Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15972
друго
Скопје
ул."Иван Цанкар"
16.10.2019
15.10.2019
42.003812
21.452246
15973
друго
Битола
с.Живојно
16.10.2019
15.10.2019
41.032799
21.34029
15974
друго
Скопје
ул."Диме Мечето"
16.10.2019
15.10.2019
42.003812
21.452246
15975
сообраќај
Скопје
16.10.2019
15.10.2019
42.003812
21.452246
15955
друго
Скопје
15.10.2019
14.10.2019
42.003812
21.452246
15956
друго
Куманово
15.10.2019
14.10.2019
42.13337
21.72584
15957
сообраќај
Тетово
15.10.2019
14.10.2019
42.00864
20.974159
15958
сообраќај
Тетово
с.Требош
15.10.2019
15.10.2019
42.00864
20.974159
15959
друго
Тетово
с.Глоѓи
15.10.2019
14.10.2019
42.00864
20.974159
15960
сообраќај
Скопје
15.10.2019
14.10.2019
42.003812
21.452246
15943
друго
Скопје
ул."Ангел Димовски"
14.10.2019
14.10.2019
42.003812
21.452246
15944
друго
Скопје
бул."Кочо
14.10.2019
13.10.2019
42.003812
21.452246
15945
сообраќај
Струмица
с.Баница
14.10.2019
13.10.2019
41.441441
22.64183
15946
друго
Штип
14.10.2019
13.10.2019
41.75
22.2
15947
сообраќај
Охрид
бул."Туристичка"
14.10.2019
13.10.2019
41.12162
20.819441
15948
сообраќај
Скопје
14.10.2019
13.10.2019
42.003812
21.452246
15949
сообраќај
Скопје
ул."Џон Кенеди"
14.10.2019
13.10.2019
42.003812
21.452246
15950
сообраќај
Битола
14.10.2019
13.10.2019
41.032799
21.34029
15951
кражба
Тетово
ул."Иво Рибар Лола"
14.10.2019
13.10.2019
42.00864
20.974159
15952
друго
Кичево
ул."Јане Сандански"
14.10.2019
13.10.2019
41.5177778
20.9655556
15953
друго
Струга
14.10.2019
12.10.2019
41.1775
20.6788889
15954
насилство
Битола
с.Новаци, Л.К.(37)
14.10.2019
13.10.2019
41.032799
21.34029
15934
сообраќај
Богданци
с.Марвинци
13.10.2019
13.10.2019
41.2030556
22.5755556
15935
друго
Скопје
13.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
15936
документи
Скопје
13.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
15937
дрога
Гостивар
с.Здуње
13.10.2019
02.10.2019
41.800911
20.914169
15938
дрога
Струга
с.Октиси,струшко
13.10.2019
01.07.2019
41.1775
20.6788889
15939
друго
Скопје
с.Сарај,скопско
13.10.2019
31.07.2019
42.003812
21.452246
15940
сообраќај
Берово
улицата "Задарска"
13.10.2019
12.10.2019
41.71
22.85
15941
друго
Скопје
13.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
15942
сообраќај
Штип
13.10.2019
12.10.2019
41.75
22.2
15922
сообраќај
Тетово
с.Церово,тетовско,кај
12.10.2019
11.10.2019
42.00864
20.974159
15923
друго
Скопје
улицата "Македонско- Косовска бригада"
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15924
друго
Скопје
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15925
друго
Скопје
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15926
сообраќај
Битола
с.Лескоец,охридско
12.10.2019
11.10.2019
41.032799
21.34029
15927
друго
Скопје
улицата "50-та Девизија"
12.10.2019
12.10.2019
42.003812
21.452246
15928
сообраќај
Прилеп
с.Требош
12.10.2019
12.10.2019
41.35173
21.56214
15929
друго
Тетово
с.Долна Бањица
12.10.2019
12.10.2019
42.00864
20.974159
15930
друго
Тетово
с.Камењане
12.10.2019
11.10.2019
42.00864
20.974159
15931
друго
Прилеп
12.10.2019
11.10.2019
41.35173
21.56214
15932
сообраќај
Скопје
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15933
сообраќај
Штип
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
12.10.2019
11.10.2019
41.75
22.2
15911
друго
Скопје
11.10.2019
10.10.2019
42.003812
21.452246
15912
друго
Скопје
улицата "Скупи"
11.10.2019
10.10.2019
42.003812
21.452246
15913
друго
с.Жеровјане.
11.10.2019
11.10.2019
41.49205
22.09354
15914
друго
Тетово
с.Чегране,гостиварско
11.10.2019
10.10.2019
42.00864
20.974159
15915
оружје
Тетово
с.Чегране,гостиварско
11.10.2019
11.10.2019
42.00864
20.974159
15916
друго
Прилеп
с.Драгош,битолско
11.10.2019
10.10.2019
41.35173
21.56214
15917
друго
11.10.2019
10.10.2019
41.49205
22.09354
15918
друго
Скопје
11.10.2019
10.10.2019
42.003812
21.452246
15919
друго
Битола
11.10.2019
10.10.2019
41.032799
21.34029
15920
друго
Тетово
11.10.2019
10.10.2019
42.00864
20.974159
15921
документи
Куманово
с.Черкези
11.10.2019
11.07.2019
42.13337
21.72584
15910
документи
Гостивар
ул."101"
10.10.2019
10.10.2019
41.800911
20.914169
15897
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
09.10.2019
09.10.2019
42.00864
20.974159
15898
друго
Скопје
ул."Самоилова"
09.10.2019
09.10.2019
42.003812
21.452246
15899
друго
Гостивар
с.Мало Турчане
09.10.2019
08.10.2019
41.800911
20.914169
15900
друго
Скопје
09.10.2019
09.10.2019
42.003812
21.452246
15901
друго
Скопје
09.10.2019
08.10.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL