Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
6716
документи
Штип
15.04.2015
14.04.2015
41.75
22.2
10300
кражба
Штип
ул "Љубен Иванов"
15.11.2016
14.11.2016
41.746429
22.199654
15933
сообраќај
Штип
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
12.10.2019
11.10.2019
41.75
22.2
4158
сообраќај
Штип
16.12.2013
15.12.2013
41.75
22.2
6974
насилство
Штип
ул."Партизанска"
16.06.2015
15.06.2015
41.75
22.2
12095
сообраќај
Штип
с.Спанчево
05.08.2017
04.08.2017
41.905337
22.3084434
2112
друго
Штип
с.Карбинци
05.10.2012
22.09.2012
41.8167
22.2333
3648
сообраќај
Штип
ул.„Гоце Делчев“
14.09.2013
13.09.2013
41.75
22.2
9024
кражба
Штип
10.05.2016
09.05.2016
41.75
22.2
4418
документи
Штип
03.02.2014
02.02.2014
41.75
22.2
6978
насилство
Штип
с.М.Ј.(75)
17.06.2015
16.06.2015
41.75
22.2
17474
сообраќај
Штип
с.Прналија
05.04.2020
03.04.2020
41.75
22.2
18242
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
24.07.2020
23.07.2020
41.75
22.2
1859
сообраќај
Штип
ул „Радански пат“
04.07.2012
03.07.2012
41.7432506
22.2031782
6467
насилство
Штип
03.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6468
документи
Штип
03.03.2015
02.03.2015
41.75
22.2
9796
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
10052
документи
Штип
10.10.2016
09.10.2016
41.75
22.2
8773
сообраќај
Штип
с.Врсаково
04.04.2016
03.04.2015
41.8176492
22.1199209
6726
друго
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
15942
сообраќај
Штип
13.10.2019
12.10.2019
41.75
22.2
3143
насилство
Штип
с.Таринци
02.05.2013
01.05.2013
41.75
22.2
6727
документи
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
7239
сообраќај
Штип
ул."Славчо Стојменски"
09.08.2015
09.08.2015
41.7389988
22.2009739
10312
друго
Штип
с.Таринци
19.10.2016
18.10.2016
41.7987274
22.2279697
17481
сообраќај
Штип
с.Чардаклија
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
4170
друго
Штип
ул.„Маршал Тито“
18.12.2013
17.12.2013
41.75
22.2
9290
друго
Штип
17.06.2016
16.06.2016
41.75
22.2
15946
друго
Штип
14.10.2019
13.10.2019
41.75
22.2
17994
друго
Штип
13.06.2020
13.06.2020
41.75
22.2
75
друго
Штип
07.07.2011
06.07.2011
41.75
22.2
1611
кражба
Штип
29.03.2012
31.01.2012
41.75
22.2
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
16715
друго
Штип
бул."ЈНА"
12.01.2020
11.01.2020
41.75
22.2
844
сообраќај
Штип
15.11.2011
14.11.2011
41.75
22.2
2636
насилство
Штип
23.01.2013
22.01.2013
41.75
22.2
1613
дрога
Штип
29.03.2012
28.03.2012
41.75
22.2
6990
кражба
Штип
18.06.2015
17.05.2015
41.75
22.2
12622
документи
Штип
06.12.2017
20.04.2017
41.75
22.2
17486
насилство
Штип
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
2383
кражба
Штип
03.12.2012
18.11.2012
41.75
22.2
13647
насилство
Штип
улицата "Васил Доганџиски"
03.05.2018
01.05.2018
41.75
22.2
1616
друго
Штип
29.03.2012
28.03.2012
41.75
22.2
2384
кражба
Штип
ул „Широк Дол“
03.12.2012
19.10.2012
41.7436731
22.2005556
9296
кражба
Штип
с.Лесковица
17.06.2016
03.06.2016
41.5958397
22.2458531
9808
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
10064
кражба
Штип
ул."Сутјеска"
12.10.2016
11.10.2016
41.7443964
22.1971035
8017
насилство
Штип
01.01.2016
31.12.2015
41.75
22.2
11601
дрога
Штип
23.05.2017
13.01.2017
41.75
22.2
6738
документи
Штип
21.04.2015
04.04.2012
41.75
22.2
14674
сообраќај
Штип
с.Лески
18.08.2018
17.08.2018
41.8690585
22.4798088
8019
сообраќај
Штип
ул."Борис Кидриќ"
01.01.2016
01.01.2016
41.746429
22.199654
17748
сообраќај
Штип
ул."АСНОМ"
19.05.2020
18.05.2020
41.75
22.2
341
сообраќај
Штип
ул.„Партизанска„
21.08.2011
21.08.2011
41.7545803
22.1941893
2390
друго
Штип
03.12.2012
02.12.2012
41.75
22.2
6998
кражба
Штип
19.06.2015
13.06.2015
41.75
22.2
599
насилство
Штип
ул.„Сајбие Демир“
03.10.2011
02.10.2011
41.7541117
22.1964401
2648
сообраќај
Штип
с.Шашаварлија
26.01.2013
25.01.2013
41.7178984
22.2875802
3672
кражба
Штип
21.09.2013
20.09.2013
41.75
22.2
6488
кражба
Штип
10.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6744
сообраќај
Штип
с.Радње
23.04.2015
22.04.2015
41.737503
22.193558
9816
сообраќај
Штип
с.Лакавица
23.08.2016
22.08.2016
41.6516212
22.2357937
2393
кражба
Штип
ул „Радански пат“
04.12.2012
03.12.2012
41.7432506
22.2031782
8025
друго
Штип
ул."Партизанска"
02.01.2016
01.01.2016
41.75
22.2
14681
друго
Штип
18.08.2018
18.08.2018
41.75
22.2
602
кражба
Штип
04.10.2011
30.11.-0001
41.75
22.2
8538
документи
Штип
10.03.2016
09.03.2016
41.75
22.2
8539
документи
Штип
с.Радање
10.03.2016
09.03.2016
41.7795608
22.2756583
9563
друго
Штип
ул."Јајце"
28.07.2016
27.07.2016
41.759132
22.1976639
604
кражба
Штип
ул „Ванчо Прке“
04.10.2011
15.09.2011
41.7381239
22.1941444
11612
кражба
Штип
28.05.2017
27.05.2017
41.75
22.2
6238
кражба
Штип
бул “Никола Карев“
06.01.2015
05.01.2015
41.7346419
22.1848907
6750
кражба
Штип
24.04.2015
23.04.2015
41.75
22.2
11102
сообраќај
Штип
20.03.2017
19.03.2017
41.75
22.2
13663
друго
Штип
улицата "Солунска"
04.05.2018
03.05.2018
41.75
22.2
608
кражба
Штип
ул „Никола Чаулев“
04.10.2011
16.02.2009
41.75
22.2
3680
друго
Штип
22.09.2013
21.09.2013
41.75
22.2
10336
насилство
Штип
с.Таринци
22.10.2016
21.11.2016
41.7987274
22.2279697
11872
насилство
Штип
07.07.2017
26.04.2017
41.75
22.2
6241
сообраќај
Штип
ул.„Дузлачки Рид“
08.01.2015
08.01.2015
41.7475901
22.2091104
5730
друго
Штип
20.09.2014
19.09.2014
41.75
22.2
6242
друго
Штип
08.01.2015
08.01.2015
41.75
22.2
9314
сообраќај
Штип
19.06.2016
18.06.2016
41.75
22.2
16226
сообраќај
Штип
ул."Ванчо Прќе"
13.11.2019
12.11.2019
41.75
22.2
12388
сообраќај
Штип
ул "Черења"
22.10.2017
21.10.2017
41.75
22.2
3941
кражба
Штип
ул „29-ти Ноември“
11.11.2013
10.11.2013
41.75
22.2
7525
кражба
Штип
ул."Радански пат"
12.10.2015
12.10.2015
41.7432106
22.2031593
10341
друго
Штип
22.10.2016
21.11.2016
41.75
22.2
18021
дрога
Штип
15.06.2020
07.05.2019
41.75
22.2
614
насилство
Штип
07.10.2011
06.10.2011
41.75
22.2
7014
сообраќај
Штип
22.06.2015
30.11.-0001
41.75
22.2
18022
дрога
Штип
с.Банско
15.06.2020
05.02.2020
41.75
22.2
3687
кражба
Штип
23.09.2013
19.09.2013
41.75
22.2
8295
насилство
Штип
с.Таринци
15.02.2016
14.02.2016
41.7987274
22.2279697
1640
кражба
Штип
ул.„Енгелсова“
01.04.2012
31.03.2012
41.9156955
22.4329216
3688
дрога
Штип
с.Соколарци
23.09.2013
31.03.2013
41.75
22.2
11368
кражба
Штип
с.Конче
25.04.2017
24.04.2017
41.5171011
22.3814624
13672
сообраќај
Штип
улицата "Кирил и Методиј"
05.05.2018
04.05.2018
41.75
22.2
14440
сообраќај
Штип
улицата "Балканска"
02.08.2018
01.08.2018
41.75
22.2
8297
сообраќај
Штип
15.02.2016
14.02.2016
41.75
22.2
14697
насилство
Штип
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
7018
документи
Штип
22.06.2015
21.06.2015
41.75
22.2
8298
сообраќај
Штип
15.02.2016
14.02.2016
41.75
22.2
14189
кражба
Штип
с.Стар Караорман
27.06.2018
06.06.2018
41.7822513
22.204125
110
насилство
Штип
11.07.2011
20.02.2005
41.75
22.2
5230
дрога
Штип
ул „Сремски Фронт“
11.06.2014
31.03.2014
41.7498439
22.2001037
6510
друго
Штип
13.03.2015
10.03.2015
41.75
22.2
10094
кражба
Штип
ул."В.Доганџиски"
16.10.2016
15.10.2016
41.7307763
22.1963722
10350
документи
Штип
22.10.2016
21.09.2016
41.75
22.2
14190
кражба
Штип
с.Стар Караорман
27.06.2018
06.06.2018
41.75
22.2
1135
документи
Штип
24.12.2011
23.12.2011
41.75
22.2
3695
друго
Штип
25.09.2013
07.05.2013
41.75
22.2
8047
сообраќај
Штип
с.Софилари
05.01.2016
04.01.2016
41.7085522
22.1378052
11631
сообраќај
Штип
с.Чифлик општина Чешиново
30.05.2017
29.05.2017
41.8827885
22.3329154
14703
сообраќај
Штип
улица "Черења"
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
880
насилство
Штип
с.Таринци
21.11.2011
20.02.2011
41.7989
22.2303
14192
друго
Штип
27.06.2018
26.06.2018
41.75
22.2
1393
насилство
Штип
ул.„Ванчо Прке„
06.02.2012
25.12.2011
41.7381239
22.1941444
4977
друго
Штип
25.04.2014
24.04.2014
41.75
22.2
1138
насилство
Штип
ул.„Цветан Димов“
25.12.2011
23.12.2011
41.733695
22.1929722
7538
документи
Штип
15.10.2015
19.08.2015
41.75
22.2
8050
сообраќај
Штип
ул."Вера Циривири Трена"
06.01.2016
05.01.2016
41.746429
22.199654
11378
документи
Штип
26.04.2017
11.05.2016
41.75
22.2
8820
друго
Штип
08.04.2016
01.11.2012
41.75
22.2
10356
сообраќај
Штип
ул."Бул.ЈНА"
30.11.2016
29.11.2016
41.747319
22.1908169
11124
кражба
Штип
ул "Борис Кидрич"
22.03.2017
21.03.2017
41.7418164
22.1929273
7541
друго
Штип
16.10.2015
15.10.2015
41.75
22.2
8821
кражба
Штип
08.04.2016
17.03.2016
41.75
22.2
18037
сообраќај
Штип
с.Аргулица
20.06.2020
19.06.2020
41.75
22.2
11638
документи
Штип
30.05.2017
30.12.2016
41.75
22.2
13430
документи
Штип
11.04.2018
26.04.2017
41.75
22.2
1911
оружје
Штип
ул „Лески“
06.08.2012
04.08.2012
41.7577876
22.2028729
632
друго
Штип
ул.„Ванчо Прке“
09.10.2011
08.10.2011
41.7381239
22.1941444
7288
друго
Штип
19.08.2015
16.08.2015
41.75
22.2
9336
насилство
Штип
ул."Радански Пат"
23.06.2016
22.06.2016
41.7432106
22.2031593
10872
кражба
Штип
ул."Булевар ЈНА"
06.02.2017
05.02.2002
41.747319
22.1908169
7033
друго
Штип
26.06.2015
01.01.2014
41.75
22.2
11385
насилство
Штип
бул "Гоце Делчев"
27.04.2017
26.04.2017
41.75
22.2
1146
документи
Штип
26.12.2011
25.12.2011
41.75
22.2
3706
насилство
Штип
ул.„ТошоАрсов„
26.09.2013
26.05.2013
41.75
22.2
8827
насилство
Штип
с.Нераште
11.04.2016
10.04.2016
41.75
22.2
9083
дрога
Штип
18.05.2016
07.05.2016
41.75
22.2
3196
друго
Штип
22.05.2013
30.11.-0001
41.75
22.2
7292
насилство
Штип
ул "Партизанска"
20.08.2015
19.08.2015
41.75
22.2
8316
документи
Штип
с.Радање
16.02.2016
15.02.2016
41.7795608
22.2756583
10108
кражба
Штип
ул "Железничка"
18.10.2016
17.10.2016
41.75
22.2
7805
дрога
Штип
30.11.2015
08.05.2015
41.75
22.2
11645
насилство
Штип
ул "Косовска"
01.06.2017
31.05.2017
41.74385
22.2050991
9342
сообраќај
Штип
ул."Борис Кидрич"
23.06.2016
22.06.2016
41.75
22.2
383
насилство
Штип
ул.„Ванчо Прке“
28.08.2011
28.08.2011
41.7381239
22.1941444
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL