Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
9571
сообраќај
Куманово
с.Лојане
28.07.2016
27.07.2016
42.232766
21.664582
8838
друго
Куманово
с.Лојане
13.04.2016
12.04.2016
42.232766
21.664582
10175
друго
Куманово
с.Лојане
27.10.2016
26.10.2016
42.232766
21.664582
11224
друго
Скопје
с.Лојане
30.03.2017
29.03.2017
42.232766
21.664582
9142
кражба
Куманово
с. Челопек-Старо Нагоричане
27.05.2016
19.04.2016
42.2317007
21.8300296
9015
насилство
Куманово
с.Бајловце
10.05.2016
09.05.2016
42.2305072
21.9477777
2156
друго
Куманово
с.Карабичане
18.10.2012
17.10.2012
42.2289
21.7414
5066
друго
Крива Паланка
с.Узем
08.05.2014
17.08.2013
42.221017
22.427716
12644
насилство
Куманово
с.Драгоманце
08.12.2017
07.12.2017
42.2187198
21.8479156
3842
насилство
Крива Паланка
с.Луке
28.10.2013
06.10.2013
42.2173226
22.28609
3078
кражба
Крива Паланка
с.Ранковце
23.04.2013
08.04.2013
42.2173226
22.28609
3080
насилство
Крива Паланка
23.04.2013
06.04.2013
42.2173226
22.28609
521
друго
Крива Паланка
21.09.2011
20.09.2011
42.2173226
22.28609
3850
насилство
Крива Паланка
с.Луке
29.10.2013
28.09.2013
42.2173226
22.28609
3083
насилство
Крива Паланка
23.04.2013
06.04.2013
42.2173226
22.28609
2829
насилство
Крива Паланка
ул „8-ми Октомври“
01.03.2013
28.02.2013
42.2173226
22.28609
11280
сообраќај
Крива Паланка
05.04.2017
04.04.2017
42.2173226
22.28609
11792
сообраќај
Крива Паланка
22.06.2017
20.05.2017
42.2173226
22.28609
18192
оружје
Крива Паланка
ул.,,Св.Јоаким Осоговски"
19.07.2020
19.07.2020
42.2173226
22.28609
3346
насилство
Крива Паланка
ул „Гоце Делчев“
28.06.2013
24.05.2013
42.2173226
22.28609
15125
документи
Крива Паланка
21.06.2019
20.06.2019
42.2173226
22.28609
3352
насилство
Крива Паланка
с.Радибуш
28.06.2013
03.04.2013
42.2173226
22.28609
3353
насилство
Крива Паланка
с.Конопница
28.06.2013
30.05.2013
42.2173226
22.28609
14618
сообраќај
Крива Паланка
15.08.2018
14.08.2018
42.2173226
22.28609
3101
насилство
Крива Паланка
с.Радибуш
25.04.2013
28.02.2013
42.2173226
22.28609
10014
друго
Крива Паланка
05.10.2016
04.10.2016
42.2173226
22.28609
13089
документи
Крива Паланка
01.03.2018
28.02.2018
42.2173226
22.28609
13091
насилство
Крива Паланка
01.03.2018
16.01.2018
42.2173226
22.28609
3621
насилство
Крива Паланка
с.Вржогрнци
06.09.2013
14.06.2013
42.2173226
22.28609
14381
сообраќај
Крива Паланка
26.07.2018
25.07.2018
42.2173226
22.28609
12082
сообраќај
Крива Паланка
04.08.2017
03.08.2017
42.2173226
22.28609
16180
документи
Крива Паланка
07.11.2019
06.11.2019
42.2173226
22.28609
13367
друго
Крива Паланка
с.Луке
06.04.2018
05.04.2018
42.2173226
22.28609
17719
сообраќај
Крива Паланка
16.05.2020
15.05.2020
42.2173226
22.28609
11833
сообраќај
Крива Паланка
29.06.2017
29.06.2017
42.2173226
22.28609
316
дрога
Крива Паланка
16.08.2011
29.11.2010
42.2173226
22.28609
2623
оружје
Крива Паланка
ул „Св.Јоаким Осоговски“
21.01.2013
29.12.2012
42.2173226
22.28609
4679
кражба
Крива Паланка
с.
17.03.2014
10.03.2014
42.2173226
22.28609
9543
документи
Крива Паланка
25.07.2016
24.07.2016
42.2173226
22.28609
9544
документи
Крива Паланка
25.07.2016
24.07.2016
42.2173226
22.28609
15432
друго
Крива Паланка
с.Подржикоњ
17.08.2019
16.08.2019
42.2173226
22.28609
2891
насилство
Крива Паланка
с.Дубровница
13.03.2013
28.02.2013
42.2173226
22.28609
16468
документи
Крива Паланка
12.12.2019
12.12.2019
42.2173226
22.28609
10069
документи
Крива Паланка
12.10.2016
08.10.2016
42.2173226
22.28609
8794
кражба
Крива Паланка
06.04.2016
05.04.2016
42.2173226
22.28609
16218
сообраќај
Крива Паланка
с.Борово
12.11.2019
11.11.2019
42.2173226
22.28609
1375
оружје
Крива Паланка
03.02.2012
01.01.2012
42.2173226
22.28609
15968
друго
Крива Паланка
16.10.2019
15.10.2019
42.2173226
22.28609
12897
сообраќај
Крива Паланка
с. Романовце
23.01.2018
22.01.2018
42.2173226
22.28609
3426
насилство
Крива Паланка
ул „Свети Јоаким Осоговски“
29.07.2013
11.07.2013
42.2173226
22.28609
10339
друго
Крива Паланка
22.10.2016
21.11.2016
42.2173226
22.28609
2149
кражба
Крива Паланка
ул „Херој Карпош“
17.10.2012
16.10.2012
42.2173226
22.28609
8807
насилство
Крива Паланка
ул "Единство"
07.04.2016
06.04.2016
42.2173226
22.28609
3434
насилство
Крива Паланка
ул „Свети Јоаким Осоговски“
29.07.2013
11.07.2013
42.2173226
22.28609
3690
насилство
Крива Паланка
с.Ранковце
24.09.2013
16.07.2013
42.2173226
22.28609
2155
друго
Крива Паланка
18.10.2012
26.09.2012
42.2173226
22.28609
14701
насилство
Крива Паланка
20.08.2018
19.08.2018
42.2173226
22.28609
18029
друго
Крива Паланка
с.Мождивњак
15.06.2020
30.11.-0001
42.2173226
22.28609
3185
насилство
Крива Паланка
с.Конопница
21.05.2013
26.04.2013
42.2173226
22.28609
17523
друго
Крива Паланка
с.Узем
11.04.2020
10.04.2020
42.2173226
22.28609
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL