Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18316
друго
Скопје
ул."Лазар Поп Трајков"
05.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18315
друго
Прилеп
05.08.2020
04.08.2020
41.35173
21.56214
18314
друго
Кичево
с.Грешница
05.08.2020
04.08.2020
41.5177778
20.9655556
18313
друго
Тетово
05.08.2020
04.08.2020
42.00864
20.974159
18312
сообраќај
Куманово
с.Габреш
05.08.2020
04.08.2020
42.13337
21.72584
18311
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
05.08.2020
04.08.2020
42.13337
21.72584
18310
сообраќај
Охрид
с.Сливово
05.08.2020
04.08.2020
41.12162
20.819441
18309
друго
с.Кременица
05.08.2020
04.08.2020
0
0
18308
сообраќај
Македонски Брод
с.Долно Палчиште
05.08.2020
04.08.2020
41.5124006
21.2159425
18307
друго
Скопје
ул."Периша Савелиќ"
05.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18306
сообраќај
Скопје
04.08.2020
02.12.2002
42.003812
21.452246
18305
друго
Велес
04.08.2020
03.08.2020
41.73
21.78
18304
друго
Велес
04.08.2020
01.08.2020
41.73
21.78
18303
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
04.08.2020
03.08.2020
41.032799
21.34029
18302
сообраќај
Охрид
ул."Сирма Војвода"
04.08.2020
03.08.2020
41.12162
20.819441
18301
сообраќај
Крушево
с.Врбовец
04.08.2020
03.08.2020
41.3705595
21.2502223
18300
друго
Струга
с.Богојци
04.08.2020
03.08.2020
41.1775
20.6788889
18299
друго
Скопје
бул."Кочо
04.08.2020
04.08.2020
42.003812
21.452246
18298
сообраќај
Скопје
с.Црвени
03.08.2020
03.08.2020
42.003812
21.452246
18297
сообраќај
Охрид
02.08.2020
01.08.2020
41.12162
20.819441
18296
сообраќај
Куманово
с.Доброшане,кумановско
02.08.2020
01.08.2020
42.13337
21.72584
18295
сообраќај
Кратово
с.Железница
02.08.2020
01.08.2020
42.0781
22.1728
18294
сообраќај
с.Слупчане
02.08.2020
01.08.2020
41.49205
22.09354
18293
насилство
Скопје
с. Батинци
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18292
насилство
Гостивар
01.08.2020
31.07.2020
41.800911
20.914169
18291
насилство
Кавадарци
01.08.2020
31.07.2020
41.411192
21.9982338
18290
друго
Скопје
ул."
01.08.2020
01.08.2020
42.003812
21.452246
18289
сообраќај
Велес
01.08.2020
31.07.2020
41.73
21.78
18288
насилство
Велес
01.08.2020
31.07.2020
41.73
21.78
18287
друго
Струмица
01.08.2020
01.08.2020
41.441441
22.64183
18286
насилство
Струмица
01.08.2020
01.08.2020
41.441441
22.64183
18285
друго
Радовиш
с.Парналија,радовишко
01.08.2020
30.07.2020
41.6361111
22.4666667
18284
сообраќај
Скопје
с.Љубин,скопско
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18283
друго
Струга
с.Велешта
01.08.2020
31.07.2020
41.1775
20.6788889
18282
насилство
Крушево
01.08.2020
01.08.2020
41.3705595
21.2502223
18281
сообраќај
Скопје
ул."3"
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18280
друго
Охрид
01.08.2020
31.07.2020
41.12162
20.819441
18279
друго
Охрид
01.08.2020
31.07.2020
41.12162
20.819441
18278
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18277
сообраќај
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18276
сообраќај
Битола
с.Грначари,ресенско.
01.08.2020
31.07.2020
41.032799
21.34029
18275
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18274
друго
Скопје
01.08.2020
31.07.2020
42.003812
21.452246
18273
друго
Скопје
ул."Пехчевска"
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18272
сообраќај
Скопје
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18271
друго
Скопје
ул."Митрополит Теодосиј Гологанов"
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18270
сообраќај
Скопје
бул."Никола
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18269
друго
Скопје
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18268
насилство
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18267
сообраќај
Кавадарци
ул."Шишка"
29.07.2020
28.07.2020
41.411192
21.9982338
18266
друго
Скопје
29.07.2020
28.07.2020
42.003812
21.452246
18265
друго
Скопје
ул."
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18264
друго
27.07.2020
25.07.2020
41
18
18263
друго
Скопје
ул."Бутелска"
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18262
сообраќај
Скопје
ул."Јустинијан Први"
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18261
сообраќај
Битола
27.07.2020
26.07.2020
41.032799
21.34029
18260
сообраќај
Радовиш
27.07.2020
26.07.2020
41.6361111
22.4666667
18259
сообраќај
Скопје
с.Кондово
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18258
насилство
Битола
ул."Ѓорче Петров"
27.07.2020
26.07.2020
41.032799
21.34029
18257
друго
Битола
ул."Димче Антулевски"
27.07.2020
26.07.2020
41.032799
21.34029
18256
друго
Кавадарци
27.07.2020
26.07.2020
41.411192
21.9982338
18255
друго
Скопје
ул."Ловќенска"
27.07.2020
27.07.2020
42.003812
21.452246
18254
друго
Скопје
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18253
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
27.07.2020
26.07.2020
42.003812
21.452246
18252
друго
Скопје
ул."Ѓуро Ѓоновиќ"
26.07.2020
25.07.2020
42.003812
21.452246
18251
насилство
Скопје
ул."Јордан Мијалков"
26.07.2020
25.07.2020
42.003812
21.452246
18250
друго
Скопје
26.07.2020
25.07.2020
42.003812
21.452246
18249
сообраќај
Битола
26.07.2020
25.07.2020
41.032799
21.34029
18248
друго
Охрид
26.07.2020
25.07.2020
41.12162
20.819441
18247
друго
Охрид
ул.,,Кеј Македонија"
26.07.2020
25.07.2020
41.12162
20.819441
18246
друго
Скопје
26.07.2020
25.07.2020
42.003812
21.452246
18245
друго
Битола
26.07.2020
25.07.2020
41.032799
21.34029
18244
сообраќај
Скопје
24.07.2020
23.07.2020
42.003812
21.452246
18243
друго
Скопје
бул."8
24.07.2020
24.07.2020
42.003812
21.452246
18242
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
24.07.2020
23.07.2020
41.75
22.2
18241
друго
Тетово
с.Лешок
24.07.2020
23.07.2020
42.00864
20.974159
18240
насилство
Скопје
24.07.2020
24.07.2020
42.003812
21.452246
18239
сообраќај
Гостивар
24.07.2020
23.07.2020
41.800911
20.914169
18238
оружје
Битола
24.07.2020
24.07.2020
41.032799
21.34029
18237
друго
Скопје
с.Чучер
24.07.2020
24.07.2020
42.003812
21.452246
18236
сообраќај
Скопје
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18235
друго
Скопје
ул."Лазар Поп Трајков"
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18234
друго
Македонска Каменица
23.07.2020
22.07.2020
42.0197222
22.5916667
18233
друго
Скопје
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18232
друго
Скопје
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18231
сообраќај
Скопје
бул."ВМРО"
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18230
сообраќај
Виница
с.Смојмирово
23.07.2020
22.07.2020
41.8865
22.50782
18229
сообраќај
Скопје
ул."Пушкинова"
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
18228
насилство
Прилеп
с.Дебреште
23.07.2020
22.07.2020
41.35173
21.56214
18227
сообраќај
Скопје
ул."Цветан Димов"
23.07.2020
22.07.2020
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL