Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
208
кражба
Струмица
с.Секирник
25.07.2011
24.07.2011
41.4402257
22.7941655
1430
документи
Берово
с.Владимирово
15.02.2012
14.02.2012
41.71
22.7928
11463
сообраќај
Делчево
ул "Маршал Тито"
30.11.-0001
17.04.2017
41.9466663
22.7915856
6854
сообраќај
Берово
с.Владимирово
21.05.2015
20.05.2015
41.7088079
22.7911863
7994
дрога
Радовиш
ул "Партизанска"
28.12.2015
12.11.2014
41.9724341
22.7832155
11238
друго
Делчево
с.Чифлик
31.03.2017
30.03.2017
41.944255
22.780014
2373
друго
Делчево
с.Чифлик
30.11.2012
29.11.2012
41.9444
22.78
1148
друго
Делчево
ул „Маршал Тито“
26.12.2011
21.11.2011
41.9592347
22.7776963
2515
сообраќај
Делчево
ул „Маршал Тито“
25.12.2012
28.09.2012
41.9592347
22.7776963
1838
сообраќај
Делчево
ул „Пере Тошев“
27.06.2012
06.04.2012
41.9725687
22.7766142
1093
кражба
Делчево
ул.„Булевар Македонија“
20.12.2011
09.11.2011
41.9677174
22.7764765
9587
насилство
Струмица
с.Турново
29.07.2016
29.07.2016
41.4391969
22.7762899
782
сообраќај
Берово
с.Будинарци
05.11.2011
04.11.2011
41.7642
22.7756
11163
дрога
Струмица
ул "Маршал Тито"
24.03.2017
26.08.2016
41.3841236
22.7748363
11683
документи
Струмица
бул "Маршал Тито"
09.06.2017
03.06.2017
41.3841236
22.7748363
9194
кражба
Струмица
ул."Маршал Тито"
31.05.2016
06.02.2016
41.3841236
22.7748363
12777
оружје
Берово
с. Будинарци-Берово
01.01.2018
31.12.2017
41.763584
22.7746064
8722
друго
Делчево
с.Черкезе
30.03.2016
29.03.2016
41.9708736
22.7739599
10309
кражба
Делчево
ул."Битолска"бб-Демир
19.10.2016
18.11.2016
41.9708736
22.7739599
8851
дрога
Делчево
ул "Никола Јонков Вапцаров"бил
15.04.2016
20.12.2015
41.9708736
22.7739599
8680
друго
Делчево
с.Теранце
26.03.2016
25.03.2016
41.9708736
22.7739599
11467
друго
Струмица
с.Дрвош
30.11.-0001
18.09.2016
41.4987791
22.7725658
780
сообраќај
Струмица
с.Турново
05.11.2011
04.11.2011
41.4388889
22.7722222
2176
документи
Струмица
с.Турново
22.10.2012
21.10.2012
41.4388889
22.7722222
2840
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
30.11.-0001
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
2850
насилство
Делчево
ул.Ванчо Прке„
04.03.2013
02.03.2013
41.9641898
22.7690159
1573
кражба
Делчево
ул „Ванчо Прке“
22.03.2012
22.01.2012
41.9641898
22.7690159
12732
друго
Делчево
с.Разловци
25.12.2017
15.11.2017
41.844174
22.7680968
6672
кражба
Делчево
ул.„Бутелска“
08.04.2015
07.04.2015
41.9764
22.7674
6224
насилство
Делчево
ул „11-ти Октомври“
02.01.2015
01.01.2015
41.9764
22.7674
4477
оружје
Делчево
с.Павлиш
12.02.2014
19.12.2013
41.9764
22.7674
10306
сообраќај
Струмица
с.Бориево
19.10.2016
18.11.2016
41.422037
22.767352
3328
насилство
Делчево
ул „Питу Гули“
25.06.2013
31.05.2013
41.9666667
22.7666667
6151
кражба
Делчево
22.12.2014
21.12.2014
41.9666667
22.7666667
7943
кражба
Делчево
21.12.2015
20.12.2015
41.9666667
22.7666667
17929
сообраќај
Делчево
с.Габрово
04.06.2020
12.03.2020
41.9666667
22.7666667
17930
сообраќај
Делчево
с.Вирче
04.06.2020
13.01.2020
41.9666667
22.7666667
12557
кражба
Делчево
ул."1"
21.11.2017
20.11.2017
41.9666667
22.7666667
1550
насилство
Делчево
19.03.2012
18.03.2012
41.9666667
22.7666667
7439
документи
Делчево
25.09.2015
29.08.2015
41.9666667
22.7666667
17935
друго
Делчево
ул."Никола Јонков Вапцаров"
04.06.2020
19.05.2020
41.9666667
22.7666667
17
друго
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
19
дрога
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
2579
друго
Делчево
ул.„Булевар Македонија“бб
12.01.2012
12.01.2013
41.9666667
22.7666667
5139
кражба
Делчево
28.05.2014
17.01.2014
41.9666667
22.7666667
1300
кражба
Делчево
21.01.2012
16.01.2012
41.9666667
22.7666667
5140
друго
Делчево
28.05.2014
24.04.2014
41.9666667
22.7666667
14103
друго
Делчево
22.06.2018
11.06.2017
41.9666667
22.7666667
5656
дрога
Делчево
02.09.2014
11.07.2014
41.9666667
22.7666667
6941
сообраќај
Делчево
с.Василево
06.06.2015
05.06.2015
41.9666667
22.7666667
9245
дрога
Делчево
06.06.2016
25.02.2016
41.9666667
22.7666667
9501
оружје
Делчево
21.07.2016
20.07.2016
41.9666667
22.7666667
9246
дрога
Делчево
06.06.2016
06.02.2016
41.9666667
22.7666667
6175
насилство
Делчево
24.12.2014
18.12.2014
41.9666667
22.7666667
8480
сообраќај
Делчево
04.03.2016
03.03.2016
41.9666667
22.7666667
1313
документи
Делчево
23.01.2012
18.01.2012
41.9666667
22.7666667
1571
насилство
Делчево
с.Звегор
21.03.2012
20.03.2012
41.9666667
22.7666667
2343
кражба
Делчево
23.11.2012
22.11.2012
41.9666667
22.7666667
4136
дрога
Делчево
с.Трабовитиште
13.12.2013
15.09.2013
41.9666667
22.7666667
5419
оружје
Делчево
13.07.2014
13.07.2014
41.9666667
22.7666667
10796
сообраќај
Делчево
27.01.2017
20.06.2016
41.9666667
22.7666667
4909
кражба
Делчево
15.04.2014
02.02.2003
41.9666667
22.7666667
4911
друго
Делчево
15.04.2014
19.02.2014
41.9666667
22.7666667
13615
друго
Делчево
29.04.2018
28.04.2018
41.9666667
22.7666667
14383
сообраќај
Делчево
улица "Метрополит Теодосиј Гологанов"
26.07.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
10290
сообраќај
Делчево
11.11.2016
10.11.2016
41.9666667
22.7666667
3640
друго
Делчево
с.Габрово
12.09.2013
11.09.2013
41.9666667
22.7666667
12857
сообраќај
Делчево
с.Облешево
19.01.2018
18.01.2018
41.9666667
22.7666667
1083
оружје
Делчево
с.Кондово
19.12.2011
18.12.2011
41.9666667
22.7666667
6206
кражба
Делчево
31.12.2014
30.12.2014
41.9666667
22.7666667
7998
сообраќај
Делчево
29.12.2015
29.12.2015
41.9666667
22.7666667
323
документи
Делчево
17.08.2011
16.08.2011
41.9666667
22.7666667
10051
кражба
Делчево
10.10.2016
01.01.2014
41.9666667
22.7666667
14405
друго
Делчево
улицата "Боца Иванова"
29.07.2018
28.07.2018
41.9666667
22.7666667
15685
сообраќај
Делчево
бул."Македонија"
15.09.2019
14.09.2019
41.9666667
22.7666667
2633
сообраќај
Делчево
22.01.2013
20.11.2012
41.9666667
22.7666667
2634
друго
Делчево
с.Звегор
22.01.2013
04.10.2012
41.9666667
22.7666667
14410
сообраќај
Делчево
с. Турново
30.07.2018
29.07.2018
41.9666667
22.7666667
11339
друго
Делчево
16.04.2017
15.04.2017
41.9666667
22.7666667
9294
сообраќај
Делчево
17.06.2016
16.06.2016
41.9666667
22.7666667
13390
сообраќај
Делчево
07.04.2018
06.04.2018
41.9666667
22.7666667
14670
кражба
Делчево
17.08.2018
14.05.2018
41.9666667
22.7666667
12367
насилство
Делчево
улица "Самоилова"
16.10.2017
28.08.2017
41.9666667
22.7666667
15439
дрога
Делчево
улицата "Кузман Јосифовски-Питу"
18.08.2019
04.08.2018
41.9666667
22.7666667
12368
дрога
Делчево
16.10.2017
05.05.2017
41.9666667
22.7666667
13904
документи
Делчево
с.Звегор
30.05.2018
27.02.2018
41.9666667
22.7666667
1618
кражба
Делчево
29.03.2012
28.03.2012
41.9666667
22.7666667
1619
друго
Делчево
29.03.2012
09.02.2012
41.9666667
22.7666667
6497
насилство
Делчево
11.03.2015
28.02.2015
41.9666667
22.7666667
10593
друго
Делчево
05.01.2017
04.01.2017
41.9666667
22.7666667
11106
дрога
Делчево
20.03.2017
15.06.2016
41.9666667
22.7666667
18020
оружје
Делчево
15.06.2020
14.06.2020
41.9666667
22.7666667
4709
сообраќај
Делчево
21.03.2014
20.03.2014
41.9666667
22.7666667
3942
дрога
Делчево
11.11.2013
10.11.2013
41.9666667
22.7666667
18023
дрога
Делчево
с.Пеклани
15.06.2020
19.09.2019
41.9666667
22.7666667
2923
кражба
Делчево
18.03.2013
17.03.2013
41.9666667
22.7666667
3438
сообраќај
Делчево
с.Саса
30.07.2013
11.05.2013
41.9666667
22.7666667
11886
сообраќај
Делчево
с.Сушица
09.07.2017
08.07.2017
41.9666667
22.7666667
624
насилство
Делчево
09.10.2011
08.10.2011
41.9666667
22.7666667
6263
кражба
Делчево
13.01.2015
27.11.2014
41.9666667
22.7666667
1147
друго
Делчево
26.12.2011
25.10.2011
41.9666667
22.7666667
4476
оружје
Делчево
12.02.2014
25.12.2013
41.9666667
22.7666667
15740
сообраќај
Делчево
ул."Гоце Делчев"
21.09.2019
20.09.2019
41.9666667
22.7666667
8832
документи
Делчево
11.04.2016
24.02.2016
41.9666667
22.7666667
7554
документи
Делчево
19.10.2015
18.10.2015
41.9666667
22.7666667
1411
насилство
Делчево
с.Звегор
09.02.2012
08.02.2012
41.9666667
22.7666667
3716
дрога
Делчево
27.09.2013
26.09.2013
41.9666667
22.7666667
10630
дрога
Делчево
10.01.2017
13.09.2016
41.9666667
22.7666667
8071
сообраќај
Делчево
с.Теово
10.01.2016
09.01.2016
41.9666667
22.7666667
13449
сообраќај
Делчево
30.11.-0001
13.04.2018
41.9666667
22.7666667
8844
насилство
Делчево
ул "Павел Шатев"
14.04.2016
13.04.2016
41.9666667
22.7666667
10640
друго
Делчево
11.01.2017
10.01.2017
41.9666667
22.7666667
2705
насилство
Делчево
01.02.2013
31.01.2013
41.9666667
22.7666667
2195
друго
Делчево
28.10.2012
27.10.2012
41.9666667
22.7666667
5267
насилство
Делчево
17.06.2014
16.06.2014
41.9666667
22.7666667
10131
кражба
Делчево
21.10.2016
06.08.2016
41.9666667
22.7666667
13203
сообраќај
Делчево
20.03.2018
19.03.2018
41.9666667
22.7666667
13204
друго
Делчево
20.03.2018
19.03.2018
41.9666667
22.7666667
3733
дрога
Делчево
30.09.2013
03.06.2013
41.9666667
22.7666667
2199
друго
Делчево
28.10.2012
27.10.2012
41.9666667
22.7666667
8090
оружје
Делчево
12.01.2016
05.07.2015
41.9666667
22.7666667
15258
дрога
Делчево
24.07.2019
17.01.2019
41.9666667
22.7666667
6043
сообраќај
Делчево
11.11.2014
11.08.2014
41.9666667
22.7666667
6044
документи
Делчево
11.11.2014
20.10.2014
41.9666667
22.7666667
4509
кражба
Делчево
18.02.2014
01.10.2013
41.9666667
22.7666667
1184
оружје
Делчево
01.01.2012
31.12.2011
41.9666667
22.7666667
2978
кражба
Делчево
28.03.2013
27.03.2013
41.9666667
22.7666667
931
документи
Делчево
01.12.2011
30.11.2011
41.9666667
22.7666667
7075
друго
Делчево
05.07.2015
05.07.2015
41.9666667
22.7666667
12707
сообраќај
Делчево
с.Ропотово
19.12.2017
18.12.2017
41.9666667
22.7666667
932
друго
Делчево
01.12.2011
30.11.2011
41.9666667
22.7666667
6317
кражба
Делчево
26.01.2015
16.12.2014
41.9666667
22.7666667
945
сообраќај
Делчево
с.Пеширово
03.12.2011
02.12.2011
41.9666667
22.7666667
17841
насилство
Делчево
бул."Македонија"
27.05.2020
26.05.2020
41.9666667
22.7666667
18099
друго
Делчево
с.Ветрен
03.07.2020
02.06.2020
41.9666667
22.7666667
17844
оружје
Делчево
ул. Гоце Делчев во Гостивар
28.05.2020
27.05.2020
41.9666667
22.7666667
12725
сообраќај
Делчево
25.12.2017
24.12.2017
41.9666667
22.7666667
9656
друго
Делчево
05.08.2016
04.02.2008
41.9666667
22.7666667
1724
кражба
Делчево
25.04.2012
24.04.2012
41.9666667
22.7666667
10428
сообраќај
Делчево
11.12.2016
10.12.2016
41.9666667
22.7666667
16835
сообраќај
Делчево
с.Амзабегово
30.11.-0001
25.01.2020
41.9666667
22.7666667
9161
кражба
Делчево
29.05.2016
29.05.2016
41.9666667
22.7666667
3530
сообраќај
Делчево
16.08.2013
15.08.2013
41.9666667
22.7666667
3019
насилство
Делчево
с.Дулица
07.04.2013
06.04.2013
41.9666667
22.7666667
10444
друго
Делчево
с.Вирч
15.12.2016
14.12.2016
41.9666667
22.7666667
8144
сообраќај
Делчево
24.01.2016
23.01.2016
41.9666667
22.7666667
10450
дрога
Делчево
15.12.2016
26.07.2016
41.9666667
22.7666667
11730
насилство
Делчево
16.06.2017
15.06.2017
41.9666667
22.7666667
6356
насилство
Делчево
05.02.2015
15.12.2014
41.9666667
22.7666667
16084
документи
Делчево
29.10.2019
28.10.2019
41.9666667
22.7666667
11734
друго
Делчево
16.06.2017
15.06.2017
41.9666667
22.7666667
473
друго
Делчево
13.09.2011
12.09.2011
41.9666667
22.7666667
4570
кражба
Делчево
26.02.2014
10.12.2013
41.9666667
22.7666667
1243
друго
Делчево
08.01.2012
07.01.2012
41.9666667
22.7666667
7389
друго
Делчево
11.09.2015
15.08.2015
41.9666667
22.7666667
11999
сообраќај
Делчево
27.07.2017
26.07.2017
41.9666667
22.7666667
6881
кражба
Делчево
27.05.2015
26.05.2015
41.9666667
22.7666667
7394
сообраќај
Делчево
14.09.2015
31.07.2015
41.9666667
22.7666667
3046
кражба
Делчево
ул.„М.Тито“бб
14.04.2013
13.04.2013
41.9666667
22.7666667
13287
сообраќај
Делчево
27.03.2018
26.03.2018
41.9666667
22.7666667
3307
дрога
Делчево
17.06.2013
15.02.2013
41.9666667
22.7666667
3052
насилство
Делчево
ул „Методија Митевски Брицо“
15.04.2013
24.02.2013
41.9666667
22.7666667
8687
сообраќај
Делчево
с.Драчево
27.03.2016
26.03.2016
41.9666667
22.7666667
6384
оружје
Делчево
09.02.2015
02.11.2014
41.9666667
22.7666667
12272
сообраќај
Делчево
с.Драмче
11.10.2017
10.10.2017
41.9666667
22.7666667
9202
кражба
Делчево
01.06.2016
01.04.2016
41.9666667
22.7666667
12530
сообраќај
Делчево
с.Облешево
17.11.2017
16.11.2017
41.9666667
22.7666667
8692
документи
Делчево
27.03.2016
26.03.2016
41.9666667
22.7666667
12532
сообраќај
Делчево
с.Очипала
18.11.2017
17.11.2017
41.9666667
22.7666667
9717
друго
Делчево
с.Сингелиќ
11.08.2016
10.08.2016
41.9666667
22.7666667
14841
друго
Делчево
29.11.2018
25.07.2018
41.9666667
22.7666667
17660
друго
Делчево
ул."Првомајска"
10.05.2020
09.05.2020
41.9666667
22.7666667
11162
дрога
Делчево
ул "Острец"
24.03.2017
20.10.2016
41.9672213
22.7662324
1341
кражба
Струмица
с.Радово
30.01.2012
07.01.2012
41.45
22.7658
1319
друго
Струмица
с.Бориево
24.01.2012
03.12.2011
41.4233
22.765
4738
дрога
Струмица
с.Бориево
25.03.2014
06.12.2013
41.4233
22.765
10500
дрога
Струмица
с.Радово
24.12.2016
24.12.2016
41.4511871
22.7643726
11408
сообраќај
Делчево
с.Полето
02.05.2017
01.05.2017
41.9999085
22.7643726
1294
друго
Струмица
село Моноспитово
20.01.2012
19.01.2012
41.4156
22.7536
4905
дрога
Струмица
с.Моноспитово
14.04.2014
13.04.2014
41.4156
22.7536
2175
документи
Струмица
с.Моноспитово
22.10.2012
21.10.2012
41.4156
22.7536
8771
сообраќај
Делчево
с.Ветрен
04.04.2016
03.04.2016
42.0063576
22.7532001
10672
документи
Делчево
с.Ветрен
13.01.2017
25.10.2016
42.0063576
22.7532001
322
кражба
Делчево
с.Ветрен
17.08.2011
16.08.2011
42.006193
22.752843
2080
кражба
Струмица
с.Банско.
27.09.2012
26.09.2012
41.3833333
22.75
5457
насилство
Струмица
с.Банско
22.07.2014
21.07.2014
41.383333
22.75
4697
сообраќај
Струмица
с.Банско
19.03.2014
16.03.2014
41.383333
22.75
404
кражба
Струмица
с.Банско
31.08.2011
30.08.2011
41.3833333
22.75
8604
кражба
Струмица
с.Хамзали.
17.03.2016
11.03.2016
41.4970557
22.7494759
11925
друго
Струмица
с.Старо Балдовци
13.07.2017
12.07.2017
41.4669199
22.748731
4824
сообраќај
Струмица
с.Старо Балдовци
03.04.2014
01.04.2014
41.4658
22.7483
10759
кражба
Струмица
с. Банско
25.01.2017
24.01.2017
41.3841743
22.7435171
11316
кражба
Струмица
с.Банско
13.04.2017
31.03.2017
41.3841743
22.7435171
11333
сообраќај
Струмица
с.Банско
15.04.2017
14.04.2017
41.3841743
22.7435171
9109
сообраќај
Струмица
с.Банско
23.05.2016
22.05.2016
41.3841743
22.7435171
8631
друго
Струмица
с.Банско
23.03.2016
22.03.2016
41.3841743
22.7435171
8648
друго
Струмица
с.Банско
24.03.2016
23.04.2016
41.3841743
22.7435171
9942
сообраќај
Струмица
с.Банско
24.09.2016
23.09.2016
41.3841743
22.7435171
5676
кражба
Делчево
с.Очипала
07.09.2014
06.09.2014
41.997519
22.74323
8042
друго
Делчево
с.Очипала
04.01.2016
03.01.2016
41.997941
22.7427723
6183
кражба
Берово
с.Митрашинци
26.12.2014
14.11.2014
41.7817121
22.7420274
2278
насилство
Берово
с.Митрашинци
09.11.2012
09.11.2012
41.7756
22.7394
4784
кражба
Струмица
с.Еднокуќево
31.03.2014
30.11.-0001
41.4322
22.7331
10240
сообраќај
Струмица
с.Босилово
05.11.2016
04.11.2016
41.4389865
22.7315995
9611
сообраќај
Струмица
с.Босилово
01.08.2016
30.07.2016
41.4389865
22.7315995
1441
документи
Струмица
с.Босилово
16.02.2012
15.02.2012
41.4389865
22.7315995
9139
сообраќај
Струмица
с.Босилово
27.05.2016
26.05.2016
41.4389865
22.7315995
7374
насилство
Струмица
с.Босилово
08.09.2015
07.09.2015
41.4389865
22.7315995
2533
сообраќај
Струмица
с.Босилово
26.12.2012
15.09.2012
41.4389865
22.7315995
10197
друго
Струмица
с.Петралинци
30.10.2016
30.09.2016
41.4708181
22.7279669
6935
дрога
Струмица
с.Босилово
05.06.2015
04.06.2015
41.4406
22.7278
10
друго
Струмица
с.Муртино
27.06.2011
26.06.2011
41.4153
22.7267
1044
документи
Струмица
с.Муртино
16.12.2011
15.12.2011
41.4153
22.7267
2379
сообраќај
Струмица
с.Муртино
30.11.2012
29.11.2012
41.4153
22.7267
2715
насилство
Струмица
с.Муртино
05.02.2013
16.12.2012
41.4153
22.7267
8358
насилство
Струмица
ул "Гоце Делчев"
23.02.2016
22.02.2016
41.1742422
22.7263259
8637
насилство
Струмица
с.Муртино
23.03.2016
03.03.2016
41.4155624
22.7241509
10694
кражба
Струмица
с.Муртино
17.01.2017
17.01.2017
41.4155624
22.7241509
10742
кражба
Струмица
с.Муртино 
20.01.2017
20.01.2017
41.4155624
22.7241509
11555
кражба
Делчево
с.Драмче
18.05.2017
22.03.2017
42.0104645
22.7137227
10865
кражба
Делчево
с.Драмче
03.02.2017
01.01.2015
42.0104645
22.7137227
2071
друго
Делчево
с.Драмче
26.09.2012
08.09.2012
42.009765
22.71349
2074
друго
Делчево
с.Драмче
26.09.2012
15.06.2012
42.009765
22.71349
1105
друго
Делчево
с.Драмче.
21.12.2011
20.12.2011
42.009765
22.71349
4715
кражба
Делчево
с.Драмче
22.03.2014
21.03.2014
42.009765
22.71349
2828
кражба
Струмица
с.Робово
28.02.2013
27.02.2013
41.4353
22.7072
8547
друго
Пехчево
с.Робово
11.03.2016
10.03.2016
41.4351754
22.7070189
2725
кражба
с.Сарај 
06.02.2013
03.02.2004
41.4778
22.7025
2267
документи
Струмица
с.Сарај
07.11.2012
06.11.2012
41.4778
22.7025
11628
насилство
Струмица
с.Сарај
30.05.2017
29.05.2017
41.4760784
22.7018048
752
сообраќај
Струмица
с.Сачево
01.11.2011
31.10.2011
41.4208
22.7003
8467
кражба
Струмица
с.Свидовица
03.03.2016
10.12.2015
41.3910772
22.6988252
8468
кражба
Струмица
с.Свидовица
03.03.2016
10.12.2015
41.3910772
22.6988252
8605
насилство
Струмица
с,Свидовица
17.03.2016
14.03.2016
41.3910772
22.6988252
6354
кражба
Струмица
с. Нова
05.02.2015
04.02.2002
41.5265815
22.6988252
5445
кражба
Струмица
с.Свидовица
18.07.2014
17.07.2014
41.3906
22.6981
5691
насилство
Делчево
село Вратиславци
09.09.2014
30.07.2014
42.046424
22.695165
4357
дрога
Струмица
с.Дабиље
22.01.2014
21.01.2014
41.4428
22.6906
808
сообраќај
Струмица
с.Дабиље
09.11.2011
09.11.2011
41.4428
22.6906
78
документи
Струмица
с.Дабиља
08.07.2011
07.07.2011
41.4428
22.6906
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL