Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18145
оружје
Скопје
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
13.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
18152
сообраќај
Тетово
с.Палатица
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18153
сообраќај
Битола
с.Егри
14.07.2020
13.07.2020
41.032799
21.34029
18154
сообраќај
Тетово
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18156
сообраќај
Велес
с.Бузалково
14.07.2020
13.07.2020
41.73
21.78
18157
сообраќај
Тетово
с.Долно Палчиште
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18158
сообраќај
Тетово
бул."Видое
14.07.2020
13.07.2020
42.00864
20.974159
18159
сообраќај
Гевгелија
с.Смоквица
14.07.2020
13.07.2020
41.15
22.51
18160
сообраќај
Струмица
14.07.2020
13.07.2020
41.441441
22.64183
18161
сообраќај
Струмица
ул."Крушевска Република"
14.07.2020
13.07.2020
41.441441
22.64183
18163
сообраќај
Скопје
14.07.2020
13.07.2020
42.003812
21.452246
18142
друго
Скопје
ул."Скупи"
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18143
друго
Гостивар
с.Ново Село
13.07.2020
12.07.2020
41.800911
20.914169
18144
друго
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18146
сообраќај
Скопје
с.Булачани
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18147
сообраќај
Битола
ул."Баталјон Стив Наумов"
13.07.2020
12.07.2020
41.032799
21.34029
18148
сообраќај
Тетово
13.07.2020
12.07.2020
42.00864
20.974159
18149
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18150
друго
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18151
сообраќај
Скопје
13.07.2020
12.07.2020
42.003812
21.452246
18132
оружје
Скопје
с.Сарај
11.07.2020
11.07.2020
42.003812
21.452246
18122
друго
Скопје
ул."Македонски војски"
10.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18133
оружје
Скопје
11.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18134
насилство
Охрид
11.07.2020
10.07.2020
41.12162
20.819441
18135
друго
11.07.2020
10.07.2020
41
18
18136
друго
Охрид
11.07.2020
10.07.2020
41.12162
20.819441
18137
насилство
Куманово
11.07.2020
10.07.2020
42.13337
21.72584
18138
друго
Скопје
бул."АСНОМ"
11.07.2020
10.07.2020
42.003812
21.452246
18139
сообраќај
Валандово
ул."Маршал Тито"
11.07.2020
10.07.2020
41.3169444
22.5611111
18121
кражба
Струга
ул."Партизанска"
10.07.2020
09.07.2020
41.1775
20.6788889
18123
друго
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18124
друго
Скопје
ул."Венјамин Манчуковски"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18125
друго
Скопје
ул."Милан Зечар"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18126
друго
Скопје
ул."Скупи"-Зајчев
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18127
друго
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18128
сообраќај
Прилеп
с.Присад
10.07.2020
09.07.2020
41.35173
21.56214
18129
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18130
сообраќај
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18131
сообраќај
Скопје
10.07.2020
09.07.2020
42.003812
21.452246
18351
сообраќај
Скопје
бул."Крсте
09.08.2020
08.07.2020
42.003812
21.452246
18111
друго
Скопје
ул."Христијан Тодоровски-Карпош"
06.07.2020
06.07.2020
42.003812
21.452246
18108
кражба
Прилеп
ул "Киро Крстевски-Платник"
05.07.2020
05.07.2020
41.35173
21.56214
18110
сообраќај
Куманово
ул "Пиринска Македонија"
05.07.2020
05.07.2020
42.13337
21.72584
18112
друго
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18113
сообраќај
06.07.2020
05.07.2020
41.49205
22.09354
18114
друго
Прилеп
06.07.2020
05.07.2020
41.35173
21.56214
18115
друго
Свети Николе
с.Дорфулија
06.07.2020
05.07.2020
41.8666667
21.95
18116
друго
Охрид
ул."Крали Марко"
06.07.2020
05.07.2020
41.12162
20.819441
18117
сообраќај
Скопје
ул."Цветан Димов"
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18118
друго
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18119
сообраќај
Скопје
06.07.2020
05.07.2020
42.003812
21.452246
18103
друго
Скопје
ул."Московска"
04.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18105
друго
Скопје
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18106
друго
Скопје
ул "Партизанска"
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18107
оружје
Скопје
с.Батинци
05.07.2020
04.07.2020
42.003812
21.452246
18109
насилство
Свети Николе
05.07.2020
04.07.2020
41.8666667
21.95
18078
сообраќај
Скопје
ул."Фрањо Клуз",од
03.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18080
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
03.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18082
друго
Прилеп
03.07.2020
03.07.2020
41.35173
21.56214
18100
друго
Богданци
04.07.2020
03.07.2020
41.2030556
22.5755556
18101
кражба
Охрид
ул."Кеј Македонија"
04.07.2020
03.07.2020
41.12162
20.819441
18102
сообраќај
Скопје
с.Брњарци
04.07.2020
03.07.2020
42.003812
21.452246
18104
насилство
Кавадарци
ул "Диме Чекоров"
04.07.2020
03.07.2020
41.411192
21.9982338
18081
насилство
Прилеп
ул."Тризла"
03.07.2020
02.07.2020
41.35173
21.56214
18084
друго
Скопје
с.Ранковце, кривопаланечко,кој
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18085
друго
Скопје
с.Црешево
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18086
друго
Гостивар
03.07.2020
02.07.2020
41.800911
20.914169
18087
сообраќај
Скопје
ул."60"
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18088
сообраќај
Тетово
с.Mерово
03.07.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18089
насилство
Тетово
ул."114"
03.07.2020
02.07.2020
42.00864
20.974159
18090
кражба
Македонски Брод
ул."Македонска"
03.07.2020
02.07.2020
41.5124006
21.2159425
18092
дрога
Кичево
с.Црвевци
03.07.2020
02.07.2020
41.5177778
20.9655556
18093
друго
Штип
03.07.2020
02.07.2020
41.75
22.2
18094
друго
Скопје
03.07.2020
02.07.2020
42.003812
21.452246
18095
кражба
Битола
03.07.2020
02.07.2020
41.032799
21.34029
18047
друго
Скопје
01.07.2020
01.07.2020
42.003812
21.452246
18059
сообраќај
Кичево
ул."Веле Змејковски"
01.07.2020
01.07.2020
41.5177778
20.9655556
18048
друго
Скопје
ул."Владимир Полежановски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18049
друго
Скопје
ул."11 Октомври"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18050
друго
Скопје
ул."Лазар Личеновски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18051
оружје
Скопје
ул."Втора македонска бригада"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18052
друго
Тетово
с.Беловиште
01.07.2020
30.06.2020
42.00864
20.974159
18053
сообраќај
Куманово
ул."Никола Тесла"
01.07.2020
30.06.2020
42.13337
21.72584
18054
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18055
друго
Скопје
ул."Ѓоре Ѓоревски"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18056
сообраќај
Скопје
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18057
друго
Скопје
с.Долно Количани
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18058
насилство
Скопје
ул."376"
01.07.2020
30.06.2020
42.003812
21.452246
18060
насилство
Македонски Брод
01.07.2020
30.06.2020
41.5124006
21.2159425
18071
друго
Тетово
с.Боговиње
01.07.2020
30.06.2020
42.00864
20.974159
18067
друго
Скопје
ул."Наум Наумовски Борче"
01.07.2020
28.06.2020
42.003812
21.452246
18063
кражба
Кочани
01.07.2020
26.06.2020
41.9166667
22.4166667
18091
кражба
Дебар
03.07.2020
25.06.2020
41.52
20.53
18062
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
01.07.2020
24.06.2020
42.00864
20.974159
18031
друго
Скопје
бул "Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18038
сообраќај
Скопје
ул "Лазо Москов"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18039
друго
Скопје
ул.1 во с.Горно Блаце
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18042
сообраќај
Прилеп
20.06.2020
20.06.2020
41.35173
21.56214
18043
насилство
Скопје
бул."Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18032
друго
Македонски Брод
с.Лојане,кумановско
20.06.2020
19.06.2020
41.5124006
21.2159425
18033
друго
Гостивар
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18034
сообраќај
Скопје
с.Арнакија
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18035
друго
Скопје
ул."Јужноморавски Бригади"
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18036
сообраќај
Битола
с.Крстоар
20.06.2020
19.06.2020
41.032799
21.34029
18037
сообраќај
Штип
с.Аргулица
20.06.2020
19.06.2020
41.75
22.2
18041
друго
Гостивар
с.Топлица
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18044
насилство
Скопје
бул."Јане
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18045
насилство
Кичево
ул."Рудничка"
20.06.2020
19.06.2020
41.5177778
20.9655556
18046
друго
Свети Николе
ул "Орце Николов"
20.06.2020
19.06.2020
41.8666667
21.95
18226
кражба
Скопје
23.07.2020
17.06.2020
42.003812
21.452246
18000
оружје
Скопје
бул."Партизански
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
18011
оружје
Скопје
ул."Призренска"
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
17979
друго
Скопје
ул."Самоилова"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17991
кражба
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17996
насилство
Кавадарци
ул."Лазо Мицев"
13.06.2020
14.06.2020
41.411192
21.9982338
17998
насилство
Скопје
ул."Краишка"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18001
друго
Скопје
ул."Бутелска" го
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18002
оружје
Скопје
ул."Среќко Пужалка"
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18003
друго
Куманово
с.Ваксинце
15.06.2020
14.06.2020
42.13337
21.72584
18004
сообраќај
Битола
с.Горно Агларци
15.06.2020
14.06.2020
41.032799
21.34029
18005
сообраќај
Скопје
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18006
насилство
Македонски Брод
ул.,,Гоце Делчев"
15.06.2020
14.06.2020
41.5124006
21.2159425
18007
друго
Крушево
с.Пуста
15.06.2020
14.06.2020
41.3705595
21.2502223
18008
сообраќај
Скопје
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18009
сообраќај
Битола
15.06.2020
14.06.2020
41.032799
21.34029
18012
насилство
Скопје
ул."Индира Ганди"
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18020
оружје
Делчево
15.06.2020
14.06.2020
41.9666667
22.7666667
18024
дрога
Свети Николе
ул."Ударничка"
15.06.2020
14.06.2020
41.8666667
21.95
18075
друго
Скопје
ул."376"
01.07.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17971
кражба
Тетово
с.Палатица
13.06.2020
13.06.2020
42.00864
20.974159
17980
друго
Скопје
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17981
друго
Скопје
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17982
друго
Скопје
ул."Кичевска"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17983
сообраќај
Скопје
ул."Методија Шаторов Шарло"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17984
сообраќај
Тетово
с.Камењање
13.06.2020
13.06.2020
42.00864
20.974159
17985
друго
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17986
сообраќај
Гостивар
ул."101"
13.06.2020
13.06.2020
41.800911
20.914169
17987
сообраќај
Пробиштип
с.Ратавици
13.06.2020
13.06.2020
42.0007459
22.1817702
17988
друго
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17989
сообраќај
Прилеп
ул."Браќа Миладиновци"
13.06.2020
13.06.2020
41.35173
21.56214
17990
сообраќај
Прилеп
13.06.2020
13.06.2020
41.35173
21.56214
17992
насилство
Скопје
бул."Крсте
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17993
кражба
Македонски Брод
ул.,,Перо Наков"
13.06.2020
13.06.2020
41.5124006
21.2159425
17994
друго
Штип
13.06.2020
13.06.2020
41.75
22.2
17995
насилство
Струмица
ул."Бетовенова"
13.06.2020
13.06.2020
41.441441
22.64183
17997
друго
Кочани
с.Мородвис.
13.06.2020
13.06.2020
41.9166667
22.4166667
17999
насилство
Скопје
бул."Јане
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
18010
насилство
Скопје
с.Арачиново
15.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17966
оружје
Скопје
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17967
сообраќај
Штип
с.Косевица
13.06.2020
12.06.2020
41.75
22.2
17968
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17969
сообраќај
Прилеп
с.Воѓани
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17970
друго
Битола
ул."Цветан Димов"
13.06.2020
12.06.2020
41.032799
21.34029
17972
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17973
друго
Скопје
ул."Цветан Димов"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17974
друго
Прилеп
ул."Димче Антулески"
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17975
насилство
Кавадарци
ул."Преспа"
13.06.2020
12.06.2020
41.411192
21.9982338
17976
насилство
Тетово
13.06.2020
12.06.2020
42.00864
20.974159
17977
сообраќај
Гостивар
с.Дебреше
13.06.2020
12.06.2020
41.800911
20.914169
17978
друго
Скопје
ул."Живко Фирфов"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17936
друго
Скопје
ул."Благоја Стефковски" ги
11.06.2020
11.06.2020
42.003812
21.452246
17943
сообраќај
Велес
с.Згрополци
11.06.2020
11.06.2020
41.73
21.78
17951
сообраќај
Тетово
ул."Караорман"
11.06.2020
11.06.2020
42.00864
20.974159
17958
друго
Велес
ул."Благој Ѓорев"
11.06.2020
11.06.2020
41.73
21.78
17937
друго
Скопје
ул."Орце Николов"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17938
друго
Скопје
ул."Даме Груев"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17939
сообраќај
Прилеп
11.06.2020
10.06.2020
41.35173
21.56214
17940
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
11.06.2020
10.06.2020
41.032799
21.34029
17941
сообраќај
Тетово
бул."Маршал
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17942
сообраќај
Тетово
с.Голема Речица
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17944
друго
11.06.2020
10.06.2020
41
18
17945
друго
Битола
бул."Крсте
11.06.2020
10.06.2020
41.032799
21.34029
17946
друго
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17947
сообраќај
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17948
сообраќај
Тетово
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17949
друго
Гостивар
с.Ѓурѓевиште
11.06.2020
10.06.2020
41.800911
20.914169
17950
сообраќај
Гевгелија
с.Милетково
11.06.2020
10.06.2020
41.15
22.51
17952
насилство
Куманово
ул."11 Октомври"
11.06.2020
10.06.2020
42.13337
21.72584
17953
друго
Скопје
бул."Гоце
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17954
насилство
Скопје
ул."Венјамин Мачуковски"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17955
насилство
Скопје
ул."16 Македонска бригада"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17956
насилство
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17957
кражба
Скопје
бул."Февруарски
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17959
друго
Велес
ул."Благој Нечев"
11.06.2020
10.06.2020
41.73
21.78
17965
друго
Струмица
11.06.2020
10.06.2020
41.441441
22.64183
18014
сообраќај
Тетово
с.Теарце
15.06.2020
09.06.2020
42.00864
20.974159
18098
друго
Виница
03.07.2020
09.06.2020
41.8865
22.50782
18013
насилство
Кичево
с.Брждани
15.06.2020
08.06.2020
41.5177778
20.9655556
18015
друго
Куманово
15.06.2020
08.06.2020
42.13337
21.72584
18018
сообраќај
Скопје
с.Василево
15.06.2020
08.06.2020
42.003812
21.452246
18019
сообраќај
Валандово
15.06.2020
07.06.2020
41.3169444
22.5611111
18074
друго
Куманово
01.07.2020
07.06.2020
42.13337
21.72584
17922
друго
Скопје
04.06.2020
04.06.2020
42.003812
21.452246
17917
насилство
Скопје
ул."Георги Димитров"
04.06.2020
04.06.2020
42.003812
21.452246
17920
сообраќај
Тетово
с.Беловиште
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17921
сообраќај
ул."Орце Николов"
04.06.2020
03.06.2020
0
0
17923
друго
Скопје
с.Патишка
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17925
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17926
кражба
Тетово
с.Долна Лешница
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17928
друго
Скопје
ул."Кичевска"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17934
друго
Куманово
с.Сопот
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
18061
насилство
Скопје
ул."Струмичка"
01.07.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17909
сообраќај
Тетово
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17910
сообраќај
Гостивар
ул."Браќа Ѓиновски"
04.06.2020
03.06.2020
41.800911
20.914169
17911
сообраќај
Скопје
с.Сарај
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17912
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17913
друго
Куманово
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
17914
друго
Скопје
ул."Бојмија"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17915
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17916
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17918
насилство
Скопје
ул."Мирослав Крлежа"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17919
друго
Скопје
с.Петровец
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
18017
друго
Струмица
с.Раклиш
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18030
друго
Струмица
с.Дабиле
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18099
друго
Делчево
с.Ветрен
03.07.2020
02.06.2020
41.9666667
22.7666667
17896
сообраќај
Скопје
ул."Ресенска"
01.06.2020
01.06.2020
42.003812
21.452246
17902
насилство
Куманово
бул."Октомвриска
01.06.2020
01.06.2020
42.13337
21.72584
17880
сообраќај
Гевгелија
31.05.2020
31.05.2020
41.15
22.51
17892
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
31.05.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17895
друго
Скопје
ул."Владимир Комаров"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17897
друго
Кичево
бул."Ослободување"
01.06.2020
31.05.2020
41.5177778
20.9655556
17898
друго
Велес
ул."Благок Ѓорев"
01.06.2020
31.05.2020
41.73
21.78
17899
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
01.06.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17901
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17904
друго
Скопје
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17905
друго
Скопје
ул."Анри Барбис"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17906
друго
Струмица
01.06.2020
31.05.2020
41.441441
22.64183
17878
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17879
кражба
Прилеп
с.Форино.
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17881
сообраќај
Демир Капија
с.Тремник
31.05.2020
30.05.2020
41.4051233
22.2413823
17882
сообраќај
Охрид
бул."Туристичка"
31.05.2020
30.05.2020
41.12162
20.819441
17883
сообраќај
Прилеп
с. Росоман
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17885
друго
Битола
с.Ивањевци
31.05.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
17886
сообраќај
Прилеп
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17887
друго
Скопје
ул."Малешевска"
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17888
насилство
Скопје
бул."Јане
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17889
кражба
Скопје
бул."Кочо
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17890
кражба
Скопје
бул."Св.Климент
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17891
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17893
друго
Велес
ул."Димитар Влахов"
31.05.2020
30.05.2020
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL