Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
6944
сообраќај
Охрид
улицата "Распаќе"
07.06.2015
05.06.2015
41.1230977
20.8016481
8018
сообраќај
Охрид
улицата "Радојца Новичиќ"
01.01.2016
31.12.2015
41.1165366
20.7972291
7259
кражба
Охрид
улицата "Радојца Новичиќ"
12.08.2015
31.07.2015
41.1163487
20.7967307
14412
друго
Скопје
улицата "Радишанска"
30.07.2018
29.07.2018
42.003812
21.452246
13176
друго
Скопје
улицата "Пушкинова"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
11806
насилство
Прилеп
улицата "Пролетерски бригади"
26.06.2017
25.06.2017
41.35173
21.56214
13670
сообраќај
Струга
улицата "Пролетерски Бригади"
04.05.2018
03.04.2018
41.1775
20.6788889
13633
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
02.05.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
14521
насилство
Скопје
улицата "Приштинска"
08.08.2018
01.05.2018
42.0396629
21.4495228
14391
оружје
Тетово
улицата "Полог"
28.07.2018
27.07.2018
42.00864
20.974159
13848
сообраќај
улицата "Питу Гули"
24.05.2018
23.05.2018
0
0
13842
друго
Берово
улицата "Пионерска"
24.05.2018
23.05.2018
41.71
22.85
13170
сообраќај
Скопје
улицата "Петре Георгиев"
17.03.2018
16.03.2018
42.003812
21.452246
13926
сообраќај
Струмица
улицата "Перо Наков"
03.06.2018
02.06.2018
41.441441
22.64183
13686
друго
Скопје
улицата "Перо Наков"
06.05.2018
04.05.2018
41.9888408
21.4992434
13691
насилство
Скопје
улицата "Перо Наков"
06.05.2018
05.05.2018
41.9888408
21.4992434
13741
оружје
Скопје
улицата "Перо Наков"
09.05.2018
09.05.2018
41.9888408
21.4992434
15329
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
02.08.2019
01.08.2019
41.1775
20.6788889
17907
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
01.06.2020
11.05.2020
41.1775
20.6788889
16380
сообраќај
Битола
улицата "Партизанска"
30.11.2019
29.11.2019
41.032799
21.34029
14335
оружје
Битола
улицата "Партизанска"
22.07.2018
21.07.2018
41.024006
21.3232956
14204
друго
Скопје
улицата "Партение Зографски"
28.06.2018
28.06.2018
41.608635
21.745275
14792
сообраќај
Скопје
улицата "Париска"
19.10.2018
19.10.2018
42.003812
21.452246
13351
сообраќај
Гевгелија
улицата "Павел Шатев"
04.04.2018
04.04.2018
41.15
22.51
13184
друго
Македонски Брод
улицата "Орце Николов"
18.03.2018
17.03.2018
41.5124006
21.2159425
13481
насилство
Гостивар
улицата "Орце Николов"
18.04.2018
17.04.2018
41.800911
20.914169
13407
насилство
Македонски Брод
улицата "Новопроектирана"
09.04.2018
08.04.2018
41.5124006
21.2159425
13552
сообраќај
Куманово
улицата "Никшичка"
25.04.2018
25.04.2018
42.13337
21.72584
16433
сообраќај
Битола
улицата "Никола Тесла"
05.12.2019
04.12.2019
41.032799
21.34029
13972
насилство
Куманово
улицата "Никола Спасиќ"
09.06.2018
08.06.2018
42.13337
21.72584
15808
друго
Скопје
улицата "Наум Охридски"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
13582
сообраќај
Скопје
улицата "Наум Наумовски-Борче"
26.04.2018
25.04.2018
42.003812
21.452246
15366
сообраќај
Скопје
улицата "Народни херои"
08.08.2019
07.08.2019
42.003812
21.452246
14428
сообраќај
Скопје
улицата "Народни Херои"
02.08.2018
01.08.2018
42.003812
21.452246
15416
друго
Куманово
улицата "Народна револуција"
15.08.2019
14.08.2019
42.13337
21.72584
14783
сообраќај
Куманово
улицата "Народна револуција"
10.10.2018
09.10.2018
42.13337
21.72584
13557
сообраќај
Куманово
улицата "Народна Револуција"
25.04.2018
24.04.2018
42.13337
21.72584
13613
сообраќај
Скопје
улицата "Народен Фронт"
29.04.2018
28.04.2018
42.003812
21.452246
13183
насилство
Скопје
улицата "Народен фронт"
18.03.2018
18.03.2018
41.99562
21.428124
14354
насилство
Битола
улицата "Мукос"
25.07.2018
24.07.2018
41.3541639
21.5447666
12129
насилство
Струга
улицата "Моша Пијаде"
09.08.2017
05.07.2017
41.1775
20.6788889
14461
насилство
Крушево
улицата "Мише Ефтим"
05.08.2018
05.08.2018
41.3705595
21.2502223
15452
друго
Скопје
улицата "Михаил Чаков"
19.08.2019
18.08.2019
42.003812
21.452246
13844
друго
Гостивар
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
24.05.2018
24.04.2018
41.8025541
20.9089378
13405
друго
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
09.04.2018
08.04.2018
42.003812
21.452246
13967
сообраќај
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
09.06.2018
08.06.2018
41.608635
21.745275
15807
сообраќај
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
28.09.2019
27.09.2019
42.003812
21.452246
13297
сообраќај
Скопје
улицата "Митрополит Теодосиј Гологанов"
28.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
13317
кражба
Скопје
улицата "Мирче Мацан"
30.03.2018
29.03.2018
42.003812
21.452246
13962
сообраќај
Штип
улицата "Мирче Ацев"
07.06.2017
06.06.2018
41.7353701
22.1962224
13963
сообраќај
Штип
улицата "Мирче Ацев"
07.06.2017
06.06.2018
41.75
22.2
11453
кражба
Охрид
улицата "Мирче Ацев"
08.05.2017
07.05.2017
41.12162
20.819441
14431
сообраќај
Охрид
улицата "Миле Поп Јорданов"
02.08.2018
01.08.2018
41.12162
20.819441
13587
кражба
Прилеп
улицата "Мечкин Камен"
26.04.2018
25.04.2018
41.35173
21.56214
13632
оружје
Скопје
улицата "Методија Митевски"
02.05.2018
01.05.2018
42.003812
21.452246
14367
оружје
Скопје
улицата "Методија Андонов-Ченто"
25.07.2018
25.07.2018
42.0177238
21.5316827
15523
друго
Скопје
улицата "Методија Андонов Ченто"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
15477
сообраќај
улицата "Маршал Тито"
22.08.2019
21.08.2019
41.49205
22.09354
14459
насилство
Тетово
улицата "Маршал Тито"
05.08.2018
04.08.2018
42.0065609
20.9794533
12997
документи
Струга
улицата "Маршал Тито"
10.02.2018
09.02.2018
41.1775
20.6788889
14323
сообраќај
Кичево
улицата "Маршал Тито"
21.07.2018
20.07.2018
41.5177778
20.9655556
13551
сообраќај
Прилеп
улицата "Марксова"
25.04.2018
24.04.2018
41.35173
21.56214
14433
насилство
Охрид
улицата "Марко Цепенков"
02.08.2018
01.08.2018
41.12162
20.819441
15596
друго
Скопје
улицата "Марко Орешковиќ"
07.09.2019
06.09.2019
42.003812
21.452246
14199
насилство
Гостивар
улицата "Мара Угриноска"
28.06.2018
27.06.2018
41.800911
20.914169
13675
друго
Битола
улицата "Максут Садик"
05.05.2018
04.05.2018
41.032799
21.34029
13177
сообраќај
Скопје
улицата "Максут Садик"
17.03.2018
17.03.2018
42.003812
21.452246
15923
друго
Скопје
улицата "Македонско- Косовска бригада"
12.10.2019
11.10.2019
42.003812
21.452246
15402
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовско бригада"
14.08.2019
13.08.2019
42.003812
21.452246
14974
сообраќај
Скопје
улицата "Македонско Косовска Бригада"
24.03.2019
23.03.2019
42.003812
21.452246
14409
кражба
Охрид
улицата "Македонски Просветители"
29.07.2018
27.06.2018
41.12162
20.819441
13621
насилство
Гостивар
улицата "Македонски Војски"
01.05.2018
30.04.2018
41.800911
20.914169
13319
друго
Скопје
улицата "Маџари"
30.03.2018
29.03.2018
42.0054763
21.5036881
13602
насилство
Скопје
улицата "Маџари"
28.04.2018
27.04.2018
42.003812
21.452246
13418
оружје
Скопје
улицата "Маџари"
10.04.2018
09.04.2018
42.003812
21.452246
13920
друго
Скопје
улицата "Маџари 3"
02.06.2018
01.06.2018
42.0010439
21.501023
13634
насилство
Тетово
улицата "Мајка Тереза"
02.05.2018
01.05.2018
42.00864
20.974159
13406
оружје
Скопје
улицата "Мајка Тереза"
09.04.2018
08.04.2018
42.003812
21.452246
13684
кражба
Скопје
улицата "Лука Геров"
06.05.2018
02.05.2018
42.0174524
21.3560455
13291
сообраќај
Скопје
улицата "Лука Геров"
28.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
14337
друго
Македонски Брод
улицата "Луј Пастер"
22.07.2018
21.07.2018
41.5124006
21.2159425
16372
друго
Скопје
улицата "Лихнида"
30.11.2019
29.11.2019
42.003812
21.452246
14422
дрога
Тетово
улицата "Ленин"
31.07.2018
02.01.2018
42.00864
20.974159
13401
сообраќај
Прилеп
улицата "Лазо Филипоски"
09.04.2018
09.04.2018
41.35173
21.56214
14366
оружје
Скопје
улицата "Лазар Трповски"
25.07.2018
24.07.2018
42.0189743
21.4351283
13687
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"во
06.05.2018
05.05.2018
42.003812
21.452246
15375
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
09.08.2019
08.08.2019
42.003812
21.452246
15353
друго
Скопје
улицата "Лазар Поп Трајков"
05.08.2019
04.08.2019
42.003812
21.452246
13178
друго
Прилеп
улицата "Лазар Личеновски"
17.03.2018
16.03.2018
41.35173
21.56214
15344
сообраќај
Велес
улицата "Кумановска"
04.08.2019
03.08.2019
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL