Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
10028
кражба
Штип
ул."Стојан Рибата"
08.10.2016
07.10.2016
41.739287
22.1978197
15660
сообраќај
Штип
12.09.2019
11.09.2019
41.75
22.2
3118
дрога
Штип
26.04.2013
25.04.2013
41.75
22.2
4142
насилство
Штип
с.Долани
14.12.2013
13.12.2013
41.75
22.2
4398
документи
Штип
с. Калаузлија
31.01.2014
30.01.2014
41.670334
22.4939642
303
насилство
Штип
с.Тркање
05.08.2011
05.08.2011
41.9061913
22.3620904
2095
насилство
Штип
30.09.2012
28.09.2012
41.75
22.2
4399
документи
Штип
31.01.2014
30.01.2014
41.75
22.2
7215
друго
Штип
05.08.2015
04.08.2015
41.75
22.2
17967
сообраќај
Штип
с.Косевица
13.06.2020
12.06.2020
41.75
22.2
5168
насилство
Штип
01.06.2014
31.05.2014
41.75
22.2
7217
насилство
Штип
ул."Кирил и Методиј"
06.08.2015
06.08.2015
41.75
22.2
10033
сообраќај
Штип
08.10.2016
07.10.2016
41.75
22.2
11825
друго
Штип
ул "Радански Пат"
28.06.2017
27.06.2017
41.7432106
22.2031593
2099
друго
Штип
село Карбинци
03.10.2012
19.08.2012
41.8167
22.2333
3635
друго
Штип
12.09.2013
17.07.2013
41.75
22.2
2100
документи
Штип
с.Таринци
03.10.2012
02.10.2012
41.7989
22.2303
5172
дрога
Штип
ул „Никола Чаулев“
02.06.2014
19.02.2014
41.737503
22.193558
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
15668
сообраќај
Штип
с.Таринци
13.09.2019
12.09.2019
41.75
22.2
6453
друго
Штип
01.03.2015
28.02.2015
41.75
22.2
9269
сообраќај
Штип
с.Карамани
12.06.2016
11.06.2016
41.75
22.2
4662
насилство
Штип
14.03.2014
05.02.2014
41.75
22.2
11830
друго
Штип
с.Стар Караорман
29.06.2017
28.06.2017
41.7822513
22.204125
5432
насилство
Штип
16.07.2014
15.07.2014
41.75
22.2
8248
документи
Штип
08.02.2016
02.11.2015
41.75
22.2
7481
дрога
Штип
02.10.2015
01.10.2015
41.75
22.2
2618
кражба
Штип
с.Пиперово
21.01.2013
20.02.2001
41.5743583
22.2696973
6458
кражба
Штип
02.03.2015
22.09.2014
41.75
22.2
7482
насилство
Штип
с.Карбинци
03.10.2015
02.10.2015
41.8180159
22.2324758
6716
документи
Штип
15.04.2015
14.04.2015
41.75
22.2
10300
кражба
Штип
ул "Љубен Иванов"
15.11.2016
14.11.2016
41.746429
22.199654
15933
сообраќај
Штип
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
12.10.2019
11.10.2019
41.75
22.2
4158
сообраќај
Штип
16.12.2013
15.12.2013
41.75
22.2
6974
насилство
Штип
ул."Партизанска"
16.06.2015
15.06.2015
41.75
22.2
12095
сообраќај
Штип
с.Спанчево
05.08.2017
04.08.2017
41.905337
22.3084434
2112
друго
Штип
с.Карбинци
05.10.2012
22.09.2012
41.8167
22.2333
3648
сообраќај
Штип
ул.„Гоце Делчев“
14.09.2013
13.09.2013
41.75
22.2
9024
кражба
Штип
10.05.2016
09.05.2016
41.75
22.2
4418
документи
Штип
03.02.2014
02.02.2014
41.75
22.2
6978
насилство
Штип
с.М.Ј.(75)
17.06.2015
16.06.2015
41.75
22.2
17474
сообраќај
Штип
с.Прналија
05.04.2020
03.04.2020
41.75
22.2
18242
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
24.07.2020
23.07.2020
41.75
22.2
1859
сообраќај
Штип
ул „Радански пат“
04.07.2012
03.07.2012
41.7432506
22.2031782
6467
насилство
Штип
03.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6468
документи
Штип
03.03.2015
02.03.2015
41.75
22.2
9796
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
10052
документи
Штип
10.10.2016
09.10.2016
41.75
22.2
8773
сообраќај
Штип
с.Врсаково
04.04.2016
03.04.2015
41.8176492
22.1199209
6726
друго
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
15942
сообраќај
Штип
13.10.2019
12.10.2019
41.75
22.2
3143
насилство
Штип
с.Таринци
02.05.2013
01.05.2013
41.75
22.2
6727
документи
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
7239
сообраќај
Штип
ул."Славчо Стојменски"
09.08.2015
09.08.2015
41.7389988
22.2009739
10312
друго
Штип
с.Таринци
19.10.2016
18.10.2016
41.7987274
22.2279697
17481
сообраќај
Штип
с.Чардаклија
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
4170
друго
Штип
ул.„Маршал Тито“
18.12.2013
17.12.2013
41.75
22.2
9290
друго
Штип
17.06.2016
16.06.2016
41.75
22.2
15946
друго
Штип
14.10.2019
13.10.2019
41.75
22.2
17994
друго
Штип
13.06.2020
13.06.2020
41.75
22.2
75
друго
Штип
07.07.2011
06.07.2011
41.75
22.2
1611
кражба
Штип
29.03.2012
31.01.2012
41.75
22.2
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
16715
друго
Штип
бул."ЈНА"
12.01.2020
11.01.2020
41.75
22.2
844
сообраќај
Штип
15.11.2011
14.11.2011
41.75
22.2
2636
насилство
Штип
23.01.2013
22.01.2013
41.75
22.2
1613
дрога
Штип
29.03.2012
28.03.2012
41.75
22.2
6990
кражба
Штип
18.06.2015
17.05.2015
41.75
22.2
12622
документи
Штип
06.12.2017
20.04.2017
41.75
22.2
17486
насилство
Штип
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
2383
кражба
Штип
03.12.2012
18.11.2012
41.75
22.2
13647
насилство
Штип
улицата "Васил Доганџиски"
03.05.2018
01.05.2018
41.75
22.2
1616
друго
Штип
29.03.2012
28.03.2012
41.75
22.2
2384
кражба
Штип
ул „Широк Дол“
03.12.2012
19.10.2012
41.7436731
22.2005556
9296
кражба
Штип
с.Лесковица
17.06.2016
03.06.2016
41.5958397
22.2458531
9808
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
10064
кражба
Штип
ул."Сутјеска"
12.10.2016
11.10.2016
41.7443964
22.1971035
8017
насилство
Штип
01.01.2016
31.12.2015
41.75
22.2
11601
дрога
Штип
23.05.2017
13.01.2017
41.75
22.2
6738
документи
Штип
21.04.2015
04.04.2012
41.75
22.2
14674
сообраќај
Штип
с.Лески
18.08.2018
17.08.2018
41.8690585
22.4798088
8019
сообраќај
Штип
ул."Борис Кидриќ"
01.01.2016
01.01.2016
41.746429
22.199654
17748
сообраќај
Штип
ул."АСНОМ"
19.05.2020
18.05.2020
41.75
22.2
341
сообраќај
Штип
ул.„Партизанска„
21.08.2011
21.08.2011
41.7545803
22.1941893
2390
друго
Штип
03.12.2012
02.12.2012
41.75
22.2
6998
кражба
Штип
19.06.2015
13.06.2015
41.75
22.2
599
насилство
Штип
ул.„Сајбие Демир“
03.10.2011
02.10.2011
41.7541117
22.1964401
2648
сообраќај
Штип
с.Шашаварлија
26.01.2013
25.01.2013
41.7178984
22.2875802
3672
кражба
Штип
21.09.2013
20.09.2013
41.75
22.2
6488
кражба
Штип
10.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6744
сообраќај
Штип
с.Радње
23.04.2015
22.04.2015
41.737503
22.193558
9816
сообраќај
Штип
с.Лакавица
23.08.2016
22.08.2016
41.6516212
22.2357937
2393
кражба
Штип
ул „Радански пат“
04.12.2012
03.12.2012
41.7432506
22.2031782
8025
друго
Штип
ул."Партизанска"
02.01.2016
01.01.2016
41.75
22.2
14681
друго
Штип
18.08.2018
18.08.2018
41.75
22.2
602
кражба
Штип
04.10.2011
30.11.-0001
41.75
22.2
8538
документи
Штип
10.03.2016
09.03.2016
41.75
22.2
8539
документи
Штип
с.Радање
10.03.2016
09.03.2016
41.7795608
22.2756583
9563
друго
Штип
ул."Јајце"
28.07.2016
27.07.2016
41.759132
22.1976639
604
кражба
Штип
ул „Ванчо Прке“
04.10.2011
15.09.2011
41.7381239
22.1941444
11612
кражба
Штип
28.05.2017
27.05.2017
41.75
22.2
6238
кражба
Штип
бул “Никола Карев“
06.01.2015
05.01.2015
41.7346419
22.1848907
6750
кражба
Штип
24.04.2015
23.04.2015
41.75
22.2
11102
сообраќај
Штип
20.03.2017
19.03.2017
41.75
22.2
13663
друго
Штип
улицата "Солунска"
04.05.2018
03.05.2018
41.75
22.2
608
кражба
Штип
ул „Никола Чаулев“
04.10.2011
16.02.2009
41.75
22.2
3680
друго
Штип
22.09.2013
21.09.2013
41.75
22.2
10336
насилство
Штип
с.Таринци
22.10.2016
21.11.2016
41.7987274
22.2279697
11872
насилство
Штип
07.07.2017
26.04.2017
41.75
22.2
6241
сообраќај
Штип
ул.„Дузлачки Рид“
08.01.2015
08.01.2015
41.7475901
22.2091104
5730
друго
Штип
20.09.2014
19.09.2014
41.75
22.2
6242
друго
Штип
08.01.2015
08.01.2015
41.75
22.2
9314
сообраќај
Штип
19.06.2016
18.06.2016
41.75
22.2
16226
сообраќај
Штип
ул."Ванчо Прќе"
13.11.2019
12.11.2019
41.75
22.2
12388
сообраќај
Штип
ул "Черења"
22.10.2017
21.10.2017
41.75
22.2
3941
кражба
Штип
ул „29-ти Ноември“
11.11.2013
10.11.2013
41.75
22.2
7525
кражба
Штип
ул."Радански пат"
12.10.2015
12.10.2015
41.7432106
22.2031593
10341
друго
Штип
22.10.2016
21.11.2016
41.75
22.2
18021
дрога
Штип
15.06.2020
07.05.2019
41.75
22.2
614
насилство
Штип
07.10.2011
06.10.2011
41.75
22.2
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL