Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15489
друго
Скопје
улицата "Јани Лукровски"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15621
друго
Скопје
улицата "Јадранска магистрала"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
14868
сообраќај
Скопје
улицата "Јадранска Магистрала"
18.12.2018
17.12.2018
42.003812
21.452246
15429
дрога
Свети Николе
улицата "9-ти Мај"
17.08.2019
30.01.2018
41.8666667
21.95
16379
друго
Дебар
улицата "8-ми Септември"
30.11.2019
29.11.2019
41.52
20.53
14301
друго
Скопје
улицата "8"
16.07.2018
15.07.2018
42.003812
21.452246
15359
сообраќај
Охрид
улицата "7 ми Ноември"
07.08.2019
06.08.2019
41.12162
20.819441
15927
друго
Скопје
улицата "50-та Девизија"
12.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
13175
сообраќај
Скопје
улицата "4-ти Јули"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
14183
насилство
Битола
улицата "376"
27.06.2018
26.06.2018
41.032799
21.34029
14184
насилство
Битола
улицата "376"
27.06.2018
26.06.2018
41.032799
21.34029
15488
друго
Битола
улицата "376"
23.08.2019
22.08.2019
41.032799
21.34029
11869
кражба
Кичево
улицата "29-ти Ноември"
07.07.2017
06.07.2017
41.5177778
20.9655556
11870
кражба
Кичево
улицата "29-ти Ноември"
07.07.2017
06.07.2017
41.5177778
20.9655556
12347
кражба
Тетово
улицата "29 Ноември"
15.10.2017
15.10.2017
42.00864
20.974159
14175
сообраќај
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
27.06.2018
26.06.2018
42.003812
21.452246
13701
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.05.2018
06.05.2018
42.003812
21.452246
15597
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
14794
сообраќај
Тетово
улицата "180"
23.10.2018
22.10.2018
42.00864
20.974159
13841
сообраќај
Скопје
улицата "18"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
14311
сообраќај
Скопје
улицата "1732"
18.07.2018
17.07.2018
42.003812
21.452246
16661
друго
Тетово
улицата "133"
05.01.2020
04.01.2020
42.00864
20.974159
13059
оружје
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
23.02.2018
22.02.2018
42.003812
21.452246
13850
сообраќај
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
24.05.2018
23.05.2018
42.003812
21.452246
13607
оружје
Скопје
улицата "11-ти Октомври"
29.04.2018
28.04.2018
41.9910608
21.4349918
13277
друго
Тетово
улицата "11-ти Октомври"
27.03.2018
26.03.2018
42.00864
20.974159
15330
сообраќај
Куманово
улицата "11-ти Октомври"
02.08.2019
01.08.2019
42.13337
21.72584
13050
сообраќај
Гостивар
улицата "11-ти Октомври"
21.02.2018
20.02.2018
41.800911
20.914169
16460
сообраќај
Куманово
улицата "11 Октомври"
11.12.2019
10.12.2019
42.13337
21.72584
13439
сообраќај
Скопје
улицата "101"
13.04.2018
13.04.2018
42.003812
21.452246
13843
сообраќај
Скопје
улицата "1"
24.05.2018
24.05.2018
42.003812
21.452246
16560
сообраќај
Скопје
улицата "1"
20.12.2019
19.12.2019
42.003812
21.452246
13628
кражба
Скопје
улицата
02.05.2018
30.04.2018
42.0017224
21.4189571
14684
друго
Скопје
улица "Македонија"
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
16570
сообраќај
Скопје
улица позади Трговскиот центар "Капитол"
21.12.2019
20.12.2019
42.003812
21.452246
16359
сообраќај
Скопје
улица од бул."Јане
28.11.2019
27.11.2019
42.003812
21.452246
14695
кражба
Струга
улица Маршал Тито"
20.08.2018
19.08.2018
41.1775
20.6788889
12609
друго
Македонски Брод
улица Коперникова
03.12.2017
02.12.2017
41.5124006
21.2159425
12800
друго
Тетово
улица Коле Неделкоски"
08.01.2018
07.01.2018
41.9673091
20.9759539
15487
сообраќај
Скопје
улица и булеварот "Јане Сандански"
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
17829
насилство
Скопје
улица и
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
13745
сообраќај
Кочани
улица Димитар Влахов"
11.05.2018
10.05.2018
41.9159943
22.4091858
7115
насилство
улица 8ми Ноември во Неготино
30.11.-0001
14.07.2015
41.482922
22.092349
8304
насилство
Радовиш
улица 8 Септември"
16.02.2016
15.02.2016
41.6361111
22.4666667
14160
сообраќај
Кавадарци
улица "Шишка"
26.06.2018
25.06.2018
41.4399356
22.0197183
7403
кражба
Кавадарци
улица "Шишка"
17.09.2015
12.09.2015
41.4399356
22.0197183
13986
кражба
Скопје
улица "Шекспирова"
10.06.2018
09.06.2018
42.0030843
21.4074836
14703
сообраќај
Штип
улица "Черења"
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
13982
кражба
Скопје
улица "Црногорска"
10.06.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
13037
друго
улица "Црвена Скопска Општина"
18.02.2018
17.02.2018
0
0
14689
сообраќај
Струмица
улица "Цветан Димов"
20.08.2018
19.08.2018
41.441441
22.64183
8016
сообраќај
Охрид
улица "Цар Самоил"
01.01.2016
01.01.2016
41.12162
20.819441
14910
сообраќај
Кавадарци
улица "Цано Поп Ристов"
31.01.2019
30.01.2019
41.411192
21.9982338
12986
сообраќај
Скопје
улица "Христо Татарчев"
09.02.2018
08.02.2018
41.9752151
21.4438105
13521
насилство
Скопје
улица "Христо Татарчев"
22.04.2018
22.04.2018
42.003812
21.452246
14774
сообраќај
Скопје
улица "Франклин Рузвелт"
29.09.2018
29.09.2018
42.003812
21.452246
13150
насилство
Скопје
улица "Фрањо Клуз"
11.03.2018
11.03.2018
42.002076
21.422411
12706
сообраќај
Скопје
улица "Фрањо Клуз"
19.12.2017
19.12.2017
41.985359
21.4500637
16597
сообраќај
Скопје
улица "Филип Втори Македонски"
25.12.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
12924
сообраќај
Скопје
улица "Ферит Мурати"
31.01.2018
30.01.2018
42.003812
21.452246
15856
сообраќај
Скопје
улица "Трнодол"
04.10.2019
03.10.2019
42.003812
21.452246
13429
кражба
Скопје
улица "Тодор Чангов"
11.04.2018
10.04.2018
42.003812
21.452246
12558
кражба
Тетово
улица "Тодор Ципоски Мерџан"
21.11.2017
16.11.2017
42.0110427
20.9696408
13703
сообраќај
Куманово
улица "Тоде Мендол"
07.05.2018
06.05.2018
42.13337
21.72584
12657
насилство
Гостивар
улица "Тоде Богданоски"
14.12.2017
13.12.2017
41.7921478
20.9121862
12671
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
15.12.2017
14.12.2017
41.75
22.2
13490
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
21.04.2018
20.04.2018
41.75
22.2
14828
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
23.11.2018
22.11.2018
41.75
22.2
14854
насилство
Битола
улица "Студенска"
07.12.2018
06.12.2018
41.032799
21.34029
14228
сообраќај
Тетово
улица "Страшо Пинџур"
30.06.2018
29.06.2018
42.00864
20.974159
14330
сообраќај
Скопје
улица "Стокхолмска"
22.07.2018
21.07.2018
42.0024839
21.384881
14675
сообраќај
Куманово
улица "Средорек"
18.08.2018
17.08.2018
42.1418724
21.7219673
13163
оружје
Битола
улица "Солунска"
15.03.2018
14.03.2018
41.0255418
21.335372
14818
сообраќај
Битола
улица "Смилевски Конгрес"
18.11.2018
18.11.2018
41.032799
21.34029
13160
сообраќај
Виница
улица "Славчо Стојменски"
15.03.2018
15.03.2018
41.8865
22.50782
14502
насилство
Скопје
улица "Скупи"
07.08.2018
05.06.2018
42.003812
21.452246
14650
кражба
Свети Николе
улица "Септемвриска"
16.08.2018
15.08.2018
41.8666667
21.95
15493
друго
Скопје
улица "Светиниколска"
24.08.2019
23.08.2019
42.003812
21.452246
12988
кражба
Битола
улица "Св.Климент Охридски"
09.02.2018
08.02.2002
41.032799
21.34029
13325
кражба
улица "Самоилова"
31.03.2018
30.03.2018
42.0057638
21.4332794
13129
сообраќај
Скопје
улица "Самоилова"
09.03.2018
08.03.2018
42.003812
21.452246
12367
насилство
Делчево
улица "Самоилова"
16.10.2017
28.08.2017
41.9666667
22.7666667
14813
сообраќај
Скопје
улица "Самоилова"
15.11.2018
14.11.2018
42.003812
21.452246
13159
сообраќај
Куманово
улица "Сава Ковачевиќ"
15.03.2018
14.03.2018
42.13337
21.72584
17191
друго
Кичево
улица "Рудничка"
03.03.2020
02.03.2020
41.5177778
20.9655556
13201
оружје
Кочани
улица "Роза Петрова"
19.03.2018
19.02.2018
41.9166667
22.4166667
15309
друго
Гевгелија
улица "Ристо Чавдаров"
31.07.2019
30.07.2019
41.15
22.51
16640
дрога
Штип
улица "Радански пат"
29.12.2019
28.12.2019
41.75
22.2
15003
друго
Кавадарци
улица "Рајна Соколова"
04.04.2019
03.04.2019
41.411192
21.9982338
13831
друго
Скопје
улица "Пролет"
23.05.2018
21.05.2018
41.9973462
21.4279956
13257
друго
Радовиш
улица "Плоштад Слобода"
23.03.2018
31.12.2017
41.6387407
22.4635643
15505
сообраќај
Куманово
улица "Пириниска"
26.08.2019
25.08.2019
42.13337
21.72584
15609
дрога
Скопје
улица "Петре Георгиев"
08.09.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
12198
насилство
Куманово
улица "Перо Чичо"
27.09.2017
12.09.2017
42.1322404
21.7211148
12593
сообраќај
Скопје
улица "Перо Наков"
02.12.2017
01.12.2017
41.9970362
21.4836735
13950
кражба
Скопје
улица "Перо Наков"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13951
кражба
Скопје
улица "Перо Наков"
07.06.2017
06.06.2018
41.9888408
21.4992434
14289
насилство
Скопје
улица "Перо Наков"
14.07.2018
13.07.2018
42.003812
21.452246
13768
насилство
Скопје
улица "Партизански Одреди"
13.05.2018
13.05.2018
42.003812
21.452246
13270
насилство
Штип
улица "Партизанска"во
26.03.2018
04.03.2018
41.75
22.2
13838
насилство
Битола
улица "Партизанска"
23.05.2018
22.05.2018
41.024006
21.3232956
13427
сообраќај
улица "Партизанска"
11.04.2018
10.04.2018
41.49205
22.09354
14815
сообраќај
Битола
улица "Партизанска"
17.11.2018
16.11.2018
41.032799
21.34029
13110
друго
Скопје
улица "Партение Зографски"
06.03.2018
05.03.2018
41.9825643
21.4363455
13111
друго
Скопје
улица "Партение Зографски"
06.03.2018
05.03.2018
41.9825643
21.4363455
13492
оружје
Скопје
улица "Палмиро Тољати"
21.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14213
оружје
Прилеп
улица "Павле Илиќ"
29.06.2018
28.06.2018
41.35173
21.56214
13762
друго
Гостивар
улица "Павле Аврамоски"
13.05.2018
12.05.2018
41.800911
20.914169
12479
друго
Битола
улица "П.Ѓорѓиев"
10.11.2017
09.11.2017
41.0262724
21.3418758
13491
насилство
Скопје
улица "Орце Николов"
21.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14778
сообраќај
Скопје
улица "Никшиќка"
03.10.2018
02.10.2018
42.003812
21.452246
13915
сообраќај
Битола
улица "Никола Тесла"
01.06.2018
31.05.2018
41.032799
21.34029
12603
сообраќај
улица "Никола Русински"
03.12.2017
02.12.2017
0
0
13130
сообраќај
Скопје
улица "Никола Русински"
09.03.2018
08.03.2018
42.0043028
21.3975353
16487
друго
Тетово
улица "Никола Парапунов"
14.12.2019
14.12.2019
42.00864
20.974159
12602
сообраќај
Скопје
улица "Никола Карев"
03.12.2017
02.12.2017
41.9899743
21.4434872
12266
кражба
Скопје
улица "Никола Кљусев"
10.10.2017
09.08.2017
41.9967611
21.4292139
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
15479
друго
Скопје
улица "Моцартова"
22.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
12978
сообраќај
Скопје
улица "Московска"
08.02.2018
07.02.2018
42.003812
21.452246
12601
сообраќај
Скопје
улица "Момин Поток"
03.12.2017
02.12.2017
42.0169787
21.4101015
14652
насилство
Крушево
улица "Мише Ефтим"
16.08.2018
05.08.2018
41.3705595
21.2502223
13956
друго
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
07.06.2017
06.06.2018
41.9952243
21.4243202
13957
друго
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
07.06.2017
06.06.2018
41.9952243
21.4243202
13517
оружје
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
22.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
15322
сообраќај
Скопје
улица "Митрополит Теодосиј Гологанов"
01.08.2019
01.08.2019
42.003812
21.452246
14879
друго
Прилеп
улица "Митко Цветановски"
24.12.2018
23.12.2018
41.35173
21.56214
13987
сообраќај
Скопје
улица "Мите Богоевски"
11.06.2018
10.06.2018
41.9726128
21.4722741
6863
кражба
Охрид
улица "Мирче Ацев"
22.05.2015
21.05.2015
41.1122249
20.8134661
13249
сообраќај
Скопје
улица "Мирослав Крлeжа"
23.03.2018
23.03.2018
42.003812
21.452246
14383
сообраќај
Делчево
улица "Метрополит Теодосиј Гологанов"
26.07.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
13498
насилство
Скопје
улица "Методија Шаторлов Шарло"
21.04.2018
20.04.2018
42.003812
21.452246
14227
оружје
Скопје
улица "Методија Митевски"
30.06.2018
29.06.2018
42.003812
21.452246
12582
сообраќај
Скопје
улица "Методија Андонов Ченто"
29.11.2017
29.11.2017
42.003812
21.452246
12482
оружје
Скопје
улица "Методија Андонов Ченто"
10.11.2017
10.11.2017
42.003812
21.452246
8102
друго
Тетово
улица "Мемет Паша Дерала"
14.01.2016
13.01.2016
42.0069115
20.9715269
12605
кражба
Гостивар
улица "Маршал Тито"
03.12.2017
03.12.2017
41.9026044
20.9631211
15174
друго
Тетово
улица "Маршал Тито"
12.07.2019
11.07.2019
42.00864
20.974159
12488
друго
Гевгелија
улица "Маршал Тито"
10.11.2017
15.10.2017
41.1399421
22.5037721
15304
друго
Струмица
улица "Маршал Тито"
30.07.2019
29.07.2019
41.441441
22.64183
14317
сообраќај
Кичево
улица "Маршал Тито"
19.07.2018
18.07.2018
41.5094606
20.9617457
14864
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
13.12.2018
12.12.2018
41.35173
21.56214
14982
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
26.03.2019
25.03.2019
41.35173
21.56214
15480
друго
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
23.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
15526
дрога
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
29.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
13501
насилство
Скопје
улица "Максут Садик"
21.04.2018
20.04.2018
42.0120345
21.4335805
12565
оружје
Прилеп
улица "Максим Горки"
24.11.2017
23.11.2017
41.3346254
21.558212
6984
дрога
Кавадарци
улица "Максим Горки"
17.06.2015
17.02.2015
41.437965
22.0122001
16343
сообраќај
Богданци
улица "Македонско Косовска Бригада"
26.11.2019
25.11.2019
41.2030556
22.5755556
14210
сообраќај
Скопје
улица "Македонска Косовска Бригада"
29.06.2018
28.06.2018
41.608635
21.745275
14187
друго
Гостивар
улица "Македонија"
27.06.2018
26.06.2018
41.800911
20.914169
14188
друго
Гостивар
улица "Македонија"
27.06.2018
26.06.2018
41.800911
20.914169
12604
оружје
Скопје
улица "Маџари"
03.12.2017
02.12.2017
42.0054763
21.5036881
13299
друго
Скопје
улица "Маџари 2"
28.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
12964
насилство
Гостивар
улица "Мајор Чеде Филиповски"
06.02.2018
05.02.2018
41.800911
20.914169
15698
друго
Скопје
улица "Мајка Тереза"
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
13023
сообраќај
Скопје
улица "Мајка Тереза"
17.02.2018
16.02.2018
41.9938308
21.4308688
13014
кражба
Скопје
улица "Лука Геров"
14.02.2018
13.02.2018
42.003812
21.452246
13026
друго
Скопје
улица "Лука Геров"
17.02.2018
16.02.2018
42.0174524
21.3560455
13988
друго
Штип
улица "Лески"
12.06.2017
11.06.2018
41.7577234
22.2028917
6810
оружје
Ресен
улица "Ленинова"
07.05.2015
06.05.2015
41.0852608
21.0114518
15611
дрога
Струмица
улица "Ленинова"
08.09.2019
18.08.2018
41.441441
22.64183
8195
кражба
Тетово
улица "Ленин"
03.02.2016
02.02.2016
42.0050152
20.9699077
6966
кражба
Скопје
улица "Лазар Личеновски" каде
14.06.2015
07.06.2015
41.9973462
21.4279956
17084
друго
Скопје
улица "Лазар Личеновски"
22.02.2020
21.02.2020
42.003812
21.452246
14278
сообраќај
Скопје
улица "Коце Металец"
14.07.2018
13.07.2018
42.0118014
21.4589373
13811
сообраќај
Велес
улица "Коце Димов Витамин"
16.05.2018
15.05.2018
41.73
21.78
13139
насилство
Скопје
улица "Костурска"
10.03.2018
09.03.2018
42.0235364
21.4435825
15513
сообраќај
Скопје
улица "Коста Новаковиќ"
27.08.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
12936
сообраќај
Скопје
улица "Констатин Петковиќ"
02.02.2018
07.08.2017
42.0145025
21.5132439
14859
сообраќај
Скопје
улица "Козара"
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
13593
сообраќај
Тетово
улица "Киро Ристовски-Дрнц"
27.04.2018
26.04.2018
42.00864
20.974159
15201
друго
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
14796
сообраќај
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
25.10.2018
24.10.2018
42.00864
20.974159
14644
насилство
Скопје
улица "Кирил и Методиј"
16.08.2018
15.08.2018
42.003812
21.452246
14748
сообраќај
Скопје
улица "Кирил и Методиј"
12.09.2018
11.09.2018
42.003812
21.452246
13941
оружје
Скопје
улица "Кемал Сејфула"
07.06.2017
07.06.2018
42.003812
21.452246
14798
сообраќај
Скопје
улица "Кемал Сејфула"
29.10.2018
28.10.2018
42.003812
21.452246
12780
сообраќај
Скопје
улица "Кемал Сејфула"
02.01.2018
01.01.2018
42.003812
21.452246
12989
сообраќај
Охрид
улица "Кеј Македонија"
09.02.2018
08.02.2018
41.12162
20.819441
13343
друго
Скопје
улица "Кеј Димитар Влахов"
03.04.2018
02.04.2018
41.9962279
21.4439676
14643
насилство
Скопје
улица "Кеј Димитар Влахов"
16.08.2018
15.08.2018
41.9962279
21.4439676
14694
насилство
Скопје
улица "Кеј Димитар Влахов"
20.08.2018
19.08.2018
41.9962279
21.4439676
15046
сообраќај
Прилеп
улица "Кеј 9-ти Септември"
30.04.2019
30.04.2019
41.35173
21.56214
14104
друго
Струга
улица "Кеј 8-ми Ноември"
22.06.2018
21.06.2018
41.1775
20.6788889
13029
друго
Скопје
улица "Кеј 13-ти Ноември"
17.02.2018
16.02.2018
41.9947342
21.4369335
16438
друго
Скопје
улица "Кеј 13 Ноември"
06.12.2019
05.12.2019
42.003812
21.452246
16817
сообраќај
Скопје
улица "Качанички пат"
24.01.2020
23.01.2020
42.003812
21.452246
13954
друго
Скопје
улица "Караорман"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13955
друго
Скопје
улица "Караорман"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13944
насилство
Скопје
улица "Индира Ганди"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13945
насилство
Скопје
улица "Индира Ганди"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
7711
кражба
Тетово
улица "Илинденска"
18.11.2015
17.11.2015
41.9963199
20.9611108
15466
сообраќај
Охрид
улица "Илинденска"
21.08.2019
20.08.2019
41.12162
20.819441
13024
сообраќај
Тетово
улица "Илинденска"
17.02.2018
16.02.2018
41.9963199
20.9611108
17130
друго
Тетово
улица "Илинденска"
27.02.2020
27.02.2020
42.00864
20.974159
15396
друго
Тетово
улица "Иво Лола Рибар"
14.08.2019
13.08.2019
42.00864
20.974159
7718
насилство
Гевгелија
улица "Иво Лола Рибар"
19.11.2015
16.11.2015
41.1399795
22.5000381
14243
сообраќај
Тетово
улица "Иво Лола Рибар"
03.07.2018
02.07.2018
42.0147752
20.9723693
13154
кражба
Скопје
улица "Ибе Паликуќа"
12.03.2018
11.03.2018
42.003812
21.452246
13750
насилство
Скопје
улица "Ибе Паликуќа"
11.05.2018
10.05.2018
42.0024239
21.370723
14682
друго
Скопје
улица "Зендел Џемаил"
18.08.2018
18.08.2018
41.608635
21.745275
14222
друго
Гостивар
улица "Живко Фирфов"
29.06.2018
28.06.2018
41.800911
20.914169
16589
сообраќај
Гостивар
улица "Живко Брајковски"
25.12.2019
25.12.2019
41.800911
20.914169
16046
друго
Скопје
улица "Женевска"
24.10.2019
23.10.2019
42.003812
21.452246
13508
друго
Скопје
улица "Женевска"
21.04.2018
20.04.2018
42.0011477
21.3863732
12976
друго
улица "Дрезденска"
07.02.2018
07.02.2018
41.9993638
21.408446
13122
сообраќај
Велес
улица "Доне Божинов"
08.03.2018
07.03.2018
42.1395004
21.7192908
16054
сообраќај
Куманово
улица "Доне Божинов"
24.10.2019
23.10.2019
42.13337
21.72584
11721
друго
Тетово
улица "Дервиш Цара"
14.06.2017
08.04.2017
42.00864
20.974159
13631
друго
Битола
улица "Дебарска"
02.05.2018
01.05.2018
41.032799
21.34029
13153
сообраќај
Битола
улица "Гоце Делчев"
12.03.2018
11.03.2018
41.0328438
21.3452858
12902
сообраќај
Тетово
улица "Гоце Делчев"
25.01.2018
30.11.-0001
42.0139986
20.9679039
13233
друго
улица "Гоце Делчев"
21.03.2018
20.03.2018
41.49205
22.09354
15086
друго
Гостивар
улица "Гоце Делчев"
29.05.2019
28.05.2019
41.800911
20.914169
15405
друго
Тетово
улица "Ѓорче Петров"
15.08.2019
14.08.2019
42.00864
20.974159
12158
насилство
Тетово
улица "Ѓорче Петров"
12.08.2017
11.08.2017
42.0065652
20.9638522
13958
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
07.06.2017
06.06.2018
42.003812
21.452246
13959
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
07.06.2017
06.06.2018
42.0082003
21.3604433
14802
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
02.11.2018
01.11.2018
42.003812
21.452246
14803
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
05.11.2018
04.11.2018
42.003812
21.452246
15845
друго
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
04.10.2019
04.10.2019
42.003812
21.452246
7523
кражба
Македонска Каменица
улица "Втора Македонска Бригада"
11.10.2015
10.10.2015
42.0214425
22.5870873
13938
сообраќај
Скопје
улица "Втора Македонска Бригада"
07.06.2017
06.05.2018
42.003812
21.452246
13984
сообраќај
Скопје
улица "Втора Македонска Бригада"
10.06.2018
10.06.2018
42.0221079
21.435895
15419
друго
Тетово
улица "Вонвардарска "
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
13825
сообраќај
Скопје
улица "Волковска"
21.05.2018
20.05.2018
42.0363179
21.3483853
15894
друго
Скопје
улица "Волгоградска"
08.10.2019
07.10.2019
42.003812
21.452246
14811
сообраќај
Скопје
улица "Водњанска"
13.11.2018
12.11.2018
42.003812
21.452246
13117
сообраќај
Струга
улица "Владо Малески"
06.03.2018
05.03.2018
41.1775
20.6788889
15991
друго
Скопје
улица "Владимир Комаров"
18.10.2019
17.10.2019
42.003812
21.452246
16593
друго
Скопје
улица "Владимир Комаров"
25.12.2019
24.12.2019
42.003812
21.452246
13976
оружје
Тетово
улица "Видое Смилевски Бато"
10.06.2018
09.06.2018
42.0006725
20.9741658
14680
насилство
Скопје
улица "Вера Радосављевиќ"
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
12653
насилство
Гостивар
улица "Васко Карангелевски"
13.12.2017
13.12.2017
41.800911
20.914169
13499
сообраќај
Прилеп
улица "Василе Павлоски Џгуре"
21.04.2018
20.04.2018
41.356939
21.5429877
13303
оружје
Скопје
улица "Васил Чакаларов"
28.03.2018
28.03.2018
42.003812
21.452246
17866
сообраќај
Охрид
улица "Васил Стефоски"
30.05.2020
29.05.2020
41.12162
20.819441
14896
сообраќај
Скопје
улица "Бутелска"
11.01.2019
10.01.2019
42.003812
21.452246
13503
сообраќај
Штип
улица "Брегалничка"
21.04.2018
20.04.2018
41.9112019
22.4078275
14220
друго
Македонски Брод
улица "Бранко Заревски"
29.06.2018
29.06.2018
41.5124006
21.2159425
13494
друго
Куманово
улица "Бранко Богдановски Гуцман"
21.04.2018
19.04.2018
42.13337
21.72584
13222
дрога
Тетово
улица "Браќа Миладиновци"
20.03.2018
17.03.2018
41.9963882
20.9740041
14541
оружје
Кавадарци
улица "Браќа Досеви"
09.08.2018
07.08.2018
41.4333341
22.0090203
14876
сообраќај
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.12.2018
20.12.2018
41.800911
20.914169
13229
насилство
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.03.2018
18.03.2018
41.7937725
20.9078932
14971
оружје
Скопје
улица "Боро Менков"
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
12600
сообраќај
Скопје
улица "Борис Трајковски"
03.12.2017
02.12.2017
41.99562
21.428124
13671
сообраќај
Велес
улица "Борис Трајковски"
05.05.2018
04.05.2018
41.73
21.78
14780
сообраќај
Скопје
улица "Борис Трајковски"
05.10.2018
04.10.2018
42.003812
21.452246
14836
сообраќај
Скопје
улица "Борис Трајковски"
28.11.2018
27.11.2018
42.003812
21.452246
16457
друго
Скопје
улица "Борис Сарафов"
09.12.2019
09.12.2019
42.003812
21.452246
14726
сообраќај
Скопје
улица "Борис Сарафов"
25.08.2018
24.08.2018
42.003812
21.452246
12564
сообраќај
Струмица
улица "Борис Поп Димитров"
23.11.2017
22.11.2017
41.441441
22.64183
13640
насилство
Скопје
улица "Боемска"
03.05.2018
02.05.2018
41.608635
21.745275
14216
насилство
Скопје
улица "Боемска"
29.06.2018
28.06.2018
42.003812
21.452246
15202
друго
Прилеп
улица "Боге Велјановски"
16.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
14672
друго
Скопје
улица "Бојмија"
17.08.2018
31.05.2018
41.9897899
21.4501512
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
13510
друго
Скопје
улица "Бледски Договор"
21.04.2018
21.04.2018
42.0046768
21.401956
13040
сообраќај
Скопје
улица "Бледски договор"
19.02.2018
19.02.2018
42.003812
21.452246
12348
насилство
Тетово
улица "Благоја Тоска"
15.10.2017
14.10.2017
42.00864
20.974159
16605
друго
Тетово
улица "Благоја Тоска"
27.12.2019
26.12.2019
42.00864
20.974159
16190
сообраќај
Скопје
улица "Благоја Стефковски"
08.11.2019
07.11.2019
42.003812
21.452246
12903
документи
Куманово
улица "Благоја Стефковски"
26.01.2018
22.12.2015
42.13337
21.72584
13513
насилство
Скопје
улица "Благоја Стефковски"
21.04.2018
19.04.2018
42.003812
21.452246
13038
друго
Скопје
улица "Благоја Стефковски"
18.02.2018
17.02.2018
42.003812
21.452246
14686
друго
Скопје
улица "Благоја Стевковски"
18.08.2018
17.08.2018
41.9973462
21.4279956
16349
друго
Скопје
улица "Благоја Стевковски"
27.11.2019
26.11.2019
42.003812
21.452246
14313
сообраќај
Скопје
улица "Благој Стефковски"
19.07.2018
18.07.2018
42.003812
21.452246
13033
насилство
Скопје
улица "Бетовенова"
18.02.2018
17.02.2018
41.99562
21.428124
16160
друго
Скопје
улица "Атанас Иљовски"
05.11.2019
04.11.2019
42.003812
21.452246
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
14847
сообраќај
Скопје
улица "Архимедова"
02.12.2018
01.12.2018
42.003812
21.452246
13362
кражба
Скопје
улица "Ангел Динев"
05.04.2018
04.04.2018
42.003812
21.452246
14687
сообраќај
Кичево
улица "Амит Челопечанец"
20.08.2018
19.08.2018
41.5177778
20.9655556
14185
кражба
Скопје
улица "Алексо Демниевски"
27.06.2018
26.06.2018
42.003812
21.452246
14186
кражба
Скопје
улица "Алексо Демниевски"
27.06.2018
26.06.2018
42.002978
21.3520992
14321
сообраќај
Гевгелија
улица "Александар Урдаревски"
20.07.2018
19.07.2018
41.15
22.51
13530
насилство
Охрид
улица "Александар Туринџиев"
23.04.2018
05.04.2018
41.12162
20.819441
14955
сообраќај
Прилеп
улица "Александар Македонски"
14.03.2019
13.03.2019
41.35173
21.56214
15418
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
16.08.2019
15.08.2019
42.00864
20.974159
15323
друго
Тетово
улица "Александар Јовановски-Журчин"
02.08.2019
01.08.2019
42.00864
20.974159
13518
сообраќај
Скопје
улица "Џон Кенеди"
22.04.2018
21.04.2018
42.003812
21.452246
13041
сообраќај
Тетово
улица "Љуботенска"
19.02.2018
18.02.2018
42.00864
20.974159
13980
друго
Скопје
улица "Љубљанска"
10.06.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
16047
друго
Скопје
улица "Љубљанска"
24.10.2019
24.10.2019
42.003812
21.452246
13295
насилство
Скопје
улица "Љубљанска"
28.03.2018
27.03.2018
42.0044229
21.3916656
6969
кражба
Скопје
улица "Јуриј Гагарин"
15.06.2015
14.06.2015
41.9955451
21.4064312
14281
сообраќај
Прилеп
улица "Јулија Веселинска"
14.07.2018
13.07.2018
41.608635
21.745275
13028
насилство
улица "Јужноморавски бригади"
17.02.2018
16.02.2018
0
0
15816
друго
Крива Паланка
улица "Јужен булевар"
29.09.2019
28.09.2019
42.2173226
22.28609
13352
насилство
Скопје
улица "Јордан Мијалков"
04.04.2018
03.04.2018
42.003812
21.452246
13146
насилство
Скопје
улица "Јордан Мијалков"
11.03.2018
10.03.2018
41.9893852
21.4285326
16341
сообраќај
Скопје
улица "Јордан Мијалков"
26.11.2019
25.11.2019
42.003812
21.452246
15475
сообраќај
Скопје
улица "Јани Лукровски"
22.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
7449
насилство
Гостивар
улица "Јан Хус"
26.09.2015
01.09.2015
41.8025541
20.9089378
14934
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
25.02.2019
24.02.2019
42.003812
21.452246
14820
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
19.11.2018
18.11.2018
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL