Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
18067
друго
Скопје
ул."Наум Наумовски Борче"
01.07.2020
28.06.2020
42.003812
21.452246
18063
кражба
Кочани
01.07.2020
26.06.2020
41.9166667
22.4166667
18091
кражба
Дебар
03.07.2020
25.06.2020
41.52
20.53
18062
сообраќај
Тетово
с.Мала Речица
01.07.2020
24.06.2020
42.00864
20.974159
18031
друго
Скопје
бул "Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18038
сообраќај
Скопје
ул "Лазо Москов"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18039
друго
Скопје
ул.1 во с.Горно Блаце
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18042
сообраќај
Прилеп
20.06.2020
20.06.2020
41.35173
21.56214
18043
насилство
Скопје
бул."Илинден"
20.06.2020
20.06.2020
42.003812
21.452246
18032
друго
Македонски Брод
с.Лојане,кумановско
20.06.2020
19.06.2020
41.5124006
21.2159425
18033
друго
Гостивар
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18034
сообраќај
Скопје
с.Арнакија
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18035
друго
Скопје
ул."Јужноморавски Бригади"
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18036
сообраќај
Битола
с.Крстоар
20.06.2020
19.06.2020
41.032799
21.34029
18037
сообраќај
Штип
с.Аргулица
20.06.2020
19.06.2020
41.75
22.2
18041
друго
Гостивар
с.Топлица
20.06.2020
19.06.2020
41.800911
20.914169
18044
насилство
Скопје
бул."Јане
20.06.2020
19.06.2020
42.003812
21.452246
18045
насилство
Кичево
ул."Рудничка"
20.06.2020
19.06.2020
41.5177778
20.9655556
18046
друго
Свети Николе
ул "Орце Николов"
20.06.2020
19.06.2020
41.8666667
21.95
18226
кражба
Скопје
23.07.2020
17.06.2020
42.003812
21.452246
18000
оружје
Скопје
бул."Партизански
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
18011
оружје
Скопје
ул."Призренска"
15.06.2020
15.06.2020
42.003812
21.452246
17979
друго
Скопје
ул."Самоилова"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17991
кражба
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17996
насилство
Кавадарци
ул."Лазо Мицев"
13.06.2020
14.06.2020
41.411192
21.9982338
17998
насилство
Скопје
ул."Краишка"
13.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18001
друго
Скопје
ул."Бутелска" го
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18002
оружје
Скопје
ул."Среќко Пужалка"
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18003
друго
Куманово
с.Ваксинце
15.06.2020
14.06.2020
42.13337
21.72584
18004
сообраќај
Битола
с.Горно Агларци
15.06.2020
14.06.2020
41.032799
21.34029
18005
сообраќај
Скопје
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18006
насилство
Македонски Брод
ул.,,Гоце Делчев"
15.06.2020
14.06.2020
41.5124006
21.2159425
18007
друго
Крушево
с.Пуста
15.06.2020
14.06.2020
41.3705595
21.2502223
18008
сообраќај
Скопје
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18009
сообраќај
Битола
15.06.2020
14.06.2020
41.032799
21.34029
18012
насилство
Скопје
ул."Индира Ганди"
15.06.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
18020
оружје
Делчево
15.06.2020
14.06.2020
41.9666667
22.7666667
18024
дрога
Свети Николе
ул."Ударничка"
15.06.2020
14.06.2020
41.8666667
21.95
18075
друго
Скопје
ул."376"
01.07.2020
14.06.2020
42.003812
21.452246
17971
кражба
Тетово
с.Палатица
13.06.2020
13.06.2020
42.00864
20.974159
17980
друго
Скопје
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17981
друго
Скопје
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17982
друго
Скопје
ул."Кичевска"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17983
сообраќај
Скопје
ул."Методија Шаторов Шарло"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17984
сообраќај
Тетово
с.Камењање
13.06.2020
13.06.2020
42.00864
20.974159
17985
друго
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17986
сообраќај
Гостивар
ул."101"
13.06.2020
13.06.2020
41.800911
20.914169
17987
сообраќај
Пробиштип
с.Ратавици
13.06.2020
13.06.2020
42.0007459
22.1817702
17988
друго
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17989
сообраќај
Прилеп
ул."Браќа Миладиновци"
13.06.2020
13.06.2020
41.35173
21.56214
17990
сообраќај
Прилеп
13.06.2020
13.06.2020
41.35173
21.56214
17992
насилство
Скопје
бул."Крсте
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17993
кражба
Македонски Брод
ул.,,Перо Наков"
13.06.2020
13.06.2020
41.5124006
21.2159425
17994
друго
Штип
13.06.2020
13.06.2020
41.75
22.2
17995
насилство
Струмица
ул."Бетовенова"
13.06.2020
13.06.2020
41.441441
22.64183
17997
друго
Кочани
с.Мородвис.
13.06.2020
13.06.2020
41.9166667
22.4166667
17999
насилство
Скопје
бул."Јане
13.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
18010
насилство
Скопје
с.Арачиново
15.06.2020
13.06.2020
42.003812
21.452246
17966
оружје
Скопје
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17967
сообраќај
Штип
с.Косевица
13.06.2020
12.06.2020
41.75
22.2
17968
сообраќај
Прилеп
с.Дебреште
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17969
сообраќај
Прилеп
с.Воѓани
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17970
друго
Битола
ул."Цветан Димов"
13.06.2020
12.06.2020
41.032799
21.34029
17972
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17973
друго
Скопје
ул."Цветан Димов"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17974
друго
Прилеп
ул."Димче Антулески"
13.06.2020
12.06.2020
41.35173
21.56214
17975
насилство
Кавадарци
ул."Преспа"
13.06.2020
12.06.2020
41.411192
21.9982338
17976
насилство
Тетово
13.06.2020
12.06.2020
42.00864
20.974159
17977
сообраќај
Гостивар
с.Дебреше
13.06.2020
12.06.2020
41.800911
20.914169
17978
друго
Скопје
ул."Живко Фирфов"
13.06.2020
12.06.2020
42.003812
21.452246
17936
друго
Скопје
ул."Благоја Стефковски" ги
11.06.2020
11.06.2020
42.003812
21.452246
17943
сообраќај
Велес
с.Згрополци
11.06.2020
11.06.2020
41.73
21.78
17951
сообраќај
Тетово
ул."Караорман"
11.06.2020
11.06.2020
42.00864
20.974159
17958
друго
Велес
ул."Благој Ѓорев"
11.06.2020
11.06.2020
41.73
21.78
17937
друго
Скопје
ул."Орце Николов"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17938
друго
Скопје
ул."Даме Груев"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17939
сообраќај
Прилеп
11.06.2020
10.06.2020
41.35173
21.56214
17940
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
11.06.2020
10.06.2020
41.032799
21.34029
17941
сообраќај
Тетово
бул."Маршал
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17942
сообраќај
Тетово
с.Голема Речица
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17944
друго
11.06.2020
10.06.2020
41
18
17945
друго
Битола
бул."Крсте
11.06.2020
10.06.2020
41.032799
21.34029
17946
друго
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17947
сообраќај
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17948
сообраќај
Тетово
11.06.2020
10.06.2020
42.00864
20.974159
17949
друго
Гостивар
с.Ѓурѓевиште
11.06.2020
10.06.2020
41.800911
20.914169
17950
сообраќај
Гевгелија
с.Милетково
11.06.2020
10.06.2020
41.15
22.51
17952
насилство
Куманово
ул."11 Октомври"
11.06.2020
10.06.2020
42.13337
21.72584
17953
друго
Скопје
бул."Гоце
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17954
насилство
Скопје
ул."Венјамин Мачуковски"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17955
насилство
Скопје
ул."16 Македонска бригада"
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17956
насилство
Скопје
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17957
кражба
Скопје
бул."Февруарски
11.06.2020
10.06.2020
42.003812
21.452246
17959
друго
Велес
ул."Благој Нечев"
11.06.2020
10.06.2020
41.73
21.78
17965
друго
Струмица
11.06.2020
10.06.2020
41.441441
22.64183
18014
сообраќај
Тетово
с.Теарце
15.06.2020
09.06.2020
42.00864
20.974159
18098
друго
Виница
03.07.2020
09.06.2020
41.8865
22.50782
18013
насилство
Кичево
с.Брждани
15.06.2020
08.06.2020
41.5177778
20.9655556
18015
друго
Куманово
15.06.2020
08.06.2020
42.13337
21.72584
18018
сообраќај
Скопје
с.Василево
15.06.2020
08.06.2020
42.003812
21.452246
18019
сообраќај
Валандово
15.06.2020
07.06.2020
41.3169444
22.5611111
18074
друго
Куманово
01.07.2020
07.06.2020
42.13337
21.72584
17922
друго
Скопје
04.06.2020
04.06.2020
42.003812
21.452246
17917
насилство
Скопје
ул."Георги Димитров"
04.06.2020
04.06.2020
42.003812
21.452246
17920
сообраќај
Тетово
с.Беловиште
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17921
сообраќај
ул."Орце Николов"
04.06.2020
03.06.2020
0
0
17923
друго
Скопје
с.Патишка
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17925
друго
Скопје
бул."АВНОЈ"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17926
кражба
Тетово
с.Долна Лешница
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17928
друго
Скопје
ул."Кичевска"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17934
друго
Куманово
с.Сопот
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
18061
насилство
Скопје
ул."Струмичка"
01.07.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17909
сообраќај
Тетово
04.06.2020
03.06.2020
42.00864
20.974159
17910
сообраќај
Гостивар
ул."Браќа Ѓиновски"
04.06.2020
03.06.2020
41.800911
20.914169
17911
сообраќај
Скопје
с.Сарај
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17912
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17913
друго
Куманово
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
17914
друго
Скопје
ул."Бојмија"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17915
сообраќај
Скопје
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17916
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17918
насилство
Скопје
ул."Мирослав Крлежа"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17919
друго
Скопје
с.Петровец
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
18017
друго
Струмица
с.Раклиш
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18030
друго
Струмица
с.Дабиле
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18099
друго
Делчево
с.Ветрен
03.07.2020
02.06.2020
41.9666667
22.7666667
17896
сообраќај
Скопје
ул."Ресенска"
01.06.2020
01.06.2020
42.003812
21.452246
17902
насилство
Куманово
бул."Октомвриска
01.06.2020
01.06.2020
42.13337
21.72584
17880
сообраќај
Гевгелија
31.05.2020
31.05.2020
41.15
22.51
17892
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
31.05.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17895
друго
Скопје
ул."Владимир Комаров"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17897
друго
Кичево
бул."Ослободување"
01.06.2020
31.05.2020
41.5177778
20.9655556
17898
друго
Велес
ул."Благок Ѓорев"
01.06.2020
31.05.2020
41.73
21.78
17899
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
01.06.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17901
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17904
друго
Скопје
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17905
друго
Скопје
ул."Анри Барбис"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17906
друго
Струмица
01.06.2020
31.05.2020
41.441441
22.64183
17878
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17879
кражба
Прилеп
с.Форино.
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17881
сообраќај
Демир Капија
с.Тремник
31.05.2020
30.05.2020
41.4051233
22.2413823
17882
сообраќај
Охрид
бул."Туристичка"
31.05.2020
30.05.2020
41.12162
20.819441
17883
сообраќај
Прилеп
с. Росоман
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17885
друго
Битола
с.Ивањевци
31.05.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
17886
сообраќај
Прилеп
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17887
друго
Скопје
ул."Малешевска"
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17888
насилство
Скопје
бул."Јане
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17889
кражба
Скопје
бул."Кочо
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17890
кражба
Скопје
бул."Св.Климент
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17891
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17893
друго
Велес
ул."Димитар Влахов"
31.05.2020
30.05.2020
41.73
21.78
17900
оружје
Битола
ул."Јоска Јорданоски"
01.06.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
17903
сообраќај
Скопје
ул."Трпе Петревски"
01.06.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17859
дрога
Скопје
бул."Јане
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17860
друго
с.Мирковци
30.05.2020
29.05.2020
0
0
17861
друго
Скопје
с.Волково
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17862
сообраќај
Гевгелија
с.Миравци
30.05.2020
29.05.2020
41.15
22.51
17863
сообраќај
Велес
ул."Васил Иљоски"
30.05.2020
29.05.2020
41.73
21.78
17864
друго
Тетово
30.05.2020
29.05.2020
42.00864
20.974159
17865
друго
Скопје
бул."Јане
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17866
сообраќај
Охрид
улица "Васил Стефоски"
30.05.2020
29.05.2020
41.12162
20.819441
17867
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17869
друго
Скопје
ул."Пролетерска"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17870
насилство
Скопје
ул."Никола Тесла"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17871
кражба
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17872
насилство
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17873
сообраќај
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17874
насилство
Скопје
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17875
друго
Крива Паланка
30.05.2020
29.05.2020
42.2173226
22.28609
17876
друго
Валандово
с.Јосифово
30.05.2020
29.05.2020
41.3169444
22.5611111
17877
друго
Кичево
30.05.2020
29.05.2020
41.5177778
20.9655556
17884
оружје
Скопје
с.Инџиково
31.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17894
друго
Велес
ул."Васил Ѓоргов"
31.05.2020
29.05.2020
41.73
21.78
17845
сообраќај
Скопје
ул.Бертранд Расел и
28.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17851
друго
Скопје
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17852
кражба
Охрид
ул."Св.Климент Охридски"
29.05.2020
28.05.2020
41.12162
20.819441
17853
оружје
Скопје
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17854
сообраќај
Скопје
бул."Александар
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17855
сообраќај
Кочани
с.Чешиново
29.05.2020
28.05.2020
41.9166667
22.4166667
17856
сообраќај
Скопје
с.Лознани
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17857
друго
Скопје
бул."Кочо
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17858
друго
Скопје
бул."Борис
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17868
друго
Скопје
ул."Костурски Херои"
30.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17844
оружје
Делчево
ул. Гоце Делчев во Гостивар
28.05.2020
27.05.2020
41.9666667
22.7666667
17846
сообраќај
Битола
ул."Индустриска"
28.05.2020
27.05.2020
41.032799
21.34029
17847
друго
Кавадарци
с.Бегниште
28.05.2020
27.05.2020
41.411192
21.9982338
17848
друго
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17849
друго
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17850
сообраќај
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17838
друго
Скопје
ул."Димитрие Чуповски"
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17839
насилство
Скопје
ул."Антон Чехов"
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17840
друго
Битола
27.05.2020
26.05.2020
41.032799
21.34029
17841
насилство
Делчево
бул."Македонија"
27.05.2020
26.05.2020
41.9666667
22.7666667
17842
друго
Скопје
с.Мирковци
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17843
сообраќај
Скопје
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
18335
оружје
с.Чифлик, демиркаписко
30.11.-0001
25.05.2020
41.49205
22.09354
17830
насилство
Македонски Брод
с. Кучевиште
25.05.2020
25.05.2020
41.5124006
21.2159425
17831
друго
Штип
25.05.2020
25.05.2020
41.75
22.2
17833
насилство
Богданци
ул."М.Тито"
25.05.2020
25.05.2020
41.2030556
22.5755556
17834
друго
Скопје
с.Грчец
26.05.2020
25.05.2020
42.003812
21.452246
17835
сообраќај
Скопје
26.05.2020
25.05.2020
42.003812
21.452246
17836
насилство
Велес
ул."Јордан Џурнов"
26.05.2020
25.05.2020
41.73
21.78
17809
друго
Скопје
бул."Гоце
24.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17826
друго
Скопје
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17827
друго
Гевгелија
ул."7-ми Ноември"
25.05.2020
24.05.2020
41.15
22.51
17828
насилство
Скопје
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17829
насилство
Скопје
улица и
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17832
насилство
Штип
25.05.2020
24.05.2020
41.75
22.2
17837
насилство
Велес
с.Рудник
26.05.2020
24.05.2020
41.73
21.78
17803
друго
Гевгелија
ул."Јосиф Јосифовски"
24.05.2020
23.05.2020
41.15
22.51
17804
сообраќај
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17805
друго
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17806
насилство
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17807
сообраќај
Скопје
ул.10 во с.Сингелиќ
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17808
сообраќај
Кочани
с.Крупиште
24.05.2020
23.05.2020
41.9166667
22.4166667
17810
сообраќај
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17811
насилство
Тетово
с.Џепчиште
24.05.2020
23.05.2020
42.00864
20.974159
17812
насилство
Скопје
с.Бунарџик,скопско
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17813
насилство
Тетово
ул."Б.Тоска"
24.05.2020
23.05.2020
42.00864
20.974159
17814
насилство
Скопје
ул."Божин Николов"
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17815
друго
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17816
друго
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17817
насилство
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17818
насилство
Ресен
ул "
24.05.2020
23.05.2020
41.0889
21.0122
17819
насилство
Битола
с.Баница
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17820
насилство
Струмица
24.05.2020
23.05.2020
41.441441
22.64183
17822
насилство
Охрид
улицата "Абас Емин"
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
17823
насилство
Охрид
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
17824
друго
Струга
с.Велешта
24.05.2020
23.05.2020
41.1775
20.6788889
17825
друго
Кичево
с.Бачишта
24.05.2020
23.05.2020
41.5177778
20.9655556
17778
сообраќај
Скопје
22.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17787
кражба
Скопје
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17788
насилство
Скопје
ул."Алексо Демниевски"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17789
друго
Скопје
ул."18"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17791
сообраќај
Скопје
ул "Џон Кенеди"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17792
друго
Скопје
ул "Виктор Игор"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17793
сообраќај
Гостивар
с.Страјане
23.05.2020
22.05.2020
41.800911
20.914169
17794
насилство
Ресен
ул."Мите Трајчевски"
23.05.2020
22.05.2020
41.0889
21.0122
17795
друго
Скопје
ул."Анастас Митрев"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17796
друго
Битола
ул "Филип Втори"
23.05.2020
22.05.2020
41.032799
21.34029
17797
друго
Битола
ул."Леринска"
23.05.2020
22.05.2020
41.032799
21.34029
17798
друго
Тетово
с.Брвеница,тетовско
23.05.2020
22.05.2020
42.00864
20.974159
17799
насилство
Скопје
ул "Титовелешка"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17800
насилство
Куманово
ул "Тоде Думба"
23.05.2020
22.05.2020
42.13337
21.72584
17801
друго
Кочани
23.05.2020
22.05.2020
41.9166667
22.4166667
17802
кражба
Охрид
23.05.2020
22.05.2020
41.12162
20.819441
17759
друго
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
21.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17766
друго
Куманово
22.05.2020
21.05.2020
42.13337
21.72584
17768
сообраќај
22.05.2020
21.05.2020
41.49205
22.09354
17769
сообраќај
22.05.2020
21.05.2020
41.49205
22.09354
17770
оружје
Скопје
с.Сарај
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17771
оружје
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17772
друго
Скопје
бул."Кузман
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17773
друго
Скопје
ул."Боца Иванова"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17774
сообраќај
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17775
сообраќај
Тетово
с.Селце
22.05.2020
21.05.2020
42.00864
20.974159
17776
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17777
насилство
Охрид
22.05.2020
21.05.2020
41.12162
20.819441
17779
сообраќај
Скопје
ул."Аминта Трети"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17780
насилство
Скопје
бул."Видое
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17781
насилство
Скопје
бул."Јане
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17782
насилство
Скопје
бул."Илинден"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17783
друго
Кочани
22.05.2020
21.05.2020
41.9166667
22.4166667
17784
друго
Велес
22.05.2020
21.05.2020
41.73
21.78
17785
друго
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17786
друго
Берово
с.Будинарци
22.05.2020
21.05.2020
41.71
22.85
17760
друго
Охрид
21.05.2020
20.05.2020
41.12162
20.819441
17761
сообраќај
Скопје
с.Средно Коњари
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17762
сообраќај
Скопје
бул."Кузман
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17763
друго
Тетово
с.Добридол.
21.05.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
17764
друго
Македонски Брод
с.Долно Крушје
21.05.2020
20.05.2020
41.5124006
21.2159425
17765
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17767
друго
Тетово
с.Теарце
22.05.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
17935
друго
Делчево
ул."Никола Јонков Вапцаров"
04.06.2020
19.05.2020
41.9666667
22.7666667
17740
друго
Скопје
ул."Нов Живот"
19.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17741
сообраќај
Скопје
с.Волково
19.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17750
друго
Скопје
бул."Јане
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17751
друго
Скопје
ул."Марко Орешковиќ"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17752
сообраќај
Скопје
ул."5"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17754
насилство
Пробиштип
с.Стрмош
20.05.2020
19.05.2020
42.0007459
22.1817702
17755
друго
Куманово
ул."Благој Илиевски Гуне"
20.05.2020
19.05.2020
42.13337
21.72584
17756
друго
Скопје
ул."Орце Николов"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17757
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17758
сообраќај
Скопје
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17742
кражба
Скопје
с.Сарај
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17743
оружје
Скопје
с.Кондово
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17744
сообраќај
Куманово
ул."ЈНА"
19.05.2020
18.05.2020
42.13337
21.72584
17745
насилство
Куманово
с.Слупчане
19.05.2020
18.05.2020
42.13337
21.72584
17746
сообраќај
Свети Николе
ул."Маршал Тито"
19.05.2020
18.05.2020
41.8666667
21.95
17747
сообраќај
Тетово
с.Фалише
19.05.2020
18.05.2020
42.00864
20.974159
17748
сообраќај
Штип
ул."АСНОМ"
19.05.2020
18.05.2020
41.75
22.2
17749
сообраќај
Скопје
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17753
дрога
Кичево
ул."Борис Кидрич"
20.05.2020
18.05.2020
41.5177778
20.9655556
17927
насилство
Кочани
ул.,,Г.А.Гочо"
04.06.2020
17.05.2020
41.9166667
22.4166667
17732
друго
Скопје
бул."Јане
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17734
сообраќај
Скопје
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17735
сообраќај
Велес
18.05.2020
17.05.2020
41.73
21.78
17736
сообраќај
Прилеп
18.05.2020
17.05.2020
41.35173
21.56214
17737
друго
Кичево
ул."М.Стефаноски"
18.05.2020
17.05.2020
41.5177778
20.9655556
17738
сообраќај
Скопје
с.Катланово
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17739
сообраќај
Скопје
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17724
друго
Скопје
17.05.2020
16.05.2020
42.003812
21.452246
17725
друго
Куманово
ул."Братство Единство"
17.05.2020
16.05.2020
42.13337
21.72584
17726
сообраќај
ул."Димче Мирчев"
17.05.2020
16.05.2020
41.49205
22.09354
17727
друго
с.Велебрдо
17.05.2020
16.05.2020
41.49205
22.09354
17729
сообраќај
Тетово
ул."Љуботенска"
17.05.2020
16.05.2020
42.00864
20.974159
17730
насилство
Скопје
ул."Цветан Димов"
17.05.2020
16.05.2020
42.003812
21.452246
17733
сообраќај
Струмица
с.Иловица
18.05.2020
16.05.2020
41.441441
22.64183
17718
сообраќај
Струмица
бул."Гоце
16.05.2020
15.05.2020
41.441441
22.64183
17719
сообраќај
Крива Паланка
16.05.2020
15.05.2020
42.2173226
22.28609
17720
сообраќај
Велес
ул."Кумановска"
16.05.2020
15.05.2020
41.73
21.78
17721
друго
Скопје
ул."Бојмија"
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17722
друго
Скопје
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17723
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17728
друго
с.Штрбово
17.05.2020
15.05.2020
0
0
17731
друго
Охрид
17.05.2020
15.05.2020
41.12162
20.819441
17706
кражба
Тетово
ул."Ј.Златаноски"
15.05.2020
14.05.2020
42.00864
20.974159
17707
друго
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17708
друго
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17709
оружје
Скопје
бул."Кузман
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17710
сообраќај
Скопје
ул."Герника"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17711
друго
Скопје
ул."Марко Крале"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17712
документи
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17713
сообраќај
Скопје
с.Батинци
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17714
сообраќај
Струга
ул."Боро Хаџиески"
15.05.2020
14.05.2020
41.1775
20.6788889
17715
друго
Прилеп
с.Житоше
15.05.2020
14.05.2020
41.35173
21.56214
17716
друго
Скопје
ул."Пролет"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17717
сообраќај
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17694
друго
Скопје
ул."Св Кирил и Методиј"
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17695
друго
Скопје
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17696
сообраќај
Велес
14.05.2020
13.05.2020
41.73
21.78
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL