Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
2120
насилство
Берово
08.10.2012
25.08.2012
41.71
22.85
11595
документи
Берово
23.05.2017
15.04.2017
41.71
22.85
11598
сообраќај
Берово
23.05.2017
04.11.2016
41.71
22.85
12878
кражба
Берово
с.Вирче
20.01.2018
19.01.2018
41.71
22.85
11599
сообраќај
Берово
23.05.2017
10.11.2016
41.71
22.85
13648
сообраќај
Берово
село Смојмирово
03.05.2018
30.04.2018
41.71
22.85
7507
друго
Берово
07.10.2015
06.10.2015
41.71
22.85
3926
документи
Берово
07.11.2013
06.11.2013
41.71
22.85
4442
оружје
Берово
07.02.2014
19.12.2013
41.71
22.85
1117
кражба
Берово
22.12.2011
21.12.2011
41.71
22.85
1374
друго
Берово
03.02.2012
02.02.2012
41.71
22.85
12639
друго
Берово
08.12.2017
07.12.2017
41.71
22.85
18016
кражба
Берово
15.06.2020
17.04.2020
41.71
22.85
10850
дрога
Берово
02.02.2017
01.02.2017
41.71
22.85
10851
дрога
Берово
02.02.2017
27.08.2016
41.71
22.85
5989
насилство
Берово
26.10.2014
25.10.2014
41.71
22.85
14952
друго
Берово
10.03.2019
09.03.2019
41.71
22.85
3947
друго
Берово
с.Смојмирово
12.11.2013
11.11.2013
41.71
22.85
10349
сообраќај
Берово
22.10.2016
03.05.2016
41.71
22.85
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
878
кражба
Берово
21.11.2011
20.11.2011
41.71
22.85
882
друго
Берово
21.11.2011
20.11.2011
41.71
22.85
12662
кражба
Берово
14.12.2017
15.10.2017
41.71
22.85
7543
кражба
Берово
16.10.2015
28.08.2015
41.71
22.85
8823
дрога
Берово
08.04.2016
10.09.2015
41.71
22.85
17786
друго
Берово
с.Будинарци
22.05.2020
21.05.2020
41.71
22.85
14973
друго
Берово
с.Двориште
23.03.2019
22.03.2019
41.71
22.85
384
насилство
Берово
ул.„27“
28.08.2011
28.08.2011
41.71
22.85
9604
оружје
Берово
31.07.2016
30.07.2016
41.71
22.85
3465
кражба
Берово
ул.„Моша Пијаде“
03.08.2013
02.08.2013
41.71
22.85
14219
сообраќај
Берово
с.Будинарци
29.06.2018
28.06.2018
41.71
22.85
4748
документи
Берово
27.03.2014
30.12.2013
41.71
22.85
4749
документи
Берово
27.03.2014
30.12.2013
41.71
22.85
3217
насилство
Берово
27.05.2013
18.05.2013
41.71
22.85
10641
друго
Берово
11.01.2017
10.01.2017
41.71
22.85
8599
друго
Берово
17.03.2016
16.03.2016
41.71
22.85
3737
кражба
Берово
01.10.2013
30.11.-0001
41.71
22.85
3742
кражба
Берово
02.10.2013
30.11.-0001
41.71
22.85
15275
сообраќај
Берово
26.07.2019
25.07.2019
41.71
22.85
4525
оружје
Берово
20.02.2014
22.04.2013
41.71
22.85
174
друго
Берово
21.07.2011
20.07.2011
41.71
22.85
18097
оружје
Берово
с.Митрашинци
03.07.2020
16.02.2020
41.71
22.85
17592
сообраќај
Берово
с.Дабила
30.04.2020
29.04.2020
41.71
22.85
12217
друго
Берово
01.10.2017
29.09.2017
41.71
22.85
14265
сообраќај
Берово
10.07.2018
09.07.2018
41.71
22.85
9149
кражба
Берово
27.05.2016
26.05.2016
41.71
22.85
6335
дрога
Берово
31.01.2015
07.10.2014
41.71
22.85
1474
друго
Берово
21.02.2012
20.02.2012
41.71
22.85
1987
сообраќај
Берово
10.09.2012
09.09.2012
41.71
22.85
11973
сообраќај
Берово
с.Смојмирово
24.07.2017
02.04.2017
41.71
22.85
13004
друго
Берово
11.02.2018
09.02.2018
41.71
22.85
1999
документи
Берово
13.09.2012
12.09.2012
41.71
22.85
11215
друго
Берово
28.03.2017
15.01.2015
41.71
22.85
5589
насилство
Берово
17.08.2014
16.08.2014
41.71
22.85
5081
насилство
Берово
10.05.2014
09.05.2014
41.71
22.85
7385
документи
Берово
10.09.2015
12.02.2014
41.71
22.85
1504
кражба
Берово
08.03.2012
07.03.2012
41.71
22.85
4834
оружје
Берово
04.04.2014
05.07.2013
41.71
22.85
996
кражба
Берово
с.Мигрево
10.12.2011
22.11.2011
41.71
22.85
4842
сообраќај
Берово
ул.„Илинденска“
05.04.2014
05.04.2014
41.71
22.85
4845
насилство
Берово
ул.„Јуриј Гагарин“
06.04.2014
05.04.2014
41.71
22.85
4590
кражба
Берово
28.02.2014
27.02.2014
41.71
22.85
4079
насилство
Берово
05.12.2013
04.12.2013
41.71
22.85
7920
кражба
Берово
18.12.2015
12.11.2015
41.71
22.85
10480
документи
Берово
21.12.2016
20.12.2016
41.71
22.85
15351
насилство
Берово
с.Двориште
05.08.2019
04.08.2019
41.71
22.85
3066
документи
Берово
16.04.2013
15.04.2013
41.71
22.85
11774
сообраќај
Берово
с.Бања општина Чешиново
21.06.2017
20.06.2017
41.71
22.85
6245
друго
Делчево
с.Вирче
08.01.2015
06.02.2013
41.9083
22.8497
620
кражба
Пехчево
ул.„Вељко Влаховиќ“
08.10.2011
07.10.2011
41.7095601
22.849429
10779
друго
Делчево
с.Вирче
26.01.2017
14.12.2016
41.9094666
22.8477903
1996
кражба
Берово
с.Смојмирово
13.09.2012
12.09.2012
41.735838
22.843637
141
кражба
Делчево
с.Град
15.07.2011
24.06.2011
41.936253
22.842236
927
документи
Делчево
село Град
30.11.2011
29.11.2011
41.936253
22.842236
9729
сообраќај
Виница
с.Смојмирово
12.08.2016
11.08.2016
41.7360607
22.8418321
8985
сообраќај
Радовиш
с.Смојмирово
02.05.2016
01.05.2016
41.7360607
22.8418321
12141
друго
Делчево
с.Град
10.08.2017
02.05.2017
41.9389843
22.8418321
10648
друго
Берово
с.Смојмирово
11.01.2017
20.11.2016
41.7360607
22.8418321
11430
друго
Делчево
с.Град
05.05.2017
16.03.2017
41.9389843
22.8418321
9410
насилство
Радовиш
с.Смојмирово
05.07.2016
19.09.2014
41.7360607
22.8418321
9014
друго
Струмица
с. Мокриево
10.05.2016
10.05.2016
41.3762027
22.838853
1342
насилство
Струмица
с.Мокриево
30.01.2012
29.01.2012
41.375
22.8386
91
сообраќај
Струмица
с.Мокриево
09.07.2011
08.07.2011
41.375
22.8386
1042
друго
Струмица
с.Сушица
16.12.2011
15.12.2011
41.4372
22.8364
1561
насилство
Струмица
с.Сушица
21.03.2012
28.02.2012
41.4372
22.8364
1102
друго
Струмица
с.Сушица
21.12.2011
20.12.2011
41.4372
22.8364
2174
дрога
Струмица
с.Сушица
22.10.2012
21.10.2012
41.4372
22.8364
2024
насилство
Струмица
с.Сушица
18.09.2012
17.09.2012
41.4372
22.8364
1995
насилство
Берово
с.Умлена
13.09.2012
12.09.2012
41.769903
22.836256
12172
друго
Пехчево
с.Умлена
14.08.2017
07.08.2017
41.7703925
22.8358739
8602
насилство
Струмица
с.Сушица
17.03.2016
27.02.2016
41.4386511
22.8358739
12483
кражба
Струмица
с.Сушица
10.11.2017
09.11.2017
41.4386511
22.8358739
8814
друго
Струмица
с. Борисово
08.04.2016
07.04.2016
41.3794416
22.8261918
527
оружје
Делчево
с.Стамер
22.09.2011
21.09.2011
41.95
22.8167
25
кражба
Делчево
с.Стамер
29.06.2011
13.06.2011
41.95
22.8167
1129
друго
Делчево
с.Стамер
23.12.2011
31.10.2011
41.95
22.8167
5910
дрога
Делчево
с.Тработивиште
13.10.2014
12.10.2014
41.8903974
22.8150199
7504
оружје
Делчево
с.Трботивиште
07.10.2015
06.10.2015
41.8903974
22.8150199
13186
друго
Делчево
с.Тработивиште
18.03.2018
17.03.2018
41.8903974
22.8150199
9640
оружје
Делчево
с.Тработивиште
04.08.2016
03.08.2016
41.8903974
22.8150199
11758
друго
Берово
с.Русиново
19.06.2017
22.12.2016
41.6876419
22.807572
13813
друго
Берово
с.Русиново
16.05.2018
15.05.2018
41.6876419
22.807572
1562
сообраќај
Берово
с.Русиново
21.03.2012
20.03.2012
41.687271
22.807245
2684
документи
Берово
с.Русиново
30.01.2013
29.01.2013
41.687271
22.807245
1709
друго
Берово
с.Русиново
23.04.2012
29.03.2012
41.687271
22.807245
5304
кражба
Берово
с.Русиново
25.06.2014
13.06.2014
41.687271
22.807245
5093
сообраќај
Берово
с.Русиново
12.05.2014
11.05.2014
41.687271
22.807245
12295
друго
Струмица
с.Иловица
13.10.2017
12.10.2017
41.4733839
22.8060824
7465
документи
Делчево
с.Звегор
29.09.2015
11.01.2012
41.9676577
22.8060824
12156
сообраќај
Делчево
с. Звегор
12.08.2017
11.08.2017
41.9676577
22.8060824
11660
сообраќај
Делчево
с. Звегор
06.06.2017
05.06.2017
41.9676577
22.8060824
7932
сообраќај
Струмица
с.Штука
20.12.2015
19.12.2015
41.466257
22.8060824
8926
друго
Делчево
с.Габрово
21.04.2016
20.04.2016
41.9877351
22.800124
1781
друго
Струмица
с.Иловица
16.05.2012
01.04.2012
41.4706
22.7986
4855
друго
Берово
с.Мачево
07.04.2014
03.04.2014
41.7486
22.7947
2617
сообраќај
Струмица
с.Секирник
18.01.2013
17.01.2013
41.4402257
22.7941655
121
кражба
Струмица
с.Секирник
12.07.2011
11.07.2011
41.4402257
22.7941655
8603
насилство
Струмица
с.Секирник
17.03.2016
02.03.2016
41.4402257
22.7941655
8898
друго
Струмица
с.Секирник
19.04.2016
18.04.2016
41.4402257
22.7941655
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL