Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15121
друго
Тетово
19.06.2019
18.06.2019
42.00864
20.974159
274
друго
Скопје
02.08.2011
01.08.2011
42.003812
21.452246
1042
друго
Струмица
с.Сушица
16.12.2011
15.12.2011
41.4372
22.8364
2322
друго
Прилеп
20.11.2012
11.09.2012
41.35173
21.56214
3858
друго
Битола
30.10.2013
02.10.2013
41.032799
21.34029
7186
друго
Прилеп
01.08.2015
31.07.2015
41.35173
21.56214
7442
друго
Скопје
25.09.2015
24.09.2015
42.003812
21.452246
8722
друго
Делчево
с.Черкезе
30.03.2016
29.03.2016
41.9708736
22.7739599
9234
друго
Скопје
с.Нова Брезница
05.06.2016
04.06.2016
41.8857943
21.2777955
9746
друго
Богданци
14.08.2016
13.08.2016
41.2030556
22.5755556
10002
друго
Прилеп
с.Росоман
02.10.2016
02.10.2016
41.5175986
21.9433064
11794
друго
Тетово
22.06.2017
21.06.2017
42.00864
20.974159
12306
друго
Кавадарци
14.10.2017
13.10.2016
41.411192
21.9982338
13330
друго
Македонска Каменица
01.04.2018
31.03.2018
42.0197222
22.5916667
13586
друго
26.04.2018
25.04.2018
41
18
13842
друго
Берово
улицата "Пионерска"
24.05.2018
23.05.2018
41.71
22.85
14866
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
15122
друго
Скопје
19.06.2019
18.06.2019
42.003812
21.452246
275
друго
Прилеп
02.08.2011
01.08.2011
41.35173
21.56214
2579
друго
Делчево
ул.„Булевар Македонија“бб
12.01.2012
12.01.2013
41.9666667
22.7666667
4883
друго
Гевгелија
10.04.2014
09.04.2014
41.15
22.51
8211
друго
Прилеп
05.02.2016
04.02.2001
41.35173
21.56214
9747
друго
Прилеп
14.08.2016
13.08.2016
41.35173
21.56214
10771
друго
Гостивар
ул "29-ти Ноември"
26.01.2017
25.01.2017
41.800911
20.914169
11027
друго
Кочани
03.03.2017
02.03.2017
41.9166667
22.4166667
12051
друго
Кавадарци
01.08.2017
31.07.2017
41.411192
21.9982338
14867
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
788
друго
Скопје
ул.„Бајрам Шабани“
06.11.2011
05.11.2011
42.1262715
21.7165154
5140
друго
Делчево
28.05.2014
24.04.2014
41.9666667
22.7666667
5396
друго
Битола
с.Цапари
07.07.2014
06.07.2014
41.0570097
21.177937
6164
друго
Берово
23.12.2014
19.10.2014
41.71
22.85
7956
друго
Битола
с.Кукуречани
22.12.2015
21.12.2015
41.0943695
21.324745
8212
друго
Прилеп
ул."Киро Базеркоски"
05.02.2016
04.01.2016
41.3440827
21.5527922
9492
друго
Скопје
с.Грчец
21.07.2016
20.07.2016
41.971385
21.3333152
10516
друго
Гостивар
26.12.2016
25.12.2016
41.800911
20.914169
12308
друго
Скопје
с.Долно Свиларе
14.10.2017
13.10.2017
42.0274973
21.2867382
13844
друго
Гостивар
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
24.05.2018
24.04.2018
41.8025541
20.9089378
15124
друго
Прилеп
21.06.2019
20.06.2019
41.35173
21.56214
533
друго
Свети Николе
23.09.2011
20.09.2011
41.8666667
21.95
789
друго
Тетово
ул.„Јоска Јорданоски“
06.11.2011
05.11.2011
42.00864
20.974159
1301
друго
Штип
ул.„Сајбие Демир“
21.01.2012
20.01.2012
41.7541117
22.1964401
3093
друго
Струга
с.Велешта
24.04.2013
23.04.2013
41.1775
20.6788889
7957
друго
Струмица
22.12.2015
21.12.2015
41.441441
22.64183
8213
друго
Скопје
05.02.2016
05.02.2016
42.003812
21.452246
9493
друго
с.Тимјаник
21.07.2016
20.07.2016
41.4695324
22.0819162
10261
друго
Свети Николе
08.11.2016
07.11.2016
41.8666667
21.95
10517
друго
Крушево
с.Белушино
26.12.2016
25.12.2016
41.4362165
21.2528306
10773
друго
Скопје
26.01.2017
25.01.2017
42.003812
21.452246
11541
друго
Тетово
ул."Дреновец Порој"
18.05.2017
17.05.2017
42.0200856
20.9809561
11797
друго
Прилеп
с.Глумово
25.06.2017
24.06.2017
41.35173
21.56214
14869
друго
Прилеп
18.12.2018
17.12.2018
41.35173
21.56214
790
друго
Гостивар
с.Галичник
06.11.2011
05.11.2011
41.5941667
20.6530556
1558
друго
Гевгелија
ул.„Павле Дуганов„
20.03.2012
19.03.2012
41.15
22.51
2326
друго
Прилеп
ул „Браќа Ламески“
20.11.2012
19.11.2012
41.3467162
21.5561199
4886
друго
Скопје
11.04.2014
10.04.2014
42.003812
21.452246
6166
друго
Тетово
23.12.2014
22.12.2014
42.00864
20.974159
6678
друго
Македонски Брод
08.04.2015
05.04.2015
41.5124006
21.2159425
7702
друго
Скопје
17.11.2015
16.11.2015
42.003812
21.452246
8470
друго
Тетово
с.Нераште
04.03.2016
03.03.2016
42.107129
21.1101249
10262
друго
Куманово
с.Габреш
08.11.2016
07.11.2016
42.0086811
21.8576038
10518
друго
Скопје
ул."Ѓорѓи Димитров"
26.12.2016
25.12.2016
41.7147835
21.7892824
11542
друго
18.05.2017
16.05.2017
41
18
12054
друго
Скопје
с.Орман
02.08.2017
01.08.2017
42.0662514
21.3552998
14870
друго
Скопје
18.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
535
друго
Прилеп
23.09.2011
22.09.2011
41.35173
21.56214
791
друго
Скопје
06.11.2011
05.11.2011
42.003812
21.452246
2071
друго
Делчево
с.Драмче
26.09.2012
08.09.2012
42.009765
22.71349
2327
друго
Скопје
бул.„Партизански Одреди“
22.11.2012
22.11.2012
42.0023918
21.4001763
2583
друго
Тетово
с.Радиовци
13.01.2013
12.01.2013
42.00864
20.974159
5399
друго
Македонски Брод
07.07.2014
03.07.2014
41.5124006
21.2159425
7447
друго
26.09.2015
25.09.2015
41
18
7703
друго
Виница
17.11.2015
16.11.2015
41.8865
22.50782
8471
друго
Тетово
ул "Борис Кидрич"
04.03.2016
02.03.2016
42.0089929
20.979188
10263
друго
Скопје
08.11.2016
08.11.2016
42.003812
21.452246
10519
друго
Ресен
с.Езерани
26.12.2016
25.12.2016
41.0286592
21.0218234
10775
друго
с.Пепелиште
26.01.2017
25.01.2017
41.5185833
22.1281179
11031
друго
Куманово
03.03.2017
01.03.2017
42.13337
21.72584
11543
друго
18.05.2017
17.05.2017
41
18
12055
друго
Куманово
с.Кшање
02.08.2017
01.08.2017
42.0294712
21.948523
13335
друго
Куманово
01.04.2018
31.03.2018
42.13337
21.72584
14103
друго
Делчево
22.06.2018
11.06.2017
41.9666667
22.7666667
15383
друго
Скопје
11.08.2019
10.08.2019
42.003812
21.452246
280
друго
Скопје
бул.„Јане Сандански“
03.08.2011
03.08.2011
41.9898944
21.4484314
536
друго
с.Ангелци
23.09.2011
22.09.2011
41.49205
22.09354
792
друго
Скопје
06.11.2011
05.11.2011
42.003812
21.452246
1560
друго
Скопје
20.03.2012
19.03.2012
42.003812
21.452246
6168
друго
Македонски Брод
23.12.2014
18.12.2014
41.5124006
21.2159425
6936
друго
Куманово
с.Младо
05.06.2015
04.06.2015
42.169574
21.815579
9240
друго
Штип
с.Ебеплија
06.06.2016
05.02.2006
41.7596651
22.3702863
10008
друго
Охрид
05.10.2016
04.10.2016
41.12162
20.819441
10520
друго
Штип
26.12.2016
25.12.2016
41.75
22.2
10776
друго
Тетово
с.Сараќино
26.01.2017
25.01.2017
41.9821281
21.042315
13080
друго
Скопје
ул "Христијан Тодоровски Карпош"
26.02.2018
26.02.2018
42.003812
21.452246
14104
друго
Струга
улица "Кеј 8-ми Ноември"
22.06.2018
21.06.2018
41.1775
20.6788889
14616
друго
Скопје
15.08.2018
14.08.2018
42.003812
21.452246
15128
друго
Скопје
21.06.2019
20.06.2019
42.003812
21.452246
281
друго
Скопје
ул.„Бутелска“
03.08.2011
02.08.2011
42.0388706
21.4476185
537
друго
Струмица
с.Градско Балдовци
23.09.2011
20.09.2011
41.4236
22.6631
1049
друго
Македонски Брод
ул.„Батинска“
16.12.2011
15.12.2011
41.5124006
21.2159425
5145
друго
Гостивар
28.05.2014
24.05.2014
41.800911
20.914169
5913
друго
Гостивар
с.Чегране
13.10.2014
12.10.2014
41.8366117
20.9722019
6681
друго
Македонски Брод
09.04.2015
07.04.2015
41.5124006
21.2159425
6937
друго
Скопје
05.06.2015
04.06.2015
42.003812
21.452246
7961
друго
Прилеп
22.12.2015
21.12.2015
41.35173
21.56214
11033
друго
Тетово
с.Теарце
03.03.2017
18.01.2017
42.1085958
21.022196
11289
друго
Скопје
08.04.2017
07.04.2017
42.003812
21.452246
12057
друго
Битола
ул."Партизанска"
02.08.2017
01.08.2017
41.024006
21.3232956
14361
друго
Тетово
25.07.2018
30.11.-0001
42.00864
20.974159
14617
друго
Скопје
с.Нова Брезница
15.08.2018
14.08.2018
42.003812
21.452246
15385
друго
Тетово
12.08.2019
11.08.2019
42.00864
20.974159
282
друго
Охрид
03.08.2011
02.08.2011
41.12162
20.819441
1818
друго
Прилеп
18.06.2012
17.06.2012
41.35173
21.56214
2074
друго
Делчево
с.Драмче
26.09.2012
15.06.2012
42.009765
22.71349
3866
друго
Куманово
с.Челопек
30.10.2013
29.10.2013
42.13337
21.72584
5402
друго
Скопје
ул.„Жарко Зрењанин“
08.07.2014
07.07.2014
41.9973462
21.4279956
7962
друго
Прилеп
22.12.2015
21.12.2015
41.35173
21.56214
8218
друго
Прилеп
06.02.2016
05.02.2016
41.35173
21.56214
9754
друго
Скопје
15.08.2016
14.08.2016
42.003812
21.452246
11290
друго
Штип
08.04.2017
07.04.2017
41.75
22.2
11546
друго
Скопје
18.05.2017
18.05.2017
42.003812
21.452246
12058
друго
02.08.2017
31.07.2017
41
18
12570
друго
Кратово
25.11.2017
05.10.2017
42.0781
22.1728
14106
друго
Скопје
ул "10"
22.06.2018
20.06.2018
42.003812
21.452246
14362
друго
Тетово
с.Требиште
25.07.2018
24.07.2018
42.00864
20.974159
14874
друго
Скопје
19.12.2018
18.12.2018
42.003812
21.452246
1819
друго
Скопје
18.06.2012
17.06.2012
42.003812
21.452246
2075
друго
Скопје
26.09.2012
30.11.-0001
42.003812
21.452246
2587
друго
Кочани
ул.„Маршал Тито“
13.01.2013
12.01.2013
41.917553
22.4114213
2843
друго
Скопје
ул „Крсте Асенов“
30.11.-0001
04.03.2013
42.0171859
21.4459991
3867
друго
Битола
с.Ново Село
30.10.2013
04.09.2013
41.032799
21.34029
4635
друго
Дебар
07.03.2014
28.02.2014
41.52
20.53
4891
друго
с.Алешевце
12.04.2014
11.04.2014
0
0
5403
друго
Битола
с.Вардино
08.07.2014
07.07.2014
41.2358
21.2425
6171
друго
Македонски Брод
23.12.2014
19.12.2014
41.5124006
21.2159425
6427
друго
Штип
22.02.2015
21.02.2015
41.75
22.2
7195
друго
Охрид
с. Живалево-кратовско.
02.08.2015
01.08.2015
41.1230977
20.8016481
7451
друго
Гостивар
26.09.2015
25.09.2015
41.800911
20.914169
7963
друго
Тетово
с.Камењане,тетовско
22.12.2015
21.12.2015
41.9451254
20.9283103
8475
друго
Тетово
с.Слатина
04.03.2016
03.03.2016
42.00864
20.974159
10779
друго
Делчево
с.Вирче
26.01.2017
14.12.2016
41.9094666
22.8477903
12315
друго
Скопје
ул."Цветан Димов"
14.10.2017
14.10.2017
42.0107879
21.4444702
12827
друго
Охрид
с.Велешта
14.01.2018
13.01.2018
41.12162
20.819441
13339
друго
Виница
01.04.2018
01.04.2018
41.8865
22.50782
13851
друго
24.05.2018
23.05.2018
41
18
15131
друго
Гевгелија
22.06.2019
21.06.2019
41.15
22.51
796
друго
Битола
07.11.2011
06.11.2011
41.032799
21.34029
3868
друго
Гостивар
с.Желино
30.10.2013
29.10.2013
41.800911
20.914169
5404
друго
Гостивар
с.Ростуше
08.07.2014
07.07.2014
41.6092427
20.6012488
5660
друго
Гевгелија
05.09.2014
04.09.2014
41.15
22.51
6428
друго
Македонски Брод
22.02.2015
21.02.2015
41.5124006
21.2159425
7196
друго
Струмица
с.Доброшинци
02.08.2015
01.08.2015
41.5244
22.6758
8220
друго
Струга
06.02.2016
06.02.2016
41.1775
20.6788889
8476
друго
04.03.2016
03.03.2016
41.49205
22.09354
12316
друго
село Корешница
14.10.2017
13.10.2017
41.49205
22.09354
12828
друго
Тетово
15.01.2018
14.01.2018
42.00864
20.974159
13852
друго
Тетово
с.Сараќино
25.05.2018
24.05.2018
42.00864
20.974159
14108
друго
23.06.2018
22.06.2018
41.49205
22.09354
14620
друго
Велес
15.08.2018
14.08.2018
41.73
21.78
15132
друго
Берово
с.Русиново
23.06.2019
22.06.2019
41.71
22.85
1565
друго
Струга
с.Велешта
21.03.2012
20.03.2012
41.2408
20.6439
4893
друго
Македонски Брод
12.04.2014
11.04.2014
41.5124006
21.2159425
6173
друго
Битола
23.12.2014
22.12.2014
41.032799
21.34029
8477
друго
Гостивар
04.03.2016
03.03.2016
41.800911
20.914169
10013
друго
Прилеп
05.10.2016
04.10.2016
41.35173
21.56214
10525
друго
Македонски Брод
с.Самоков
26.12.2016
25.12.2016
41.6809375
21.1496197
11805
друго
Штип
ул."Стојан Гологанов"
26.06.2017
25.06.2017
41.75
22.2
13085
друго
Скопје
28.02.2018
27.02.2018
42.003812
21.452246
13597
друго
Скопје
с.Ковач
28.04.2018
27.04.2018
41.678638
21.1321078
14109
друго
23.06.2018
22.06.2018
41.49205
22.09354
3870
друго
Струмица
с.Дабиле
31.10.2013
29.10.2013
41.441441
22.64183
5918
друго
Скопје
бул „Крсте Петков Мисирков“
15.10.2014
15.02.2010
41.9973462
21.4279956
6942
друго
Скопје
06.06.2015
05.06.2015
42.003812
21.452246
7966
друго
с.Горна Цера
24.12.2015
23.12.2015
42.063079
22.5051393
8222
друго
Скопје
ул."Сава Ковачевиќ"
06.02.2016
05.02.2016
41.964119
21.4438853
8734
друго
Битола
31.03.2016
30.03.2016
41.032799
21.34029
10014
друго
Крива Паланка
05.10.2016
04.10.2016
42.2173226
22.28609
12062
друго
Македонски Брод
с.Лисиче
03.08.2017
02.08.2017
41.6757905
21.6079418
13598
друго
Тетово
с.Порој
28.04.2018
27.04.2018
42.0318364
20.9931356
13854
друго
Велес
25.05.2018
24.05.2018
41.73
21.78
14622
друго
Гостивар
с.Сошани
15.08.2018
14.08.2018
41.800911
20.914169
799
друго
Струга
ул „Пролетерски бригади“
07.11.2011
19.09.2011
41.1810134
20.6760551
1055
друго
Струга
17.12.2011
16.12.2011
41.1775
20.6788889
1567
друго
Куманово
с.Опае
21.03.2012
20.03.2012
42.161208
21.655591
1823
друго
Струга
с.Черкези
19.06.2012
18.06.2012
41.1775
20.6788889
2335
друго
Струмица
с.Смолари
22.11.2012
21.11.2012
41.3742
22.9056
6687
друго
Струмица
10.04.2015
09.04.2015
41.441441
22.64183
7967
друго
24.12.2015
23.12.2015
41
18
9503
друго
Тетово
с.Пирок
22.07.2016
21.07.2016
41.9099458
20.9134083
12063
друго
Тетово
03.08.2017
02.08.2017
42.00864
20.974159
12831
друго
Тетово
с.Брвеница
15.01.2018
14.01.2018
41.9681482
20.9819586
13343
друго
Скопје
улица "Кеј Димитар Влахов"
03.04.2018
02.04.2018
41.9962279
21.4439676
14623
друго
15.08.2018
14.08.2018
41
18
14879
друго
Прилеп
улица "Митко Цветановски"
24.12.2018
23.12.2018
41.35173
21.56214
15135
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
544
друго
Куманово
26.09.2011
25.09.2011
42.13337
21.72584
1056
друго
Скопје
ул.„Козле-3“
17.12.2011
16.12.2011
41.9952763
21.3939712
2336
друго
Скопје
22.11.2012
21.11.2012
42.003812
21.452246
2592
друго
Струга
14.01.2013
13.01.2013
41.1775
20.6788889
4896
друго
Скопје
с.Морани
13.04.2014
12.04.2014
41.9111
21.55
5408
друго
Македонски Брод
с. Речане
09.07.2014
08.07.2014
41.7531
20.8269
5664
друго
Скопје
ул.„Финска“
06.09.0204
05.09.2014
42.004208
21.5067787
6688
друго
Скопје
10.04.2015
09.04.2015
42.003812
21.452246
8736
друго
Тетово
с. Мала Речица
31.03.2016
30.03.2016
41.9888647
20.9417222
8992
друго
Куманово
04.05.2016
04.05.2016
42.13337
21.72584
11296
друго
Скопје
09.04.2017
08.04.2017
42.003812
21.452246
12064
друго
Ресен
с.Долно Дупени
03.08.2017
02.08.2017
40.8759098
21.1213026
13344
друго
Штип
03.04.2018
02.04.2018
41.75
22.2
14112
друго
Скопје
23.06.2018
21.06.2018
42.003812
21.452246
14624
друго
Скопје
15.08.2018
14.08.2018
42.003812
21.452246
15136
друго
Куманово
23.06.2019
22.06.2019
42.13337
21.72584
2081
друго
Струмица
27.09.2012
26.09.2012
41.441441
22.64183
3617
друго
Куманово
ул „Ангел Дуцо“
04.09.2013
03.02.2009
42.13337
21.72584
4897
друго
Скопје
с.Морани
13.04.2014
12.04.2014
41.9111
21.55
5409
друго
Кичево
09.07.2014
08.07.2014
41.5177778
20.9655556
8225
друго
Скопје
06.02.2016
05.02.2016
42.003812
21.452246
8481
друго
Тетово
с.Милетино
04.03.2016
03.03.2016
41.9067091
21.0177251
8993
друго
Куманово
04.05.2016
05.05.2016
42.13337
21.72584
9505
друго
Скопје
22.07.2016
22.07.2016
42.003812
21.452246
10017
друго
Свети Николе
05.10.2016
08.06.2006
41.8666667
21.95
10273
друго
Тетово
09.11.2016
09.08.2016
42.00864
20.974159
11041
друго
Битола
бул "1-ви Мај"
07.03.2017
07.03.2017
41.0314421
21.3316566
11297
друго
Прилеп
09.04.2017
08.04.2017
41.35173
21.56214
14113
друго
Скопје
23.06.2018
21.06.2018
42.003812
21.452246
14369
друго
Гостивар
25.07.2018
24.07.2018
41.800911
20.914169
14625
друго
Скопје
ул."Аминта Трети"
15.08.2018
14.08.2018
42.003812
21.452246
15137
друго
Скопје
23.06.2019
22.06.2019
42.003812
21.452246
2082
друго
Куманово
27.09.2012
26.09.2012
42.13337
21.72584
2338
друго
Скопје
ул „Цветан Димов“
23.11.2012
22.11.2012
42.0097337
21.4439952
3362
друго
Тетово
с.Доброште
30.06.2013
30.06.2013
42.00864
20.974159
4642
друго
Гевгелија
09.03.2014
08.03.2014
41.15
22.51
6178
друго
Скопје
24.12.2014
23.12.2014
42.003812
21.452246
8226
друго
Скопје
06.02.2016
05.02.2016
42.003812
21.452246
8994
друго
Скопје
04.05.2016
09.05.2016
42.003812
21.452246
9250
друго
Скопје
с.`Ржаничино
08.06.2016
07.06.2016
41.9269587
21.6346706
9506
друго
Битола
ул."Борка Талевски Модерното"
22.07.2016
21.07.2016
41.0296773
21.3292164
10018
друго
Радовиш
05.10.2016
04.10.2016
41.6361111
22.4666667
11042
друго
Гостивар
07.03.2017
06.03.2017
41.800911
20.914169
11554
друго
Велес
18.05.2017
10.11.2016
41.73
21.78
13346
друго
Скопје
03.04.2018
02.04.2018
42.003812
21.452246
14114
друго
Скопје
23.06.2018
22.06.2018
42.003812
21.452246
15394
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
1315
друго
Гостивар
с.Шум
24.01.2012
23.01.2012
41.800911
20.914169
1827
друго
Струга
с.Черкези
19.06.2012
18.06.2012
41.1775
20.6788889
2083
друго
Македонски Брод
27.09.2012
26.09.2012
41.5124006
21.2159425
2339
друго
Прилеп
23.11.2012
22.11.2012
41.35173
21.56214
5923
друго
Радовиш
15.10.2014
14.10.2014
41.6361111
22.4666667
6179
друго
Кочани
24.12.2014
23.12.2014
41.9166667
22.4166667
7203
друго
Гостивар
с.Чегране
03.08.2015
02.08.2015
41.8366117
20.9722019
7715
друго
Тетово
с.Желино
19.11.2015
18.11.2015
41.9803419
21.0609438
7971
друго
Тетово
24.12.2015
23.12.2015
42.00864
20.974159
8227
друго
Куманово
06.02.2016
05.02.2016
42.13337
21.72584
8739
друго
Куманово
31.03.2016
21.12.2015
42.13337
21.72584
9507
друго
Берово
с.Двориште
22.07.2016
21.07.2016
41.5904127
22.9185404
9763
друго
Охрид
16.08.2016
15.08.2016
41.12162
20.819441
10787
друго
Битола
27.01.2017
26.01.2017
41.032799
21.34029
11811
друго
Кочани
27.06.2017
26.06.2017
41.9166667
22.4166667
12323
друго
Прилеп
15.10.2017
14.10.2017
41.35173
21.56214
15395
друго
Скопје
13.08.2019
12.08.2019
42.003812
21.452246
2084
друго
27.09.2012
26.09.2012
41
18
3364
друго
Скопје
с.Арачиново
30.06.2013
29.06.2013
42.003812
21.452246
4900
друго
с.Криволак
14.04.2014
13.04.2014
41.5272
22.1208
5668
друго
Скопје
с.Блаце
06.09.0204
05.09.2014
42.1522
21.3328
7460
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
29.09.2015
28.09.2015
41.9821466
21.4217764
7716
друго
Гостивар
с.Градец
19.11.2015
18.11.2015
41.896391
20.9049833
8740
друго
Куманово
с. Виштица
31.03.2016
30.03.2016
42.0990523
21.5922913
8996
друго
Прилеп
04.05.2016
03.05.2016
41.35173
21.56214
9508
друго
Битола
22.07.2016
21.07.2016
41.032799
21.34029
9764
друго
Скопје
16.08.2016
14.02.2008
42.003812
21.452246
11044
друго
Битола
07.03.2017
06.03.2017
41.032799
21.34029
11812
друго
Скопје
27.06.2017
26.06.2017
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL