Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
7513
документи
Струмица
с.Стојаково
08.10.2015
30.09.2015
41.1562908
22.5766579
7682
кражба
Струмица
с.Баница
12.11.2015
10.11.2015
41.4476566
22.6094358
14703
сообраќај
Штип
улица "Черења"
20.08.2018
19.08.2018
41.75
22.2
13430
документи
Штип
11.04.2018
26.04.2017
41.75
22.2
13270
насилство
Штип
улица "Партизанска"во
26.03.2018
04.03.2018
41.75
22.2
14189
кражба
Штип
с.Стар Караорман
27.06.2018
06.06.2018
41.7822513
22.204125
14190
кражба
Штип
с.Стар Караорман
27.06.2018
06.06.2018
41.75
22.2
14192
друго
Штип
27.06.2018
26.06.2018
41.75
22.2
13647
насилство
Штип
улицата "Васил Доганџиски"
03.05.2018
01.05.2018
41.75
22.2
13588
дрога
Штип
26.04.2018
25.04.2018
41.75
22.2
13782
друго
Тетово
с. Јанчиште
15.05.2018
14.05.2018
42.00864
20.974159
13783
друго
Тетово
с. Јанчиште
15.05.2018
14.05.2018
42.00864
20.974159
17202
друго
Тетово
04.03.2019
01.03.2020
42.00864
20.974159
14422
дрога
Тетово
улицата "Ленин"
31.07.2018
02.01.2018
42.00864
20.974159
13222
дрога
Тетово
улица "Браќа Миладиновци"
20.03.2018
17.03.2018
41.9963882
20.9740041
12848
насилство
Тетово
с.Брвеница
17.01.2018
23.11.2017
42.00864
20.974159
12658
кражба
Тетово
улица "133"
14.12.2017
05.09.2017
41.9672028
20.9703564
12665
друго
Тетово
14.12.2017
13.12.2017
42.00864
20.974159
14653
насилство
Тетово
16.08.2018
15.08.2018
42.00864
20.974159
13191
оружје
Тетово
село Старо Село
18.03.2018
10.04.2017
42.1459138
21.1228336
13172
кражба
Тетово
с. Озормиште-тетовско
17.03.2018
04.12.2017
42.00864
20.974159
12808
дрога
Тетово
10.01.2018
05.01.2018
42.00864
20.974159
14370
насилство
Тетово
село Мала Речица
25.07.2018
13.04.2018
41.9888647
20.9417222
14225
документи
Тетово
с.Лисичани
29.06.2018
09.08.2016
42.00864
20.974159
14207
насилство
Тетово
улицата "Димо Гавроски-Кара"
28.06.2018
22.06.2018
42.00864
20.974159
13964
насилство
Тетово
07.06.2017
21.03.2018
42.00864
20.974159
13965
насилство
Тетово
07.06.2017
21.03.2018
42.00864
20.974159
12558
кражба
Тетово
улица "Тодор Ципоски Мерџан"
21.11.2017
16.11.2017
42.0110427
20.9696408
13316
кражба
Тетово
с.Озормиште
30.03.2018
30.03.2018
42.00864
20.974159
13358
документи
Струмица
04.04.2018
03.04.2018
41.441441
22.64183
13834
документи
Струмица
с.Едрениково
23.05.2018
27.09.2012
41.5053284
22.5863424
12267
сообраќај
Струмица
с. Двориште
10.10.2017
02.10.2017
41.441441
22.64183
13271
друго
Струмица
26.03.2018
25.03.2018
41.441441
22.64183
14223
насилство
Струмица
с.Баница
29.06.2018
28.06.2018
41.441441
22.64183
13246
кражба
Струмица
улицата "Виа Игнациа"
22.03.2018
09.02.2018
41.441441
22.64183
12664
дрога
Струмица
14.12.2017
22.07.2017
41.441441
22.64183
13056
друго
Струмица
23.02.2018
22.02.2018
41.441441
22.64183
13054
друго
Струмица
с.Едрениково
23.02.2018
25.06.2010
41.441441
22.64183
12661
документи
Струмица
14.12.2017
13.12.2017
41.441441
22.64183
12519
сообраќај
Струмица
с. Раклиш
13.11.2017
20.10.2017
41.6302326
22.4842789
12562
насилство
Струмица
22.11.2017
21.11.2017
41.441441
22.64183
14374
дрога
Струмица
25.07.2018
19.07.2018
41.441441
22.64183
12595
кражба
Скопје
село Трубарево
02.12.2017
23.11.2017
41.9784201
21.5369588
11972
кражба
Скопје
бул."Крсте
24.07.2017
20.07.2017
42.0001604
21.44007
15456
дрога
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
13674
кражба
Скопје
ул "11 Октомври"
05.05.2018
04.05.2018
42.003812
21.452246
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
16504
кражба
Скопје
ул "2-ра Македонска Бригада"од
30.11.-0001
31.12.2018
42.003812
21.452246
16488
кражба
Скопје
ул."Брсјачка буна"
14.12.2019
08.12.2019
42.003812
21.452246
13440
кражба
Скопје
ул "Димитрије Чуповски"
30.11.-0001
04.04.2018
42.003812
21.452246
13584
кражба
Скопје
26.04.2018
23.04.2018
42.003812
21.452246
13486
дрога
Скопје
улицата "Сава Михајлов"
19.04.2018
16.04.2018
42.003812
21.452246
14423
сообраќај
Скопје
с.Миладиновци
31.07.2018
26.07.2018
42.003812
21.452246
13441
кражба
Скопје
бул "11-ти Октомври"
30.11.-0001
17.03.2018
42.003812
21.452246
15016
оружје
Скопје
с.Грчец
09.04.2019
07.04.2019
42.003812
21.452246
15010
дрога
Скопје
ул."23-ти Октомври"
06.04.2019
03.04.2019
42.003812
21.452246
12106
кражба
Скопје
08.08.2017
07.08.2017
42.003812
21.452246
12266
кражба
Скопје
улица "Никола Кљусев"
10.10.2017
09.08.2017
41.9967611
21.4292139
13086
дрога
Скопје
28.02.2018
25.04.2017
42.003812
21.452246
14520
насилство
Скопје
с.Арачиново
08.08.2018
14.06.2018
42.02538
21.5639736
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL