Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14849
друго
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
15361
друго
Гостивар
07.08.2019
06.08.2019
41.800911
20.914169
16129
друго
Скопје
ул."Бранко Заревски"
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16385
друго
Скопје
01.12.2019
30.11.2019
42.003812
21.452246
16897
друго
Скопје
с.Стајковци
02.02.2020
01.02.2020
42.003812
21.452246
17153
друго
Скопје
бул."Јане
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17409
друго
Демир Капија
с.Прибилци
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
1538
друго
Куманово
ул „ЈНА“
16.03.2012
15.03.2012
42.1332122
21.7063901
2818
друго
Битола
27.02.2013
16.12.2012
41.032799
21.34029
3074
друго
Прилеп
18.04.2013
17.04.2013
41.35173
21.56214
3586
друго
Македонска Каменица
с.Сарај
01.09.2013
31.08.2013
42.0197222
22.5916667
4866
друго
Скопје
09.04.2014
02.04.2014
42.003812
21.452246
5122
друго
Прилеп
25.05.2014
30.11.-0001
41.35173
21.56214
5378
друго
Велес
03.07.2014
02.07.2014
41.73
21.78
6146
друго
Тетово
21.12.2014
21.12.2014
42.00864
20.974159
6914
друго
Прилеп
с.Синѓелиќ
31.05.2015
30.05.2015
41.35173
21.56214
7426
друго
Дебар
23.09.2015
22.09.2015
41.52
20.53
8450
друго
Скопје
02.03.2016
01.03.2016
42.003812
21.452246
9986
друго
Прилеп
29.09.2016
28.09.2016
41.35173
21.56214
10498
друго
Скопје
с.Штука
24.12.2016
23.02.2012
42.003812
21.452246
12546
друго
Охрид
19.11.2017
18.11.2017
41.12162
20.819441
12802
друго
Скопје
ул "Австралиска"
08.01.2018
07.01.2018
42.0168569
21.353396
15618
друго
Скопје
улицата "Че Гевара"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
16386
друго
Скопје
ул."Васил Ѓоргов"
01.12.2019
30.11.2019
42.003812
21.452246
16898
друго
Тетово
с.Слатино
02.02.2020
02.02.2020
42.00864
20.974159
17154
друго
Скопје
ул."Ѓорѓи Димитров"
01.03.2020
29.02.2020
42.003812
21.452246
17410
друго
Демир Капија
с.Железнец
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
17922
друго
Скопје
04.06.2020
04.06.2020
42.003812
21.452246
18178
друго
Свети Николе
с.Немњиници
18.07.2020
17.07.2020
41.8666667
21.95
1283
друго
Гевгелија
19.01.2012
18.01.2012
41.15
22.51
2563
друго
Струмица
ул „Кирил и Методиј“
03.01.2013
09.12.2012
41.4326141
22.6348802
2819
друго
Битола
село Долно Српци
27.02.2013
27.02.2013
41.1758333
21.3633333
5123
друго
Велес
с.Горно Јаболчиште
25.05.2014
24.05.2014
41.725349
21.4886997
6147
друго
Гостивар
21.12.2014
21.12.2014
41.800911
20.914169
7171
друго
Тетово
с. Теарце-тетовско
29.07.2015
21.07.2015
42.0777511
21.0534923
8963
друго
Струга
с.Делогожда
27.04.2016
26.04.2016
41.1778353
20.6783258
11267
друго
Прилеп
02.04.2017
01.04.2017
41.35173
21.56214
12035
друго
Скопје
31.07.2017
05.03.2017
42.003812
21.452246
12547
друго
Скопје
ул."Димитрије Чуповски"
19.11.2017
18.11.2017
42.003812
21.452246
14339
друго
Македонски Брод
22.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
15363
друго
Гостивар
08.08.2019
07.08.2019
41.800911
20.914169
16387
друго
Скопје
ул."Беровска"
01.12.2019
30.11.2019
42.003812
21.452246
16643
друго
Скопје
29.12.2019
28.12.2019
42.003812
21.452246
17155
друго
Скопје
01.03.2020
01.03.2020
42.003812
21.452246
17411
друго
Скопје
с.Говрлево
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17667
друго
Скопје
ул."376"
10.05.2020
10.05.2020
42.003812
21.452246
17923
друго
Скопје
с.Патишка
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
4868
друго
Скопје
09.04.2014
08.04.2014
42.003812
21.452246
5636
друго
Прилеп
28.08.2014
27.08.2014
41.35173
21.56214
6148
друго
Скопје
ул.„Методија Митевски“
21.12.2014
20.12.2014
42.0221076
21.4331952
7684
друго
Прилеп
13.11.2015
12.11.2015
41.35173
21.56214
7940
друго
Битола
21.12.2015
20.12.2015
41.032799
21.34029
10244
друго
Скопје
05.11.2016
04.11.2016
42.003812
21.452246
11012
друго
Кавадарци
с.Галиште
02.03.2017
01.03.2017
41.3216165
21.8635658
11524
друго
Струмица
с.Баница
17.05.2017
16.05.2017
41.4476566
22.6094358
13572
друго
Ресен
с.Лева
26.04.2018
25.04.2018
41.0889
21.0122
15620
друго
Прилеп
09.09.2019
09.09.2019
41.35173
21.56214
15876
друго
Скопје
ул."Козле"
07.10.2019
06.10.2019
42.003812
21.452246
16132
друго
Битола
с.Драгош
01.11.2019
31.10.2019
41.032799
21.34029
16644
друго
Скопје
29.12.2019
28.12.2019
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL