Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17918
насилство
Скопје
ул."Мирослав Крлежа"
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
17919
друго
Скопје
с.Петровец
04.06.2020
03.06.2020
42.003812
21.452246
18017
друго
Струмица
с.Раклиш
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18030
друго
Струмица
с.Дабиле
15.06.2020
02.06.2020
41.441441
22.64183
18099
друго
Делчево
с.Ветрен
03.07.2020
02.06.2020
41.9666667
22.7666667
17896
сообраќај
Скопје
ул."Ресенска"
01.06.2020
01.06.2020
42.003812
21.452246
17902
насилство
Куманово
бул."Октомвриска
01.06.2020
01.06.2020
42.13337
21.72584
17880
сообраќај
Гевгелија
31.05.2020
31.05.2020
41.15
22.51
17892
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
31.05.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17895
друго
Скопје
ул."Владимир Комаров"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17897
друго
Кичево
бул."Ослободување"
01.06.2020
31.05.2020
41.5177778
20.9655556
17898
друго
Велес
ул."Благок Ѓорев"
01.06.2020
31.05.2020
41.73
21.78
17899
друго
Куманово
ул."Жикица Јовановиќ Шпанац"
01.06.2020
31.05.2020
42.13337
21.72584
17901
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17904
друго
Скопје
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17905
друго
Скопје
ул."Анри Барбис"
01.06.2020
31.05.2020
42.003812
21.452246
17906
друго
Струмица
01.06.2020
31.05.2020
41.441441
22.64183
17878
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17879
кражба
Прилеп
с.Форино.
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17881
сообраќај
Демир Капија
с.Тремник
31.05.2020
30.05.2020
41.4051233
22.2413823
17882
сообраќај
Охрид
бул."Туристичка"
31.05.2020
30.05.2020
41.12162
20.819441
17883
сообраќај
Прилеп
с. Росоман
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17885
друго
Битола
с.Ивањевци
31.05.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
17886
сообраќај
Прилеп
31.05.2020
30.05.2020
41.35173
21.56214
17887
друго
Скопје
ул."Малешевска"
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17888
насилство
Скопје
бул."Јане
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17889
кражба
Скопје
бул."Кочо
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17890
кражба
Скопје
бул."Св.Климент
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17891
друго
Скопје
31.05.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17893
друго
Велес
ул."Димитар Влахов"
31.05.2020
30.05.2020
41.73
21.78
17900
оружје
Битола
ул."Јоска Јорданоски"
01.06.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
17903
сообраќај
Скопје
ул."Трпе Петревски"
01.06.2020
30.05.2020
42.003812
21.452246
17859
дрога
Скопје
бул."Јане
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17860
друго
с.Мирковци
30.05.2020
29.05.2020
0
0
17861
друго
Скопје
с.Волково
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17862
сообраќај
Гевгелија
с.Миравци
30.05.2020
29.05.2020
41.15
22.51
17863
сообраќај
Велес
ул."Васил Иљоски"
30.05.2020
29.05.2020
41.73
21.78
17864
друго
Тетово
30.05.2020
29.05.2020
42.00864
20.974159
17865
друго
Скопје
бул."Јане
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17866
сообраќај
Охрид
улица "Васил Стефоски"
30.05.2020
29.05.2020
41.12162
20.819441
17867
друго
Скопје
ул."Кеј Димитар Влахов"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17869
друго
Скопје
ул."Пролетерска"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17870
насилство
Скопје
ул."Никола Тесла"
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17871
кражба
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17872
насилство
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17873
сообраќај
Гостивар
30.05.2020
29.05.2020
41.800911
20.914169
17874
насилство
Скопје
30.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17875
друго
Крива Паланка
30.05.2020
29.05.2020
42.2173226
22.28609
17876
друго
Валандово
с.Јосифово
30.05.2020
29.05.2020
41.3169444
22.5611111
17877
друго
Кичево
30.05.2020
29.05.2020
41.5177778
20.9655556
17884
оружје
Скопје
с.Инџиково
31.05.2020
29.05.2020
42.003812
21.452246
17894
друго
Велес
ул."Васил Ѓоргов"
31.05.2020
29.05.2020
41.73
21.78
17845
сообраќај
Скопје
ул.Бертранд Расел и
28.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17851
друго
Скопје
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17852
кражба
Охрид
ул."Св.Климент Охридски"
29.05.2020
28.05.2020
41.12162
20.819441
17853
оружје
Скопје
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17854
сообраќај
Скопје
бул."Александар
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17855
сообраќај
Кочани
с.Чешиново
29.05.2020
28.05.2020
41.9166667
22.4166667
17856
сообраќај
Скопје
с.Лознани
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17857
друго
Скопје
бул."Кочо
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17858
друго
Скопје
бул."Борис
29.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17868
друго
Скопје
ул."Костурски Херои"
30.05.2020
28.05.2020
42.003812
21.452246
17844
оружје
Делчево
ул. Гоце Делчев во Гостивар
28.05.2020
27.05.2020
41.9666667
22.7666667
17846
сообраќај
Битола
ул."Индустриска"
28.05.2020
27.05.2020
41.032799
21.34029
17847
друго
Кавадарци
с.Бегниште
28.05.2020
27.05.2020
41.411192
21.9982338
17848
друго
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17849
друго
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17850
сообраќај
Скопје
28.05.2020
27.05.2020
42.003812
21.452246
17838
друго
Скопје
ул."Димитрие Чуповски"
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17839
насилство
Скопје
ул."Антон Чехов"
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17840
друго
Битола
27.05.2020
26.05.2020
41.032799
21.34029
17841
насилство
Делчево
бул."Македонија"
27.05.2020
26.05.2020
41.9666667
22.7666667
17842
друго
Скопје
с.Мирковци
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
17843
сообраќај
Скопје
27.05.2020
26.05.2020
42.003812
21.452246
18335
оружје
с.Чифлик, демиркаписко
30.11.-0001
25.05.2020
41.49205
22.09354
17830
насилство
Македонски Брод
с. Кучевиште
25.05.2020
25.05.2020
41.5124006
21.2159425
17831
друго
Штип
25.05.2020
25.05.2020
41.75
22.2
17833
насилство
Богданци
ул."М.Тито"
25.05.2020
25.05.2020
41.2030556
22.5755556
17834
друго
Скопје
с.Грчец
26.05.2020
25.05.2020
42.003812
21.452246
17835
сообраќај
Скопје
26.05.2020
25.05.2020
42.003812
21.452246
17836
насилство
Велес
ул."Јордан Џурнов"
26.05.2020
25.05.2020
41.73
21.78
17809
друго
Скопје
бул."Гоце
24.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17826
друго
Скопје
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17827
друго
Гевгелија
ул."7-ми Ноември"
25.05.2020
24.05.2020
41.15
22.51
17828
насилство
Скопје
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17829
насилство
Скопје
улица и
25.05.2020
24.05.2020
42.003812
21.452246
17832
насилство
Штип
25.05.2020
24.05.2020
41.75
22.2
17837
насилство
Велес
с.Рудник
26.05.2020
24.05.2020
41.73
21.78
17803
друго
Гевгелија
ул."Јосиф Јосифовски"
24.05.2020
23.05.2020
41.15
22.51
17804
сообраќај
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17805
друго
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17806
насилство
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17807
сообраќај
Скопје
ул.10 во с.Сингелиќ
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17808
сообраќај
Кочани
с.Крупиште
24.05.2020
23.05.2020
41.9166667
22.4166667
17810
сообраќај
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17811
насилство
Тетово
с.Џепчиште
24.05.2020
23.05.2020
42.00864
20.974159
17812
насилство
Скопје
с.Бунарџик,скопско
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17813
насилство
Тетово
ул."Б.Тоска"
24.05.2020
23.05.2020
42.00864
20.974159
17814
насилство
Скопје
ул."Божин Николов"
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17815
друго
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17816
друго
Скопје
24.05.2020
23.05.2020
42.003812
21.452246
17817
насилство
Битола
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17818
насилство
Ресен
ул "
24.05.2020
23.05.2020
41.0889
21.0122
17819
насилство
Битола
с.Баница
24.05.2020
23.05.2020
41.032799
21.34029
17820
насилство
Струмица
24.05.2020
23.05.2020
41.441441
22.64183
17822
насилство
Охрид
улицата "Абас Емин"
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
17823
насилство
Охрид
24.05.2020
23.05.2020
41.12162
20.819441
17824
друго
Струга
с.Велешта
24.05.2020
23.05.2020
41.1775
20.6788889
17825
друго
Кичево
с.Бачишта
24.05.2020
23.05.2020
41.5177778
20.9655556
17778
сообраќај
Скопје
22.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17787
кражба
Скопје
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17788
насилство
Скопје
ул."Алексо Демниевски"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17789
друго
Скопје
ул."18"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17791
сообраќај
Скопје
ул "Џон Кенеди"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17792
друго
Скопје
ул "Виктор Игор"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17793
сообраќај
Гостивар
с.Страјане
23.05.2020
22.05.2020
41.800911
20.914169
17794
насилство
Ресен
ул."Мите Трајчевски"
23.05.2020
22.05.2020
41.0889
21.0122
17795
друго
Скопје
ул."Анастас Митрев"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17796
друго
Битола
ул "Филип Втори"
23.05.2020
22.05.2020
41.032799
21.34029
17797
друго
Битола
ул."Леринска"
23.05.2020
22.05.2020
41.032799
21.34029
17798
друго
Тетово
с.Брвеница,тетовско
23.05.2020
22.05.2020
42.00864
20.974159
17799
насилство
Скопје
ул "Титовелешка"
23.05.2020
22.05.2020
42.003812
21.452246
17800
насилство
Куманово
ул "Тоде Думба"
23.05.2020
22.05.2020
42.13337
21.72584
17801
друго
Кочани
23.05.2020
22.05.2020
41.9166667
22.4166667
17802
кражба
Охрид
23.05.2020
22.05.2020
41.12162
20.819441
17759
друго
Скопје
ул."Методија Андонов Ченто"
21.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17766
друго
Куманово
22.05.2020
21.05.2020
42.13337
21.72584
17768
сообраќај
22.05.2020
21.05.2020
41.49205
22.09354
17769
сообраќај
22.05.2020
21.05.2020
41.49205
22.09354
17770
оружје
Скопје
с.Сарај
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17771
оружје
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17772
друго
Скопје
бул."Кузман
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17773
друго
Скопје
ул."Боца Иванова"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17774
сообраќај
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17775
сообраќај
Тетово
с.Селце
22.05.2020
21.05.2020
42.00864
20.974159
17776
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17777
насилство
Охрид
22.05.2020
21.05.2020
41.12162
20.819441
17779
сообраќај
Скопје
ул."Аминта Трети"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17780
насилство
Скопје
бул."Видое
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17781
насилство
Скопје
бул."Јане
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17782
насилство
Скопје
бул."Илинден"
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17783
друго
Кочани
22.05.2020
21.05.2020
41.9166667
22.4166667
17784
друго
Велес
22.05.2020
21.05.2020
41.73
21.78
17785
друго
Скопје
22.05.2020
21.05.2020
42.003812
21.452246
17786
друго
Берово
с.Будинарци
22.05.2020
21.05.2020
41.71
22.85
17760
друго
Охрид
21.05.2020
20.05.2020
41.12162
20.819441
17761
сообраќај
Скопје
с.Средно Коњари
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17762
сообраќај
Скопје
бул."Кузман
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17763
друго
Тетово
с.Добридол.
21.05.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
17764
друго
Македонски Брод
с.Долно Крушје
21.05.2020
20.05.2020
41.5124006
21.2159425
17765
друго
Скопје
ул."Џон Кенеди"
21.05.2020
20.05.2020
42.003812
21.452246
17767
друго
Тетово
с.Теарце
22.05.2020
20.05.2020
42.00864
20.974159
17935
друго
Делчево
ул."Никола Јонков Вапцаров"
04.06.2020
19.05.2020
41.9666667
22.7666667
17740
друго
Скопје
ул."Нов Живот"
19.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17741
сообраќај
Скопје
с.Волково
19.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17750
друго
Скопје
бул."Јане
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17751
друго
Скопје
ул."Марко Орешковиќ"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17752
сообраќај
Скопје
ул."5"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17754
насилство
Пробиштип
с.Стрмош
20.05.2020
19.05.2020
42.0007459
22.1817702
17755
друго
Куманово
ул."Благој Илиевски Гуне"
20.05.2020
19.05.2020
42.13337
21.72584
17756
друго
Скопје
ул."Орце Николов"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17757
друго
Скопје
ул."Кеј 13-ти Ноември"
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17758
сообраќај
Скопје
20.05.2020
19.05.2020
42.003812
21.452246
17742
кражба
Скопје
с.Сарај
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17743
оружје
Скопје
с.Кондово
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17744
сообраќај
Куманово
ул."ЈНА"
19.05.2020
18.05.2020
42.13337
21.72584
17745
насилство
Куманово
с.Слупчане
19.05.2020
18.05.2020
42.13337
21.72584
17746
сообраќај
Свети Николе
ул."Маршал Тито"
19.05.2020
18.05.2020
41.8666667
21.95
17747
сообраќај
Тетово
с.Фалише
19.05.2020
18.05.2020
42.00864
20.974159
17748
сообраќај
Штип
ул."АСНОМ"
19.05.2020
18.05.2020
41.75
22.2
17749
сообраќај
Скопје
19.05.2020
18.05.2020
42.003812
21.452246
17753
дрога
Кичево
ул."Борис Кидрич"
20.05.2020
18.05.2020
41.5177778
20.9655556
17927
насилство
Кочани
ул.,,Г.А.Гочо"
04.06.2020
17.05.2020
41.9166667
22.4166667
17732
друго
Скопје
бул."Јане
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17734
сообраќај
Скопје
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17735
сообраќај
Велес
18.05.2020
17.05.2020
41.73
21.78
17736
сообраќај
Прилеп
18.05.2020
17.05.2020
41.35173
21.56214
17737
друго
Кичево
ул."М.Стефаноски"
18.05.2020
17.05.2020
41.5177778
20.9655556
17738
сообраќај
Скопје
с.Катланово
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17739
сообраќај
Скопје
18.05.2020
17.05.2020
42.003812
21.452246
17724
друго
Скопје
17.05.2020
16.05.2020
42.003812
21.452246
17725
друго
Куманово
ул."Братство Единство"
17.05.2020
16.05.2020
42.13337
21.72584
17726
сообраќај
ул."Димче Мирчев"
17.05.2020
16.05.2020
41.49205
22.09354
17727
друго
с.Велебрдо
17.05.2020
16.05.2020
41.49205
22.09354
17729
сообраќај
Тетово
ул."Љуботенска"
17.05.2020
16.05.2020
42.00864
20.974159
17730
насилство
Скопје
ул."Цветан Димов"
17.05.2020
16.05.2020
42.003812
21.452246
17733
сообраќај
Струмица
с.Иловица
18.05.2020
16.05.2020
41.441441
22.64183
17718
сообраќај
Струмица
бул."Гоце
16.05.2020
15.05.2020
41.441441
22.64183
17719
сообраќај
Крива Паланка
16.05.2020
15.05.2020
42.2173226
22.28609
17720
сообраќај
Велес
ул."Кумановска"
16.05.2020
15.05.2020
41.73
21.78
17721
друго
Скопје
ул."Бојмија"
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17722
друго
Скопје
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17723
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
16.05.2020
15.05.2020
42.003812
21.452246
17728
друго
с.Штрбово
17.05.2020
15.05.2020
0
0
17731
друго
Охрид
17.05.2020
15.05.2020
41.12162
20.819441
17706
кражба
Тетово
ул."Ј.Златаноски"
15.05.2020
14.05.2020
42.00864
20.974159
17707
друго
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17708
друго
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17709
оружје
Скопје
бул."Кузман
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17710
сообраќај
Скопје
ул."Герника"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17711
друго
Скопје
ул."Марко Крале"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17712
документи
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17713
сообраќај
Скопје
с.Батинци
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17714
сообраќај
Струга
ул."Боро Хаџиески"
15.05.2020
14.05.2020
41.1775
20.6788889
17715
друго
Прилеп
с.Житоше
15.05.2020
14.05.2020
41.35173
21.56214
17716
друго
Скопје
ул."Пролет"
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17717
сообраќај
Скопје
15.05.2020
14.05.2020
42.003812
21.452246
17694
друго
Скопје
ул."Св Кирил и Методиј"
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17695
друго
Скопје
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17696
сообраќај
Велес
14.05.2020
13.05.2020
41.73
21.78
17697
сообраќај
Струмица
ул."Крушевска Република"
14.05.2020
13.05.2020
41.441441
22.64183
17698
друго
Тетово
с.Лисец
14.05.2020
13.05.2020
42.00864
20.974159
17699
друго
Скопје
ул."Тодор Александров"
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17700
насилство
Кавадарци
ул."Страшо Пинџур"
14.05.2020
13.05.2020
41.411192
21.9982338
17701
сообраќај
Скопје
с.Маврово
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17702
друго
Скопје
бул."Кузман
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17703
друго
Битола
с.Лавци
14.05.2020
13.05.2020
41.032799
21.34029
17704
друго
Скопје
бул."Македонија"
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17705
сообраќај
Скопје
14.05.2020
13.05.2020
42.003812
21.452246
17686
сообраќај
Тетово
с.Жеровјане
13.05.2020
12.05.2020
42.00864
20.974159
17687
сообраќај
Битола
ул."Партизанска"
13.05.2020
12.05.2020
41.032799
21.34029
17688
сообраќај
Кочани
ул.,,Др.Николиќ"
13.05.2020
12.05.2020
41.9166667
22.4166667
17689
насилство
Прилеп
ул."Димо Хаџи Димов"
13.05.2020
12.05.2020
41.35173
21.56214
17690
насилство
Скопје
бул."Трета
13.05.2020
12.05.2020
42.003812
21.452246
17691
друго
Скопје
ул."Франце Прешерн"
13.05.2020
12.05.2020
42.003812
21.452246
17692
друго
Скопје
с.Студеничани
13.05.2020
12.05.2020
42.003812
21.452246
17693
сообраќај
Скопје
13.05.2020
12.05.2020
42.003812
21.452246
17677
друго
Скопје
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17678
друго
Скопје
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17680
сообраќај
Скопје
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17682
друго
Скопје
бул."Кузман
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17683
сообраќај
Скопје
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17684
друго
Скопје
ул."Радишанска"
12.05.2020
11.05.2020
42.003812
21.452246
17685
сообраќај
Прилеп
ул."Битолска"
13.05.2020
11.05.2020
41.35173
21.56214
17907
сообраќај
Струга
улицата "Партизанска"
01.06.2020
11.05.2020
41.1775
20.6788889
17667
друго
Скопје
ул."376"
10.05.2020
10.05.2020
42.003812
21.452246
17671
друго
Скопје
10.05.2020
10.05.2020
42.003812
21.452246
17681
насилство
Скопје
бул."Јане
12.05.2020
10.05.2020
42.003812
21.452246
17961
насилство
Тетово
11.06.2020
10.05.2020
42.00864
20.974159
17664
насилство
Битола
ул."Стрчин"
10.05.2020
09.05.2020
41.032799
21.34029
17665
насилство
Прилеп
10.05.2020
09.05.2020
41.35173
21.56214
17666
насилство
Тетово
с.Радиовце
10.05.2020
09.05.2020
42.00864
20.974159
17668
друго
Велес
ул."А.Палашев"
10.05.2020
09.05.2020
41.73
21.78
17669
сообраќај
Скопје
ул."Војвода Васил Чакаларов"
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17670
насилство
Скопје
с.Долно Коњари,скопско
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17672
насилство
Скопје
ул. 2
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17673
насилство
Тетово
10.05.2020
09.05.2020
42.00864
20.974159
17674
друго
Гостивар
с.Теарце
10.05.2020
09.05.2020
41.800911
20.914169
17675
сообраќај
Тетово
с.Чегране
10.05.2020
09.05.2020
42.00864
20.974159
17676
насилство
Гостивар
с.Добридол
10.05.2020
09.05.2020
41.800911
20.914169
17962
насилство
Тетово
11.06.2020
09.05.2020
42.00864
20.974159
17642
друго
Скопје
бул."Киро
09.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17658
друго
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17659
оружје
Скопје
с.Глумово
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17660
друго
Делчево
ул."Првомајска"
10.05.2020
09.05.2020
41.9666667
22.7666667
17661
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17662
сообраќај
Скопје
с.Градманци,скопско
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17663
сообраќај
Скопје
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
17639
друго
Битола
ул."Караорман"
09.05.2020
08.05.2020
41.032799
21.34029
17640
сообраќај
Скопје
ул."Диме Хаџи Димов"
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17641
друго
Скопје
ул."Ѓорѓи Капчев"
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17643
сообраќај
Скопје
ул."Лука Геров"
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17644
друго
Скопје
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17645
друго
Скопје
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17646
друго
Прилеп
с.Норово,крушевско
09.05.2020
08.05.2020
41.35173
21.56214
17648
друго
Скопје
ул."Лазар Поп Трајков"
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17650
сообраќај
Кичево
09.05.2020
08.05.2020
41.5177778
20.9655556
17651
насилство
Битола
09.05.2020
08.05.2020
41.032799
21.34029
17652
друго
Струмица
09.05.2020
08.05.2020
41.441441
22.64183
17653
насилство
Охрид
09.05.2020
08.05.2020
41.12162
20.819441
17654
друго
Кавадарци
09.05.2020
08.05.2020
41.411192
21.9982338
17655
насилство
Тетово
ул."Илинденска"
09.05.2020
08.05.2020
42.00864
20.974159
17656
друго
Тетово
бул."Илинденска
09.05.2020
08.05.2020
42.00864
20.974159
17657
друго
Скопје
09.05.2020
08.05.2020
42.003812
21.452246
17631
друго
Скопје
ул."Милан Зечар"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17632
оружје
Скопје
ул."Ташко Караџа"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17633
друго
Прилеп
с.Живојно
08.05.2020
07.05.2020
41.35173
21.56214
17634
друго
Скопје
ул."Војдан Чернодрински"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17635
друго
Скопје
ул."Ѓуро Ѓоновиќ"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17636
дрога
Куманово
08.05.2020
07.05.2020
42.13337
21.72584
17637
друго
Скопје
бул."Србија"
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17638
сообраќај
Скопје
08.05.2020
07.05.2020
42.003812
21.452246
17626
сообраќај
Гостивар
с.Бојане
07.05.2020
06.05.2020
41.800911
20.914169
17627
сообраќај
Струмица
село Миравци
07.05.2020
06.05.2020
41.441441
22.64183
17628
друго
Кавадарци
ул."Михаил Чаков"
07.05.2020
06.05.2020
41.411192
21.9982338
17629
друго
Скопје
ул."Јуриј Гагарин"
07.05.2020
06.05.2020
42.003812
21.452246
17630
сообраќај
Скопје
07.05.2020
06.05.2020
42.003812
21.452246
17618
оружје
Скопје
ул."Архиепископ Доситеј"
05.05.2020
05.05.2020
42.003812
21.452246
17647
друго
Битола
09.05.2020
05.05.2020
41.032799
21.34029
18066
насилство
Радовиш
01.07.2020
04.05.2020
41.6361111
22.4666667
17616
насилство
Скопје
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17617
друго
Скопје
ул."Кичевска"
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17619
друго
Скопје
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17620
друго
Тетово
05.05.2020
04.05.2020
42.00864
20.974159
17621
оружје
Скопје
бул."8
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17622
сообраќај
Струга
с.Лабуништа
05.05.2020
04.05.2020
41.1775
20.6788889
17623
сообраќај
Охрид
бул."Туристичка"
05.05.2020
04.05.2020
41.12162
20.819441
17624
друго
Скопје
05.05.2020
04.05.2020
42.003812
21.452246
17625
друго
Кичево
ул."Владимир Комаров"
05.05.2020
04.05.2020
41.5177778
20.9655556
17610
друго
Скопје
бул."Никола
04.05.2020
03.05.2020
42.003812
21.452246
17611
сообраќај
Куманово
с.Страцин
04.05.2020
03.05.2020
42.13337
21.72584
17612
сообраќај
Скопје
бул."Видое
04.05.2020
03.05.2020
42.003812
21.452246
17613
сообраќај
Прилеп
с.Ношпал
04.05.2020
03.05.2020
41.35173
21.56214
17614
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
04.05.2020
03.05.2020
41.75
22.2
17615
друго
Скопје
ул."Дижонска"
04.05.2020
03.05.2020
42.003812
21.452246
18083
друго
Куманово
с.Клечовце,кумановско,поради
03.07.2020
01.05.2020
42.13337
21.72584
17602
друго
Скопје
бул."Гоце
01.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17605
оружје
Скопје
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17606
друго
Скопје
ул."Индира Ганди"
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17607
друго
Скопје
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17608
оружје
Скопје
ул."Никола Карев"
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17609
друго
Скопје
ул."Иван Хаџи Николов"
02.05.2020
01.05.2020
42.003812
21.452246
17598
друго
Скопје
01.05.2020
30.04.2020
42.003812
21.452246
17599
друго
Скопје
01.05.2020
30.04.2020
42.003812
21.452246
17600
друго
Пехчево
01.05.2020
30.04.2020
41.763
22.888
17601
друго
Скопје
ул."Алексо Демниевски"
01.05.2020
30.04.2020
42.003812
21.452246
17603
друго
Струмица
01.05.2020
30.04.2020
41.441441
22.64183
17604
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
01.05.2020
30.04.2020
42.003812
21.452246
17586
друго
Скопје
ул."Александар Урдаревски"
30.04.2020
29.04.2020
42.003812
21.452246
17587
оружје
Македонски Брод
с.Арачиново
30.04.2020
29.04.2020
41.5124006
21.2159425
17588
друго
Пехчево
30.04.2020
29.04.2020
41.763
22.888
17589
сообраќај
Гостивар
с.Зајас
30.04.2020
29.04.2020
41.800911
20.914169
17590
сообраќај
Битола
ул."Довлеџик"
30.04.2020
29.04.2020
41.032799
21.34029
17591
друго
Скопје
с.Инџиково
30.04.2020
29.04.2020
42.003812
21.452246
17592
сообраќај
Берово
с.Дабила
30.04.2020
29.04.2020
41.71
22.85
17593
сообраќај
Македонски Брод
с.Ракитец
30.04.2020
29.04.2020
41.5124006
21.2159425
17594
друго
Скопје
ул."Саса"
30.04.2020
29.04.2020
42.003812
21.452246
17595
сообраќај
Струмица
30.04.2020
29.04.2020
41.441441
22.64183
17596
сообраќај
Струмица
с.Баница
30.04.2020
29.04.2020
41.441441
22.64183
17597
друго
Скопје
ул."Перо Наков"
30.04.2020
29.04.2020
42.003812
21.452246
18079
кражба
Кочани
03.07.2020
28.04.2020
41.9166667
22.4166667
17581
сообраќај
Велес
27.04.2020
26.04.2020
41.73
21.78
17582
друго
Скопје
ул."Цветан Димов"
27.04.2020
26.04.2020
42.003812
21.452246
17583
друго
Скопје
ул."Христо Татарчев"
27.04.2020
26.04.2020
42.003812
21.452246
17584
друго
Кичево
27.04.2020
26.04.2020
41.5177778
20.9655556
17585
друго
Скопје
ул."Карл Хрон"
27.04.2020
26.04.2020
42.003812
21.452246
17575
друго
Кичево
с. Белица
26.04.2020
25.04.2020
41.5177778
20.9655556
17576
сообраќај
Велес
с.Мамутчево
26.04.2020
25.04.2020
41.73
21.78
17577
друго
Прилеп
26.04.2020
25.04.2020
41.35173
21.56214
17578
сообраќај
Скопје
26.04.2020
25.04.2020
42.003812
21.452246
17579
сообраќај
Струга
с.Велешта
26.04.2020
25.04.2020
41.1775
20.6788889
17580
друго
Скопје
ул "Мирче Мацан".Пожарот
26.04.2020
25.04.2020
42.003812
21.452246
17821
друго
Струга
24.05.2020
24.04.2020
41.1775
20.6788889
17569
сообраќај
Велес
с.Согле
24.04.2020
24.04.2020
41.73
21.78
17571
сообраќај
Велес
с.Робово
25.04.2020
24.04.2020
41.73
21.78
17572
сообраќај
Скопје
ул "Козле"
25.04.2020
24.04.2020
42.003812
21.452246
17573
друго
Тетово
25.04.2020
24.04.2020
42.00864
20.974159
17574
дрога
Прилеп
26.04.2020
24.04.2020
41.35173
21.56214
17563
сообраќај
Битола
с.Дихово
24.04.2020
23.04.2020
41.032799
21.34029
17564
друго
Скопје
ул."Лондонска"
24.04.2020
23.04.2020
42.003812
21.452246
17565
друго
Скопје
бул."Илинден"
24.04.2020
23.04.2020
42.003812
21.452246
17567
сообраќај
Македонски Брод
с.Петровец
24.04.2020
23.04.2020
41.5124006
21.2159425
17568
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
24.04.2020
23.04.2020
42.003812
21.452246
17570
друго
Скопје
24.04.2020
23.04.2020
42.003812
21.452246
17566
кражба
Радовиш
ул."Коџа Баир"
24.04.2020
22.04.2020
41.6361111
22.4666667
17558
друго
19.04.2020
19.04.2020
41
18
17559
сообраќај
Скопје
ул "Алпи"
19.04.2020
19.04.2020
42.003812
21.452246
17560
сообраќај
Куманово
с.Г.Коњаре
20.04.2020
19.04.2020
42.13337
21.72584
17561
друго
Скопје
ул."Симеон Кавракиров"
20.04.2020
19.04.2020
42.003812
21.452246
17562
насилство
Скопје
ул."Радишанска"
20.04.2020
19.04.2020
42.003812
21.452246
17552
оружје
Куманово
с. Липково
19.04.2020
18.04.2020
42.13337
21.72584
17553
друго
Битола
ул."Браќа Ламески"-Прилеп
19.04.2020
18.04.2020
41.032799
21.34029
17554
сообраќај
Охрид
19.04.2020
18.04.2020
41.12162
20.819441
17555
сообраќај
Битола
с.Тројкрсти
19.04.2020
18.04.2020
41.032799
21.34029
17556
друго
Скопје
ул "Блаже Биринчето"
19.04.2020
18.04.2020
42.003812
21.452246
17557
друго
Кочани
ул "Митко Беќарски"
19.04.2020
18.04.2020
41.9166667
22.4166667
18016
кражба
Берово
15.06.2020
17.04.2020
41.71
22.85
17540
сообраќај
Кичево
с.Другово
17.04.2020
17.04.2020
41.5177778
20.9655556
17544
друго
Македонски Брод
с.Сарај
18.04.2020
17.04.2020
41.5124006
21.2159425
17545
оружје
Скопје
с.Петровец
18.04.2020
17.04.2020
42.003812
21.452246
17546
друго
Скопје
ул."Шарпланинска"
18.04.2020
17.04.2020
42.003812
21.452246
17547
кражба
Скопје
с.Побожје
18.04.2020
17.04.2020
42.003812
21.452246
17548
сообраќај
Прилеп
ул.,,Александар Македонски"
18.04.2020
17.04.2020
41.35173
21.56214
17549
насилство
Македонски Брод
с. Студеничани, во
18.04.2020
17.04.2020
41.5124006
21.2159425
17550
сообраќај
Скопје
ул."1"
18.04.2020
17.04.2020
42.003812
21.452246
17551
сообраќај
Прилеп
с.Росоман
18.04.2020
17.04.2020
41.35173
21.56214
17531
кражба
Скопје
ул."Бранислав Нушиќ"
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17532
оружје
Гостивар
с.Стар Балин
17.04.2020
16.04.2020
41.800911
20.914169
17533
сообраќај
Скопје
ул."Методија Митевски"
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17534
друго
Скопје
ул."Емин Дураки"во
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17535
друго
Скопје
ул."167"
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17536
сообраќај
Охрид
17.04.2020
16.04.2020
41.12162
20.819441
17537
насилство
Скопје
с.Чифлик
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17538
насилство
Скопје
ул."Благое Паровиќ"
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17539
друго
Скопје
с.Сопиште
17.04.2020
16.04.2020
42.003812
21.452246
17541
насилство
Штип
ул."Гоце Делчев"
17.04.2020
16.04.2020
41.75
22.2
17542
друго
Штип
17.04.2020
16.04.2020
41.75
22.2
17543
насилство
Радовиш
17.04.2020
16.04.2020
41.6361111
22.4666667
17518
сообраќај
Скопје
ул."52"
11.04.2020
11.04.2020
42.003812
21.452246
17529
кражба
Скопје
бул."Филип
12.04.2020
11.04.2020
42.003812
21.452246
17530
кражба
Скопје
12.04.2020
11.04.2020
42.003812
21.452246
17502
кражба
Куманово
с.Лојане
10.04.2020
10.04.2020
42.13337
21.72584
17509
кражба
Скопје
ул."Пролет", за
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17510
сообраќај
Ресен
ул."Илинденска"
11.04.2020
10.04.2020
41.0889
21.0122
17511
друго
Скопје
ул."Кеј 13 Ноември"
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17512
сообраќај
Струмица
с.Банско
11.04.2020
10.04.2020
41.441441
22.64183
17513
друго
Кичево
ул."Влашки пат"
11.04.2020
10.04.2020
41.5177778
20.9655556
17514
насилство
Скопје
ул."7"
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17515
друго
Скопје
ул."Панајот Гиновски"
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17516
друго
Скопје
с.Матејче
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17517
друго
Гостивар
ул."ЈНА"
11.04.2020
10.04.2020
41.800911
20.914169
17519
насилство
Скопје
бул."Јане
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17520
насилство
Скопје
ул."Коце Металец"
11.04.2020
10.04.2020
42.003812
21.452246
17521
насилство
Куманово
с.Алгуња
11.04.2020
10.04.2020
42.13337
21.72584
17522
друго
Куманово
с.Слупчане
11.04.2020
10.04.2020
42.13337
21.72584
17523
друго
Крива Паланка
с.Узем
11.04.2020
10.04.2020
42.2173226
22.28609
17524
насилство
Кичево
ул."Прилепска"
11.04.2020
10.04.2020
41.5177778
20.9655556
17525
кражба
Струмица
с.Белотино
11.04.2020
10.04.2020
41.441441
22.64183
17526
насилство
Велес
ул."Н.Бутникошарева"
11.04.2020
10.04.2020
41.73
21.78
17527
друго
Куманово
с.Ранковце
11.04.2020
10.04.2020
42.13337
21.72584
17528
друго
ул."Радњанска"
11.04.2020
10.04.2020
41.49205
22.09354
17495
сообраќај
Скопје
ул."Македонско-косовска бригада"
09.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17496
друго
Скопје
ул."Никола Карев"
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17497
друго
Скопје
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17498
друго
Скопје
ул."Јужноморавски бригади"
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17499
друго
Пробиштип
с.Злетово
10.04.2020
09.04.2020
42.0007459
22.1817702
17500
друго
Скопје
ул."Анастас Коцарев"
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17501
друго
Тетово
ул."Мара Угринова"
10.04.2020
09.04.2020
42.00864
20.974159
17503
сообраќај
Гостивар
10.04.2020
09.04.2020
41.800911
20.914169
17504
друго
Скопје
с.Бањани
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17505
сообраќај
Скопје
ул."Борис Сарафов"
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17507
документи
Скопје
10.04.2020
09.04.2020
42.003812
21.452246
17493
друго
Скопје
ул."Загребска"
09.04.2020
08.04.2020
42.003812
21.452246
17494
друго
Скопје
с.Ново Село
09.04.2020
08.04.2020
42.003812
21.452246
17487
друго
Гостивар
с.Долно Лисиче
08.04.2020
07.04.2020
41.800911
20.914169
17488
оружје
Скопје
бул."Александар
08.04.2020
07.04.2020
42.003812
21.452246
17489
сообраќај
Битола
с.Лисолај
08.04.2020
07.04.2020
41.032799
21.34029
17490
друго
Скопје
ул."Наум Охридски"
08.04.2020
07.04.2020
42.003812
21.452246
17491
друго
Скопје
ул."Димитрија Чуповски"
08.04.2020
07.04.2020
42.003812
21.452246
17492
друго
Скопје
бул."Никола
08.04.2020
07.04.2020
42.003812
21.452246
17480
друго
Скопје
07.04.2020
06.04.2020
42.003812
21.452246
17481
сообраќај
Штип
с.Чардаклија
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
17482
друго
Скопје
бул."Никола
07.04.2020
06.04.2020
42.003812
21.452246
17483
сообраќај
Богданци
ул."Страшо Пинџур"
07.04.2020
06.04.2020
41.2030556
22.5755556
17484
сообраќај
Радовиш
ул."Даме Груев"
07.04.2020
06.04.2020
41.6361111
22.4666667
17485
друго
Скопје
ул."Лука Геров"
07.04.2020
06.04.2020
42.003812
21.452246
17486
насилство
Штип
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
17476
друго
Скопје
бул."Гоце
06.04.2020
05.04.2020
42.003812
21.452246
17477
сообраќај
Битола
06.04.2020
05.04.2020
41.032799
21.34029
17478
сообраќај
Скопје
с.Петровец
06.04.2020
05.04.2020
42.003812
21.452246
17479
друго
Скопје
ул."23 Октомври"
06.04.2020
05.04.2020
42.003812
21.452246
17454
сообраќај
Скопје
04.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17465
друго
Скопје
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17467
насилство
Скопје
с.Јурумлери
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17468
насилство
Скопје
с.Јурумлери
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17469
насилство
Скопје
ул."Лука Геров"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17470
насилство
Скопје
ул."Лука Геров"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17471
сообраќај
Скопје
ул."Душко Поповиќ"
05.04.2020
04.04.2020
42.003812
21.452246
17472
насилство
с.Криволак
05.04.2020
04.04.2020
41.49205
22.09354
17473
насилство
Струга
05.04.2020
04.04.2020
41.1775
20.6788889
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL