Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
11292
кражба
Штип
09.04.2017
08.04.2017
41.75
22.2
11548
кражба
Штип
ул."Широк Дол"
18.05.2017
26.02.2017
41.7437309
22.2006705
7453
кражба
Штип
с.Калапетровци
26.09.2015
08.02.2009
41.7046061
22.3091885
8989
кражба
Штип
с.Аргулица
04.05.2016
03.05.2016
41.8191981
22.2786388
11805
друго
Штип
ул."Стојан Гологанов"
26.06.2017
25.06.2017
41.75
22.2
2334
сообраќај
Штип
с.Карбинци
22.11.2012
10.09.2012
41.8167
22.2333
2590
дрога
Штип
14.01.2013
13.01.2013
41.75
22.2
8990
кражба
Штип
04.05.2016
03.05.2016
41.75
22.2
4639
кражба
Штип
ул.„Митко Шекерински“
08.03.2014
07.03.2014
41.7344045
22.2012653
9759
оружје
Штип
ул."Боро Арсов"
16.08.2016
15.08.2016
41.746429
22.199654
13344
друго
Штип
03.04.2018
02.04.2018
41.75
22.2
15906
друго
Штип
09.10.2019
08.10.2019
41.75
22.2
2851
кражба
Штип
04.03.2013
03.03.2013
41.75
22.2
11299
насилство
Штип
ул "Радански Пат"
10.04.2017
09.04.2017
41.7432106
22.2031593
2852
сообраќај
Штип
04.03.2013
02.03.2013
41.75
22.2
11301
друго
Штип
ул "Сутјеска"
10.04.2017
10.04.2017
41.7443964
22.1971035
2598
насилство
Штип
ул „Тошо Арсов“
15.01.2013
14.01.2013
41.9179701
22.412077
15142
друго
Штип
25.06.2019
24.06.2019
41.75
22.2
8231
насилство
Штип
ул."Гоце Делчев"
07.02.2016
06.02.2016
41.75
22.2
9255
сообраќај
Штип
09.06.2016
08.06.2016
41.75
22.2
12583
сообраќај
Штип
ул "Карл Маркс"
30.11.2017
29.11.2017
41.75
22.2
16935
сообраќај
Штип
05.02.2020
04.02.2020
41.75
22.2
8744
дрога
Штип
31.03.2016
08.03.2016
41.75
22.2
12072
друго
Штип
с.Теранци
03.08.2017
02.08.2017
41.8513066
22.3531494
6441
документи
Штип
27.02.2015
24.01.2015
41.75
22.2
7466
насилство
Штип
с.Лакавица
30.09.2015
29.09.2015
41.6516212
22.2357937
10538
сообраќај
Штип
ул."Сремски Фронт"
27.12.2016
26.12.2016
41.7498439
22.2001037
2603
кражба
Штип
с. Липов
16.01.2013
15.01.2013
41.7072
22.2456
10539
сообраќај
Штип
ул."Брегалничка"
27.12.2016
26.12.2016
41.9109403
22.4075944
9260
сообраќај
Штип
ул."Партизанска"
10.06.2016
09.06.2016
41.7545803
22.1941893
10028
кражба
Штип
ул."Стојан Рибата"
08.10.2016
07.10.2016
41.739287
22.1978197
15660
сообраќај
Штип
12.09.2019
11.09.2019
41.75
22.2
3118
дрога
Штип
26.04.2013
25.04.2013
41.75
22.2
4142
насилство
Штип
с.Долани
14.12.2013
13.12.2013
41.75
22.2
4398
документи
Штип
с. Калаузлија
31.01.2014
30.01.2014
41.670334
22.4939642
303
насилство
Штип
с.Тркање
05.08.2011
05.08.2011
41.9061913
22.3620904
2095
насилство
Штип
30.09.2012
28.09.2012
41.75
22.2
4399
документи
Штип
31.01.2014
30.01.2014
41.75
22.2
7215
друго
Штип
05.08.2015
04.08.2015
41.75
22.2
17967
сообраќај
Штип
с.Косевица
13.06.2020
12.06.2020
41.75
22.2
5168
насилство
Штип
01.06.2014
31.05.2014
41.75
22.2
7217
насилство
Штип
ул."Кирил и Методиј"
06.08.2015
06.08.2015
41.75
22.2
10033
сообраќај
Штип
08.10.2016
07.10.2016
41.75
22.2
11825
друго
Штип
ул "Радански Пат"
28.06.2017
27.06.2017
41.7432106
22.2031593
2099
друго
Штип
село Карбинци
03.10.2012
19.08.2012
41.8167
22.2333
3635
друго
Штип
12.09.2013
17.07.2013
41.75
22.2
2100
документи
Штип
с.Таринци
03.10.2012
02.10.2012
41.7989
22.2303
5172
дрога
Штип
ул „Никола Чаулев“
02.06.2014
19.02.2014
41.737503
22.193558
14900
дрога
Штип
15.01.2019
14.01.2019
41.75
22.2
15668
сообраќај
Штип
с.Таринци
13.09.2019
12.09.2019
41.75
22.2
6453
друго
Штип
01.03.2015
28.02.2015
41.75
22.2
9269
сообраќај
Штип
с.Карамани
12.06.2016
11.06.2016
41.75
22.2
4662
насилство
Штип
14.03.2014
05.02.2014
41.75
22.2
11830
друго
Штип
с.Стар Караорман
29.06.2017
28.06.2017
41.7822513
22.204125
5432
насилство
Штип
16.07.2014
15.07.2014
41.75
22.2
8248
документи
Штип
08.02.2016
02.11.2015
41.75
22.2
7481
дрога
Штип
02.10.2015
01.10.2015
41.75
22.2
2618
кражба
Штип
с.Пиперово
21.01.2013
20.02.2001
41.5743583
22.2696973
6458
кражба
Штип
02.03.2015
22.09.2014
41.75
22.2
7482
насилство
Штип
с.Карбинци
03.10.2015
02.10.2015
41.8180159
22.2324758
6716
документи
Штип
15.04.2015
14.04.2015
41.75
22.2
10300
кражба
Штип
ул "Љубен Иванов"
15.11.2016
14.11.2016
41.746429
22.199654
15933
сообраќај
Штип
ул."Христијан Тодоровски Карпош"
12.10.2019
11.10.2019
41.75
22.2
4158
сообраќај
Штип
16.12.2013
15.12.2013
41.75
22.2
6974
насилство
Штип
ул."Партизанска"
16.06.2015
15.06.2015
41.75
22.2
12095
сообраќај
Штип
с.Спанчево
05.08.2017
04.08.2017
41.905337
22.3084434
2112
друго
Штип
с.Карбинци
05.10.2012
22.09.2012
41.8167
22.2333
3648
сообраќај
Штип
ул.„Гоце Делчев“
14.09.2013
13.09.2013
41.75
22.2
9024
кражба
Штип
10.05.2016
09.05.2016
41.75
22.2
4418
документи
Штип
03.02.2014
02.02.2014
41.75
22.2
6978
насилство
Штип
с.М.Ј.(75)
17.06.2015
16.06.2015
41.75
22.2
17474
сообраќај
Штип
с.Прналија
05.04.2020
03.04.2020
41.75
22.2
18242
сообраќај
Штип
с.Кадрифаково
24.07.2020
23.07.2020
41.75
22.2
1859
сообраќај
Штип
ул „Радански пат“
04.07.2012
03.07.2012
41.7432506
22.2031782
6467
насилство
Штип
03.03.2015
13.02.2015
41.75
22.2
6468
документи
Штип
03.03.2015
02.03.2015
41.75
22.2
9796
друго
Штип
22.08.2016
21.08.2016
41.75
22.2
10052
документи
Штип
10.10.2016
09.10.2016
41.75
22.2
8773
сообраќај
Штип
с.Врсаково
04.04.2016
03.04.2015
41.8176492
22.1199209
6726
друго
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
15942
сообраќај
Штип
13.10.2019
12.10.2019
41.75
22.2
3143
насилство
Штип
с.Таринци
02.05.2013
01.05.2013
41.75
22.2
6727
документи
Штип
20.04.2015
19.04.2015
41.75
22.2
7239
сообраќај
Штип
ул."Славчо Стојменски"
09.08.2015
09.08.2015
41.7389988
22.2009739
10312
друго
Штип
с.Таринци
19.10.2016
18.10.2016
41.7987274
22.2279697
17481
сообраќај
Штип
с.Чардаклија
07.04.2020
06.04.2020
41.75
22.2
4170
друго
Штип
ул.„Маршал Тито“
18.12.2013
17.12.2013
41.75
22.2
9290
друго
Штип
17.06.2016
16.06.2016
41.75
22.2
15946
друго
Штип
14.10.2019
13.10.2019
41.75
22.2
17994
друго
Штип
13.06.2020
13.06.2020
41.75
22.2
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL