Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15051
друго
Прилеп
05.05.2019
30.11.-0001
41.35173
21.56214
15049
друго
Гостивар
улицата "Гоце Делчев"
04.05.2019
03.05.2019
41.800911
20.914169
15050
дрога
Куманово
04.05.2019
05.03.2019
42.13337
21.72584
15048
друго
Тетово
03.05.2019
13.12.2018
42.00864
20.974159
15047
дрога
Штип
01.05.2019
30.04.2019
41.75
22.2
15046
сообраќај
Прилеп
улица "Кеј 9-ти Септември"
30.04.2019
30.04.2019
41.35173
21.56214
15044
дрога
Гостивар
29.04.2019
16.08.2018
41.800911
20.914169
15045
дрога
Свети Николе
29.04.2019
08.11.2017
41.8666667
21.95
15043
дрога
Крива Паланка
28.04.2019
04.01.2019
42.2173226
22.28609
15042
документи
Тетово
27.04.2019
26.04.2019
42.00864
20.974159
15041
сообраќај
с.Миравци
26.04.2019
25.04.2019
41.49205
22.09354
15039
друго
Скопје
25.04.2019
25.04.2019
42.003812
21.452246
15040
сообраќај
Скопје
25.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15038
друго
Тетово
24.04.2019
23.04.2019
42.00864
20.974159
15037
друго
Куманово
с.Пелинце
23.04.2019
22.04.2018
42.13337
21.72584
15036
сообраќај
Скопје
22.04.2019
21.04.2019
42.003812
21.452246
15035
друго
Скопје
21.04.2019
20.04.2019
42.003812
21.452246
15034
дрога
Прилеп
20.04.2019
19.04.2019
41.35173
21.56214
15032
документи
Гостивар
с.Добридол
19.04.2019
02.03.2018
41.800911
20.914169
15033
друго
19.04.2019
18.04.2019
41
18
15031
друго
Прилеп
с.Удово
18.04.2019
17.04.2019
41.35173
21.56214
15029
друго
Струмица
17.04.2019
16.04.2019
41.441441
22.64183
15030
документи
Крива Паланка
17.04.2019
17.04.2019
42.2173226
22.28609
15028
сообраќај
Скопје
16.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15026
друго
Велес
15.04.2019
12.04.2019
41.73
21.78
15027
друго
Струмица
15.04.2019
12.04.2019
41.441441
22.64183
15025
дрога
Куманово
с.Биљановце
14.04.2019
08.04.2019
42.13337
21.72584
15024
сообраќај
13.04.2019
12.04.2019
41
18
15023
сообраќај
Скопје
с.Радолишта
12.04.2019
11.04.2019
42.003812
21.452246
15022
друго
Прилеп
11.04.2019
10.04.2019
41.35173
21.56214
15020
кражба
Струмица
с.Турново
10.04.2019
09.04.2019
41.441441
22.64183
15021
дрога
Велес
10.04.2019
05.09.2018
41.73
21.78
15016
оружје
Скопје
с.Грчец
09.04.2019
07.04.2019
42.003812
21.452246
15017
сообраќај
Скопје
09.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
15018
сообраќај
Тетово
09.04.2019
08.04.2019
42.00864
20.974159
15019
сообраќај
Битола
09.04.2019
08.04.2019
41.032799
21.34029
15013
друго
Прилеп
с.Џепчиште
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15014
друго
Прилеп
08.04.2019
07.04.2019
41.35173
21.56214
15015
друго
08.04.2019
07.04.2019
41
18
15011
кражба
Скопје
ул."Истарска"
07.04.2019
06.04.2019
42.003812
21.452246
15012
друго
Прилеп
07.04.2019
06.04.2019
41.35173
21.56214
15010
дрога
Скопје
ул."23-ти Октомври"
06.04.2019
03.04.2019
42.003812
21.452246
15007
кражба
Гевгелија
с.Миравци
05.04.2019
04.04.2019
41.15
22.51
15008
кражба
Радовиш
05.04.2019
04.04.2019
41.6361111
22.4666667
15009
насилство
Куманово
05.04.2019
04.04.2019
42.13337
21.72584
15003
друго
Кавадарци
улица "Рајна Соколова"
04.04.2019
03.04.2019
41.411192
21.9982338
15004
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15005
друго
Прилеп
04.04.2019
03.04.2019
41.35173
21.56214
15006
друго
Штип
04.04.2019
16.03.2019
41.75
22.2
14999
дрога
Гевгелија
03.04.2019
02.04.2019
41.15
22.51
15000
друго
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15001
сообраќај
Прилеп
03.04.2019
02.04.2019
41.35173
21.56214
15002
друго
Велес
03.04.2019
01.04.2019
41.73
21.78
14995
друго
Крушево
с.Врбоец
02.04.2019
01.04.2019
41.3705595
21.2502223
14996
друго
Скопје
02.04.2019
01.04.2019
42.003812
21.452246
14997
сообраќај
Прилеп
02.04.2019
01.04.2019
41.35173
21.56214
14998
сообраќај
Скопје
02.04.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14994
сообраќај
Скопје
01.04.2019
31.03.2019
42.003812
21.452246
14993
сообраќај
Скопје
улица "808"
31.03.2019
30.03.2019
42.003812
21.452246
14990
друго
Прилеп
30.03.2019
29.03.2019
41.35173
21.56214
14991
дрога
Велес
30.03.2019
11.08.2018
41.73
21.78
14992
друго
Скопје
30.03.2019
29.03.2019
42.003812
21.452246
14988
сообраќај
Тетово
с.Горно Палчиште
29.03.2019
28.03.2019
42.00864
20.974159
14989
сообраќај
Скопје
29.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14985
сообраќај
Скопје
28.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14986
сообраќај
Битола
28.03.2019
27.03.2019
41.032799
21.34029
14987
друго
Скопје
28.03.2019
27.03.2019
42.003812
21.452246
14983
сообраќај
Битола
с.Трновци
27.03.2019
26.03.2019
41.032799
21.34029
14984
друго
Радовиш
27.03.2019
26.03.2019
41.6361111
22.4666667
14982
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
26.03.2019
25.03.2019
41.35173
21.56214
14977
сообраќај
Прилеп
25.03.2019
24.03.2019
41.35173
21.56214
14978
сообраќај
25.03.2019
24.03.2019
41
18
14979
друго
Велес
25.03.2019
24.03.2019
41.73
21.78
14980
сообраќај
Скопје
25.03.2019
24.03.2019
42.003812
21.452246
14981
сообраќај
Гостивар
25.03.2019
24.03.2019
41.800911
20.914169
14974
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовска Бригада"
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14975
друго
Скопје
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14976
сообраќај
Прилеп
24.03.2019
23.03.2019
41.35173
21.56214
14973
друго
Берово
с.Двориште
23.03.2019
22.03.2019
41.71
22.85
14971
оружје
Скопје
улица "Боро Менков"
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14972
дрога
Скопје
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14970
сообраќај
Велес
с.Трубарево
21.03.2019
20.03.2019
41.73
21.78
14966
документи
Скопје
с.Арачиново
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14967
друго
Скопје
20.03.2019
19.03.2019
42.003812
21.452246
14968
сообраќај
Скопје
20.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14969
сообраќај
Битола
20.03.2019
19.03.2019
41.032799
21.34029
14962
дрога
Куманово
19.03.2019
23.11.2018
42.13337
21.72584
14963
сообраќај
Скопје
19.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14964
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
14965
друго
Прилеп
19.03.2019
18.03.2019
41.35173
21.56214
14961
сообраќај
Скопје
18.03.2019
17.03.2019
42.003812
21.452246
14960
сообраќај
Прилеп
17.03.2019
16.03.2019
41.35173
21.56214
14957
сообраќај
Берово
улица "Моша Пијаде"
16.03.2019
16.03.2019
41.71
22.85
14958
сообраќај
Скопје
16.03.2019
14.03.2019
42.003812
21.452246
14959
друго
Прилеп
16.03.2019
15.03.2019
41.35173
21.56214
14956
оружје
Прилеп
с.Чајле
15.03.2019
14.03.2019
41.35173
21.56214
14955
сообраќај
Прилеп
улица "Александар Македонски"
14.03.2019
13.03.2019
41.35173
21.56214
14953
сообраќај
Скопје
11.03.2019
10.03.2019
42.003812
21.452246
14954
сообраќај
Битола
11.03.2019
10.03.2019
41.032799
21.34029
14947
оружје
Битола
10.03.2019
09.03.2019
41.032799
21.34029
14948
друго
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14949
кражба
Скопје
10.03.2019
09.03.2019
42.003812
21.452246
14950
сообраќај
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14951
друго
10.03.2019
09.03.2019
41.49205
22.09354
14952
друго
Берово
10.03.2019
09.03.2019
41.71
22.85
14944
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14945
друго
Куманово
09.03.2019
08.03.2019
42.13337
21.72584
14946
друго
Прилеп
09.03.2019
08.03.2019
41.35173
21.56214
14943
сообраќај
Скопје
08.03.2019
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14939
сообраќај
Битола
07.03.2019
06.03.2019
41.032799
21.34029
14940
кражба
Гевгелија
07.03.2019
06.03.2019
41.15
22.51
14941
кражба
Струмица
07.03.2019
06.03.2019
41.441441
22.64183
14942
друго
Битола
07.03.2019
07.03.2019
41.032799
21.34029
14936
сообраќај
Прилеп
03.03.2019
02.03.2019
41.35173
21.56214
14937
сообраќај
03.03.2019
02.03.2019
41
18
14938
друго
Битола
03.03.2019
02.03.2019
41.032799
21.34029
14934
сообраќај
Скопје
улица "Јадранска магистрала"
25.02.2019
24.02.2019
42.003812
21.452246
14935
дрога
Гевгелија
25.02.2019
24.02.2019
41.15
22.51
14933
сообраќај
Прилеп
24.02.2019
24.02.2002
41.35173
21.56214
14932
сообраќај
Куманово
23.02.2019
23.02.2019
42.13337
21.72584
14931
сообраќај
Прилеп
22.02.2019
21.02.2019
41.35173
21.56214
14930
сообраќај
Радовиш
с.Василево
21.02.2019
20.02.2019
41.6361111
22.4666667
14928
сообраќај
Тетово
с.Јажинце
19.02.2019
18.02.2019
42.00864
20.974159
14924
сообраќај
Македонски Брод
18.02.2019
17.02.2019
41.5124006
21.2159425
14925
друго
Прилеп
18.02.2019
17.02.2019
41.35173
21.56214
14926
сообраќај
Битола
18.02.2019
30.11.-0001
41.032799
21.34029
14927
сообраќај
Скопје
18.02.2019
17.02.2019
42.003812
21.452246
14923
сообраќај
Штип
улица "АСНОМ"
16.02.2019
15.02.2019
41.75
22.2
14921
насилство
Скопје
с.Ласкарци
14.02.2019
13.02.2019
42.003812
21.452246
14922
друго
14.02.2019
13.02.2019
41
18
14920
сообраќај
Скопје
13.02.2019
12.02.2019
42.003812
21.452246
14919
сообраќај
Прилеп
с. Големо Радобил
12.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14916
насилство
Скопје
ул "Христо Татарчев"
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14917
сообраќај
Скопје
11.02.2019
10.02.2019
42.003812
21.452246
14918
друго
Прилеп
11.02.2019
11.02.2019
41.35173
21.56214
14914
сообраќај
Кочани
10.02.2019
09.02.2019
41.9166667
22.4166667
14915
друго
Македонски Брод
10.02.2019
09.02.2019
41.5124006
21.2159425
14913
насилство
Битола
улица "Новосадска"
06.02.2019
05.02.2019
41.032799
21.34029
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
14912
друго
Скопје
03.02.2019
02.02.2019
42.003812
21.452246
14910
сообраќај
Кавадарци
улица "Цано Поп Ристов"
31.01.2019
30.01.2019
41.411192
21.9982338
14906
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2019
42.003812
21.452246
14907
дрога
Прилеп
28.01.2019
27.01.2019
41.35173
21.56214
14908
друго
Гостивар
28.01.2019
30.11.-0001
41.800911
20.914169
14909
сообраќај
Скопје
28.01.2019
27.01.2018
42.003812
21.452246
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
14905
друго
Прилеп
27.01.2019
26.01.2019
41.35173
21.56214
14902
сообраќај
Скопје
с.Сарај
25.01.2019
24.01.2019
42.003812
21.452246
14903
документи
Прилеп
25.01.2019
10.12.2014
41.35173
21.56214
14901
сообраќај
Кочани
с.Долни Балван
20.01.2019
19.01.2019
41.9166667
22.4166667
14929
друго
Тетово
20.01.2019
19.02.2019
42.00864
20.974159
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
14896
сообраќај
Скопје
улица "Бутелска"
11.01.2019
10.01.2019
42.003812
21.452246
14897
сообраќај
Битола
11.01.2019
10.01.2019
41.032799
21.34029
14898
друго
11.01.2019
10.01.2019
41
18
14899
кражба
Гостивар
11.01.2019
10.01.2019
41.800911
20.914169
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14894
сообраќај
Струга
с.Лабуништа
09.01.2019
08.01.2019
41.1775
20.6788889
14893
сообраќај
Скопје
с.Морани
08.01.2019
07.01.2019
42.003812
21.452246
14892
сообраќај
Битола
с.Дрмени
07.01.2019
06.01.2019
41.032799
21.34029
14891
друго
Куманово
с.Долно Палчиште
06.01.2019
05.01.2019
42.13337
21.72584
14889
сообраќај
Прилеп
05.01.2019
04.01.2019
41.35173
21.56214
14890
сообраќај
Скопје
05.01.2019
04.01.2019
42.003812
21.452246
14886
сообраќај
с.Кадино
31.12.2018
31.12.2018
41.49205
22.09354
14887
друго
Гевгелија
31.12.2018
30.12.2018
41.15
22.51
14888
друго
Скопје
31.12.2018
30.12.2018
42.003812
21.452246
14884
дрога
Прилеп
30.12.2018
29.12.2018
41.35173
21.56214
14885
друго
Скопје
30.12.2018
29.12.2018
42.003812
21.452246
14883
сообраќај
Скопје
ул."Шарпланинска"
29.12.2018
28.12.2018
42.003812
21.452246
14882
сообраќај
Тетово
ул."Маршал Тито"
28.12.2018
27.12.2018
42.00864
20.974159
14880
кражба
с.Тимјаник
25.12.2018
24.12.2018
41.49205
22.09354
14881
сообраќај
Кичево
25.12.2018
30.11.-0001
41.5177778
20.9655556
14879
друго
Прилеп
улица "Митко Цветановски"
24.12.2018
23.12.2018
41.35173
21.56214
14878
сообраќај
Прилеп
23.12.2018
23.02.2012
41.35173
21.56214
14877
сообраќај
Скопје
ул."Тодор Александров"
22.12.2018
21.12.2018
42.003812
21.452246
14876
сообраќај
Гостивар
улица "Браќа Ѓиноски"
21.12.2018
20.12.2018
41.800911
20.914169
14871
сообраќај
Скопје
19.12.2018
19.12.2018
42.003812
21.452246
14872
сообраќај
Битола
19.12.2018
19.12.2018
41.032799
21.34029
14873
сообраќај
Прилеп
19.12.2018
18.12.2018
41.35173
21.56214
14874
друго
Скопје
19.12.2018
18.12.2018
42.003812
21.452246
14875
сообраќај
Скопје
19.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14868
сообраќај
Скопје
улицата "Јадранска Магистрала"
18.12.2018
17.12.2018
42.003812
21.452246
14869
друго
Прилеп
18.12.2018
17.12.2018
41.35173
21.56214
14870
друго
Скопје
18.12.2018
30.11.-0001
42.003812
21.452246
14865
сообраќај
Прилеп
улица "1-ви Мај"
14.12.2018
13.12.2018
41.35173
21.56214
14866
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14867
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
14864
сообраќај
Прилеп
улица "Марксова"
13.12.2018
12.12.2018
41.35173
21.56214
14859
сообраќај
Скопје
улица "Козара"
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14860
сообраќај
Македонска Каменица
12.12.2018
12.12.2018
42.0197222
22.5916667
14861
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14862
друго
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14863
сообраќај
Скопје
12.12.2018
11.12.2018
42.003812
21.452246
14857
кражба
Скопје
10.12.2018
09.12.2018
42.003812
21.452246
14858
сообраќај
Гостивар
10.12.2018
09.12.2018
41.800911
20.914169
14856
сообраќај
Битола
с.Могила
09.12.2018
08.12.2018
41.032799
21.34029
14855
сообраќај
Скопје
с.Сопот
08.12.2018
07.12.2018
42.003812
21.452246
14854
насилство
Битола
улица "Студенска"
07.12.2018
06.12.2018
41.032799
21.34029
14853
сообраќај
Струмица
с.Ново Село
06.12.2018
05.12.2018
41.441441
22.64183
14852
сообраќај
Скопје
04.12.2018
03.12.2018
42.003812
21.452246
14848
насилство
Берово
с.Двориште
03.12.2018
02.12.2018
41.71
22.85
14849
друго
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14850
дрога
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14851
сообраќај
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
14847
сообраќај
Скопје
улица "Архимедова"
02.12.2018
01.12.2018
42.003812
21.452246
14846
сообраќај
Македонска Каменица
улица "28-ми Август"
01.12.2018
30.11.2018
42.0197222
22.5916667
14843
насилство
Скопје
с.Арачиново
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
14844
друго
30.11.2018
29.11.2018
41
18
14845
сообраќај
Скопје
30.11.2018
29.11.2018
42.003812
21.452246
14841
друго
Делчево
29.11.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL