Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18217
друго
Скопје
ул."Скупи"
22.07.2020
21.07.2020
42.003812
21.452246
18218
насилство
Битола
с.Долно Чарлија
22.07.2020
21.07.2020
41.032799
21.34029
18219
сообраќај
Кавадарци
с.Марена
22.07.2020
21.07.2020
41.411192
21.9982338
18220
сообраќај
Ресен
с.Долна Бела
22.07.2020
21.07.2020
41.0889
21.0122
18221
сообраќај
Пробиштип
с.Крупиште
22.07.2020
21.07.2020
42.0007459
22.1817702
18222
сообраќај
Струмица
с.Добрејци
22.07.2020
21.07.2020
41.441441
22.64183
18223
сообраќај
Скопје
22.07.2020
21.07.2020
42.003812
21.452246
18209
оружје
Скопје
ул."Борис Сарафов"
21.07.2020
20.07.2020
42.003812
21.452246
18212
сообраќај
Дебар
21.07.2020
20.07.2020
41.52
20.53
18213
сообраќај
Скопје
с.Сарај
21.07.2020
20.07.2020
42.003812
21.452246
18214
сообраќај
Битола
с.Тополчани
21.07.2020
20.07.2020
41.032799
21.34029
18215
друго
Скопје
ул."Бутелска"
21.07.2020
20.07.2020
42.003812
21.452246
18216
сообраќај
Скопје
21.07.2020
20.07.2020
42.003812
21.452246
18192
оружје
Крива Паланка
ул.,,Св.Јоаким Осоговски"
19.07.2020
19.07.2020
42.2173226
22.28609
18194
насилство
Скопје
ул."Женевска"
19.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18198
оружје
Скопје
бул."Партизански
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18199
друго
Скопје
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18200
друго
Скопје
ул."Самоилова"
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18201
друго
Скопје
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18202
сообраќај
Гевгелија
с.Миравци
20.07.2020
19.07.2020
41.15
22.51
18203
оружје
Скопје
с.Долна Матка
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18204
сообраќај
Кочани
с.Кучичино
20.07.2020
19.07.2020
41.9166667
22.4166667
18205
насилство
Охрид
ул."7 Ноември"
20.07.2020
19.07.2020
41.12162
20.819441
18206
сообраќај
Куманово
с.Скачковце
20.07.2020
19.07.2020
42.13337
21.72584
18207
сообраќај
Куманово
ул."Доне Божинов"
20.07.2020
19.07.2020
42.13337
21.72584
18208
сообраќај
Скопје
20.07.2020
19.07.2020
42.003812
21.452246
18188
насилство
Скопје
ул."23 Октомври"
18.07.2020
18.07.2020
42.003812
21.452246
18191
друго
Скопје
ул."Скупи"бил
18.07.2020
18.07.2020
42.003812
21.452246
18193
насилство
Скопје
ул."Бранко Заревски"
19.07.2020
18.07.2020
42.003812
21.452246
18195
сообраќај
Битола
с.Буково,Битола
19.07.2020
18.07.2020
41.032799
21.34029
18196
сообраќај
Тетово
с.Лисец
19.07.2020
18.07.2020
42.00864
20.974159
18197
друго
Гевгелија
19.07.2020
18.07.2020
41.15
22.51
18177
кражба
Скопје
18.07.2020
17.07.2020
42.003812
21.452246
18178
друго
Свети Николе
с.Немњиници
18.07.2020
17.07.2020
41.8666667
21.95
18179
сообраќај
Гевгелија
с.Давидово
18.07.2020
17.07.2020
41.15
22.51
18180
сообраќај
Радовиш
с.Ракитец
18.07.2020
17.07.2020
41.6361111
22.4666667
18181
насилство
Велес
ул."Вардарска"
18.07.2020
17.07.2020
41.73
21.78
18182
сообраќај
Кавадарци
с.Возарци
18.07.2020
17.07.2020
41.411192
21.9982338
18183
сообраќај
Скопје
ул."Војвода Васил Чакаларов"
18.07.2020
17.07.2020
42.003812
21.452246
18184
друго
Охрид
18.07.2020
17.07.2020
41.12162
20.819441
18185
друго
с. Зајас
18.07.2020
17.07.2020
0
0
18186
дрога
Охрид
18.07.2020
17.07.2020
41.12162
20.819441
18187
сообраќај
Куманово
18.07.2020
17.07.2020
42.13337
21.72584
18189
насилство
Скопје
ул."Киро Крстевски Платник"
18.07.2020
17.07.2020
42.003812
21.452246
18190
друго
Скопје
ул."Ташко Караџа"
18.07.2020
17.07.2020
42.003812
21.452246
18176
сообраќај
Скопје
17.07.2020
16.07.2020
42.003812
21.452246
18171
друго
Скопје
ул."Карпошово востание"
17.07.2020
16.07.2020
42.003812
21.452246
18172
сообраќај
17.07.2020
16.07.2020
41.49205
22.09354
18173
сообраќај
Прилеп
17.07.2020
16.07.2020
41.35173
21.56214
18174
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
17.07.2020
16.07.2020
42.003812
21.452246
18175
друго
Скопје
ул."Владимир Комаров"
17.07.2020
16.07.2020
42.003812
21.452246
18155
сообраќај
Пробиштип
14.07.2020
14.07.2020
42.0007459
22.1817702
18164
сообраќај
Велес
15.07.2020
14.07.2020
41.73
21.78
18165
друго
Куманово
15.07.2020
14.07.2020
42.13337
21.72584
18166
сообраќај
Демир Капија
15.07.2020
14.07.2020
41.4051233
22.2413823
18167
сообраќај
Охрид
15.07.2020
14.07.2020
41.12162
20.819441
18168
друго
Битола
15.07.2020
14.07.2020
41.032799
21.34029
18169
друго
Скопје
15.07.2020
14.07.2020
42.003812
21.452246
18170
сообраќај
Скопје
15.07.2020
14.07.2020
42.003812
21.452246
18141
друго
Скопје
13.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
18145
оружје
Скопје
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
13.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
18152
сообраќај
Тетово
с.Палатица
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18153
сообраќај
Битола
с.Егри
14.07.2020
13.07.2020
41.032799
21.34029
18154
сообраќај
Тетово
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18156
сообраќај
Велес
с.Бузалково
14.07.2020
13.07.2020
41.73
21.78
18157
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18158
сообраќај
Тетово
бул."Видое
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18159
сообраќај
Гевгелија
с.Смоквица
14.07.2020
13.07.2020
41.15
22.51
18160
сообраќај
Струмица
14.07.2020
13.07.2020
41.441441
22.64183
18161
сообраќај
Струмица
ул."Крушевска Република"
14.07.2020
13.07.2020
41.441441
22.64183
18163
сообраќај
Скопје
14.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
18142
друго
Скопје
ул."Скупи"
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18143
друго
Гостивар
с.Ново Село
13.07.2020
12.07.2020
41.800911
20.914169
18144
друго
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18146
сообраќај
Скопје
с.Булачани
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18147
сообраќај
Битола
ул."Баталјон Стив Наумов"
13.07.2020
12.07.2020
41.032799
21.34029
18148
сообраќај
Тетово
13.07.2020
12.07.2020
42.00864
20.974159
18149
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18150
друго
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18151
сообраќај
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18132
оружје
Скопје
с.Сарај
11.07.2020
11.07.2020
42.003812
21.452246
18122
друго
Скопје
ул."Македонски војски"
10.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18133
оружје
Скопје
11.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18134
насилство
Охрид
11.07.2020
10.07.2020
41.12162
20.819441
18135
друго
11.07.2020
10.07.2020
41
18
18136
друго
Охрид
11.07.2020
10.07.2020
41.12162
20.819441
18137
насилство
Куманово
11.07.2020
10.07.2020
42.13337
21.72584
18138
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
11.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18139
сообраќај
Валандово
ул."Маршал Тито"
11.07.2020
10.07.2020
41.3169444
22.5611111
18121
кражба
Струга
ул."Партизанска"
10.07.2020
09.07.2020
41.1775
20.6788889
18123
друго
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18124
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18125
друго
Скопје
ул."Милан Зечар"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18126
друго
Скопје
ул."Скупи"-Зајчев
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18127
друго
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18128
сообраќај
Прилеп
с.Присад
10.07.2020
09.07.2020
41.35173
21.56214
18129
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18130
сообраќај
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18131
сообраќај
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18351
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
09.08.2020
08.07.2020
42.003812
21.452246
18111
друго
Скопје
ул."Христијан Тодоровски-Карпош"
06.07.2020
06.07.2020
42.003812
21.452246
18108
кражба
Прилеп
ул "Киро Крстевски-Платник"
05.07.2020
05.07.2020
41.35173
21.56214
18110
сообраќај
Куманово
ул "Пиринска Македонија"
05.07.2020
05.07.2020
42.13337
21.72584
18112
друго
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18113
сообраќај
06.07.2020
05.07.2020
41.49205
22.09354
18114
друго
Прилеп
06.07.2020
05.07.2020
41.35173
21.56214
18115
друго
Свети Николе
с.Дорфулија
06.07.2020
05.07.2020
41.8666667
21.95
18116
друго
Охрид
ул."Крали Марко"
06.07.2020
05.07.2020
41.12162
20.819441
18117
сообраќај
Скопје
ул."Цветан Димов"
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18118
друго
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18119
сообраќај
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18103
друго
Скопје
ул."Московска"
04.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18105
друго
Скопје
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18106
друго
Скопје
ул "Партизанска"
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18107
оружје
Скопје
с.Батинци
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18109
насилство
Свети Николе
05.07.2020
04.07.2020
41.8666667
21.95
18078
сообраќај
Скопје
ул."Фрањо Клуз",од
03.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18080
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
03.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18082
друго
Прилеп
03.07.2020
03.07.2020
41.35173
21.56214
18100
друго
Богданци
04.07.2020
03.07.2020
41.2030556
22.5755556
18101
кражба
Охрид
ул."Кеј Македонија"
04.07.2020
03.07.2020
41.12162
20.819441
18102
сообраќај
Скопје
с.Брњарци
04.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18104
насилство
Кавадарци
ул "Диме Чекоров"
04.07.2020
03.07.2020
41.411192
21.9982338
18081
насилство
Прилеп
ул."Тризла"
03.07.2020
02.07.2020
41.35173
21.56214
18084
друго
Скопје
с.Ранковце, кривопаланечко,кој
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18085
друго
Скопје
с.Црешево
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18086
друго
Гостивар
03.07.2020
02.07.2020
41.800911
20.914169
18087
сообраќај
Скопје
ул."60"
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18088
сообраќај
Тетово
с.Mерово
03.07.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18089
насилство
Тетово
ул."114"
03.07.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18090
кражба
Македонски Брод
ул."Македонска"
03.07.2020
02.07.2020
41.5124006
21.2159425
18092
дрога
Кичево
с.Црвевци
03.07.2020
02.07.2020
41.5177778
20.9655556
18093
друго
Штип
03.07.2020
02.07.2020
41.75
22.2
18094
друго
Скопје
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18095
кражба
Битола
03.07.2020
02.07.2020
41.032799
21.34029
18047
друго
Скопје
01.07.2020
01.07.2020
42.003812
21.452246
18059
сообраќај
Кичево
ул."Веле Змејковски"
01.07.2020
01.07.2020
41.5177778
20.9655556
18048
друго
Скопје
ул."Владимир Полежановски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18049
друго
Скопје
ул."11 Октомври"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18050
друго
Скопје
ул."Лазар Личеновски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18051
оружје
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18052
друго
Тетово
с.Беловиште
01.07.2020
30.06.2020
42.00864
20.974159
18053
сообраќај
Куманово
ул."Никола Тесла"
01.07.2020
30.06.2020
42.13337
21.72584
18054
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18055
друго
Скопје
ул."Ѓоре Ѓоревски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18056
сообраќај
Скопје
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18057
друго
Скопје
с.Долно Количани
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18058
насилство
Скопје
ул."376"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18060
насилство
Македонски Брод
01.07.2020
30.06.2020
41.5124006
21.2159425
18071
друго
Тетово
с.Боговиње
01.07.2020
30.06.2020
42.00864
20.974159
18067
друго
Скопје
ул."Наум Наумовски Борче"
01.07.2020
28.06.2020
42.003812
21.452246
18063
кражба
Кочани
01.07.2020
26.06.2020
41.9166667
22.4166667
18091
кражба
Дебар
03.07.2020
25.06.2020
41.52
20.53
18062
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
01.07.2020
24.06.2020
42.00864
20.974159
18031
друго
Скопје
бул "Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18038
сообраќај
Скопје
ул "Лазо Москов"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18039
друго
Скопје
ул.1 во с.Горно Блаце
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18042
сообраќај
Прилеп
20.06.2020
20.06.2020
41.35173
21.56214
18043
насилство
Скопје
бул."Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18032
друго
Македонски Брод
с.Лојане,кумановско
20.06.2020
19.06.2020
41.5124006
21.2159425
18033
друго
Гостивар
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18034
сообраќај
Скопје
с.Арнакија
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18035
друго
Скопје
ул."Јужноморавски Бригади"
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18036
сообраќај
Битола
с.Крстоар
20.06.2020
19.06.2020
41.032799
21.34029
18037
сообраќај
Штип
с.Аргулица
20.06.2020
19.06.2020
41.75
22.2
18041
друго
Гостивар
с.Топлица
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18044
насилство
Скопје
бул."Јане
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18045
насилство
Кичево
ул."Рудничка"
20.06.2020
19.06.2020
41.5177778
20.9655556
18046
друго
Свети Николе
ул "Орце Николов"
20.06.2020
19.06.2020
41.8666667
21.95
18226
кражба
Скопје
23.07.2020
17.06.2020
42.003812
21.452246
18000
оружје
Скопје
бул."Партизански
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
18011
оружје
Скопје
ул."Призренска"
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
17979
друго
Скопје
ул."Самоилова"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17991
кражба
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17996
насилство
Кавадарци
ул."Лазо Мицев"
13.06.2020
14.06.2020
41.411192
21.9982338
17998
насилство
Скопје
ул."Краишка"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18001
друго
Скопје
ул."Бутелска" го
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18002
оружје
Скопје
ул."Среќко Пужалка"
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18003
друго
Куманово
с.Ваксинце
15.06.2020
14.06.2020
42.13337
21.72584
18004
сообраќај
Битола
с.Горно Агларци
15.06.2020
14.06.2020
41.032799
21.34029
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL