Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
926
документи
Струмица
село Мокрино
30.11.2011
29.11.2011
41.3778482
22.8537484
1796
насилство
Берово
ул.„Задарска“
07.06.2012
06.06.2012
41.708782
22.8508932
1858
насилство
Берово
ул „Задарска“
04.07.2012
06.06.2012
41.708782
22.8508932
1881
кражба
Берово
с.Ратево
19.07.2012
18.07.2012
41.675989
22.850847
10332
друго
Берово
ул "Димитар Влахов"
21.10.2016
20.11.2016
41.7060956
22.8506058
1536
сообраќај
Берово
15.03.2012
15.03.2012
41.71
22.85
14848
насилство
Берово
с.Двориште
03.12.2018
02.12.2018
41.71
22.85
7429
кражба
Берово
с.Ротино
23.09.2015
20.04.2015
41.71
22.85
4105
сообраќај
Берово
с.Русиново
10.12.2013
22.11.2013
41.71
22.85
13842
друго
Берово
улицата "Пионерска"
24.05.2018
23.05.2018
41.71
22.85
6164
друго
Берово
23.12.2014
19.10.2014
41.71
22.85
15132
друго
Берово
с.Русиново
23.06.2019
22.06.2019
41.71
22.85
16670
друго
Берово
ул."Крушевска Република"
06.01.2020
05.01.2020
41.71
22.85
1057
сообраќај
Берово
17.12.2011
16.12.2011
41.71
22.85
6689
сообраќај
Берово
10.04.2015
09.04.2015
41.71
22.85
3622
оружје
Берово
ул „Кеј Младина“
06.09.2013
05.09.2013
41.71
22.85
10790
друго
Берово
27.01.2017
24.01.2017
41.71
22.85
10535
кражба
Берово
27.12.2016
26.12.2016
41.71
22.85
3624
оружје
Берово
с.Двориште
06.09.2013
24.06.2013
41.71
22.85
16424
друго
Берово
04.12.2019
03.12.2019
41.71
22.85
1833
сообраќај
Берово
26.06.2012
19.06.2012
41.71
22.85
10794
сообраќај
Берово
с.Думановце
27.01.2017
23.08.2016
41.71
22.85
1835
сообраќај
Берово
26.06.2012
19.06.2012
41.71
22.85
11572
друго
Берово
20.05.2017
19.05.2017
41.71
22.85
825
кражба
Берово
13.11.2011
12.11.2011
41.71
22.85
3646
насилство
Берово
13.09.2013
12.09.2013
41.71
22.85
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
5696
насилство
Берово
12.09.2014
16.08.2014
41.71
22.85
15169
сообраќај
Берово
09.07.2019
08.07.2019
41.71
22.85
15940
сообраќај
Берово
улицата "Задарска"
13.10.2019
12.10.2019
41.71
22.85
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
2120
насилство
Берово
08.10.2012
25.08.2012
41.71
22.85
11595
документи
Берово
23.05.2017
15.04.2017
41.71
22.85
11598
сообраќај
Берово
23.05.2017
04.11.2016
41.71
22.85
12878
кражба
Берово
с.Вирче
20.01.2018
19.01.2018
41.71
22.85
11599
сообраќај
Берово
23.05.2017
10.11.2016
41.71
22.85
13648
сообраќај
Берово
село Смојмирово
03.05.2018
30.04.2018
41.71
22.85
7507
друго
Берово
07.10.2015
06.10.2015
41.71
22.85
3926
документи
Берово
07.11.2013
06.11.2013
41.71
22.85
4442
оружје
Берово
07.02.2014
19.12.2013
41.71
22.85
1117
кражба
Берово
22.12.2011
21.12.2011
41.71
22.85
1374
друго
Берово
03.02.2012
02.02.2012
41.71
22.85
12639
друго
Берово
08.12.2017
07.12.2017
41.71
22.85
18016
кражба
Берово
15.06.2020
17.04.2020
41.71
22.85
10850
дрога
Берово
02.02.2017
01.02.2017
41.71
22.85
10851
дрога
Берово
02.02.2017
27.08.2016
41.71
22.85
5989
насилство
Берово
26.10.2014
25.10.2014
41.71
22.85
14952
друго
Берово
10.03.2019
09.03.2019
41.71
22.85
3947
друго
Берово
с.Смојмирово
12.11.2013
11.11.2013
41.71
22.85
10349
сообраќај
Берово
22.10.2016
03.05.2016
41.71
22.85
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
878
кражба
Берово
21.11.2011
20.11.2011
41.71
22.85
882
друго
Берово
21.11.2011
20.11.2011
41.71
22.85
12662
кражба
Берово
14.12.2017
15.10.2017
41.71
22.85
7543
кражба
Берово
16.10.2015
28.08.2015
41.71
22.85
8823
дрога
Берово
08.04.2016
10.09.2015
41.71
22.85
17786
друго
Берово
с.Будинарци
22.05.2020
21.05.2020
41.71
22.85
14973
друго
Берово
с.Двориште
23.03.2019
22.03.2019
41.71
22.85
384
насилство
Берово
ул.„27“
28.08.2011
28.08.2011
41.71
22.85
9604
оружје
Берово
31.07.2016
30.07.2016
41.71
22.85
3465
кражба
Берово
ул.„Моша Пијаде“
03.08.2013
02.08.2013
41.71
22.85
14219
сообраќај
Берово
с.Будинарци
29.06.2018
28.06.2018
41.71
22.85
4748
документи
Берово
27.03.2014
30.12.2013
41.71
22.85
4749
документи
Берово
27.03.2014
30.12.2013
41.71
22.85
3217
насилство
Берово
27.05.2013
18.05.2013
41.71
22.85
10641
друго
Берово
11.01.2017
10.01.2017
41.71
22.85
8599
друго
Берово
17.03.2016
16.03.2016
41.71
22.85
3737
кражба
Берово
01.10.2013
30.11.-0001
41.71
22.85
3742
кражба
Берово
02.10.2013
30.11.-0001
41.71
22.85
15275
сообраќај
Берово
26.07.2019
25.07.2019
41.71
22.85
4525
оружје
Берово
20.02.2014
22.04.2013
41.71
22.85
174
друго
Берово
21.07.2011
20.07.2011
41.71
22.85
18097
оружје
Берово
с.Митрашинци
03.07.2020
16.02.2020
41.71
22.85
17592
сообраќај
Берово
с.Дабила
30.04.2020
29.04.2020
41.71
22.85
12217
друго
Берово
01.10.2017
29.09.2017
41.71
22.85
14265
сообраќај
Берово
10.07.2018
09.07.2018
41.71
22.85
9149
кражба
Берово
27.05.2016
26.05.2016
41.71
22.85
6335
дрога
Берово
31.01.2015
07.10.2014
41.71
22.85
1474
друго
Берово
21.02.2012
20.02.2012
41.71
22.85
1987
сообраќај
Берово
10.09.2012
09.09.2012
41.71
22.85
11973
сообраќај
Берово
с.Смојмирово
24.07.2017
02.04.2017
41.71
22.85
13004
друго
Берово
11.02.2018
09.02.2018
41.71
22.85
1999
документи
Берово
13.09.2012
12.09.2012
41.71
22.85
11215
друго
Берово
28.03.2017
15.01.2015
41.71
22.85
5589
насилство
Берово
17.08.2014
16.08.2014
41.71
22.85
5081
насилство
Берово
10.05.2014
09.05.2014
41.71
22.85
7385
документи
Берово
10.09.2015
12.02.2014
41.71
22.85
1504
кражба
Берово
08.03.2012
07.03.2012
41.71
22.85
4834
оружје
Берово
04.04.2014
05.07.2013
41.71
22.85
996
кражба
Берово
с.Мигрево
10.12.2011
22.11.2011
41.71
22.85
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL