Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14961
сообраќај
Скопје
18.03.2019
17.03.2019
42.003812
21.452246
14960
сообраќај
Прилеп
17.03.2019
16.03.2019
41.35173
21.56214
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
14958
сообраќај
Скопје
16.03.2019
14.03.2019
42.003812
21.452246
14959
друго
Прилеп
16.03.2019
15.03.2019
41.35173
21.56214
14956
оружје
Прилеп
с.Чајле
15.03.2019
14.03.2019
41.35173
21.56214
14955
сообраќај
Прилеп
улица "Александар Македонски"
14.03.2019
13.03.2019
41.35173
21.56214
14953
сообраќај
Скопје
11.03.2019
10.03.2019
42.003812
21.452246
14954
сообраќај
Битола
11.03.2019
10.03.2019
41.032799
21.34029
14947
оружје
Битола
10.03.2019
09.03.2019
41.032799
21.34029
14948
друго
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14949
кражба
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14950
сообраќај
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14951
друго
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14952
друго
Берово
10.03.2019
09.03.2019
41.71
22.85
14944
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14945
друго
Куманово
09.03.2019
08.03.2019
42.13337
21.72584
14946
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14943
сообраќај
Скопје
08.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14939
сообраќај
Битола
07.03.2019
06.03.2019
41.032799
21.34029
14940
кражба
Гевгелија
07.03.2019
06.03.2019
41.15
22.51
14941
кражба
Струмица
07.03.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
14942
друго
Битола
07.03.2019
07.03.2019
41.032799
21.34029
14936
сообраќај
Прилеп
03.03.2019
02.03.2019
41.35173
21.56214
14937
сообраќај
03.03.2019
02.03.2019
41
18
14938
друго
Битола
03.03.2019
02.03.2019
41.032799
21.34029
14934
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
25.02.2019
24.02.2019
42.003812
21.452246
14935
дрога
Гевгелија
25.02.2019
24.02.2019
41.15
22.51
14933
сообраќај
Прилеп
24.02.2019
24.02.2002
41.35173
21.56214
14932
сообраќај
Куманово
23.02.2019
23.02.2019
42.13337
21.72584
14931
сообраќај
Прилеп
22.02.2019
21.02.2019
41.35173
21.56214
14930
сообраќај
Радовиш
с.Василево
21.02.2019
20.02.2019
41.6361111
22.4666667
14928
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
19.02.2019
18.02.2019
42.00864
20.974159
14924
сообраќај
Македонски Брод
18.02.2019
17.02.2019
41.5124006
21.2159425
14925
друго
Прилеп
18.02.2019
17.02.2019
41.35173
21.56214
14926
сообраќај
Битола
18.02.2019
30.11.-0001
41.032799
21.34029
14927
сообраќај
Скопје
18.02.2019
17.02.2019
42.003812
21.452246
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
14921
насилство
Скопје
с.Ласкарци
14.02.2019
13.02.2019
42.003812
21.452246
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
14920
сообраќај
Скопје
13.02.2019
12.02.2019
42.003812
21.452246
14919
сообраќај
Прилеп
с. Големо Радобил
12.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14916
насилство
Скопје
ул "Христо Татарчев"
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14917
сообраќај
Скопје
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14918
друго
Прилеп
11.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14914
сообраќај
Кочани
10.02.2019
09.02.2019
41.9166667
22.4166667
14915
друго
Македонски Брод
10.02.2019
09.02.2019
41.5124006
21.2159425
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
14912
друго
Скопје
03.02.2019
02.02.2019
42.003812
21.452246
14910
сообраќај
Кавадарци
улица "Цано Поп Ристов"
31.01.2019
30.01.2019
41.411192
21.9982338
14906
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2019
42.003812
21.452246
14907
дрога
Прилеп
28.01.2019
27.01.2019
41.35173
21.56214
14908
друго
Гостивар
28.01.2019
30.11.-0001
41.800911
20.914169
14909
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2018
42.003812
21.452246
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
14905
друго
Прилеп
27.01.2019
26.01.2019
41.35173
21.56214
14902
сообраќај
Скопје
с.Сарај
25.01.2019
24.01.2019
42.003812
21.452246
14903
документи
Прилеп
25.01.2019
10.12.2014
41.35173
21.56214
14901
сообраќај
Кочани
с.Долни Балван
20.01.2019
19.01.2019
41.9166667
22.4166667
14929
друго
Тетово
20.01.2019
19.02.2019
42.00864
20.974159
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
14896
сообраќај
Скопје
улица "Бутелска"
11.01.2019
10.01.2019
42.003812
21.452246
14897
сообраќај
Битола
11.01.2019
10.01.2019
41.032799
21.34029
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
14899
кражба
Гостивар
11.01.2019
10.01.2019
41.800911
20.914169
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14894
сообраќај
Струга
с.Лабуништа
09.01.2019
08.01.2019
41.1775
20.6788889
14893
сообраќај
Скопје
с.Морани
08.01.2019
07.01.2019
42.003812
21.452246
14892
сообраќај
Битола
с.Дрмени
07.01.2019
06.01.2019
41.032799
21.34029
14891
друго
Куманово
с.Долно Палчиште
06.01.2019
05.01.2019
42.13337
21.72584
14889
сообраќај
Прилеп
05.01.2019
04.01.2019
41.35173
21.56214
14890
сообраќај
Скопје
05.01.2019
04.01.2019
42.003812
21.452246
14886
сообраќај
с.Кадино
31.12.2018
31.12.2018
41.49205
22.09354
14887
друго
Гевгелија
31.12.2018
30.12.2018
41.15
22.51
14888
друго
Скопје
31.12.2018
30.12.2018
42.003812
21.452246
14884
дрога
Прилеп
30.12.2018
29.12.2018
41.35173
21.56214
14885
друго
Скопје
30.12.2018
29.12.2018
42.003812
21.452246
14883
сообраќај
Скопје
ул."Шарпланинска"
29.12.2018
28.12.2018
42.003812
21.452246
14882
сообраќај
Тетово
ул."Маршал Тито"
28.12.2018
27.12.2018
42.00864
20.974159
14880
кражба
с.Тимјаник
25.12.2018
24.12.2018
41.49205
22.09354
14881
сообраќај
Кичево
25.12.2018
30.11.-0001
41.5177778
20.9655556
14879
друго
Прилеп
улица "Митко Цветановски"
24.12.2018
23.12.2018
41.35173
21.56214
14878
сообраќај
Прилеп
23.12.2018
23.02.2012
41.35173
21.56214
14877
сообраќај
Скопје
ул."Тодор Александров"
22.12.2018
21.12.2018
42.003812
21.452246
14876
сообраќај
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.12.2018
20.12.2018
41.800911
20.914169
14871
сообраќај
Скопје
19.12.2018
19.12.2018
42.003812
21.452246
14872
сообраќај
Битола
19.12.2018
19.12.2018
41.032799
21.34029
14873
сообраќај
Прилеп
19.12.2018
18.12.2018
41.35173
21.56214
14874
друго
Скопје
19.12.2018
18.12.2018
42.003812
21.452246
14875
сообраќај
Скопје
19.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14868
сообраќај
Скопје
улицата "Јадранска Магистрала"
18.12.2018
17.12.2018
42.003812
21.452246
14869
друго
Прилеп
18.12.2018
17.12.2018
41.35173
21.56214
14870
друго
Скопје
18.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14865
сообраќај
Прилеп
улица "1-ви Мај"
14.12.2018
13.12.2018
41.35173
21.56214
14866
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14867
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14864
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
13.12.2018
12.12.2018
41.35173
21.56214
14859
сообраќај
Скопје
улица "Козара"
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14860
сообраќај
Македонска Каменица
12.12.2018
12.12.2018
42.0197222
22.5916667
14861
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14862
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14863
сообраќај
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14857
кражба
Скопје
10.12.2018
09.12.2018
42.003812
21.452246
14858
сообраќај
Гостивар
10.12.2018
09.12.2018
41.800911
20.914169
14856
сообраќај
Битола
с.Могила
09.12.2018
08.12.2018
41.032799
21.34029
14855
сообраќај
Скопје
с.Сопот
08.12.2018
07.12.2018
42.003812
21.452246
14854
насилство
Битола
улица "Студенска"
07.12.2018
06.12.2018
41.032799
21.34029
14853
сообраќај
Струмица
с.Ново Село
06.12.2018
05.12.2018
41.441441
22.64183
14852
сообраќај
Скопје
04.12.2018
03.12.2018
42.003812
21.452246
14848
насилство
Берово
с.Двориште
03.12.2018
02.12.2018
41.71
22.85
14849
друго
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14850
дрога
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14851
сообраќај
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14847
сообраќај
Скопје
улица "Архимедова"
02.12.2018
01.12.2018
42.003812
21.452246
14846
сообраќај
Македонска Каменица
улица "28-ми Август"
01.12.2018
30.11.2018
42.0197222
22.5916667
14843
насилство
Скопје
с.Арачиново
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
14845
сообраќај
Скопје
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
14841
друго
Делчево
29.11.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
14842
сообраќај
Кавадарци
29.11.2018
28.11.2018
41.411192
21.9982338
14836
сообраќај
Скопје
улица "Борис Трајковски"
28.11.2018
27.11.2018
42.003812
21.452246
14837
друго
Гостивар
28.11.2018
26.11.2018
41.800911
20.914169
14838
друго
Кавадарци
28.11.2018
27.11.2018
41.411192
21.9982338
14839
дрога
Скопје
28.11.2018
27.11.2018
42.003812
21.452246
14840
сообраќај
Скопје
28.11.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14833
сообраќај
Скопје
26.11.2018
25.11.2018
42.003812
21.452246
14834
сообраќај
Прилеп
26.11.2018
25.11.2018
41.35173
21.56214
14831
сообраќај
Прилеп
25.11.2018
24.11.2018
41.35173
21.56214
14832
сообраќај
Прилеп
25.11.2018
24.11.2018
41.35173
21.56214
14830
сообраќај
Скопје
24.11.2018
23.11.2018
42.003812
21.452246
14828
сообраќај
Штип
улица "Сутјеска"
23.11.2018
22.11.2018
41.75
22.2
14829
друго
Скопје
23.11.2018
22.11.2018
42.003812
21.452246
14823
сообраќај
Скопје
улицата "Кемал Сејфула"
22.11.2018
21.11.2018
42.003812
21.452246
14824
сообраќај
Штип
22.11.2018
21.11.2018
41.75
22.2
14825
друго
Прилеп
22.11.2018
21.11.2018
41.35173
21.56214
14826
сообраќај
Скопје
22.11.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14827
сообраќај
Скопје
22.11.2018
21.11.2018
42.003812
21.452246
14822
сообраќај
Скопје
21.11.2018
20.11.2018
42.003812
21.452246
14821
сообраќај
Тетово
с.Милетино
20.11.2018
19.11.2018
42.00864
20.974159
14820
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
19.11.2018
18.11.2018
42.003812
21.452246
14818
сообраќај
Битола
улица "Смилевски Конгрес"
18.11.2018
18.11.2018
41.032799
21.34029
14819
сообраќај
Охрид
18.11.2018
17.11.2018
41.12162
20.819441
14815
сообраќај
Битола
улица "Партизанска"
17.11.2018
16.11.2018
41.032799
21.34029
14816
друго
Велес
17.11.2018
16.11.2018
41.73
21.78
14817
друго
Скопје
17.11.2018
16.11.2018
42.003812
21.452246
14814
друго
Гостивар
с.Печково
16.11.2018
15.11.2018
41.800911
20.914169
14813
сообраќај
Скопје
улица "Самоилова"
15.11.2018
14.11.2018
42.003812
21.452246
14812
сообраќај
Прилеп
улицата "Александар Македонски"
14.11.2018
13.11.2018
41.35173
21.56214
14811
сообраќај
Скопје
улица "Водњанска"
13.11.2018
12.11.2018
42.003812
21.452246
14810
сообраќај
Скопје
с.Норово
12.11.2018
11.11.2018
42.003812
21.452246
14809
сообраќај
Штип
улицата "Гоце Делчев"
10.11.2018
09.11.2018
41.75
22.2
14808
сообраќај
Ресен
улица "11-ти Октомври"
09.11.2018
08.11.2018
41.0889
21.0122
14807
сообраќај
Кичево
село Подмоље
08.11.2018
07.11.2018
41.5177778
20.9655556
14806
сообраќај
Свети Николе
с.Стањевци
07.11.2018
06.11.2018
41.8666667
21.95
14804
сообраќај
Струга
село Ливада
06.11.2018
05.11.2018
41.1775
20.6788889
14805
сообраќај
Скопје
06.11.2018
05.11.2018
42.003812
21.452246
14803
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
05.11.2018
04.11.2018
42.003812
21.452246
14802
сообраќај
Скопје
улица "Ѓорче Петров"
02.11.2018
01.11.2018
42.003812
21.452246
14801
друго
Гостивар
с.Србиново
01.11.2018
31.10.2018
41.800911
20.914169
14800
кражба
Прилеп
с.Стојаково. 
31.10.2018
30.10.2018
41.35173
21.56214
14799
сообраќај
Скопје
улицата "Кузман Шапкарев"
30.10.2018
29.10.2018
42.003812
21.452246
14798
сообраќај
Скопје
улица "Кемал Сејфула"
29.10.2018
28.10.2018
42.003812
21.452246
14796
сообраќај
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
25.10.2018
24.10.2018
42.00864
20.974159
14797
друго
Тетово
25.10.2018
24.10.2018
42.00864
20.974159
14795
сообраќај
Гевгелија
с.Фурка
24.10.2018
23.10.2018
41.15
22.51
14794
сообраќај
Тетово
улицата "180"
23.10.2018
22.10.2018
42.00864
20.974159
14793
сообраќај
Битола
улицата "Филип Втори Македонски"
22.10.2018
21.10.2018
41.032799
21.34029
14792
сообраќај
Скопје
улицата "Париска"
19.10.2018
19.10.2018
42.003812
21.452246
14791
сообраќај
Прилеп
улицата "Јоска Јорданоски"
18.10.2018
17.10.2018
41.35173
21.56214
14790
сообраќај
Радовиш
с.Ораовица
17.10.2018
16.10.2018
41.6361111
22.4666667
14789
насилство
Крива Паланка
16.10.2018
15.10.2018
42.2173226
22.28609
14788
сообраќај
Битола
улица "1-ви Мај"
15.10.2018
14.10.2018
41.032799
21.34029
14787
сообраќај
Куманово
улица "120"
14.10.2018
14.10.2018
42.13337
21.72584
14786
сообраќај
Скопје
13.10.2018
12.10.2018
42.003812
21.452246
14785
сообраќај
Скопје
с.Арачиново
12.10.2018
11.10.2018
42.003812
21.452246
14784
друго
Струмица
11.10.2018
10.10.2018
41.441441
22.64183
14783
сообраќај
Куманово
улицата "Народна револуција"
10.10.2018
09.10.2018
42.13337
21.72584
14782
сообраќај
Куманово
улицата "Тоде Думба"
09.10.2018
08.10.2018
42.13337
21.72584
14781
сообраќај
Скопје
с.Облешево
06.10.2018
05.10.2018
42.003812
21.452246
14780
сообраќај
Скопје
улица "Борис Трајковски"
05.10.2018
04.10.2018
42.003812
21.452246
14779
сообраќај
Штип
с.Стар Караорман
04.10.2018
04.10.2018
41.75
22.2
14778
сообраќај
Скопје
улица "Никшиќка"
03.10.2018
02.10.2018
42.003812
21.452246
14777
сообраќај
Велес
с.Калниште
02.10.2018
02.10.2018
41.73
21.78
14776
сообраќај
Гостивар
с.Здуње
01.10.2018
30.09.2018
41.800911
20.914169
14775
сообраќај
Ресен
с.Јанковец
30.09.2018
29.09.2018
41.0889
21.0122
14774
сообраќај
Скопје
улица "Франклин Рузвелт"
29.09.2018
29.09.2018
42.003812
21.452246
14773
сообраќај
Тетово
с.Желино
28.09.2018
28.09.2018
42.00864
20.974159
14769
друго
27.09.2018
30.11.-0001
41
18
14770
сообраќај
Демир Капија
27.09.2018
26.09.2018
41.4051233
22.2413823
14771
дрога
Кичево
27.09.2018
25.09.2018
41.5177778
20.9655556
14772
дрога
Кичево
27.09.2018
25.09.2018
41.5177778
20.9655556
14768
сообраќај
Скопје
с.Желино
26.09.2018
25.09.2018
42.003812
21.452246
14767
сообраќај
Кичево
с.Видрани
25.09.2018
24.09.2018
41.5177778
20.9655556
14765
сообраќај
Охрид
улицата "Абаз Емин"
24.09.2018
23.09.2018
41.12162
20.819441
14766
друго
Скопје
24.09.2018
23.09.2018
42.003812
21.452246
14760
друго
Скопје
ул."Јордан Мијалков" во
23.09.2018
22.09.2018
42.003812
21.452246
14761
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
14762
друго
с. Фурка.
23.09.2018
22.09.2018
0
0
14763
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
14764
друго
Битола
23.09.2018
22.09.2018
41.032799
21.34029
14758
дрога
Тетово
22.09.2018
21.09.2018
42.00864
20.974159
14759
сообраќај
Тетово
22.09.2018
21.09.2018
42.00864
20.974159
14757
сообраќај
с.Курија
21.09.2018
20.09.2018
41.49205
22.09354
14756
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
20.09.2018
19.09.2018
41.032799
21.34029
14755
сообраќај
Скопје
с.Кадино
19.09.2018
18.09.2018
42.003812
21.452246
14753
сообраќај
Велес
с.Кадино
17.09.2018
16.09.2018
41.73
21.78
14754
сообраќај
Скопје
17.09.2018
16.09.2018
42.003812
21.452246
14752
сообраќај
Струмица
с.Босилово
15.09.2018
14.09.2018
41.441441
22.64183
14750
друго
14.09.2018
30.11.-0001
41
18
14751
друго
Скопје
14.09.2018
13.09.2018
42.003812
21.452246
14749
друго
13.09.2018
30.11.-0001
41
18
14748
сообраќај
Скопје
улица "Кирил и Методиј"
12.09.2018
11.09.2018
42.003812
21.452246
14747
сообраќај
Струмица
с.Дабиле
11.09.2018
10.09.2018
41.441441
22.64183
14746
сообраќај
Прилеп
ул."Антигона"
10.09.2018
10.09.2018
41.35173
21.56214
14744
сообраќај
Прилеп
с.Плетвар
09.09.2018
08.09.2018
41.35173
21.56214
14745
сообраќај
Штип
09.09.2018
08.09.2018
41.75
22.2
14743
сообраќај
Прилеп
с.Прилепец
08.09.2018
07.09.2018
41.35173
21.56214
14742
сообраќај
Струмица
с.Ново Село
07.09.2018
06.09.2018
41.441441
22.64183
14741
сообраќај
Скопје
бул."Илинден"
06.09.2018
05.09.2018
42.003812
21.452246
14739
сообраќај
Скопје
с.Кучевиште
05.09.2018
04.09.2018
42.003812
21.452246
14740
сообраќај
Велес
05.09.2018
04.09.2018
41.73
21.78
14737
сообраќај
Кавадарци
с.Самоков
03.09.2018
31.08.2018
41.411192
21.9982338
14736
сообраќај
Скопје
02.09.2018
01.09.2018
42.003812
21.452246
14735
друго
Охрид
улицата "Илинденска"
01.09.2018
31.08.2018
41.12162
20.819441
14734
сообраќај
Струга
с.Мислешево
31.08.2018
30.08.2018
41.1775
20.6788889
14733
сообраќај
Тетово
с.Групчин
30.08.2018
30.08.2018
42.00864
20.974159
14732
сообраќај
Скопје
с.Нерези
29.08.2018
28.08.2018
42.003812
21.452246
14728
сообраќај
Прилеп
28.08.2018
27.08.2018
41.35173
21.56214
14729
друго
Кочани
28.08.2018
27.08.2018
41.9166667
22.4166667
14730
друго
Тетово
28.08.2018
27.08.2018
42.00864
20.974159
14731
сообраќај
Прилеп
28.08.2018
27.08.2018
41.35173
21.56214
14727
сообраќај
Прилеп
с.Големо Радобил
27.08.2018
26.08.2018
41.35173
21.56214
14726
сообраќај
Скопје
улица "Борис Сарафов"
25.08.2018
24.08.2018
42.003812
21.452246
14725
сообраќај
Тетово
ул."29 Ноември "
24.08.2018
23.08.2018
42.00864
20.974159
14723
сообраќај
Скопје
с.Трубарево
23.08.2018
23.08.2018
42.003812
21.452246
14724
друго
Тетово
23.08.2018
22.08.2018
42.00864
20.974159
14721
сообраќај
Скопје
ул "Славеј Планина"
22.08.2018
21.08.2018
42.003812
21.452246
14722
насилство
Тетово
с.Желино
22.08.2018
22.08.2018
42.00864
20.974159
14704
сообраќај
Скопје
ул."Благоја Паровиќ"
21.08.2018
20.08.2018
42.1247779
21.7078914
14705
сообраќај
Кавадарци
21.08.2018
20.08.2018
41.411192
21.9982338
14706
оружје
Гостивар
с.Долна Бањица
21.08.2018
20.08.2018
41.7837236
20.9014868
14707
друго
Струга
с.Локов
21.08.2018
21.08.2018
41.1775
20.6788889
14708
друго
Скопје
ул "Мрежичка"
21.08.2018
21.08.2018
42.003812
21.452246
14709
сообраќај
Скопје
21.08.2018
20.08.2018
42.003812
21.452246
14710
друго
Кочани
21.08.2018
09.07.2018
41.9166667
22.4166667
14711
друго
Гостивар
21.08.2018
19.08.2018
41.800911
20.914169
14712
кражба
Свети Николе
21.08.2018
15.08.2018
41.8666667
21.95
14713
кражба
Скопје
с.Љуботен
21.08.2018
14.08.2018
42.003812
21.452246
14714
кражба
Прилеп
21.08.2018
20.08.2018
41.35173
21.56214
14715
кражба
Кичево
с.Пласница
21.08.2018
18.07.2018
41.471841
21.1220478
14716
друго
Тетово
21.08.2018
02.08.2018
42.00864
20.974159
14717
друго
Тетово
с. Отушиште
21.08.2018
12.06.2018
42.0773442
21.0587084
14718
оружје
Куманово
с.Черкези
21.08.2018
22.06.2018
42.13337
21.72584
14719
оружје
Тетово
с.Мала Речица
21.08.2018
10.02.2018
42.0189395
20.9605086
14720
оружје
Гевгелија
с.Селемли
21.08.2018
23.05.2018
41.15
22.51
14687
сообраќај
Кичево
улица "Амит Челопечанец"
20.08.2018
19.08.2018
41.5177778
20.9655556
14688
сообраќај
Куманово
с.Никуштак
20.08.2018
19.08.2018
42.0817822
21.5930365
14689
сообраќај
Струмица
улица "Цветан Димов"
20.08.2018
19.08.2018
41.441441
22.64183
14690
насилство
Скопје
20.08.2018
19.08.2018
42.003812
21.452246
14691
насилство
Прилеп
с.Црн
20.08.2018
19.08.2018
41.608635
21.745275
14692
друго
Прилеп
20.08.2018
19.08.2018
41.35173
21.56214
14693
сообраќај
Скопје
20.08.2018
19.08.2018
42.003812
21.452246
14694
насилство
Скопје
улица "Кеј Димитар Влахов"
20.08.2018
19.08.2018
41.9962279
21.4439676
14695
кражба
Струга
улица Маршал Тито"
20.08.2018
19.08.2018
41.1775
20.6788889
14696
кражба
Скопје
20.08.2018
19.08.2018
42.003812
21.452246
14697
насилство
Штип
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
14698
друго
Скопје
с.Сарај
20.08.2018
20.08.2018
42.003812
21.452246
14699
друго
Скопје
20.08.2018
18.08.2018
42.003812
21.452246
14700
сообраќај
Куманово
с.Никуштак
20.08.2018
19.08.2018
42.0817822
21.5930365
14701
насилство
Крива Паланка
20.08.2018
19.08.2018
42.2173226
22.28609
14702
оружје
Битола
с.Нижополе
20.08.2018
19.08.2018
41.032799
21.34029
14703
сообраќај
Штип
улица "Черења"
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
14674
сообраќај
Штип
с.Лески
18.08.2018
17.08.2018
41.8690585
22.4798088
14675
сообраќај
Куманово
улица "Средорек"
18.08.2018
17.08.2018
42.1418724
21.7219673
14676
сообраќај
Прилеп
с.Ропотово
18.08.2018
17.08.2018
41.448944
21.3709499
14677
друго
Крушево
18.08.2018
17.08.2018
41.3705595
21.2502223
14678
друго
Скопје
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
14679
насилство
Струга
с.Враништа
18.08.2018
17.08.2018
41.1775
20.6788889
14680
насилство
Скопје
улица "Вера Радосављевиќ"
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
14681
друго
Штип
18.08.2018
18.08.2018
41.75
22.2
14682
друго
Скопје
улица "Зендел Џемаил"
18.08.2018
18.08.2018
41.608635
21.745275
14683
сообраќај
Скопје
18.08.2018
15.08.2018
42.003812
21.452246
14684
друго
Скопје
улица "Македонија"
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
14685
друго
Скопје
18.08.2018
17.08.2018
42.003812
21.452246
14686
друго
Скопје
улица "Благоја Стевковски"
18.08.2018
17.08.2018
41.9973462
21.4279956
14656
сообраќај
Скопје
с.Визбегово
17.08.2018
16.08.2018
42.003812
21.452246
14657
сообраќај
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
17.08.2018
16.08.2018
42.003812
21.452246
14658
сообраќај
Крива Паланка
ул "Св.Јоаким Осоговски"
17.08.2018
16.08.2018
42.2028074
22.3353618
14659
сообраќај
Гостивар
с.Чегране
17.08.2018
16.08.2018
41.800911
20.914169
14660
насилство
Скопје
ул "Лазо Трповски"
17.08.2018
16.08.2018
42.0058438
21.3983401
14661
друго
Битола
17.08.2018
16.08.2018
41.032799
21.34029
14662
друго
Битола
17.08.2018
16.08.2018
41.032799
21.34029
14663
друго
Радовиш
17.08.2018
16.08.2018
41.6361111
22.4666667
14664
сообраќај
Скопје
17.08.2018
16.08.2018
42.003812
21.452246
14665
кражба
Прилеп
с.Кривогаштани
17.08.2018
16.08.2018
41.337318
21.3292164
14666
насилство
Скопје
ул "Димитрије Чуповски"
17.08.2018
16.08.2018
41.9949547
21.4290238
14667
друго
Скопје
ул "Анри Барбис"
17.08.2018
16.08.2018
41.9995287
21.4906918
14668
друго
Кратово
с.Куклица
17.08.2018
11.08.2018
42.1222582
22.0514569
14669
кражба
Дебар
17.08.2018
16.08.2018
41.52
20.53
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL