Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14323
сообраќај
Кичево
улицата "Маршал Тито"
21.07.2018
20.07.2018
41.5177778
20.9655556
13551
сообраќај
Прилеп
улицата "Марксова"
25.04.2018
24.04.2018
41.35173
21.56214
14433
насилство
Охрид
улицата "Марко Цепенков"
02.08.2018
01.08.2018
41.12162
20.819441
15596
друго
Скопје
улицата "Марко Орешковиќ"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
14199
насилство
Гостивар
улицата "Мара Угриноска"
28.06.2018
27.06.2018
41.800911
20.914169
13675
друго
Битола
улицата "Максут Садик"
05.05.2018
04.05.2018
41.032799
21.34029
13177
сообраќај
Скопје
улицата "Максут Садик"
17.03.2018
17.03.2018
42.003812
21.452246
15923
друго
Скопје
улицата "Македонско- Косовска бригада"
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15402
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовско бригада"
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
14974
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовска Бригада"
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14409
кражба
Охрид
улицата "Македонски Просветители"
29.07.2018
27.06.2018
41.12162
20.819441
13621
насилство
Гостивар
улицата "Македонски Војски"
01.05.2018
30.04.2018
41.800911
20.914169
13319
друго
Скопје
улицата "Маџари"
30.03.2018
29.03.2018
42.0054763
21.5036881
13602
насилство
Скопје
улицата "Маџари"
28.04.2018
27.04.2018
42.003812
21.452246
13418
оружје
Скопје
улицата "Маџари"
10.04.2018
09.04.2018
42.003812
21.452246
13920
друго
Скопје
улицата "Маџари 3"
02.06.2018
01.06.2018
42.0010439
21.501023
13634
насилство
Тетово
улицата "Мајка Тереза"
02.05.2018
01.05.2018
42.00864
20.974159
13406
оружје
Скопје
улицата "Мајка Тереза"
09.04.2018
08.04.2018
42.003812
21.452246
13684
кражба
Скопје
улицата "Лука Геров"
06.05.2018
02.05.2018
42.0174524
21.3560455
13291
сообраќај
Скопје
улицата "Лука Геров"
28.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
14337
друго
Македонски Брод
улицата "Луј Пастер"
22.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
16372
друго
Скопје
улицата "Лихнида"
30.11.2019
29.11.2019
42.003812
21.452246
14422
дрога
Тетово
улицата "Ленин"
31.07.2018
02.01.2018
42.00864
20.974159
13401
сообраќај
Прилеп
улицата "Лазо Филипоски"
09.04.2018
09.04.2018
41.35173
21.56214
14366
оружје
Скопје
улицата "Лазар Трповски"
25.07.2018
24.07.2018
42.0189743
21.4351283
13687
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"во
06.05.2018
05.05.2018
42.003812
21.452246
15375
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
09.08.2019
08.08.2019
42.003812
21.452246
15353
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
13178
друго
Прилеп
улицата "Лазар Личеновски"
17.03.2018
16.03.2018
41.35173
21.56214
15344
сообраќај
Велес
улицата "Кумановска"
04.08.2019
03.08.2019
41.73
21.78
14799
сообраќај
Скопје
улицата "Кузман Шапкарев"
30.10.2018
29.10.2018
42.003812
21.452246
14376
сообраќај
Прилеп
улицата "Кузман Јосифоски"
26.07.2018
25.07.2018
41.35173
21.56214
15439
дрога
Делчево
улицата "Кузман Јосифовски-Питу"
18.08.2019
04.08.2018
41.9666667
22.7666667
13283
сообраќај
Скопје
улицата "Крушевска Република"
27.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
15607
друго
Скопје
улицата "Коце Металец"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
13095
сообраќај
Куманово
улицата "Костурски Херои"
02.03.2018
01.03.2018
42.13337
21.72584
15333
друго
Велес
улицата "Костурски Херои"
02.08.2019
01.08.2019
41.73
21.78
15531
друго
Скопје
улицата "Коперникова"
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15803
друго
Скопје
улицата "Козле"
28.09.2019
28.09.2019
42.003812
21.452246
14298
сообраќај
Скопје
улицата "Козле"
16.07.2018
15.07.2018
42.003812
21.452246
15436
сообраќај
Струмица
улицата "Климент Охридски"
17.08.2019
16.08.2019
41.441441
22.64183
13672
сообраќај
Штип
улицата "Кирил и Методиј"
05.05.2018
04.05.2018
41.75
22.2
14231
насилство
Македонски Брод
улицата "Кипарска"
01.07.2018
30.06.2018
41.5124006
21.2159425
14823
сообраќај
Скопје
улицата "Кемал Сејфула"
22.11.2018
21.11.2018
42.003812
21.452246
13218
друго
Прилеп
улицата "Кеј Димитар Влахов"
20.03.2018
19.03.2018
41.35173
21.56214
14312
сообраќај
Гостивар
улицата "Кеј Братство единство"
18.07.2018
17.07.2018
41.800911
20.914169
13645
друго
Скопје
улицата "Кеј 13-ти Ноември"
03.05.2018
02.05.2018
42.003812
21.452246
13739
насилство
Скопје
улицата "Кеј 13-ти Ноември"
09.05.2018
08.05.2018
41.9945324
21.4414662
16051
сообраќај
Скопје
улицата "Качанички Пат"
24.10.2019
23.10.2019
42.003812
21.452246
13636
насилство
Прилеп
улицата "Карпош војвода"
02.05.2018
01.05.2018
41.35173
21.56214
13683
кражба
Куманово
улицата "Индустриска"
06.05.2018
05.05.2018
42.13337
21.72584
14238
сообраќај
Македонски Брод
улицата "Индира Ганди"
01.07.2018
30.06.2018
41.5124006
21.2159425
16662
друго
Тетово
улицата "Илинденска"
05.01.2020
04.01.2020
42.00864
20.974159
13180
друго
Гостивар
улицата "Илинденска"
17.03.2018
17.03.2018
41.800911
20.914169
14735
друго
Охрид
улицата "Илинденска"
01.09.2018
31.08.2018
41.12162
20.819441
13241
кражба
Тетово
улицата "Илинденска"
22.03.2018
21.03.2018
42.00864
20.974159
16838
насилство
Тетово
улицата "Илинденска"
30.11.-0001
25.01.2020
42.00864
20.974159
14402
сообраќај
Тетово
улицата "Иво Рибар Лола"
29.07.2018
28.07.2018
42.00864
20.974159
15312
друго
Скопје
улицата "Иван Хаџиниколов"
31.07.2019
30.07.2019
42.003812
21.452246
15940
сообраќај
Берово
улицата "Задарска"
13.10.2019
12.10.2019
41.71
22.85
16145
друго
Гостивар
улицата "Живко Брајковски"
03.11.2019
02.11.2019
41.800911
20.914169
15519
сообраќај
Охрид
улицата "Егејска"
28.08.2019
27.08.2019
41.12162
20.819441
14299
сообраќај
Куманово
улицата "Доне Божинов"
16.07.2018
15.07.2018
42.13337
21.72584
16666
друго
Скопје
улицата "Димо Хаџи Димов"
05.01.2020
04.01.2020
42.003812
21.452246
14207
насилство
Тетово
улицата "Димо Гавроски-Кара"
28.06.2018
22.06.2018
42.00864
20.974159
16141
сообраќај
Охрид
улицата "Димитрија Чуповски"
02.11.2019
02.11.2019
41.12162
20.819441
13845
насилство
Скопје
улицата "Димитрија Чуповски"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
14378
сообраќај
Кочани
улицата "Димитар Влахов" во
26.07.2018
25.07.2018
41.9159943
22.4091858
16381
сообраќај
Виница
улицата "Димитар Влахов"
30.11.2019
29.11.2019
41.8865
22.50782
13529
сообраќај
Тетово
улицата "Дижонска"
23.04.2018
22.04.2018
42.00864
20.974159
13840
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
24.05.2018
24.05.2018
41.75
22.2
16146
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
03.11.2019
02.11.2019
41.800911
20.914169
13638
сообраќај
Прилеп
улицата "Гоце Делчев"
03.05.2018
02.05.2018
41.35173
21.56214
13644
друго
Тетово
улицата "Гоце Делчев"
03.05.2018
02.05.2018
42.00864
20.974159
15049
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
04.05.2019
03.05.2019
41.800911
20.914169
14809
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
10.11.2018
09.11.2018
41.75
22.2
14399
кражба
Скопје
улицата "Ѓорче Петров"
28.07.2018
27.07.2018
42.0606374
21.3202736
13480
кражба
Прилеп
улицата "Ѓорче Петров"
18.04.2018
17.04.2018
41.35173
21.56214
14340
насилство
Скопје
улицата "Горно Лисиче"
22.07.2018
21.07.2018
41.9620066
21.5060785
16832
друго
Македонски Брод
улицата "Ѓорѓи Капчев"
25.01.2020
24.01.2020
41.5124006
21.2159425
14439
оружје
Скопје
улицата "Гвадалахара"
02.08.2018
01.08.2018
42.003812
21.452246
14465
друго
Скопје
улицата "Гвадалахара"
05.08.2018
04.08.2018
41.608635
21.745275
13601
насилство
Скопје
улицата "Гаврил Константиновиќ"
28.04.2018
23.04.2018
42.003812
21.452246
13933
насилство
Скопје
улицата "Воин Драшковиќ"нејзиниот
03.06.2018
02.06.2018
42.003812
21.452246
13595
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Ивец"
28.04.2018
28.04.2018
41.9386992
21.5222968
15387
сообраќај
Скопје
улицата "Војвода Васил Чакаларов"
12.08.2019
11.08.2019
42.003812
21.452246
13600
насилство
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
28.04.2018
27.04.2018
41.9898536
21.451679
15299
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
15347
друго
Скопје
улицата "Владимир Комаров"
04.08.2019
03.08.2019
42.003812
21.452246
13246
кражба
Струмица
улицата "Виа Игнациа"
22.03.2018
09.02.2018
41.441441
22.64183
14363
сообраќај
Скопје
улицата "Вера Јоциќ"
25.07.2018
24.07.2018
42.003812
21.452246
14392
кражба
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
28.07.2018
27.07.2018
41.9973462
21.4279956
13466
сообраќај
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
17.04.2018
16.04.2018
42.003812
21.452246
13469
сообраќај
Скопје
улицата "Васко Карангелевски"
18.04.2018
17.04.2018
42.003812
21.452246
13647
насилство
Штип
улицата "Васил Доганџиски"
03.05.2018
01.05.2018
41.75
22.2
13350
сообраќај
Скопје
улицата "Васил Ѓоргов"
04.04.2018
03.04.2018
42.003812
21.452246
16610
сообраќај
Скопје
улицата "Васил Ѓоргов"
27.12.2019
27.12.2019
42.003812
21.452246
15430
дрога
Берово
улицата "Буковик"
17.08.2019
29.11.2018
41.71
22.85
13697
сообраќај
Велес
улицата "Брегалничка"
07.05.2018
06.05.2018
41.73
21.78
13399
друго
Охрид
улицата "Бранко Заревски"
08.04.2018
07.04.2018
41.12162
20.819441
13682
насилство
улицата "Бранко Заревски"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
15442
друго
улицата "Бранислав Нушиќ"
18.08.2019
17.08.2019
0
0
15434
сообраќај
Тетово
улицата "Браќа Миладиновци"
17.08.2019
16.08.2019
42.00864
20.974159
14413
оружје
Тетово
улицата "Браќа Миладинови"
30.07.2018
29.07.2018
42.00864
20.974159
13171
дрога
Тетово
улицата "Браќа Миладинови"
17.03.2018
17.03.2018
42.00864
20.974159
14405
друго
Делчево
улицата "Боца Иванова"
29.07.2018
28.07.2018
41.9666667
22.7666667
13604
сообраќај
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
29.04.2018
28.04.2018
42.003812
21.452246
13651
сообраќај
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
04.05.2018
03.05.2018
42.0250973
21.4396401
15598
друго
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
13483
друго
Струга
улицата "Боро Шаин"
19.04.2018
18.04.2018
41.1775
20.6788889
13553
сообраќај
Скопје
улицата "Боро Менков"
25.04.2018
25.04.2018
42.003812
21.452246
14426
сообраќај
Струга
улицата "Боро Калајџиески"
02.08.2018
01.08.2018
41.1775
20.6788889
14432
друго
Скопје
улицата "Борис Сарафов"
02.08.2018
01.08.2018
42.0085769
21.3462265
13284
сообраќај
Скопје
улицата "Борис Сарафов"
27.03.2018
26.03.2018
42.003812
21.452246
13608
сообраќај
Ресен
улицата "Борис Кидрич"
29.04.2018
28.04.2018
41.0889
21.0122
16983
насилство
Тетово
улицата "Благоја Тоска"
09.02.2020
08.02.2020
42.00864
20.974159
13411
сообраќај
Скопје
улицата "Благоја Стефковски"
09.04.2018
08.04.2018
42.003812
21.452246
13192
насилство
Прилеп
улицата "Благоја Стефковски"
18.03.2018
18.03.2018
41.35173
21.56214
14359
сообраќај
Прилеп
улицата "Биди маж"
25.07.2018
25.07.2018
41.608635
21.745275
13357
насилство
Гостивар
улицата "Белградска"
04.04.2018
03.04.2018
41.800911
20.914169
14440
сообраќај
Штип
улицата "Балканска"
02.08.2018
01.08.2018
41.75
22.2
14269
сообраќај
Велес
улицата "АСНОМ"
11.07.2018
10.07.2018
41.7194197
21.7702424
13643
кражба
улицата "Антон Попов"
03.05.2018
02.05.2018
0
0
14482
сообраќај
Скопје
улицата "Антон Попов"
06.08.2018
06.02.2008
41.9847488
21.4341142
14205
друго
Скопје
улицата "Антон Димитров"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
16153
друго
Скопје
улицата "Анри Барбис"
03.11.2019
02.11.2019
42.003812
21.452246
13397
оружје
Македонски Брод
улицата "Ангел Винички"
08.04.2018
08.04.2018
41.5124006
21.2159425
13354
друго
Скопје
улицата "Анастас Митрев"
04.04.2018
03.04.2018
42.003812
21.452246
13849
насилство
Скопје
улицата "Аминта Трети"
24.05.2018
23.05.2018
42.0004896
21.4245293
13599
насилство
Скопје
улицата "Аминта Трети"
28.04.2018
28.04.2018
42.003812
21.452246
14341
насилство
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
22.07.2018
21.07.2018
42.003812
21.452246
13916
сообраќај
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
02.06.2018
01.06.2018
42.003812
21.452246
14203
насилство
Скопје
улицата "Алија Авдовиќ"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
13905
кражба
Скопје
улицата "Александар Урдаревски"
30.05.2018
29.05.2018
42.003812
21.452246
13550
сообраќај
Скопје
улицата "Александар Урдаревски"
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
14518
насилство
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
08.08.2018
02.05.2018
41.35173
21.56214
14812
сообраќај
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
14.11.2018
13.11.2018
41.35173
21.56214
14364
кражба
Скопје
улицата "Австралиска"
25.07.2018
24.07.2018
42.003812
21.452246
7274
насилство
Прилеп
улицата "Абас Емин"
15.08.2015
14.08.2015
41.35173
21.56214
17822
насилство
Охрид
улицата "Абас Емин"
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
14765
сообраќај
Охрид
улицата "Абаз Емин"
24.09.2018
23.09.2018
41.12162
20.819441
15415
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
13626
кражба
Битола
улицата "Џон Кенеди"
02.05.2018
01.05.2018
41.032799
21.34029
14419
сообраќај
Скопје
улицата "Џон Кенеди"
31.07.2018
30.07.2018
42.0134036
21.4388806
13563
кражба
Битола
улицата "Џон Кенеди"
25.04.2018
25.04.2018
41.032799
21.34029
14522
насилство
Скопје
улицата "Његошева"
08.08.2018
15.05.2018
42.003812
21.452246
14196
сообраќај
Скопје
улицата "Јужноморавски бригади"
28.06.2018
27.06.2018
42.003812
21.452246
14791
сообраќај
Прилеп
улицата "Јоска Јорданоски"
18.10.2018
17.10.2018
41.35173
21.56214
15413
друго
Гостивар
улицата "ЈНА"
15.08.2019
14.08.2019
41.800911
20.914169
15409
друго
Скопје
улицата "Јани Лукроски"
15.08.2019
14.08.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL