Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
4842
сообраќај
Берово
ул.„Илинденска“
05.04.2014
05.04.2014
41.71
22.85
4845
насилство
Берово
ул.„Јуриј Гагарин“
06.04.2014
05.04.2014
41.71
22.85
4590
кражба
Берово
28.02.2014
27.02.2014
41.71
22.85
4079
насилство
Берово
05.12.2013
04.12.2013
41.71
22.85
7920
кражба
Берово
18.12.2015
12.11.2015
41.71
22.85
10480
документи
Берово
21.12.2016
20.12.2016
41.71
22.85
15351
насилство
Берово
с.Двориште
05.08.2019
04.08.2019
41.71
22.85
3066
документи
Берово
16.04.2013
15.04.2013
41.71
22.85
11774
сообраќај
Берово
с.Бања општина Чешиново
21.06.2017
20.06.2017
41.71
22.85
6245
друго
Делчево
с.Вирче
08.01.2015
06.02.2013
41.9083
22.8497
620
кражба
Пехчево
ул.„Вељко Влаховиќ“
08.10.2011
07.10.2011
41.7095601
22.849429
10779
друго
Делчево
с.Вирче
26.01.2017
14.12.2016
41.9094666
22.8477903
1996
кражба
Берово
с.Смојмирово
13.09.2012
12.09.2012
41.735838
22.843637
141
кражба
Делчево
с.Град
15.07.2011
24.06.2011
41.936253
22.842236
927
документи
Делчево
село Град
30.11.2011
29.11.2011
41.936253
22.842236
9729
сообраќај
Виница
с.Смојмирово
12.08.2016
11.08.2016
41.7360607
22.8418321
8985
сообраќај
Радовиш
с.Смојмирово
02.05.2016
01.05.2016
41.7360607
22.8418321
12141
друго
Делчево
с.Град
10.08.2017
02.05.2017
41.9389843
22.8418321
10648
друго
Берово
с.Смојмирово
11.01.2017
20.11.2016
41.7360607
22.8418321
11430
друго
Делчево
с.Град
05.05.2017
16.03.2017
41.9389843
22.8418321
9410
насилство
Радовиш
с.Смојмирово
05.07.2016
19.09.2014
41.7360607
22.8418321
9014
друго
Струмица
с. Мокриево
10.05.2016
10.05.2016
41.3762027
22.838853
1342
насилство
Струмица
с.Мокриево
30.01.2012
29.01.2012
41.375
22.8386
91
сообраќај
Струмица
с.Мокриево
09.07.2011
08.07.2011
41.375
22.8386
1042
друго
Струмица
с.Сушица
16.12.2011
15.12.2011
41.4372
22.8364
1561
насилство
Струмица
с.Сушица
21.03.2012
28.02.2012
41.4372
22.8364
1102
друго
Струмица
с.Сушица
21.12.2011
20.12.2011
41.4372
22.8364
2174
дрога
Струмица
с.Сушица
22.10.2012
21.10.2012
41.4372
22.8364
2024
насилство
Струмица
с.Сушица
18.09.2012
17.09.2012
41.4372
22.8364
1995
насилство
Берово
с.Умлена
13.09.2012
12.09.2012
41.769903
22.836256
12172
друго
Пехчево
с.Умлена
14.08.2017
07.08.2017
41.7703925
22.8358739
8602
насилство
Струмица
с.Сушица
17.03.2016
27.02.2016
41.4386511
22.8358739
12483
кражба
Струмица
с.Сушица
10.11.2017
09.11.2017
41.4386511
22.8358739
8814
друго
Струмица
с. Борисово
08.04.2016
07.04.2016
41.3794416
22.8261918
527
оружје
Делчево
с.Стамер
22.09.2011
21.09.2011
41.95
22.8167
25
кражба
Делчево
с.Стамер
29.06.2011
13.06.2011
41.95
22.8167
1129
друго
Делчево
с.Стамер
23.12.2011
31.10.2011
41.95
22.8167
5910
дрога
Делчево
с.Тработивиште
13.10.2014
12.10.2014
41.8903974
22.8150199
7504
оружје
Делчево
с.Трботивиште
07.10.2015
06.10.2015
41.8903974
22.8150199
13186
друго
Делчево
с.Тработивиште
18.03.2018
17.03.2018
41.8903974
22.8150199
9640
оружје
Делчево
с.Тработивиште
04.08.2016
03.08.2016
41.8903974
22.8150199
11758
друго
Берово
с.Русиново
19.06.2017
22.12.2016
41.6876419
22.807572
13813
друго
Берово
с.Русиново
16.05.2018
15.05.2018
41.6876419
22.807572
1562
сообраќај
Берово
с.Русиново
21.03.2012
20.03.2012
41.687271
22.807245
2684
документи
Берово
с.Русиново
30.01.2013
29.01.2013
41.687271
22.807245
1709
друго
Берово
с.Русиново
23.04.2012
29.03.2012
41.687271
22.807245
5304
кражба
Берово
с.Русиново
25.06.2014
13.06.2014
41.687271
22.807245
5093
сообраќај
Берово
с.Русиново
12.05.2014
11.05.2014
41.687271
22.807245
12295
друго
Струмица
с.Иловица
13.10.2017
12.10.2017
41.4733839
22.8060824
7465
документи
Делчево
с.Звегор
29.09.2015
11.01.2012
41.9676577
22.8060824
12156
сообраќај
Делчево
с. Звегор
12.08.2017
11.08.2017
41.9676577
22.8060824
11660
сообраќај
Делчево
с. Звегор
06.06.2017
05.06.2017
41.9676577
22.8060824
7932
сообраќај
Струмица
с.Штука
20.12.2015
19.12.2015
41.466257
22.8060824
8926
друго
Делчево
с.Габрово
21.04.2016
20.04.2016
41.9877351
22.800124
1781
друго
Струмица
с.Иловица
16.05.2012
01.04.2012
41.4706
22.7986
4855
друго
Берово
с.Мачево
07.04.2014
03.04.2014
41.7486
22.7947
2617
сообраќај
Струмица
с.Секирник
18.01.2013
17.01.2013
41.4402257
22.7941655
121
кражба
Струмица
с.Секирник
12.07.2011
11.07.2011
41.4402257
22.7941655
8603
насилство
Струмица
с.Секирник
17.03.2016
02.03.2016
41.4402257
22.7941655
8898
друго
Струмица
с.Секирник
19.04.2016
18.04.2016
41.4402257
22.7941655
208
кражба
Струмица
с.Секирник
25.07.2011
24.07.2011
41.4402257
22.7941655
1430
документи
Берово
с.Владимирово
15.02.2012
14.02.2012
41.71
22.7928
11463
сообраќај
Делчево
ул "Маршал Тито"
30.11.-0001
17.04.2017
41.9466663
22.7915856
6854
сообраќај
Берово
с.Владимирово
21.05.2015
20.05.2015
41.7088079
22.7911863
7994
дрога
Радовиш
ул "Партизанска"
28.12.2015
12.11.2014
41.9724341
22.7832155
11238
друго
Делчево
с.Чифлик
31.03.2017
30.03.2017
41.944255
22.780014
2373
друго
Делчево
с.Чифлик
30.11.2012
29.11.2012
41.9444
22.78
1148
друго
Делчево
ул „Маршал Тито“
26.12.2011
21.11.2011
41.9592347
22.7776963
2515
сообраќај
Делчево
ул „Маршал Тито“
25.12.2012
28.09.2012
41.9592347
22.7776963
1838
сообраќај
Делчево
ул „Пере Тошев“
27.06.2012
06.04.2012
41.9725687
22.7766142
1093
кражба
Делчево
ул.„Булевар Македонија“
20.12.2011
09.11.2011
41.9677174
22.7764765
9587
насилство
Струмица
с.Турново
29.07.2016
29.07.2016
41.4391969
22.7762899
782
сообраќај
Берово
с.Будинарци
05.11.2011
04.11.2011
41.7642
22.7756
11163
дрога
Струмица
ул "Маршал Тито"
24.03.2017
26.08.2016
41.3841236
22.7748363
11683
документи
Струмица
бул "Маршал Тито"
09.06.2017
03.06.2017
41.3841236
22.7748363
9194
кражба
Струмица
ул."Маршал Тито"
31.05.2016
06.02.2016
41.3841236
22.7748363
12777
оружје
Берово
с. Будинарци-Берово
01.01.2018
31.12.2017
41.763584
22.7746064
8722
друго
Делчево
с.Черкезе
30.03.2016
29.03.2016
41.9708736
22.7739599
10309
кражба
Делчево
ул."Битолска"бб-Демир
19.10.2016
18.11.2016
41.9708736
22.7739599
8851
дрога
Делчево
ул "Никола Јонков Вапцаров"бил
15.04.2016
20.12.2015
41.9708736
22.7739599
8680
друго
Делчево
с.Теранце
26.03.2016
25.03.2016
41.9708736
22.7739599
11467
друго
Струмица
с.Дрвош
30.11.-0001
18.09.2016
41.4987791
22.7725658
780
сообраќај
Струмица
с.Турново
05.11.2011
04.11.2011
41.4388889
22.7722222
2176
документи
Струмица
с.Турново
22.10.2012
21.10.2012
41.4388889
22.7722222
2840
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
30.11.-0001
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
2850
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
04.03.2013
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
1573
кражба
Делчево
ул „Ванчо Прке“
22.03.2012
22.01.2012
41.9641898
22.7690159
12732
друго
Делчево
с.Разловци
25.12.2017
15.11.2017
41.844174
22.7680968
6672
кражба
Делчево
ул.„Бутелска“
08.04.2015
07.04.2015
41.9764
22.7674
6224
насилство
Делчево
ул „11-ти Октомври“
02.01.2015
01.01.2015
41.9764
22.7674
4477
оружје
Делчево
с.Павлиш
12.02.2014
19.12.2013
41.9764
22.7674
10306
сообраќај
Струмица
с.Бориево
19.10.2016
18.11.2016
41.422037
22.767352
3328
насилство
Делчево
ул „Питу Гули“
25.06.2013
31.05.2013
41.9666667
22.7666667
6151
кражба
Делчево
22.12.2014
21.12.2014
41.9666667
22.7666667
7943
кражба
Делчево
21.12.2015
20.12.2015
41.9666667
22.7666667
17929
сообраќај
Делчево
с.Габрово
04.06.2020
12.03.2020
41.9666667
22.7666667
17930
сообраќај
Делчево
с.Вирче
04.06.2020
13.01.2020
41.9666667
22.7666667
12557
кражба
Делчево
ул."1"
21.11.2017
20.11.2017
41.9666667
22.7666667
1550
насилство
Делчево
19.03.2012
18.03.2012
41.9666667
22.7666667
7439
документи
Делчево
25.09.2015
29.08.2015
41.9666667
22.7666667
17935
друго
Делчево
ул."Никола Јонков Вапцаров"
04.06.2020
19.05.2020
41.9666667
22.7666667
17
друго
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
19
дрога
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
2579
друго
Делчево
ул.„Булевар Македонија“бб
12.01.2012
12.01.2013
41.9666667
22.7666667
5139
кражба
Делчево
28.05.2014
17.01.2014
41.9666667
22.7666667
1300
кражба
Делчево
21.01.2012
16.01.2012
41.9666667
22.7666667
5140
друго
Делчево
28.05.2014
24.04.2014
41.9666667
22.7666667
14103
друго
Делчево
22.06.2018
11.06.2017
41.9666667
22.7666667
5656
дрога
Делчево
02.09.2014
11.07.2014
41.9666667
22.7666667
6941
сообраќај
Делчево
с.Василево
06.06.2015
05.06.2015
41.9666667
22.7666667
9245
дрога
Делчево
06.06.2016
25.02.2016
41.9666667
22.7666667
9501
оружје
Делчево
21.07.2016
20.07.2016
41.9666667
22.7666667
9246
дрога
Делчево
06.06.2016
06.02.2016
41.9666667
22.7666667
6175
насилство
Делчево
24.12.2014
18.12.2014
41.9666667
22.7666667
8480
сообраќај
Делчево
04.03.2016
03.03.2016
41.9666667
22.7666667
1313
документи
Делчево
23.01.2012
18.01.2012
41.9666667
22.7666667
1571
насилство
Делчево
с.Звегор
21.03.2012
20.03.2012
41.9666667
22.7666667
2343
кражба
Делчево
23.11.2012
22.11.2012
41.9666667
22.7666667
4136
дрога
Делчево
с.Трабовитиште
13.12.2013
15.09.2013
41.9666667
22.7666667
5419
оружје
Делчево
13.07.2014
13.07.2014
41.9666667
22.7666667
10796
сообраќај
Делчево
27.01.2017
20.06.2016
41.9666667
22.7666667
4909
кражба
Делчево
15.04.2014
02.02.2003
41.9666667
22.7666667
4911
друго
Делчево
15.04.2014
19.02.2014
41.9666667
22.7666667
13615
друго
Делчево
29.04.2018
28.04.2018
41.9666667
22.7666667
14383
сообраќај
Делчево
улица "Метрополит Теодосиј Гологанов"
26.07.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
10290
сообраќај
Делчево
11.11.2016
10.11.2016
41.9666667
22.7666667
3640
друго
Делчево
с.Габрово
12.09.2013
11.09.2013
41.9666667
22.7666667
12857
сообраќај
Делчево
с.Облешево
19.01.2018
18.01.2018
41.9666667
22.7666667
1083
оружје
Делчево
с.Кондово
19.12.2011
18.12.2011
41.9666667
22.7666667
6206
кражба
Делчево
31.12.2014
30.12.2014
41.9666667
22.7666667
7998
сообраќај
Делчево
29.12.2015
29.12.2015
41.9666667
22.7666667
323
документи
Делчево
17.08.2011
16.08.2011
41.9666667
22.7666667
10051
кражба
Делчево
10.10.2016
01.01.2014
41.9666667
22.7666667
14405
друго
Делчево
улицата "Боца Иванова"
29.07.2018
28.07.2018
41.9666667
22.7666667
15685
сообраќај
Делчево
бул."Македонија"
15.09.2019
14.09.2019
41.9666667
22.7666667
2633
сообраќај
Делчево
22.01.2013
20.11.2012
41.9666667
22.7666667
2634
друго
Делчево
с.Звегор
22.01.2013
04.10.2012
41.9666667
22.7666667
14410
сообраќај
Делчево
с. Турново
30.07.2018
29.07.2018
41.9666667
22.7666667
11339
друго
Делчево
16.04.2017
15.04.2017
41.9666667
22.7666667
9294
сообраќај
Делчево
17.06.2016
16.06.2016
41.9666667
22.7666667
13390
сообраќај
Делчево
07.04.2018
06.04.2018
41.9666667
22.7666667
14670
кражба
Делчево
17.08.2018
14.05.2018
41.9666667
22.7666667
12367
насилство
Делчево
улица "Самоилова"
16.10.2017
28.08.2017
41.9666667
22.7666667
15439
дрога
Делчево
улицата "Кузман Јосифовски-Питу"
18.08.2019
04.08.2018
41.9666667
22.7666667
12368
дрога
Делчево
16.10.2017
05.05.2017
41.9666667
22.7666667
13904
документи
Делчево
с.Звегор
30.05.2018
27.02.2018
41.9666667
22.7666667
1618
кражба
Делчево
29.03.2012
28.03.2012
41.9666667
22.7666667
1619
друго
Делчево
29.03.2012
09.02.2012
41.9666667
22.7666667
6497
насилство
Делчево
11.03.2015
28.02.2015
41.9666667
22.7666667
10593
друго
Делчево
05.01.2017
04.01.2017
41.9666667
22.7666667
11106
дрога
Делчево
20.03.2017
15.06.2016
41.9666667
22.7666667
18020
оружје
Делчево
15.06.2020
14.06.2020
41.9666667
22.7666667
4709
сообраќај
Делчево
21.03.2014
20.03.2014
41.9666667
22.7666667
3942
дрога
Делчево
11.11.2013
10.11.2013
41.9666667
22.7666667
18023
дрога
Делчево
с.Пеклани
15.06.2020
19.09.2019
41.9666667
22.7666667
2923
кражба
Делчево
18.03.2013
17.03.2013
41.9666667
22.7666667
3438
сообраќај
Делчево
с.Саса
30.07.2013
11.05.2013
41.9666667
22.7666667
11886
сообраќај
Делчево
с.Сушица
09.07.2017
08.07.2017
41.9666667
22.7666667
624
насилство
Делчево
09.10.2011
08.10.2011
41.9666667
22.7666667
6263
кражба
Делчево
13.01.2015
27.11.2014
41.9666667
22.7666667
1147
друго
Делчево
26.12.2011
25.10.2011
41.9666667
22.7666667
4476
оружје
Делчево
12.02.2014
25.12.2013
41.9666667
22.7666667
15740
сообраќај
Делчево
ул."Гоце Делчев"
21.09.2019
20.09.2019
41.9666667
22.7666667
8832
документи
Делчево
11.04.2016
24.02.2016
41.9666667
22.7666667
7554
документи
Делчево
19.10.2015
18.10.2015
41.9666667
22.7666667
1411
насилство
Делчево
с.Звегор
09.02.2012
08.02.2012
41.9666667
22.7666667
3716
дрога
Делчево
27.09.2013
26.09.2013
41.9666667
22.7666667
10630
дрога
Делчево
10.01.2017
13.09.2016
41.9666667
22.7666667
8071
сообраќај
Делчево
с.Теово
10.01.2016
09.01.2016
41.9666667
22.7666667
13449
сообраќај
Делчево
30.11.-0001
13.04.2018
41.9666667
22.7666667
8844
насилство
Делчево
ул "Павел Шатев"
14.04.2016
13.04.2016
41.9666667
22.7666667
10640
друго
Делчево
11.01.2017
10.01.2017
41.9666667
22.7666667
2705
насилство
Делчево
01.02.2013
31.01.2013
41.9666667
22.7666667
2195
друго
Делчево
28.10.2012
27.10.2012
41.9666667
22.7666667
5267
насилство
Делчево
17.06.2014
16.06.2014
41.9666667
22.7666667
10131
кражба
Делчево
21.10.2016
06.08.2016
41.9666667
22.7666667
13203
сообраќај
Делчево
20.03.2018
19.03.2018
41.9666667
22.7666667
13204
друго
Делчево
20.03.2018
19.03.2018
41.9666667
22.7666667
3733
дрога
Делчево
30.09.2013
03.06.2013
41.9666667
22.7666667
2199
друго
Делчево
28.10.2012
27.10.2012
41.9666667
22.7666667
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL