Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
7793
кражба
Виница
улицата. М.П. и
30.11.2015
29.11.2015
41.8865
22.50782
14474
насилство
Штип
улицата"Маршал
06.08.2018
05.08.2018
41.75
22.2
14309
друго
Кичево
улицата"15-ти
17.07.2018
16.07.2018
41.5177778
20.9655556
12216
кражба
Охрид
улицата Св.Климент Охридски"
01.10.2017
30.09.2017
41.12162
20.819441
8175
документи
Охрид
улицата Даме Груев"
01.02.2016
31.01.2016
41.1165366
20.7972291
8890
друго
Македонски Брод
улицата Аминта Трети"
19.04.2016
18.04.2016
41.5133088
21.2174329
11673
насилство
Штип
улицата ја полевал тревата
08.06.2017
07.06.2017
41.75
22.2
13677
сообраќај
Кочани
улицата "Шукри Шаин"
05.05.2018
05.05.2018
41.9166667
22.4166667
13282
кражба
Скопје
улицата "Че Гевара"
27.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
10894
насилство
Струга
улицата "Црн Дрим"
11.02.2017
10.02.2017
41.1775
20.6788889
13917
насилство
Скопје
улицата "Цветан Димов"
02.06.2018
02.06.2018
42.0107879
21.4444702
13594
сообраќај
Битола
улицата "Цар Самоил"
28.04.2018
27.04.2018
41.032799
21.34029
11729
сообраќај
Битола
улицата "Цар Самоил"
16.06.2017
15.06.2017
41.032799
21.34029
13581
сообраќај
Скопје
улицата "Христо Татарчев"
26.04.2018
25.04.2018
42.003812
21.452246
14464
друго
Скопје
улицата "Фуштанска"
05.08.2018
04.08.2018
42.0144297
21.5052434
13704
сообраќај
Скопје
улицата "Франце Прешерн"
07.05.2018
06.05.2018
42.00896
21.3783764
13619
сообраќај
Македонски Брод
улицата "Франклин Рузвелт"
01.05.2018
30.04.2018
41.5124006
21.2159425
13060
оружје
Битола
улицата "Филип Втори Македонски"
23.02.2018
22.02.2018
41.032799
21.34029
14365
сообраќај
Гостивар
улицата "Филип Втори Македонски"
25.07.2018
24.07.2018
41.8025541
20.9089378
14793
сообраќај
Битола
улицата "Филип Втори Македонски"
22.10.2018
21.10.2018
41.032799
21.34029
14262
сообраќај
Скопје
улицата "Ферид Мурати"
09.07.2018
08.07.2018
42.003812
21.452246
13179
друго
улицата "Трифун Хаџијанев"
17.03.2018
16.03.2018
0
0
13690
друго
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
06.05.2018
05.05.2018
0
0
14467
друго
Скопје
улицата "Трифун Хаџи Јанев"
05.08.2018
05.08.2018
41.608635
21.745275
14466
друго
Скопје
улицата "Трета Македонска Бригада"
05.08.2018
05.08.2018
42.003812
21.452246
14430
сообраќај
Прилеп
улицата "Трајко Николоски"
02.08.2018
01.08.2018
41.35173
21.56214
13611
сообраќај
Скопје
улицата "Тодор Чопов"
29.04.2018
29.04.2018
41.9973462
21.4279956
14782
сообраќај
Куманово
улицата "Тоде Думба"
09.10.2018
08.10.2018
42.13337
21.72584
14328
сообраќај
Скопје
улицата "Тале Христов"
21.07.2018
21.07.2018
42.0237952
21.4414706
13669
друго
Битола
улицата "Струмичка"
04.05.2018
03.05.2018
41.032799
21.34029
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL