214
15692
друго
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15693
друго
Скопје
16.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15694
сообраќај
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15695
друго
Велес
16.09.2019
14.09.2019
41.73
21.78
15696
сообраќај
Куманово
16.09.2019
16.09.2019
42.13337
21.72584
15697
друго
Струмица
16.09.2019
15.09.2019
41.441441
22.64183
15698
друго
Скопје
улица "Мајка Тереза"
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15681
друго
Тетово
ул."29 Ноември"
15.09.2019
14.09.2019
42.00864
20.974159
15682
друго
Гостивар
с.Нистрово
15.09.2019
14.09.2019
41.800911
20.914169
15683
дрога
Гостивар
с.Чегране
15.09.2019
21.04.2018
41.800911
20.914169
15684
кражба
Охрид
15.09.2019
03.09.2019
41.12162
20.819441
15685
сообраќај
Делчево
бул."Македонија"
15.09.2019
14.09.2019
41.9666667
22.7666667
15686
друго
Скопје
бул."Видое
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15687
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15688
сообраќај
Прилеп
ул."Генерал Васко Карангелески"
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15689
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15690
сообраќај
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15675
кражба
Битола
с.Драгош
14.09.2019
13.09.2019
41.032799
21.34029
15676
кражба
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
14.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15677
сообраќај
Охрид
с.Лескоец
14.09.2019
13.09.2019
41.12162
20.819441
15678
друго
Куманово
14.09.2019
13.08.2019
42.13337
21.72584
15679
друго
Скопје
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15680
сообраќај
Скопје
ул."Белградска"
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15665
друго
Скопје
с.Волково
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15666
оружје
Скопје
с.Ржаничино
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15667
сообраќај
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15668
сообраќај
Штип
с.Таринци
13.09.2019
12.09.2019
41.75
22.2
15669
дрога
Гостивар
с.Падалиште
13.09.2019
12.09.2019
41.800911
20.914169
15670
сообраќај
Скопје
с.Добарце
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15671
друго
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15672
сообраќај
Битола
13.09.2019
12.09.2019
41.032799
21.34029
15673
сообраќај
Скопје
ул."Московска"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15674
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL