Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
13834
документи
Струмица
с.Едрениково
23.05.2018
27.09.2012
41.5053284
22.5863424
12267
сообраќај
Струмица
с. Двориште
10.10.2017
02.10.2017
41.441441
22.64183
13271
друго
Струмица
26.03.2018
25.03.2018
41.441441
22.64183
14223
насилство
Струмица
с.Баница
29.06.2018
28.06.2018
41.441441
22.64183
13246
кражба
Струмица
улицата "Виа Игнациа"
22.03.2018
09.02.2018
41.441441
22.64183
12664
дрога
Струмица
14.12.2017
22.07.2017
41.441441
22.64183
13056
друго
Струмица
23.02.2018
22.02.2018
41.441441
22.64183
13054
друго
Струмица
с.Едрениково
23.02.2018
25.06.2010
41.441441
22.64183
12661
документи
Струмица
14.12.2017
13.12.2017
41.441441
22.64183
12519
сообраќај
Струмица
с. Раклиш
13.11.2017
20.10.2017
41.6302326
22.4842789
12562
насилство
Струмица
22.11.2017
21.11.2017
41.441441
22.64183
14374
дрога
Струмица
25.07.2018
19.07.2018
41.441441
22.64183
12595
кражба
Скопје
село Трубарево
02.12.2017
23.11.2017
41.9784201
21.5369588
11972
кражба
Скопје
бул."Крсте
24.07.2017
20.07.2017
42.0001604
21.44007
15456
дрога
Скопје
20.08.2019
19.08.2019
42.003812
21.452246
13674
кражба
Скопје
ул "11 Октомври"
05.05.2018
04.05.2018
42.003812
21.452246
14904
кражба
Скопје
улица "Бледски Договор"
27.01.2019
26.01.2019
42.003812
21.452246
16504
кражба
Скопје
ул "2-ра Македонска Бригада"од
30.11.-0001
31.12.2018
42.003812
21.452246
16488
кражба
Скопје
ул."Брсјачка буна"
14.12.2019
08.12.2019
42.003812
21.452246
13440
кражба
Скопје
ул "Димитрије Чуповски"
30.11.-0001
04.04.2018
42.003812
21.452246
13584
кражба
Скопје
26.04.2018
23.04.2018
42.003812
21.452246
13486
дрога
Скопје
улицата "Сава Михајлов"
19.04.2018
16.04.2018
42.003812
21.452246
14423
сообраќај
Скопје
с.Миладиновци
31.07.2018
26.07.2018
42.003812
21.452246
13441
кражба
Скопје
бул "11-ти Октомври"
30.11.-0001
17.03.2018
42.003812
21.452246
15016
оружје
Скопје
с.Грчец
09.04.2019
07.04.2019
42.003812
21.452246
15010
дрога
Скопје
ул."23-ти Октомври"
06.04.2019
03.04.2019
42.003812
21.452246
12106
кражба
Скопје
08.08.2017
07.08.2017
42.003812
21.452246
12266
кражба
Скопје
улица "Никола Кљусев"
10.10.2017
09.08.2017
41.9967611
21.4292139
13086
дрога
Скопје
28.02.2018
25.04.2017
42.003812
21.452246
14520
насилство
Скопје
с.Арачиново
08.08.2018
14.06.2018
42.02538
21.5639736
14206
насилство
Скопје
28.06.2018
13.06.2018
42.003812
21.452246
13051
кражба
Скопје
ул "Ѓорче Петров"
22.02.2018
15.01.2018
42.003812
21.452246
12434
дрога
Скопје
ул."Среќко Пужалка"
31.10.2017
21.05.2017
42.0076154
21.5004352
12919
документи
Струмица
с.Сушево
29.01.2018
04.05.2005
41.5224025
22.6273143
14521
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
08.08.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
14971
оружје
Скопје
улица "Боро Менков"
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
13478
сообраќај
Скопје
18.04.2018
21.10.2017
42.003812
21.452246
14522
насилство
Скопје
улицата "Његошева"
08.08.2018
15.05.2018
42.003812
21.452246
14651
дрога
Скопје
16.08.2018
15.08.2018
42.003812
21.452246
13281
документи
Скопје
27.03.2018
31.01.2017
42.003812
21.452246
13733
кражба
Скопје
с.Бродец
08.05.2018
07.05.2018
42.003812
21.452246
12577
кражба
Скопје
бул "Партизански одреди"
28.11.2017
26.11.2017
42.0032847
21.394545
12559
кражба
Скопје
с.Трубарево
21.11.2017
06.09.2017
42.003812
21.452246
12982
оружје
Скопје
ул."Црногорска"
08.02.2018
07.02.2018
42.003812
21.452246
14972
дрога
Скопје
22.03.2019
20.03.2019
42.003812
21.452246
14519
насилство
Скопје
ул "Кеј Димитар Влахов"
08.08.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
12050
документи
Скопје
01.08.2017
01.01.2016
42.003812
21.452246
12048
насилство
Скопје
с.Шопско
01.08.2017
13.06.2017
42.003812
21.452246
13476
насилство
Скопје
18.04.2018
10.04.2018
42.003812
21.452246
12148
насилство
Скопје
11.08.2017
19.05.2017
42.003812
21.452246
15164
кражба
Скопје
бул."АСНОМ"
06.07.2019
25.06.2019
42.003812
21.452246
15190
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15191
кражба
Скопје
14.07.2019
10.03.2018
42.003812
21.452246
15065
друго
Скопје
17.05.2019
14.05.2019
42.003812
21.452246
12548
кражба
Скопје
с.Радишани
19.11.2017
16.11.2017
42.0619985
21.4529274
13221
дрога
Скопје
ул."Ордан Чопела"
20.03.2018
18.03.2018
42.003812
21.452246
12549
оружје
Скопје
19.11.2017
15.11.2017
42.003812
21.452246
14839
дрога
Скопје
28.11.2018
27.11.2018
42.003812
21.452246
14850
дрога
Скопје
03.12.2018
02.12.2018
42.003812
21.452246
13985
кражба
Скопје
10.06.2018
09.06.2018
42.003812
21.452246
15126
документи
Скопје
21.06.2019
27.01.2017
42.003812
21.452246
15161
дрога
Скопје
бул."Климент
05.07.2019
03.07.2019
42.003812
21.452246
15123
дрога
Скопје
ул."Ѓорѓи Капчев"
20.06.2019
17.06.2019
42.003812
21.452246
12234
насилство
Охрид
04.10.2017
03.10.2017
41.12162
20.819441
14468
насилство
Охрид
05.08.2018
04.08.2018
41.12162
20.819441
13903
насилство
Охрид
30.05.2018
29.05.2018
41.12162
20.819441
13530
насилство
Охрид
улица "Александар Туринџиев"
23.04.2018
05.04.2018
41.12162
20.819441
14195
кражба
Охрид
27.06.2018
26.06.2018
41.12162
20.819441
13590
кражба
Охрид
26.04.2018
25.04.2018
41.12162
20.819441
14193
дрога
Охрид
27.06.2018
27.12.2017
41.12162
20.819441
12269
дрога
Охрид
10.10.2017
15.05.2017
41.12162
20.819441
12435
дрога
Охрид
31.10.2017
12.04.2017
41.12162
20.819441
13048
сообраќај
Охрид
с. Драгоманце
20.02.2018
05.12.2017
41.12162
20.819441
14409
кражба
Охрид
улицата "Македонски Просветители"
29.07.2018
27.06.2018
41.12162
20.819441
13269
кражба
Охрид
26.03.2018
25.03.2018
41.12162
20.819441
14499
кражба
Охрид
07.08.2018
06.08.2018
41.12162
20.819441
13278
друго
Охрид
27.03.2018
12.03.2018
41.12162
20.819441
13081
сообраќај
Охрид
с. Грчец
26.02.2018
17.12.2017
41.12162
20.819441
12610
кражба
Скопје
с.Мралино
03.12.2017
29.09.2017
41.9546801
21.6019797
13012
сообраќај
Валандово
с.Раброво
13.02.2018
08.02.2018
41.3169444
22.5611111
14239
кражба
Охрид
01.07.2018
30.06.2018
41.12162
20.819441
13580
друго
Охрид
с.Велгошти
26.04.2018
21.03.2017
41.12162
20.819441
12960
дрога
Куманово
ул."Архитект Никола Добровиќ"
05.02.2018
31.01.2018
41.978921
21.4436128
13817
друго
Куманово
с.Матејче
17.05.2018
16.05.2018
42.13337
21.72584
14700
сообраќај
Куманово
с.Никуштак
20.08.2018
19.08.2018
42.0817822
21.5930365
13113
друго
Куманово
06.03.2018
12.01.2018
42.13337
21.72584
12809
насилство
Куманово
с.Липково
10.01.2018
09.01.2018
42.1322895
21.7256936
13432
сообраќај
Куманово
11.04.2018
20.02.2018
42.13337
21.72584
14655
друго
Куманово
16.08.2018
07.06.2018
42.13337
21.72584
13256
документи
Куманово
23.03.2018
06.10.2010
42.13337
21.72584
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL