Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17445
сообраќај
Македонски Брод
с.Подмоље
02.04.2020
01.04.2020
41.5124006
21.2159425
17444
сообраќај
Скопје
01.04.2020
31.03.2020
42.003812
21.452246
17443
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
01.04.2020
31.03.2020
42.003812
21.452246
17442
сообраќај
Тетово
с.Брезно
01.04.2020
31.03.2020
42.00864
20.974159
17441
друго
Богданци
01.04.2020
31.03.2020
41.2030556
22.5755556
17440
друго
Тетово
ул."Илинденска"
01.04.2020
31.03.2020
42.00864
20.974159
17439
кражба
Струга
ул."Боро Хаџиески Путе"
31.03.2020
29.03.2020
41.1775
20.6788889
17438
друго
Скопје
бул."Кузман
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17437
оружје
Скопје
бул."Кочо
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17436
друго
Скопје
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17435
друго
Скопје
31.03.2020
30.03.2020
42.003812
21.452246
17434
друго
Скопје
ул."Радишанска"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17433
друго
Радовиш
30.03.2030
29.03.2020
41.6361111
22.4666667
17432
друго
Скопје
ул."Јуриј Гаргарин"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17431
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17430
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2019
42.003812
21.452246
17429
сообраќај
Прилеп
ул."Задарска"
26.03.2020
25.03.2020
41.35173
21.56214
17428
друго
Скопје
26.03.2020
25.03.2020
42.003812
21.452246
17427
сообраќај
Скопје
25.03.2020
24.03.2020
42.003812
21.452246
17426
сообраќај
Богданци
25.03.2020
24.03.2020
41.2030556
22.5755556
17425
сообраќај
Македонски Брод
с.Ерџелија
25.03.2020
24.03.2020
41.5124006
21.2159425
17424
друго
Скопје
25.03.2020
24.03.2020
42.003812
21.452246
17423
друго
Скопје
ул."23 Октомври"
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17422
сообраќај
Скопје
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17421
друго
Ресен
24.03.2020
23.03.2020
41.0889
21.0122
17420
сообраќај
Скопје
бул."Јане
24.03.2020
23.03.2020
42.003812
21.452246
17419
друго
Скопје
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17418
сообраќај
Скопје
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17417
друго
Скопје
ул."Мариовска"
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17416
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
23.03.2020
22.03.2020
42.003812
21.452246
17415
насилство
Тетово
ул "Страшо Пинџур"
22.03.2020
21.03.2020
42.00864
20.974159
17414
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
17413
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
17412
кражба
Куманово
с.Отља
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
17411
друго
Скопје
с.Говрлево
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17410
друго
Демир Капија
с.Железнец
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
17409
друго
Демир Капија
с.Прибилци
22.03.2020
21.03.2020
41.4051233
22.2413823
17408
насилство
Куманово
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
17407
насилство
Скопје
ул."Народен фронт"
22.03.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17406
насилство
Скопје
ул."Александар Урдаревски"
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17405
друго
Скопје
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17404
сообраќај
Радовиш
с.Дедино
22.03.2020
21.03.2020
41.6361111
22.4666667
17403
сообраќај
Кичево
ул."Ужичка"
22.03.2020
21.03.2020
41.5177778
20.9655556
17402
насилство
Скопје
с.Дељадровце
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17401
друго
Скопје
ул."Палмиро Тољати"
22.03.2020
21.03.2020
42.003812
21.452246
17400
насилство
Велес
ул."Ангел Мишев"
21.03.2020
20.03.2020
41.73
21.78
17399
сообраќај
Македонски Брод
с.Црник
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17398
насилство
Скопје
с.Грушино
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17397
насилство
Македонски Брод
ул."Македонско Косовска бригада"
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17396
насилство
Македонски Брод
ул "Народен фронт"
21.03.2020
20.03.2020
41.5124006
21.2159425
17395
друго
Куманово
с.Проевце
21.03.2020
20.03.2020
42.13337
21.72584
17394
друго
Скопје
ул."Ѓуро Ѓоновиќ"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17393
друго
Куманово
21.03.2020
20.03.2020
42.13337
21.72584
17392
друго
Скопје
ул."Славеј планина"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17391
друго
Охрид
21.03.2020
21.03.2020
41.12162
20.819441
17390
насилство
Скопје
ул."Жил Верн"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17389
сообраќај
Скопје
ул."Радован Ковачевиќ"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17388
сообраќај
Радовиш
ул."Илија Алексов"
21.03.2020
20.03.2020
41.6361111
22.4666667
17387
друго
Скопје
бул."Партизански
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
17386
друго
Скопје
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL