Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15762
сообраќај
Куманово
23.09.2019
23.09.2019
42.13337
21.72584
15746
друго
Скопје
бул."Партизански
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15747
друго
Тетово
с.Мала Речица
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15748
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15749
друго
Скопје
22.09.2019
21.09.2019
42.003812
21.452246
15750
сообраќај
Велес
с.Катланово
22.09.2019
21.09.2019
41.73
21.78
15751
насилство
Кочани
с.Зрновци
22.09.2019
07.11.2018
41.9166667
22.4166667
15752
сообраќај
Кичево
22.09.2019
21.09.2019
41.5177778
20.9655556
15753
друго
Тетово
с.Челопек
22.09.2019
21.09.2019
42.00864
20.974159
15737
друго
Скопје
бул."Јане
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15738
кражба
Битола
ул."196"
21.09.2019
20.09.2019
41.032799
21.34029
15739
кражба
Охрид
21.09.2019
20.09.2019
41.12162
20.819441
15740
сообраќај
Делчево
ул."Гоце Делчев"
21.09.2019
20.09.2019
41.9666667
22.7666667
15741
друго
Скопје
ул."Тоше Проевски"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15742
сообраќај
Прилеп
21.09.2019
20.09.2019
41.35173
21.56214
15743
друго
Скопје
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15744
сообраќај
Скопје
ул."Перо Наков"
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15745
друго
Скопје
бул."Видое
21.09.2019
20.09.2019
42.003812
21.452246
15729
кражба
Струмица
20.09.2019
19.09.2019
41.441441
22.64183
15730
сообраќај
Струга
с.Радолишта
20.09.2019
19.09.2019
41.1775
20.6788889
15731
сообраќај
Скопје
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15732
сообраќај
Битола
20.09.2019
19.09.2019
41.032799
21.34029
15733
друго
Гевгелија
с.Ногаевци
20.09.2019
19.09.2019
41.15
22.51
15734
друго
Скопје
улица "11-ти Октомври"
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15735
сообраќај
Охрид
20.09.2019
19.09.2019
41.12162
20.819441
15736
друго
Скопје
бул."Јане
20.09.2019
19.09.2019
42.003812
21.452246
15719
дрога
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15720
друго
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
19.09.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
15721
сообраќај
Скопје
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15722
сообраќај
Охрид
с.Г.Лакочереј
19.09.2019
18.09.2019
41.12162
20.819441
15723
сообраќај
Битола
19.09.2019
18.09.2019
41.032799
21.34029
15724
сообраќај
Кичево
с.Србица
19.09.2019
18.09.2019
41.5177778
20.9655556
15725
друго
Скопје
с.Волково
19.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15726
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15727
сообраќај
Кавадарци
19.09.2019
18.09.2019
41.411192
21.9982338
15728
друго
Велес
19.09.2019
18.09.2019
41.73
21.78
15707
друго
Скопје
ул."Јордан Мијалков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15708
друго
Скопје
ул."Перо Наков"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15709
друго
Скопје
бул."Трета
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15710
друго
Скопје
18.09.2019
18.09.2019
42.003812
21.452246
15711
друго
Битола
бул."Србија"
18.09.2019
17.09.2019
41.032799
21.34029
15712
сообраќај
Гостивар
с.Горна Бањица
18.09.2019
17.09.2019
41.800911
20.914169
15713
сообраќај
Скопје
бул."АСНОМ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15714
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15715
сообраќај
Скопје
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15716
друго
Скопје
ул."Дренак"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15717
сообраќај
Скопје
бул."Словенија"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15718
друго
Скопје
ул."Филип Филиповиќ"
18.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15699
друго
Скопје
бул."Гоце
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15700
друго
Скопје
17.09.2019
17.09.2019
42.003812
21.452246
15701
сообраќај
Скопје
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15702
сообраќај
Струга
с.Боровец
17.09.2019
16.09.2019
41.1775
20.6788889
15703
сообраќај
Битола
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15704
сообраќај
Тетово
17.09.2019
15.09.2019
42.00864
20.974159
15705
друго
Битола
с.Зовиќ
17.09.2019
16.09.2019
41.032799
21.34029
15706
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
17.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15691
документи
Прилеп
16.09.2019
15.09.2019
41.35173
21.56214
15692
друго
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15693
друго
Скопје
16.09.2019
16.09.2019
42.003812
21.452246
15694
сообраќај
Скопје
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15695
друго
Велес
16.09.2019
14.09.2019
41.73
21.78
15696
сообраќај
Куманово
16.09.2019
16.09.2019
42.13337
21.72584
15697
друго
Струмица
16.09.2019
15.09.2019
41.441441
22.64183
15698
друго
Скопје
улица "Мајка Тереза"
16.09.2019
15.09.2019
42.003812
21.452246
15681
друго
Тетово
ул."29 Ноември"
15.09.2019
14.09.2019
42.00864
20.974159
15682
друго
Гостивар
с.Нистрово
15.09.2019
14.09.2019
41.800911
20.914169
15683
дрога
Гостивар
с.Чегране
15.09.2019
21.04.2018
41.800911
20.914169
15684
кражба
Охрид
15.09.2019
03.09.2019
41.12162
20.819441
15685
сообраќај
Делчево
бул."Македонија"
15.09.2019
14.09.2019
41.9666667
22.7666667
15686
друго
Скопје
бул."Видое
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15687
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15688
сообраќај
Прилеп
ул."Генерал Васко Карангелески"
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15689
сообраќај
Прилеп
15.09.2019
14.09.2019
41.35173
21.56214
15690
сообраќај
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
15.09.2019
14.09.2019
42.003812
21.452246
15675
кражба
Битола
с.Драгош
14.09.2019
13.09.2019
41.032799
21.34029
15676
кражба
Скопје
ул."Благоја Стефковски"
14.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15677
сообраќај
Охрид
с.Лескоец
14.09.2019
13.09.2019
41.12162
20.819441
15678
друго
Куманово
14.09.2019
13.08.2019
42.13337
21.72584
15679
друго
Скопје
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15680
сообраќај
Скопје
ул."Белградска"
14.09.2019
13.09.2019
42.003812
21.452246
15665
друго
Скопје
с.Волково
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15666
оружје
Скопје
с.Ржаничино
13.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15667
сообраќај
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15668
сообраќај
Штип
с.Таринци
13.09.2019
12.09.2019
41.75
22.2
15669
дрога
Гостивар
с.Падалиште
13.09.2019
12.09.2019
41.800911
20.914169
15670
сообраќај
Скопје
с.Добарце
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15671
друго
Скопје
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15672
сообраќај
Битола
13.09.2019
12.09.2019
41.032799
21.34029
15673
сообраќај
Скопје
ул."Московска"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15674
друго
Скопје
ул."Јани Лукровски"
13.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15655
друго
Скопје
ул."Радишанска"
12.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15656
друго
Скопје
ул."11-ти Октомври"
12.09.2019
12.09.2019
42.003812
21.452246
15657
друго
Скопје
бул."ВМРО"
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15658
сообраќај
Скопје
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15659
сообраќај
Велес
12.09.2019
11.09.2019
41.73
21.78
15660
сообраќај
Штип
12.09.2019
11.09.2019
41.75
22.2
15661
сообраќај
Битола
12.09.2019
11.09.2019
41.032799
21.34029
15662
сообраќај
Куманово
с.Речица
12.09.2019
11.09.2019
42.13337
21.72584
15663
сообраќај
Куманово
с.Сопот
12.09.2019
12.09.2019
42.13337
21.72584
15664
насилство
Скопје
ул "101"
12.09.2019
11.09.2019
42.003812
21.452246
15644
друго
Тетово
ул."Илија Антевски-Смок"
11.09.2019
11.09.2019
42.00864
20.974159
15645
друго
Тетово
11.09.2019
10.09.2019
42.00864
20.974159
15646
сообраќај
Скопје
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15647
сообраќај
Велес
11.09.2019
10.09.2019
41.73
21.78
15648
друго
Струмица
11.09.2019
09.09.2019
41.441441
22.64183
15649
сообраќај
Битола
11.09.2019
10.09.2019
41.032799
21.34029
15650
сообраќај
Куманово
11.09.2019
10.09.2019
42.13337
21.72584
15651
друго
Скопје
бул "Србија"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15652
сообраќај
Кочани
ул."Маршал Тито"
11.09.2019
10.09.2019
41.9166667
22.4166667
15653
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15654
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
11.09.2019
10.09.2019
42.003812
21.452246
15628
друго
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15629
друго
Гостивар
с.Грчец
10.09.2019
09.09.2019
41.800911
20.914169
15630
друго
Тетово
10.09.2019
09.09.2019
42.00864
20.974159
15631
друго
10.09.2019
09.09.2019
41
18
15632
друго
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15633
друго
Скопје
ул."Веле Марков"
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15634
сообраќај
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15635
друго
Скопје
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15636
друго
Штип
10.09.2019
06.09.2019
41.75
22.2
15637
сообраќај
Велес
10.09.2019
09.09.2019
41.73
21.78
15638
друго
Струмица
10.09.2019
09.09.2019
41.441441
22.64183
15639
сообраќај
Битола
10.09.2019
09.09.2019
41.032799
21.34029
15640
сообраќај
Кичево
ул."Маршал Тито"
10.09.2019
09.09.2019
41.5177778
20.9655556
15641
друго
Велес
ул."Димитар Влахов"
10.09.2019
06.09.2019
41.73
21.78
15642
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
10.09.2019
09.09.2019
42.003812
21.452246
15643
друго
Велес
ул."Васа Кошулчева"
10.09.2019
07.09.2019
41.73
21.78
15620
друго
Прилеп
09.09.2019
09.09.2019
41.35173
21.56214
15621
друго
Скопје
улицата "Јадранска магистрала"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15622
друго
Скопје
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15623
сообраќај
Прилеп
09.09.2019
08.09.2019
41.35173
21.56214
15624
сообраќај
Скопје
09.09.2019
09.02.2009
42.003812
21.452246
15625
сообраќај
Прилеп
09.09.2019
08.09.2019
41.35173
21.56214
15626
кражба
Битола
с.Волино
09.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15627
сообраќај
Скопје
улицата "Ристо Шишков"
09.09.2019
08.09.2019
42.003812
21.452246
15616
друго
Скопје
с.Средно
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15617
сообраќај
Велес
08.09.2019
07.09.2019
41.73
21.78
15618
друго
Скопје
улицата "Че Гевара"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15619
сообраќај
Скопје
с.Радуша
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15608
друго
Скопје
улицата "Самоилова"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15609
дрога
Скопје
улица "Петре Георгиев"
08.09.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15610
дрога
Гостивар
с.Долна Бањица
08.09.2019
31.08.2019
41.800911
20.914169
15611
дрога
Струмица
улица "Ленинова"
08.09.2019
18.08.2018
41.441441
22.64183
15612
сообраќај
Прилеп
08.09.2019
07.09.2019
41.35173
21.56214
15613
сообраќај
Скопје
08.09.2019
08.02.2009
42.003812
21.452246
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
15615
сообраќај
Дебар
08.09.2019
07.09.2019
41.52
20.53
15596
друго
Скопје
улицата "Марко Орешковиќ"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15597
друго
Скопје
улицата "23-ти Октомври"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15598
друго
Скопје
улицата "Босна и Херцеговина"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15599
друго
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15600
друго
Битола
с.Трново
07.09.2019
06.09.2019
41.032799
21.34029
15601
сообраќај
Прилеп
07.09.2019
06.09.2019
41.35173
21.56214
15602
сообраќај
Скопје
07.09.2019
07.02.2009
42.003812
21.452246
15603
сообраќај
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15604
друго
Скопје
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15605
сообраќај
Гостивар
07.09.2019
06.08.2019
41.800911
20.914169
15606
сообраќај
Охрид
улицата "Сирма Војвода"
07.09.2019
06.09.2019
41.12162
20.819441
15607
друго
Скопје
улицата "Коце Металец"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
15583
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
06.09.2019
05.09.2019
42.00864
20.974159
15584
сообраќај
Тетово
с.Пирок
06.09.2019
05.09.2019
42.00864
20.974159
15585
друго
Тетово
ул "Гоце Делчев"
06.09.2019
06.09.2019
42.00864
20.974159
15586
друго
Гостивар
ул."Гоце Делчев"
06.09.2019
05.09.2019
41.800911
20.914169
15587
сообраќај
Прилеп
06.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15588
друго
с.Николиќ
06.09.2019
05.09.2019
0
0
15589
друго
Прилеп
06.09.2019
04.09.2019
41.35173
21.56214
15590
сообраќај
Прилеп
06.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15591
документи
Охрид
06.09.2019
05.09.2019
41.12162
20.819441
15592
друго
Скопје
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15593
сообраќај
Скопје
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15594
сообраќај
Куманово
ул."Драган Стопаревиќ"
06.09.2019
05.09.2019
42.13337
21.72584
15595
друго
Скопје
улица "23-ти Октомври"
06.09.2019
05.09.2019
42.003812
21.452246
15573
друго
Прилеп
с.Вражале
05.09.2019
05.09.2019
41.35173
21.56214
15574
друго
Прилеп
05.09.2019
04.09.2019
41.35173
21.56214
15575
сообраќај
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15576
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15577
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15578
сообраќај
Скопје
с.Кондово
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15579
друго
Скопје
ул."Димитрије Чуповски"
05.09.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
15580
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15581
друго
Скопје
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15582
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
05.09.2019
04.09.2019
42.003812
21.452246
15566
друго
Тетово
с.Долно Палчиште
04.09.2019
04.09.2019
42.00864
20.974159
15567
друго
Прилеп
04.09.2019
03.09.2019
41.35173
21.56214
15568
сообраќај
Битола
04.09.2019
03.09.2019
41.032799
21.34029
15569
сообраќај
Скопје
04.09.2019
03.09.2019
42.003812
21.452246
15570
друго
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
04.09.2019
03.09.2019
42.003812
21.452246
15571
сообраќај
Кичево
с.Манастирско
04.09.2019
03.09.2019
41.5177778
20.9655556
15572
друго
Велес
с.Долно Караслари
04.09.2019
03.09.2019
41.73
21.78
15557
друго
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15558
друго
Скопје
ул."Николај Островски"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15559
сообраќај
Скопје
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15560
сообраќај
Скопје
бул "Крсте Мисирков"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15561
друго
Скопје
ул."Париска комуна"
03.09.2019
02.09.2019
42.003812
21.452246
15562
друго
Куманово
с.М`гленце
03.09.2019
02.09.2019
42.13337
21.72584
15563
сообраќај
Охрид
03.09.2019
02.09.2019
41.12162
20.819441
15564
сообраќај
Охрид
ул."Питу Гули"
03.09.2019
02.09.2019
41.12162
20.819441
15565
друго
Битола
ул."Павле Илиќ"
03.09.2019
02.09.2019
41.032799
21.34029
15553
сообраќај
Пробиштип
ул."Македонија"
02.09.2019
01.09.2019
42.0007459
22.1817702
15554
сообраќај
Скопје
02.09.2019
01.09.2019
42.003812
21.452246
15555
сообраќај
Битола
02.09.2019
01.09.2019
41.032799
21.34029
15556
сообраќај
Кавадарци
ул."9 Бригада"
02.09.2019
01.09.2019
41.411192
21.9982338
15546
друго
Скопје
ул."1596"
01.09.2019
31.08.2019
42.003812
21.452246
15547
дрога
Куманово
ул."Иво Лола Рибар"
01.09.2019
20.03.2019
42.13337
21.72584
15548
дрога
Битола
ул."Христо Ботев"
01.09.2019
04.03.2019
41.032799
21.34029
15549
дрога
Гостивар
с.Здуње
01.09.2019
26.08.2019
41.800911
20.914169
15550
сообраќај
Македонска Каменица
с.Тодоровци
01.09.2019
31.08.2019
42.0197222
22.5916667
15551
сообраќај
Охрид
01.09.2019
31.08.2019
41.12162
20.819441
15552
друго
Скопје
бул."Александар
01.09.2019
31.08.2019
42.003812
21.452246
15538
сообраќај
Тетово
с.Фалише
31.08.2019
30.08.2019
42.00864
20.974159
15539
дрога
Струмица
31.08.2019
19.04.2019
41.441441
22.64183
15540
друго
Скопје
с.Матка
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15541
сообраќај
Демир Капија
с.Прибилци
31.08.2019
30.08.2019
41.4051233
22.2413823
15542
друго
Гостивар
ул."Никола Тесла"
31.08.2019
31.08.2019
41.800911
20.914169
15543
друго
Скопје
ул."Васко Карангелевски"
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15544
друго
Скопје
ул."Јуриј Гагарин"
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15545
оружје
Скопје
с.Арнакија
31.08.2019
30.08.2019
42.003812
21.452246
15533
дрога
Радовиш
30.08.2019
26.03.2019
41.6361111
22.4666667
15534
сообраќај
Скопје
30.08.2019
29.08.2019
42.003812
21.452246
15535
сообраќај
Тетово
30.08.2019
30.08.2019
42.00864
20.974159
15536
сообраќај
Кавадарци
30.08.2019
29.08.2019
41.411192
21.9982338
15537
сообраќај
Куманово
ул."13-ти Ноември"
30.08.2019
29.08.2019
42.13337
21.72584
15525
сообраќај
Скопје
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15526
дрога
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
29.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
15527
сообраќај
Дебар
29.08.2019
28.08.2019
41.52
20.53
15528
сообраќај
Битола
с. Породин
29.08.2019
28.08.2019
41.032799
21.34029
15529
сообраќај
Велес
с.Мартолци
29.08.2019
28.08.2019
41.73
21.78
15530
друго
Гостивар
29.08.2019
28.08.2019
41.800911
20.914169
15531
друго
Скопје
улицата "Коперникова"
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15532
сообраќај
Скопје
29.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15516
друго
Кавадарци
28.08.2019
28.08.2019
41.411192
21.9982338
15517
друго
с.Жеровјане, полициски
28.08.2019
28.08.2019
0
0
15518
сообраќај
Македонски Брод
с.Самоков
28.08.2019
27.08.2019
41.5124006
21.2159425
15519
сообраќај
Охрид
улицата "Егејска"
28.08.2019
27.08.2019
41.12162
20.819441
15520
сообраќај
Скопје
улицата "Франк Харкорт Манинг"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15521
друго
Струга
с. Ливада
28.08.2019
27.08.2019
41.1775
20.6788889
15522
друго
Скопје
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15523
друго
Скопје
улицата "Методија Андонов Ченто"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15524
сообраќај
Скопје
28.08.2019
28.08.2019
42.003812
21.452246
15508
друго
27.08.2019
26.08.2019
41
18
15509
друго
Гостивар
27.08.2019
26.08.2019
41.800911
20.914169
15510
друго
Прилеп
27.08.2019
26.08.2019
41.35173
21.56214
15511
друго
Велес
с.Башино
27.08.2019
26.08.2019
41.73
21.78
15512
сообраќај
Скопје
27.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15513
сообраќај
Скопје
улица "Коста Новаковиќ"
27.08.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15514
сообраќај
Охрид
с.Горно Лакочереј
27.08.2019
26.08.2019
41.12162
20.819441
15515
сообраќај
Скопје
с.Семениште
27.08.2019
26.08.2019
42.003812
21.452246
15502
друго
Скопје
26.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15503
друго
Прилеп
26.08.2019
25.08.2019
41.35173
21.56214
15504
друго
Струмица
26.08.2019
25.08.2019
41.441441
22.64183
15505
сообраќај
Куманово
улица "Пириниска"
26.08.2019
25.08.2019
42.13337
21.72584
15506
сообраќај
Скопје
26.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15507
сообраќај
Крива Паланка
с.Јурумлери
26.08.2019
26.08.2019
42.2173226
22.28609
15494
кражба
Тетово
25.08.2019
24.08.2019
42.00864
20.974159
15495
дрога
Охрид
25.08.2019
13.08.2019
41.12162
20.819441
15496
насилство
Струга
25.08.2019
24.08.2019
41.1775
20.6788889
15497
кражба
Тетово
25.08.2019
28.05.2019
42.00864
20.974159
15498
кражба
25.08.2019
24.08.2019
41.49205
22.09354
15499
сообраќај
Радовиш
с.Воиславци
25.08.2019
24.08.2019
41.6361111
22.4666667
15500
сообраќај
Тетово
25.08.2019
24.08.2019
42.00864
20.974159
15501
сообраќај
Скопје
улица "532"
25.08.2019
25.08.2019
42.003812
21.452246
15490
друго
Куманово
24.08.2019
27.12.2018
42.13337
21.72584
15491
дрога
Гостивар
ул."18 Ноември"
24.08.2019
24.08.2019
41.800911
20.914169
15492
сообраќај
Демир Капија
24.08.2019
23.08.2019
41.4051233
22.2413823
15493
друго
Скопје
улица "Светиниколска"
24.08.2019
23.08.2019
42.003812
21.452246
15480
друго
Гостивар
улица "Мара Угриноска"
23.08.2019
22.08.2019
41.800911
20.914169
15481
сообраќај
Скопје
23.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15482
друго
Скопје
23.08.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15483
друго
Скопје
23.08.2019
22.08.2019
42.003812
21.452246
15484
друго
Скопје
23.08.2019
21.08.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL