Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
8822
дрога
Берово
ул "Првомајска"
08.04.2016
30.11.2015
41.7614424
22.8951761
1053
насилство
Пехчево
ул.„Питу Гули“
16.12.2011
15.12.2011
41.7637966
22.8918317
9795
друго
Берово
ул."Илинденска"
22.08.2016
21.08.2016
41.7642252
22.8896907
4668
кражба
Пехчево
15.03.2014
14.03.2014
41.763
22.888
7233
насилство
Пехчево
08.08.2015
07.08.2015
41.763
22.888
15425
друго
Пехчево
с.Црник
16.08.2019
15.08.2019
41.763
22.888
12691
друго
Пехчево
с.Панчарево
17.12.2017
16.12.2017
41.763
22.888
12716
друго
Пехчево
с.Умлена
21.12.2017
20.12.2017
41.763
22.888
17588
друго
Пехчево
30.04.2020
29.04.2020
41.763
22.888
8891
друго
Пехчево
19.04.2016
18.04.2016
41.763
22.888
17600
друго
Пехчево
01.05.2020
30.04.2020
41.763
22.888
2656
насилство
Пехчево
с.Црник
27.01.2013
26.01.2013
41.8213643
22.8827937
8551
кражба
Берово
с. Црник
11.03.2016
13.06.2015
41.8213643
22.8827937
11263
друго
Пехчево
с.Црник
02.04.2017
01.04.2017
41.8213643
22.8827937
5837
документи
Пехчево
с.Црник
02.10.2014
10.02.2014
41.821447
22.88151
5925
кражба
Струмица
с.Ново Село
15.10.2014
14.10.2014
41.413889
22.880833
11778
кражба
Струмица
с.Ново Село
21.06.2017
25.05.2017
41.4117903
22.87907
4401
документи
Струмица
с.Ново Село
31.01.2014
30.01.2014
41.4117903
22.87907
11639
документи
Струмица
с.Ново Село
30.05.2017
01.01.2013
41.4117903
22.87907
934
друго
Струмица
с.Ново Село
01.12.2011
30.11.2011
41.4117903
22.87907
1998
дрога
Струмица
с.Ново Село
13.09.2012
12.09.2012
41.4117903
22.87907
226
кражба
Берово
с.Чифлик
27.07.2011
30.11.-0001
41.7592
22.8594
523
насилство
Берово
ул „Маршал Тито“
21.09.2011
20.09.2011
41.7074577
22.8563927
10113
сообраќај
Берово
ул "Маршал Тито"
18.10.2016
17.10.2016
41.708245
22.8559425
9983
друго
Берово
ул."Маршал Тито"
29.09.2016
28.09.2016
41.708245
22.8559425
8009
друго
Берово
ул "Страшо Пинџур"
31.12.2015
30.12.2015
41.7060632
22.8552379
9694
сообраќај
Берово
ул."11-ти Октомври"
09.08.2016
08.07.2016
41.7024991
22.8548828
5472
друго
Струмица
с. Мокрино
24.07.2014
23.07.2014
41.3778482
22.8537484
9610
сообраќај
Струмица
с.Мокрино
01.08.2016
31.07.2016
41.3778482
22.8537484
1936
насилство
Струмица
с.Мокрино
29.08.2012
29.07.2012
41.3778482
22.8537484
926
документи
Струмица
село Мокрино
30.11.2011
29.11.2011
41.3778482
22.8537484
1796
насилство
Берово
ул.„Задарска“
07.06.2012
06.06.2012
41.708782
22.8508932
1858
насилство
Берово
ул „Задарска“
04.07.2012
06.06.2012
41.708782
22.8508932
1881
кражба
Берово
с.Ратево
19.07.2012
18.07.2012
41.675989
22.850847
10332
друго
Берово
ул "Димитар Влахов"
21.10.2016
20.11.2016
41.7060956
22.8506058
1536
сообраќај
Берово
15.03.2012
15.03.2012
41.71
22.85
14848
насилство
Берово
с.Двориште
03.12.2018
02.12.2018
41.71
22.85
7429
кражба
Берово
с.Ротино
23.09.2015
20.04.2015
41.71
22.85
4105
сообраќај
Берово
с.Русиново
10.12.2013
22.11.2013
41.71
22.85
13842
друго
Берово
улицата "Пионерска"
24.05.2018
23.05.2018
41.71
22.85
6164
друго
Берово
23.12.2014
19.10.2014
41.71
22.85
15132
друго
Берово
с.Русиново
23.06.2019
22.06.2019
41.71
22.85
16670
друго
Берово
ул."Крушевска Република"
06.01.2020
05.01.2020
41.71
22.85
1057
сообраќај
Берово
17.12.2011
16.12.2011
41.71
22.85
6689
сообраќај
Берово
10.04.2015
09.04.2015
41.71
22.85
3622
оружје
Берово
ул „Кеј Младина“
06.09.2013
05.09.2013
41.71
22.85
10790
друго
Берово
27.01.2017
24.01.2017
41.71
22.85
10535
кражба
Берово
27.12.2016
26.12.2016
41.71
22.85
3624
оружје
Берово
с.Двориште
06.09.2013
24.06.2013
41.71
22.85
16424
друго
Берово
04.12.2019
03.12.2019
41.71
22.85
1833
сообраќај
Берово
26.06.2012
19.06.2012
41.71
22.85
10794
сообраќај
Берово
с.Думановце
27.01.2017
23.08.2016
41.71
22.85
1835
сообраќај
Берово
26.06.2012
19.06.2012
41.71
22.85
11572
друго
Берово
20.05.2017
19.05.2017
41.71
22.85
825
кражба
Берово
13.11.2011
12.11.2011
41.71
22.85
3646
насилство
Берово
13.09.2013
12.09.2013
41.71
22.85
14911
сообраќај
Берово
с.Тработивиште
03.02.2019
02.02.2019
41.71
22.85
5696
насилство
Берово
12.09.2014
16.08.2014
41.71
22.85
15169
сообраќај
Берово
09.07.2019
08.07.2019
41.71
22.85
15940
сообраќај
Берово
улицата "Задарска"
13.10.2019
12.10.2019
41.71
22.85
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL