Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
8561
кражба
Скопје
12.03.2016
11.03.2016
42.003812
21.452246
8693
кражба
Скопје
27.03.2016
26.03.2016
42.003812
21.452246
8575
друго
Скопје
13.03.2016
12.03.2016
42.003812
21.452246
10962
кражба
Скопје
18.02.2017
17.02.2017
42.003812
21.452246
11697
кражба
Скопје
11.06.2017
10.06.2017
42.003812
21.452246
11698
кражба
Скопје
11.06.2017
10.06.2017
42.003812
21.452246
11699
друго
Скопје
11.06.2017
10.06.2017
42.003812
21.452246
7621
кражба
Скопје
04.11.2015
03.11.2015
42.003812
21.452246
8562
кражба
Скопје
12.03.2016
11.03.2016
42.003812
21.452246
7730
кражба
Скопје
21.11.2015
20.11.2015
42.003812
21.452246
7731
кражба
Скопје
21.11.2015
20.11.2015
42.003812
21.452246
7012
друго
Скопје
21.06.2015
20.06.2015
42.003812
21.452246
9156
кражба
Скопје
28.05.2016
27.05.2016
42.003812
21.452246
6967
друго
Скопје
14.06.2015
13.06.2015
42.003812
21.452246
11089
кражба
Скопје
19.03.2017
18.03.2017
42.003812
21.452246
7432
друго
Скопје
23.09.2015
22.09.2015
42.003812
21.452246
6932
кражба
Скопје
04.06.2015
03.06.2015
42.003812
21.452246
7131
кражба
Скопје
18.07.2015
17.07.2015
42.003812
21.452246
7206
дрога
Скопје
04.08.2015
03.08.2015
42.003812
21.452246
7677
кражба
Скопје
11.11.2015
10.11.2015
42.003812
21.452246
7620
кражба
Скопје
04.11.2015
03.11.2015
42.003812
21.452246
7130
друго
Скопје
18.07.2015
17.07.2015
42.003812
21.452246
6968
дрога
Скопје
14.06.2015
13.06.2015
42.003812
21.452246
7685
кражба
Скопје
13.11.2015
12.11.2015
42.003812
21.452246
7686
кражба
Скопје
13.11.2015
12.11.2015
42.003812
21.452246
6837
друго
Скопје
14.05.2015
13.05.2015
42.003812
21.452246
10102
кражба
Скопје
16.10.2016
15.10.2016
42.003812
21.452246
8560
друго
Скопје
12.03.2016
11.03.2016
42.003812
21.452246
11270
кражба
Скопје
02.04.2017
01.04.2017
42.003812
21.452246
8577
кражба
Скопје
13.03.2016
12.03.2016
42.003812
21.452246
7442
друго
Скопје
25.09.2015
24.09.2015
42.003812
21.452246
7517
кражба
Скопје
09.10.2015
08.10.2015
42.003812
21.452246
8694
кражба
Скопје
27.03.2016
26.03.2016
42.003812
21.452246
7431
друго
Скопје
23.09.2015
22.09.2015
42.003812
21.452246
7502
кражба
Скопје
06.10.2015
05.10.2015
42.003812
21.452246
10964
кражба
Скопје
18.02.2017
17.02.2017
42.003812
21.452246
7219
кражба
Скопје
06.08.2015
05.08.2015
42.003812
21.452246
11608
кражба
Скопје
24.05.2017
23.05.2017
42.003812
21.452246
11269
дрога
Скопје
02.04.2017
01.04.2017
42.003812
21.452246
7435
друго
Скопје
24.09.2015
23.09.2015
42.003812
21.452246
7430
друго
Скопје
23.09.2015
22.09.2015
42.003812
21.452246
10195
друго
Скопје
30.10.2016
29.10.2016
42.003812
21.452246
11401
кражба
Скопје
30.04.2017
29.04.2017
42.003812
21.452246
7436
друго
Скопје
24.09.2015
23.09.2015
42.003812
21.452246
7732
кражба
Скопје
21.11.2015
20.11.2015
42.003812
21.452246
8411
кражба
Скопје
27.02.2016
26.02.2016
42.003812
21.452246
8576
кражба
Скопје
13.03.2016
12.03.2016
42.003812
21.452246
7004
оружје
Скопје
20.06.2015
19.06.2015
42.003812
21.452246
7227
друго
Скопје
07.08.2015
06.08.2015
42.003812
21.452246
6933
кражба
Скопје
04.06.2015
03.06.2015
42.003812
21.452246
12224
друго
Скопје
01.10.2017
30.09.2017
42.003812
21.452246
11268
дрога
Скопје
02.04.2017
01.04.2017
42.003812
21.452246
10513
друго
Скопје
25.12.2016
24.12.2016
42.003812
21.452246
10963
кражба
Скопје
18.02.2017
17.02.2017
42.003812
21.452246
8381
кражба
Скопје
с.Трубарево
24.02.2016
13.02.2016
41.9784201
21.5369588
6554
документи
Скопје
19.03.2015
14.03.2015
42.003812
21.452246
7010
насилство
Скопје
с.Визбегово
21.06.2015
20.06.2015
42.0345314
21.4149195
8267
кражба
Скопје
10.02.2016
09.02.2016
42.003812
21.452246
5293
кражба
Скопје
22.06.2014
10.03.2014
42.003812
21.452246
5503
друго
Скопје
бул.„Партизански Одреди“
30.07.2014
29.07.2014
41.9973919
21.4261213
12225
сообраќај
Скопје
01.10.2017
24.04.2017
42.003812
21.452246
7643
кражба
Скопје
07.11.2015
30.10.2015
42.003812
21.452246
6976
документи
Скопје
16.06.2015
15.06.2015
42.003812
21.452246
12649
кражба
Скопје
ул."Христо Татарчев"
09.12.2017
09.12.2017
42.003812
21.452246
66
друго
Скопје
ул “Трифун Хаџијанев“
06.07.2011
05.07.2011
42.0034505
21.4618403
7448
кражба
Скопје
26.09.2015
25.09.2015
42.003812
21.452246
6966
кражба
Скопје
улица "Лазар Личеновски" каде
14.06.2015
07.06.2015
41.9973462
21.4279956
4943
кражба
Скопје
20.04.2014
19.04.2014
42.003812
21.452246
5391
кражба
Скопје
06.07.2014
05.07.2014
42.003812
21.452246
2594
кражба
Скопје
14.01.2013
30.11.-0001
42.003812
21.452246
6860
друго
Скопје
21.05.2015
20.05.2015
42.003812
21.452246
6859
дрога
Скопје
21.05.2015
20.05.2015
42.003812
21.452246
6776
дрога
Охрид
30.04.2015
29.04.2015
41.12162
20.819441
5825
дрога
Битола
30.09.2014
12.04.2014
41.032799
21.34029
7723
дрога
Битола
20.11.2015
18.09.2015
41.032799
21.34029
3932
кражба
Битола
ул „Булевар 1 Мај“
09.11.2013
07.11.2013
41.032799
21.34029
5817
кражба
Битола
ул.“Кланица“се наоѓа ПМВ “Ауди а-5“
30.09.2014
04.07.2013
41.031944
21.334722
5826
дрога
Битола
ул.“Маршал Тито“
30.09.2014
29.01.2014
41.031944
21.334722
7818
дрога
Битола
с.Прељубље
01.12.2015
23.05.2015
41.0336321
20.9607226
11144
дрога
Битола
22.03.2017
13.08.2016
41.032799
21.34029
14947
оружје
Битола
10.03.2019
09.03.2019
41.032799
21.34029
4857
кражба
Битола
07.04.2014
29.03.2014
41.032799
21.34029
10451
дрога
Штип
15.12.2016
25.08.2016
41.75
22.2
7330
дрога
Штип
27.08.2015
05.11.2014
41.75
22.2
6818
друго
Штип
08.05.2015
07.05.2015
41.75
22.2
8971
документи
Штип
27.04.2016
26.04.2016
41.75
22.2
12622
документи
Штип
06.12.2017
20.04.2017
41.75
22.2
6533
дрога
Штип
16.03.2015
12.03.2015
41.75
22.2
6750
кражба
Штип
24.04.2015
23.04.2015
41.75
22.2
10625
насилство
Штип
10.01.2017
17.12.2016
41.75
22.2
7538
документи
Штип
15.10.2015
19.08.2015
41.75
22.2
17934
друго
Куманово
с.Сопот
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
15882
сообраќај
Штип
07.10.2019
05.10.2019
41.75
22.2
7820
дрога
Штип
01.12.2015
30.11.2015
41.75
22.2
9498
дрога
Штип
21.07.2016
20.07.2016
41.75
22.2
1765
кражба
Штип
с.Радање
02.05.2012
01.05.2012
41.7795608
22.2756583
608
кражба
Штип
ул „Никола Чаулев“
04.10.2011
16.02.2009
41.75
22.2
3635
друго
Штип
12.09.2013
17.07.2013
41.75
22.2
4890
дрога
Штип
с. Таринци-општина
11.04.2014
10.04.2014
41.7989
22.2303
419
друго
Штип
01.09.2011
31.08.2011
41.75
22.2
9148
друго
Штип
27.05.2016
23.04.2016
41.75
22.2
10982
кражба
Штип
24.02.2017
18.11.2016
41.75
22.2
8821
кражба
Штип
08.04.2016
17.03.2016
41.75
22.2
1767
друго
Штип
02.05.2012
01.05.2012
41.75
22.2
5172
дрога
Штип
ул „Никола Чаулев“
02.06.2014
19.02.2014
41.737503
22.193558
11208
насилство
Штип
28.03.2017
27.03.2017
41.75
22.2
4536
друго
Штип
21.02.2014
18.02.2014
41.75
22.2
6832
кражба
Штип
13.05.2015
05.01.2015
41.75
22.2
5780
дрога
Штип
ул „Гоце Делчев“
25.09.2014
10.04.2014
41.75
22.2
8744
дрога
Штип
31.03.2016
08.03.2016
41.75
22.2
420
друго
Штип
с.Стар
01.09.2011
21.08.2011
41.7120733
21.7861107
6800
документи
Штип
05.05.2015
30.04.2015
41.75
22.2
2390
друго
Штип
03.12.2012
02.12.2012
41.75
22.2
4399
документи
Штип
31.01.2014
30.01.2014
41.75
22.2
6283
насилство
Штип
19.01.2015
17.01.2015
41.75
22.2
6998
кражба
Штип
19.06.2015
13.06.2015
41.75
22.2
3529
друго
Штип
ул.„Славонска Пожега„
16.08.2013
15.08.2013
41.75
22.2
9358
документи
Штип
24.06.2016
23.06.2016
41.75
22.2
8539
документи
Штип
с.Радање
10.03.2016
09.03.2016
41.7795608
22.2756583
8820
друго
Штип
08.04.2016
01.11.2012
41.75
22.2
8248
документи
Штип
08.02.2016
02.11.2015
41.75
22.2
2383
кражба
Штип
03.12.2012
18.11.2012
41.75
22.2
6716
документи
Штип
15.04.2015
14.04.2015
41.75
22.2
5837
документи
Пехчево
с.Црник
02.10.2014
10.02.2014
41.821447
22.88151
715
насилство
Штип
26.10.2011
25.10.2011
41.75
22.2
7614
кражба
Штип
с.Лакавица и Балталија
04.11.2015
08.10.2015
41.639086
22.234676
2177
друго
Штип
22.10.2012
12.08.2012
41.75
22.2
15047
дрога
Штип
01.05.2019
30.04.2019
41.75
22.2
11464
дрога
Штип
30.11.-0001
15.02.2017
41.75
22.2
4418
документи
Штип
03.02.2014
02.02.2014
41.75
22.2
6990
кражба
Штип
18.06.2015
17.05.2015
41.75
22.2
7706
документи
Штип
с.Доброшани
17.11.2015
17.08.2015
41.7404457
22.0796807
9355
кражба
Штип
23.06.2016
03.06.2016
41.75
22.2
5230
дрога
Штип
ул „Сремски Фронт“
11.06.2014
31.03.2014
41.7498439
22.2001037
18022
дрога
Штип
с.Банско
15.06.2020
05.02.2020
41.75
22.2
11638
документи
Штип
30.05.2017
30.12.2016
41.75
22.2
713
кражба
Штип
ул „Брегалничка“
26.10.2011
25.10.2011
41.75
22.2
1146
документи
Штип
26.12.2011
25.12.2011
41.75
22.2
6612
насилство
Штип
30.03.2015
28.03.2015
41.75
22.2
2469
дрога
Штип
ул „Мара Минанова“
13.12.2012
02.11.2012
41.75
22.2
4613
документи
Штип
03.03.2014
02.03.2014
41.75
22.2
4052
документи
Штип
с.Звегор
02.12.2013
01.12.2013
41.75
22.2
902
кражба
Штип
ул „Пиринска“
25.11.2011
24.11.2011
41.7419593
22.1954846
10769
кражба
Штип
25.01.2017
12.12.2016
41.75
22.2
9723
кражба
Пробиштип
с.Ратавица
11.08.2016
10.08.2016
41.968268
22.2167925
16375
документи
Штип
30.11.2019
07.10.2019
41.75
22.2
3334
дрога
Штип
26.06.2013
15.03.2013
41.75
22.2
8538
документи
Штип
10.03.2016
09.03.2016
41.75
22.2
5373
документи
Штип
03.07.2014
02.07.2014
41.75
22.2
5629
дрога
Штип
27.08.2014
17.03.2014
41.75
22.2
1167
кражба
Штип
с.Радање
30.12.2011
30.11.-0001
41.7795608
22.2756583
7805
дрога
Штип
30.11.2015
08.05.2015
41.75
22.2
4803
дрога
Штип
01.04.2014
12.05.2013
41.75
22.2
11990
насилство
Штип
26.07.2017
23.02.2017
41.75
22.2
6726
друго
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
11825
друго
Штип
ул "Радански Пат"
28.06.2017
27.06.2017
41.7432106
22.2031593
4786
документи
Штип
31.03.2014
29.03.2014
41.75
22.2
7033
друго
Штип
26.06.2015
01.01.2014
41.75
22.2
7054
кражба
Штип
30.06.2015
29.06.2015
41.75
22.2
18021
дрога
Штип
15.06.2020
07.05.2019
41.75
22.2
4802
дрога
Штип
ул „Рајко Жинзифов“
01.04.2014
07.02.2014
41.737503
22.193558
941
документи
Штип
02.12.2011
31.10.2011
41.75
22.2
6279
дрога
Штип
17.01.2015
16.01.2015
41.75
22.2
2275
дрога
Штип
08.11.2012
19.07.2012
41.75
22.2
11872
насилство
Штип
07.07.2017
26.04.2017
41.75
22.2
3118
дрога
Штип
26.04.2013
25.04.2013
41.75
22.2
844
сообраќај
Штип
15.11.2011
14.11.2011
41.75
22.2
7053
дрога
Штип
30.06.2015
29.06.2015
41.75
22.2
4398
документи
Штип
с. Калаузлија
31.01.2014
30.01.2014
41.670334
22.4939642
3333
дрога
Штип
26.06.2013
25.06.2013
41.75
22.2
7018
документи
Штип
22.06.2015
21.06.2015
41.75
22.2
6675
документи
Штип
08.04.2015
07.04.2015
41.75
22.2
10052
документи
Штип
10.10.2016
09.10.2016
41.75
22.2
4633
документи
Штип
07.03.2014
06.03.2014
41.75
22.2
2223
друго
Штип
с.Софилари
30.10.2012
11.10.2012
41.7094
22.1367
3854
дрога
Штип
29.10.2013
26.10.2013
41.75
22.2
2384
кражба
Штип
ул „Широк Дол“
03.12.2012
19.10.2012
41.7436731
22.2005556
4120
дрога
Штип
11.12.2013
10.12.2013
41.75
22.2
1135
документи
Штип
24.12.2011
23.12.2011
41.75
22.2
13807
документи
Штип
15.05.2018
14.05.2018
41.75
22.2
13808
документи
Штип
15.05.2018
14.05.2018
41.75
22.2
7679
кражба
Штип
ул."Киро Аџи Арсов"
12.11.2015
03.06.2015
41.746429
22.199654
9473
дрога
Штип
19.07.2016
18.07.2016
41.75
22.2
16000
дрога
Штип
19.10.2019
09.10.2019
41.75
22.2
2112
друго
Штип
с.Карбинци
05.10.2012
22.09.2012
41.8167
22.2333
8852
дрога
Штип
ул "Гоце Делчев"
15.04.2016
02.04.2016
41.75
22.2
10350
документи
Штип
22.10.2016
21.09.2016
41.75
22.2
1773
насилство
Штип
ул „Радански Пат“
04.05.2012
01.05.2012
41.7432506
22.2031782
8658
кражба
Штип
24.03.2016
23.03.2016
41.75
22.2
7440
дрога
Штип
с.Облешево
25.09.2015
24.09.2015
41.8839322
22.3322867
10312
друго
Штип
с.Таринци
19.10.2016
18.10.2016
41.7987274
22.2279697
16640
дрога
Штип
улица "Радански пат"
29.12.2019
28.12.2019
41.75
22.2
5760
документи
Штип
23.09.2014
22.09.2014
41.75
22.2
2334
сообраќај
Штип
с.Карбинци
22.11.2012
10.09.2012
41.8167
22.2333
7595
кражба
Штип
30.10.2015
29.10.2015
41.75
22.2
9808
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
604
кражба
Штип
ул „Ванчо Прке“
04.10.2011
15.09.2011
41.7381239
22.1941444
2590
дрога
Штип
14.01.2013
13.01.2013
41.75
22.2
2100
документи
Штип
с.Таринци
03.10.2012
02.10.2012
41.7989
22.2303
2072
дрога
Штип
26.09.2012
17.06.2012
41.75
22.2
2718
дрога
Штип
05.02.2013
02.10.2012
41.75
22.2
1393
насилство
Штип
ул.„Ванчо Прке„
06.02.2012
25.12.2011
41.7381239
22.1941444
8919
оружје
Штип
с. Вртешка
20.04.2016
28.10.2015
41.7595943
22.4183431
11601
дрога
Штип
23.05.2017
13.01.2017
41.75
22.2
7876
кражба
Кочани
с.Али
14.12.2015
10.11.2015
41.679054
22.4284014
4782
документи
Штип
31.03.2014
29.03.2014
41.75
22.2
1616
друго
Штип
29.03.2012
28.03.2012
41.75
22.2
17508
друго
Кочани
с.Мојанци
10.04.2020
25.03.2020
41.9166667
22.4166667
17786
друго
Берово
с.Будинарци
22.05.2020
21.05.2020
41.71
22.85
9962
кражба
Штип
26.09.2016
31.05.2016
41.75
22.2
2099
друго
Штип
село Карбинци
03.10.2012
19.08.2012
41.8167
22.2333
7069
кражба
Штип
03.07.2015
02.07.2015
41.75
22.2
4535
кражба
Штип
ул.“Гоце Делчев“
21.02.2014
05.02.2014
41.75
22.2
7404
кражба
Штип
ул."Димитар Влахов"
17.09.2015
16.09.2015
41.746429
22.199654
7379
кражба
Штип
с.Калапетровци, с.Оџалија
09.09.2015
08.09.2015
41.7551618
22.3285612
6458
кражба
Штип
02.03.2015
22.09.2014
41.75
22.2
16091
друго
Штип
29.10.2019
28.10.2019
41.75
22.2
4994
насилство
Штип
28.04.2014
26.04.2014
41.75
22.2
110
насилство
Штип
11.07.2011
20.02.2005
41.75
22.2
18099
друго
Делчево
с.Ветрен
03.07.2020
02.06.2020
41.9666667
22.7666667
6325
документи
Штип
30.01.2015
29.01.2015
41.75
22.2
15006
друго
Штип
04.04.2019
16.03.2019
41.75
22.2
7297
кражба
Штип
21.08.2015
09.07.2014
41.75
22.2
6467
насилство
Штип
03.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
9934
друго
Штип
22.09.2016
01.01.2015
41.75
22.2
6334
друго
Штип
31.01.2015
30.01.2015
41.75
22.2
6510
друго
Штип
13.03.2015
10.03.2015
41.75
22.2
6667
кражба
Штип
07.04.2015
06.04.2015
41.75
22.2
6441
документи
Штип
27.02.2015
24.01.2015
41.75
22.2
6468
документи
Штип
03.03.2015
02.03.2015
41.75
22.2
7215
друго
Штип
05.08.2015
04.08.2015
41.75
22.2
6738
документи
Штип
21.04.2015
04.04.2012
41.75
22.2
7482
насилство
Штип
с.Карбинци
03.10.2015
02.10.2015
41.8180159
22.2324758
9864
кражба
Штип
29.08.2016
12.08.2016
41.75
22.2
9296
кражба
Штип
с.Лесковица
17.06.2016
03.06.2016
41.5958397
22.2458531
7074
документи
Штип
04.07.2015
30.08.2012
41.75
22.2
6488
кражба
Штип
10.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6689
сообраќај
Берово
10.04.2015
09.04.2015
41.71
22.85
7360
документи
Штип
04.09.2015
03.09.2015
41.75
22.2
12487
кражба
Штип
10.11.2017
09.11.2017
41.75
22.2
7657
кражба
Штип
с.Дорфулија
09.11.2015
21.10.2015
41.7640249
21.8941208
9083
дрога
Штип
18.05.2016
07.05.2016
41.75
22.2
4158
сообраќај
Штип
16.12.2013
15.12.2013
41.75
22.2
7354
кражба
Штип
02.09.2015
28.08.2015
41.75
22.2
7615
кражба
Штип
с.Шашаварлија
04.11.2015
23.10.2015
41.7178984
22.2875802
5972
кражба
Тетово
22.10.2014
01.10.2014
42.00864
20.974159
9244
дрога
Тетово
06.06.2016
05.06.2016
42.00864
20.974159
12465
насилство
Кавадарци
с.Бегниште
03.11.2017
30.07.2017
41.3677378
21.9977078
5232
кражба
Тетово
11.06.2014
09.06.2014
42.00864
20.974159
11271
кражба
Тетово
с.Симница
03.04.2017
21.03.2017
41.7183802
20.8783892
554
друго
Тетово
с.Желино
28.09.2011
27.09.2011
41.9803419
21.0609438
333
кражба
Тетово
ул.„179„
19.08.2011
18.08.2011
42.0852515
21.0681576
6894
кражба
Тетово
28.05.2015
27.05.2015
42.00864
20.974159
5888
сообраќај
Тетово
ул „Видое Смилевски Бато“
10.10.2014
02.09.2014
42.0005543
20.9742123
10933
кражба
Тетово
ул "Видое Смилевски Бато"
15.02.2017
02.02.2015
42.0006725
20.9741658
12305
насилство
Тетово
с.Шипковица
13.10.2017
07.09.2017
42.0350346
20.9161052
13456
сообраќај
Тетово
15.04.2018
14.04.2018
42.00864
20.974159
13802
дрога
Тетово
с.Шемшово
15.05.2018
10.05.2017
42.00864
20.974159
2602
документи
Тетово
с.Јегуновце
16.01.2013
15.01.2013
42.074072
21.1220478
1979
друго
Тетово
с.Мала
07.09.2012
06.09.2012
41.9960858
20.953644
3162
насилство
Тетово
08.05.2013
30.12.2012
42.00864
20.974159
6487
кражба
Тетово
10.03.2015
09.03.2015
42.00864
20.974159
5013
оружје
Тетово
с.Камењане
30.04.2014
07.03.2014
41.9451254
20.9283103
5297
насилство
Тетово
23.06.2014
15.04.2014
42.00864
20.974159
9327
друго
Тетово
21.06.2016
20.06.2016
42.00864
20.974159
8593
друго
Тетово
с. Долно Палчиште
16.03.2016
02.02.2016
41.9695423
20.9372516
15873
дрога
Тетово
с.Челопек
06.10.2019
27.08.2019
42.00864
20.974159
3415
документи
Тетово
26.07.2013
25.07.2013
42.00864
20.974159
1766
друго
Тетово
с.Голема
02.05.2012
01.05.2012
42.0098987
20.9631525
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL