Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
15222
кражба
Струга
19.07.2019
19.07.2019
41.1775
20.6788889
15224
сообраќај
Гевгелија
с.Грчиште
19.07.2019
18.07.2019
41.15
22.51
15225
друго
Битола
19.07.2019
18.07.2019
41.032799
21.34029
15226
друго
Скопје
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15227
сообраќај
Тетово
бул."Видое
19.07.2019
18.07.2019
42.00864
20.974159
15228
сообраќај
Кавадарци
ул."Шишка"
19.07.2019
18.07.2019
41.411192
21.9982338
15229
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15230
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
19.07.2019
18.07.2019
42.003812
21.452246
15216
насилство
Прилеп
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15218
друго
Гостивар
18.07.2019
17.07.2019
41.800911
20.914169
15219
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
18.07.2019
17.07.2019
41.35173
21.56214
15220
сообраќај
Скопје
18.07.2019
17.07.2019
42.003812
21.452246
15202
друго
Прилеп
улица "Боге Велјановски"
16.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15209
насилство
Прилеп
с.Селце
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15210
друго
Тетово
17.07.2019
16.07.2019
42.00864
20.974159
15211
друго
Струга
ул."Маршал Тито"
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15212
сообраќај
Струга
с.Велешта
17.07.2019
16.07.2019
41.1775
20.6788889
15213
сообраќај
Прилеп
17.07.2019
16.07.2019
41.35173
21.56214
15214
сообраќај
Скопје
ул."Алија Авдовиќ"  во
17.07.2019
16.07.2019
42.003812
21.452246
15201
друго
Тетово
улица "Киро Ристевски-Дрнц"
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15203
друго
Тетово
16.07.2019
15.07.2019
42.00864
20.974159
15204
сообраќај
Прилеп
с.Кривогаштани
16.07.2019
15.07.2019
41.35173
21.56214
15205
кражба
Охрид
16.07.2019
15.07.2019
41.12162
20.819441
15206
кражба
Ресен
16.07.2019
15.07.2019
41.0889
21.0122
15207
друго
с.Петровец
16.07.2019
15.07.2019
0
0
15194
друго
Тетово
улица "133"
15.07.2019
14.07.2019
42.00864
20.974159
15195
сообраќај
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15196
друго
Велес
15.07.2019
14.07.2019
41.73
21.78
15197
сообраќај
Валандово
с.Удово
15.07.2019
14.07.2019
41.3169444
22.5611111
15198
сообраќај
Куманово
15.07.2019
14.07.2019
42.13337
21.72584
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2019 Дамјан Темелковски GNU GPL