Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
10152
насилство
Куманово
с.Лопате
23.10.2016
23.10.2016
42.1502821
21.664582
8873
сообраќај
Куманово
с.Лопате
17.04.2016
16.04.2016
42.1502821
21.664582
1284
кражба
Куманово
с.Лопате
19.01.2012
18.01.2012
42.1486
21.6642
7216
насилство
Куманово
с.Лопате
06.08.2015
05.08.2015
42.1486
21.6642
2672
сообраќај
Куманово
с.Лопате
29.01.2013
07.12.2012
42.1486
21.6642
11890
сообраќај
Куманово
ул "Никола Тесла"
09.07.2017
08.07.2017
42.1483085
21.7150275
9076
друго
Скопје
бул."Никола
18.05.2016
17.05.2016
42.1483085
21.7150275
11436
сообраќај
Куманово
ул "Никола Тесла"
06.05.2017
05.05.2017
42.1483085
21.7150275
8497
друго
Куманово
с.Ругинце
06.03.2016
05.03.2016
42.1468524
21.9775868
13191
оружје
Тетово
село Старо Село
18.03.2018
10.04.2017
42.1459138
21.1228336
11918
друго
Тетово
с.Орашје
13.07.2017
12.07.2017
42.1459138
21.1228336
13791
кражба
Тетово
с.Одри
15.05.2018
15.05.2018
42.1459138
21.1228336
2691
кражба
Куманово
ул „Никола Тесла“
31.01.2013
21.10.2012
42.1448039
21.7176051
10245
кражба
Куманово
с.Отља
06.11.2016
05.11.2016
42.1431329
21.5876991
10270
кражба
Куманово
с.Отља
09.11.2016
05.11.2016
42.1431329
21.5876991
6732
друго
Куманово
с. Отља
20.04.2015
31.10.2014
42.1431329
21.5876991
6236
друго
Куманово
с.Отља Липково
04.01.2015
03.01.2015
42.1431329
21.5876991
5216
документи
Куманово
с. Отља
09.06.2014
08.06.2014
42.1431329
21.5876991
6819
дрога
Куманово
с.Отља
08.05.2015
06.05.2015
42.1431329
21.5876991
10410
насилство
Куманово
с.Отља
08.12.2016
07.12.2016
42.1431329
21.5876991
9911
насилство
Куманово
с.Отља
11.09.2016
10.09.2016
42.1431329
21.5876991
8185
кражба
Куманово
с.Отља
02.02.2016
20.11.2012
42.1431329
21.5876991
4602
кражба
Куманово
с.Отља
02.03.2014
01.03.2014
42.1431329
21.5876991
5195
друго
Куманово
с. Опила
05.06.2014
17.06.2013
42.1428
22.1442
1171
друго
Крива Паланка
с.Опила
30.12.2011
07.08.2011
42.1428
22.1442
11059
кражба
Куманово
ул "Ѓуро Пуцар Стари"
10.03.2017
09.03.2017
42.1424778
21.7335346
8515
дрога
Куманово
ул "Ѓуро Пуцар Стари"
07.03.2016
26.11.2015
42.1424778
21.7335346
837
друго
Куманово
ул „Ѓуро Пуцар Стари“
14.11.2011
13.11.2011
42.1424778
21.7335346
2309
насилство
Куманово
с.Отља
19.11.2012
29.08.2012
42.1419792
21.5870744
14675
сообраќај
Куманово
улица "Средорек"
18.08.2018
17.08.2018
42.1418724
21.7219673
4447
насилство
Тетово
с.Вратница
08.02.2014
07.02.2002
42.141462
21.1160864
8962
насилство
Куманово
ул "11-ти Ноември"
27.04.2016
26.04.2016
42.1399807
21.6996849
6950
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Ноември"
10.06.2015
09.06.2015
42.1399807
21.6996849
6214
кражба
Куманово
ул „11-ти Ноември“
31.12.2014
15.12.2014
42.1399807
21.6996849
1338
насилство
Куманово
ул.„11“
29.01.2012
28.01.2012
42.1398708
21.6996454
2410
насилство
Куманово
ул „11-ти Ноември“
05.12.2012
03.12.2012
42.1398708
21.6996454
2165
сообраќај
Куманово
ул „11-ти Ноември“
19.10.2012
18.10.2012
42.1398708
21.6996454
12197
насилство
Куманово
бул "Октомвриска револуција"
27.09.2017
18.09.2017
42.139577
21.720821
1047
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов“
16.12.2011
15.12.2011
42.1395452
21.7193055
1366
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов„
02.02.2012
01.02.2012
42.1395452
21.7193055
2681
насилство
Куманово
ул „Доне Божинов“
30.01.2013
01.01.2013
42.1395452
21.7193055
4752
оружје
Куманово
ул „Доне Божинов“
28.03.2014
27.03.2014
42.1395452
21.7193055
692
насилство
Куманово
ул.„Доне Божинов“
24.10.2011
23.10.2011
42.1395452
21.7193055
13122
сообраќај
Велес
улица "Доне Божинов"
08.03.2018
07.03.2018
42.1395004
21.7192908
10494
дрога
Куманово
ул "Доне Божинов"
22.12.2016
08.06.2016
42.1395004
21.7192908
14078
друго
Куманово
ул "Доне Божинов"
21.06.2018
20.06.2018
42.1395004
21.7192908
793
кражба
Куманово
ул „Васил Главинов“
07.11.2011
28.10.2011
42.1384984
21.7090462
7530
друго
Куманово
ул."Пионерска"
13.10.2015
13.02.2010
42.1379289
21.7207633
8742
документи
Куманово
ул "11-Ноември"
31.03.2016
30.03.2016
42.1376534
21.7117324
2337
насилство
Куманово
ул „Милан Лисица“
23.11.2012
22.11.2012
42.1372099
21.7036533
11255
насилство
Куманово
ул."Ѓорче Петров"
01.04.2017
31.03.2017
42.1372054
21.734829
6721
сообраќај
Куманово
ул „Ленинова“
20.04.2015
19.04.2015
42.1371062
21.7189212
2109
кражба
Куманово
ул.„Димитар Влахов“
05.10.2012
04.10.2012
42.1367994
21.7218647
11050
насилство
Куманово
ул.Ленинова
07.03.2017
29.01.2017
42.1367991
21.719054
1068
оружје
Куманово
ул.„Ленинова“
18.12.2011
17.12.2011
42.1367991
21.719054
1355
насилство
Куманово
ул „Ленинова“
01.02.2012
31.01.2012
42.1367991
21.719054
4972
сообраќај
Куманово
ул „Ленинова“
24.04.2014
06.04.2014
42.1367991
21.719054
8046
друго
Куманово
ул "Индустриска"
04.01.2016
03.01.2016
42.1367461
21.6901448
7077
оружје
Куманово
ул."Индустриска"
05.07.2015
04.07.2015
42.1367461
21.6901448
8363
сообраќај
Куманово
ул "Индустриска"
23.02.2016
22.02.2016
42.1367461
21.6901448
5949
документи
Гостивар
с.Беловиште
17.10.2014
16.10.2014
42.1367
21.1042
5950
документи
Гостивар
с.Беловиште
17.10.2014
16.10.2014
42.1367
21.1042
7045
друго
Гостивар
с.Беловиште
29.06.2015
29.06.2015
42.1367
21.1042
5571
документи
Гостивар
с.Беловиште
13.08.2014
12.08.2014
42.1367
21.1042
5986
сообраќај
Куманово
ул „11-ти Октомври“
25.10.2014
24.10.2014
42.1364815
21.7106515
10503
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Октомври"
25.12.2016
24.12.2016
42.1363975
21.7105885
10612
кражба
Куманово
ул."11-ти Октомври"
09.01.2017
09.01.2017
42.1363975
21.7105885
8573
сообраќај
Скопје
ул."11-ти Октомври"
13.03.2016
13.03.2016
42.1363975
21.7105885
9104
кражба
Куманово
ул."11-ти Октомври"
22.05.2016
21.05.2016
42.1363975
21.7105885
8849
насилство
Скопје
ул."11-ти Октомври"
15.04.2016
14.04.2016
42.1363975
21.7105885
10942
насилство
Куманово
ул."11-ти Октомври"
17.02.2017
09.01.2017
42.1363975
21.7105885
6877
сообраќај
Куманово
ул "11-ти Октомври"
26.05.2015
25.05.2015
42.1363975
21.7105885
12000
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Октомври"
27.07.2017
26.07.2017
42.1363975
21.7105885
7152
кражба
Куманово
ул."11-ти Октомври"
26.07.2015
26.07.2015
42.1363975
21.7105885
8951
сообраќај
Куманово
ул."11-ти Октомври"
26.04.2016
26.04.2016
42.1363975
21.7105885
4360
кражба
Куманово
ул „11-ти Октомври“
23.01.2014
22.02.2001
42.1363713
21.7105111
7177
насилство
Куманово
ул "Сава Ковачевиќ"
30.07.2015
28.07.2015
42.1363474
21.7077452
14079
сообраќај
Куманово
ул "Сава Ковачевиќ"
21.06.2018
21.06.2018
42.1363474
21.7077452
6878
насилство
Куманово
ул Србо Томовиќ"
26.05.2015
28.04.2015
42.136324
21.7056157
2033
друго
Куманово
ул „Србо Томовиќ“
18.09.2012
01.09.2012
42.1362914
21.7055252
5368
насилство
Куманово
ул „11-ти Октомври“
03.07.2014
29.04.2014
42.1361919
21.7101765
2613
оружје
Куманово
ул „Страшко Арсов“
17.01.2013
25.12.2012
42.136058
21.7036361
6552
кражба
Куманово
ул.„Страшко Арсов“
19.03.2015
18.03.2015
42.136058
21.7036361
8523
сообраќај
Гостивар
с.Беловиште
08.03.2016
07.03.2016
42.135924
21.1049087
10151
насилство
Тетово
с.Беловиште
23.10.2016
22.10.2016
42.135924
21.1049087
8627
кражба
Тетово
с.Беловиште
23.03.2016
23.03.2016
42.135924
21.1049087
9698
сообраќај
Гостивар
с.Беловиште
10.08.2016
09.08.2016
42.135924
21.1049087
13547
насилство
Куманово
ул "Борис Кидрич"
24.04.2018
25.03.2018
42.135901
21.7151084
258
сообраќај
Куманово
ул.„Борис Кидрич“
31.07.2011
30.07.2011
42.1358333
21.7180556
2053
насилство
Куманово
с.Горно Којнаре
24.09.2012
31.08.2012
42.1358333
21.7180556
2567
сообраќај
Куманово
с.Градец
03.01.2013
25.12.2012
42.1358333
21.7180556
1290
насилство
Куманово
село Арнакија
20.01.2012
19.01.2012
42.1358333
21.7180556
1552
друго
Куманово
с.Оризаре
19.03.2012
18.03.2012
42.1358333
21.7180556
1297
кражба
Куманово
ул.„Љубе Гаче“
21.01.2012
14.01.2012
42.1358333
21.7180556
4374
оружје
Куманово
с.Кутлибек
27.01.2014
26.01.2014
42.1358333
21.7180556
2345
кражба
Куманово
ул.„Трета МУБ“
27.11.2012
24.11.2012
42.1358333
21.7180556
2102
насилство
Куманово
с.Черкези
03.10.2012
03.10.2012
42.1358333
21.7180556
55
кражба
Куманово
ул.„Анѓа Ранковиќ“
04.07.2011
01.07.2011
42.1358333
21.7180556
823
друго
Куманово
с.Пузаљка
12.11.2011
11.11.2011
42.1358333
21.7180556
1079
сообраќај
Куманово
с.Трубарево и ТМВ
18.12.2011
17.12.2011
42.1358333
21.7180556
574
друго
Куманово
с.Черкези
30.09.2011
29.09.2011
42.1358333
21.7180556
1121
насилство
Куманово
с.Черкези
23.12.2011
22.12.2011
42.1358333
21.7180556
2680
насилство
Куманово
ул „Крсте Мисирков“
30.01.2013
21.01.2013
42.1358333
21.7180556
2689
кражба
Куманово
с.Норово
31.01.2013
08.12.2012
42.1358333
21.7180556
1929
кражба
Куманово
с.Чардаклија
27.08.2012
26.08.2012
42.1358333
21.7180556
1931
дрога
Куманово
с.Тромеѓе
27.08.2012
26.08.2012
42.1358333
21.7180556
154
оружје
Куманово
ул.„Клара Цеткин„
18.07.2011
18.07.2011
42.1358333
21.7180556
1696
дрога
Куманово
ул.„Кочо Рацин“
20.04.2012
19.04.2012
42.1358333
21.7180556
929
насилство
Куманово
с.Буковиќ
01.12.2011
30.11.2011
42.1358333
21.7180556
164
дрога
Куманово
ул.„Страшо Симонов“
19.07.2011
18.07.2011
42.1358333
21.7180556
183
насилство
Куманово
ул.„Тонко Димов“
22.07.2011
21.07.2011
42.1358333
21.7180556
2240
сообраќај
Куманово
с.Градец
01.11.2012
18.10.2012
42.1358333
21.7180556
2759
насилство
Куманово
с.Дренак
13.02.2013
06.01.2013
42.1358333
21.7180556
2761
оружје
Куманово
с.Ропаљце
13.02.2013
12.02.2013
42.1358333
21.7180556
2762
документи
Куманово
с.Черкезе
13.02.2013
12.02.2013
42.1358333
21.7180556
983
сообраќај
Куманово
с.Кркља
09.12.2011
08.12.2011
42.1358333
21.7180556
990
оружје
Куманово
с.Јеловјане
09.12.2011
08.12.2011
42.1358333
21.7180556
2529
сообраќај
Куманово
ул „Браќа Рибар“
26.12.2012
12.12.2012
42.1358333
21.7180556
2787
друго
Куманово
с.Пирок
20.02.2013
19.02.2013
42.1358333
21.7180556
743
оружје
Куманово
с.Черкези
31.10.2011
30.10.2011
42.1358333
21.7180556
2537
насилство
Куманово
ул „Плоштад Маршал Тито“
28.12.2012
27.12.2012
42.1358333
21.7180556
1260
кражба
Куманово
ул.„Љубе Гаче“
14.01.2012
14.01.2012
42.1358333
21.7180556
237
кражба
Куманово
с.Горно Коњаре
29.07.2011
28.07.2011
42.1358333
21.7180556
7170
документи
Куманово
с. Лозани-битолско
29.07.2015
28.02.2015
42.135833
21.718056
5380
кражба
Куманово
с.Оризаре
04.07.2014
02.05.2014
42.135833
21.718056
5135
насилство
Куманово
с. Шуплин
27.05.2014
26.05.2014
42.135833
21.718056
7205
сообраќај
Куманово
ул."Октомвриска Револуција"од
04.08.2015
03.08.2015
42.135833
21.718056
5929
сообраќај
Куманово
с.Табанобце
16.10.2014
15.10.2014
42.135833
21.718056
6955
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
11.06.2015
10.06.2015
42.135833
21.718056
6451
друго
Куманово
с.Срезовце
01.03.2015
28.02.2015
42.135833
21.718056
4660
друго
Куманово
с.Черкези
13.03.2014
12.03.2014
42.135833
21.718056
5183
друго
Куманово
с. Сув
04.06.2014
29.03.2012
42.135833
21.718056
4935
друго
Куманово
с.Черкези
18.04.2014
17.04.2014
42.135833
21.718056
6215
насилство
Куманово
с.Черкези
31.12.2014
29.11.2014
42.135833
21.718056
6218
насилство
Куманово
с.Черкези
31.12.2014
30.08.2014
42.135833
21.718056
6234
друго
Куманово
с.Старо Нагоричине
04.01.2015
03.01.2015
42.135833
21.718056
5481
оружје
Куманово
ул.„Сенто Станковски“
27.07.2014
26.07.2014
42.135833
21.718056
4971
оружје
Куманово
с.Горно Коњаре
24.04.2014
22.02.2014
42.135833
21.718056
6255
сообраќај
Куманово
с.Оризаре
11.01.2015
10.01.2015
42.135833
21.718056
6786
сообраќај
Куманово
бул.„Борис Трајковски“
03.05.2015
02.05.2015
42.135833
21.718056
5509
кражба
Куманово
ул.„Киро Антески“
30.07.2014
23.06.2014
42.135833
21.718056
5256
оружје
Куманово
ул.„Благоја Илиев Гуне“
15.06.2014
14.06.2014
42.135833
21.718056
5008
насилство
Куманово
с.Лукаре
30.04.2014
03.04.2014
42.135833
21.718056
5010
насилство
Куманово
ул „Тане Георгиевски“
30.04.2014
02.04.2014
42.135833
21.718056
6815
оружје
Куманово
ул."ОктомврискаРеволуција"
08.05.2015
07.05.2015
42.135833
21.718056
6563
оружје
Куманово
ул.”Октoмвриска Револуција” во Куманово
21.05.2015
20.03.2015
42.135833
21.718056
6564
оружје
Куманово
ул.”Народна Револуција” во Куманово
21.05.2015
20.03.2015
42.135833
21.718056
6072
дрога
Куманово
ул „Трета Македонска Ударна Бригада“
30.11.-0001
29.04.2014
42.135833
21.718056
7097
друго
Куманово
с.Алгуње
09.07.2015
08.07.2015
42.135833
21.718056
5820
дрога
Куманово
с.Биљановци
30.09.2014
24.05.2014
42.135833
21.718056
6079
дрога
Куманово
ул „Трета Македонска Ударна Бригада“
13.11.2014
29.04.2014
42.135833
21.718056
4545
насилство
Куманово
ул Народна Ревулуција“
22.02.2014
21.02.2014
42.135833
21.718056
4550
кражба
Куманово
ул.„Максим Горки“бб
23.02.2014
22.02.2014
42.135833
21.718056
7113
сообраќај
Куманово
ул."Страшко Арсовски"
14.07.2015
13.07.2015
42.135833
21.718056
5594
дрога
Куманово
ул „Кирил и Методи“
18.08.2014
12.10.2013
42.135833
21.718056
7138
сообраќај
Куманово
ул."Македонска Ударна Бригада"
22.07.2015
21.07.2015
42.135833
21.718056
5352
дрога
Куманово
ул „Никола Вапцаров“
01.07.2014
25.06.2014
42.135833
21.718056
4844
оружје
Куманово
ул.„Илинденска“во слаткарницата „Грин“
06.04.2014
05.04.2014
42.135833
21.718056
6637
документи
Куманово
с.Чекези
03.04.2015
18.03.2013
42.135833
21.718056
6898
насилство
Куманово
ул."3-та М.У.Бригада"
29.05.2015
28.05.2015
42.135833
21.718056
6558
сообраќај
Куманово
ул.„Вардарска“
20.03.2015
20.03.2015
42.1356874
21.716208
9998
сообраќај
Куманово
с.Тромеѓа
02.10.2016
01.10.2016
42.1355083
21.7629566
11867
сообраќај
Куманово
ул."Иво Лола Рибар"
07.07.2017
06.07.2017
42.135501
21.7242491
11484
насилство
Куманово
ул "Моша Пијаде"
12.05.2017
11.05.2017
42.1354956
21.7207364
16
насилство
Куманово
ул.„Иво Лола Рибар“
28.06.2011
27.06.2011
42.1354621
21.7238079
95
сообраќај
Куманово
ул.„Иво Лола Рибар“
10.07.2011
09.07.2011
42.1354621
21.7238079
7520
насилство
Куманово
ул "Иво Лола Рибар"
10.10.2015
09.10.2015
42.1354621
21.7238079
5830
насилство
Куманово
ул „Иво Лола Рибар“
02.10.2014
03.09.2014
42.1354621
21.7238079
10024
сообраќај
Скопје
ул."4-ти Јули"
07.10.2016
06.10.2016
42.1353486
21.7038282
4621
оружје
Куманово
ул „Маршал Тито“
05.03.2014
04.03.2014
42.1350518
21.7191827
2611
оружје
Куманово
ул „Пролетерски Бригади“
17.01.2013
28.12.2012
42.1345688
21.7136045
12076
насилство
Куманово
ул "Христијан Карпош"
04.08.2017
03.08.2017
42.1341289
21.7111963
6304
оружје
Куманово
ул.„Илинденска“
25.01.2015
24.01.2015
42.1340602
21.7177055
11249
насилство
Куманово
ул."Илинденска"
31.03.2017
21.03.2017
42.1340602
21.7177055
1828
кражба
Велес
ул „Гоце Делчев“
25.06.2012
24.06.2012
42.1339546
21.7166285
1417
насилство
Куманово
ул „Гоце Делчев“
10.02.2012
07.02.2012
42.1339546
21.7166285
2000
кражба
Куманово
ул „Гоце Делчев“
14.09.2012
04.09.2012
42.1339546
21.7166285
4930
дрога
Куманово
ул „Илинденска“
17.04.2014
16.02.2014
42.1339382
21.7175623
8954
документи
Куманово
ул "Гоце Делчев"
26.04.2016
30.03.2016
42.133935
21.7165991
8699
насилство
Свети Николе
ул "Гоце Делчев"
29.03.2016
28.03.2016
42.133935
21.7165991
7808
друго
Куманово
ул "Пролетерски Бригади"
30.11.2015
29.11.2015
42.1339048
21.713256
119
друго
Куманово
ул „Октомвриска Револуција“
12.07.2011
10.04.2011
42.1338642
21.7280993
2169
насилство
Куманово
ул „Октомвриска Револуција“
22.10.2012
21.10.2012
42.1338642
21.7280993
1452
оружје
Куманово
ул.„Октомвриска Револуција“
19.02.2012
18.02.2012
42.1338642
21.7280993
2780
кражба
Куманово
ул „Октомвриска Револуција“
19.02.2013
18.02.2013
42.1338642
21.7280993
9043
дрога
Куманово
ул "Октомвриска Револуција"
11.05.2016
10.03.2016
42.1338547
21.7281219
8630
кражба
Куманово
ул "Октомвриска Револуција"
23.03.2016
22.03.2016
42.1338547
21.7281219
11450
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
08.05.2017
07.05.2017
42.1338547
21.7281219
9200
насилство
Куманово
ул "Октомвриска револуција"
01.06.2016
29.04.2016
42.1338547
21.7281219
11515
сообраќај
Куманово
бул."Октомвриска
14.05.2017
13.05.2017
42.1338547
21.7281219
5160
дрога
Куманово
ул.„Октомвриска Револуција“
30.05.2014
27.03.2014
42.1338541
21.7280953
4481
кражба
Куманово
ул „Октомвриска Револуција“
14.02.2014
13.02.2014
42.1338541
21.7280953
12219
сообраќај
Куманово
ул "ЈНА"
01.10.2017
30.09.2017
42.1333896
21.7064587
1280
дрога
Куманово
16.01.2012
12.01.2012
42.13337
21.72584
4096
кражба
Куманово
с.Лопате
08.12.2013
07.12.2013
42.13337
21.72584
9472
насилство
Куманово
19.07.2016
18.07.2016
42.13337
21.72584
17408
насилство
Куманово
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
6401
насилство
Куманово
15.02.2015
14.02.2015
42.13337
21.72584
7169
документи
Куманово
29.07.2015
14.03.2015
42.13337
21.72584
2306
оружје
Куманово
19.11.2012
19.11.2012
42.13337
21.72584
14594
сообраќај
Куманово
13.08.2018
21.07.2018
42.13337
21.72584
16642
сообраќај
Куманово
с.Гошинце
29.12.2019
28.12.2019
42.13337
21.72584
14595
дрога
Куманово
ул "Карл Маркс"
13.08.2018
23.07.2018
42.13337
21.72584
3844
дрога
Куманово
28.10.2013
18.10.2013
42.13337
21.72584
4100
насилство
Куманово
с.Доброшане
09.12.2013
08.12.2013
42.13337
21.72584
16388
дрога
Куманово
с.Отља
01.12.2019
16.07.2019
42.13337
21.72584
17412
кражба
Куманово
с.Отља
22.03.2020
21.03.2020
42.13337
21.72584
5
сообраќај
Куманово
25.06.2011
24.06.2011
42.13337
21.72584
13573
друго
Куманово
ул "Благоја Думановски"
26.04.2018
25.04.2018
42.13337
21.72584
8198
сообраќај
Куманово
с.Опила
03.02.2016
02.02.2016
42.13337
21.72584
10502
друго
Куманово
24.12.2016
23.12.2016
42.13337
21.72584
3079
кражба
Куманово
23.04.2013
22.04.2013
42.13337
21.72584
7687
насилство
Куманово
14.11.2015
13.11.2015
42.13337
21.72584
8455
насилство
Куманово
02.03.2016
17.02.2016
42.13337
21.72584
14343
сообраќај
Куманово
с.Романовце
23.07.2018
22.07.2018
42.13337
21.72584
1032
дрога
Куманово
14.12.2011
02.09.2011
42.13337
21.72584
2312
дрога
Куманово
19.11.2012
28.07.2012
42.13337
21.72584
2824
насилство
Куманово
28.02.2013
27.09.2012
42.13337
21.72584
4872
дрога
Куманово
09.04.2014
25.12.2013
42.13337
21.72584
8456
сообраќај
Куманово
02.03.2016
29.12.2015
42.13337
21.72584
8968
документи
Куманово
с. Седларево
27.04.2016
12.01.2016
42.13337
21.72584
16392
дрога
Куманово
ул."Моша Пијаде"
01.12.2019
12.08.2019
42.13337
21.72584
3081
насилство
Куманово
ул „Борис Кидрич“
23.04.2013
02.04.2013
42.13337
21.72584
4873
дрога
Куманово
09.04.2014
02.10.2013
42.13337
21.72584
16649
сообраќај
Куманово
ул."Драган Стопаревиќ"
29.12.2019
28.12.2019
42.13337
21.72584
2058
сообраќај
Куманово
24.09.2012
23.09.2012
42.13337
21.72584
3082
насилство
Куманово
ул „11-ти Октомври“
23.04.2013
01.04.2013
42.13337
21.72584
13322
дрога
Куманово
с.Старо Нагоричани
31.03.2018
30.03.2018
42.13337
21.72584
15114
документи
Куманово
17.06.2019
16.06.2019
42.13337
21.72584
2827
друго
Куманово
28.02.2013
27.02.2013
42.13337
21.72584
3851
друго
Куманово
29.10.2013
02.05.2013
42.13337
21.72584
14091
кражба
Куманово
22.06.2018
22.06.2018
42.13337
21.72584
15883
сообраќај
Куманово
07.10.2019
06.10.2019
42.13337
21.72584
18187
сообраќај
Куманово
18.07.2020
17.07.2020
42.13337
21.72584
3084
насилство
Куманово
с.Слупчане
23.04.2013
02.08.2012
42.13337
21.72584
8716
насилство
Куманово
30.03.2016
28.03.2016
42.13337
21.72584
3085
документи
Куманово
ул „11-ти Октомври“
23.04.2013
14.03.2013
42.13337
21.72584
16653
сообраќај
Куманово
ул."Илинденска"
30.12.2019
29.12.2019
42.13337
21.72584
16909
сообраќај
Куманово
ул."Никола Тесла"
03.02.2020
02.02.2020
42.13337
21.72584
2318
кражба
Куманово
20.11.2012
19.11.2012
42.13337
21.72584
17934
друго
Куманово
с.Сопот
04.06.2020
03.06.2020
42.13337
21.72584
2319
насилство
Куманово
20.11.2012
19.11.2012
42.13337
21.72584
5392
сообраќај
Куманово
06.07.2014
05.07.2014
42.13337
21.72584
10768
оружје
Куманово
25.01.2017
14.10.2016
42.13337
21.72584
3857
насилство
Куманово
ул „Страшко Симонов“
30.10.2013
22.09.2013
42.13337
21.72584
12561
сообраќај
Куманово
21.11.2017
01.01.2015
42.13337
21.72584
6418
кражба
Куманово
19.02.2015
29.01.2015
42.13337
21.72584
11026
насилство
Куманово
03.03.2017
02.03.2017
42.13337
21.72584
3348
насилство
Куманово
ул „Трета Македонска Ударна Бригада“
28.06.2013
03.06.2013
42.13337
21.72584
15380
сообраќај
Куманово
село Облавце
11.08.2019
10.08.2019
42.13337
21.72584
3349
сообраќај
Куманово
с.Љубодраг
28.06.2013
13.06.2013
42.13337
21.72584
4373
оружје
Куманово
27.01.2014
12.10.2013
42.13337
21.72584
9237
насилство
Куманово
06.06.2016
05.06.2016
42.13337
21.72584
3350
насилство
Куманово
ул „Плоштад Нова Југославија“
28.06.2013
09.06.2013
42.13337
21.72584
8982
сообраќај
Куманово
01.05.2016
30.04.2016
42.13337
21.72584
3351
насилство
Куманово
ул „Гоце Делчев“
28.06.2013
09.06.2013
42.13337
21.72584
3607
насилство
Куманово
с.Арачиново
03.09.2013
03.07.2013
42.13337
21.72584
11031
друго
Куманово
03.03.2017
01.03.2017
42.13337
21.72584
13335
друго
Куманово
01.04.2018
31.03.2018
42.13337
21.72584
15127
дрога
Куманово
21.06.2019
06.06.2019
42.13337
21.72584
4888
документи
Куманово
11.04.2014
23.02.2014
42.13337
21.72584
6680
оружје
Куманово
09.04.2015
09.04.2015
42.13337
21.72584
9496
документи
Куманово
21.07.2016
20.07.2016
42.13337
21.72584
11800
сообраќај
Куманово
25.06.2017
24.06.2017
42.13337
21.72584
13592
сообраќај
Куманово
с.Липково
27.04.2018
26.04.2018
42.13337
21.72584
5657
документи
Куманово
с. Долна Лешница
03.09.2014
28.07.2014
42.13337
21.72584
3354
кражба
Куманово
28.06.2013
27.06.2013
42.13337
21.72584
3610
документи
Куманово
с.Арачиново
03.09.2013
02.09.2013
42.13337
21.72584
3866
друго
Куманово
с.Челопек
30.10.2013
29.10.2013
42.13337
21.72584
3355
дрога
Куманово
28.06.2013
18.06.2013
42.13337
21.72584
3356
сообраќај
Куманово
28.06.2013
27.06.2013
42.13337
21.72584
3612
сообраќај
Куманово
с.Љубадраг
03.09.2013
02.09.2013
42.13337
21.72584
3357
сообраќај
Куманово
28.06.2013
27.06.2013
42.13337
21.72584
3613
сообраќај
Куманово
с.Страцин
03.09.2013
03.09.2013
42.13337
21.72584
4381
оружје
Куманово
28.01.2014
26.12.2013
42.13337
21.72584
16669
сообраќај
Куманово
с.Градиште
06.01.2020
05.01.2020
42.13337
21.72584
3102
насилство
Куманово
с.Пчиња
25.04.2013
21.04.2013
42.13337
21.72584
4382
оружје
Куманово
28.01.2014
26.12.2013
42.13337
21.72584
10526
дрога
Куманово
26.12.2016
17.12.2016
42.13337
21.72584
18206
сообраќај
Куманово
с.Скачковце
20.07.2020
19.07.2020
42.13337
21.72584
2591
оружје
Куманово
14.01.2013
10.01.2013
42.13337
21.72584
4383
оружје
Куманово
28.01.2014
31.12.2013
42.13337
21.72584
18207
сообраќај
Куманово
ул."Доне Божинов"
20.07.2020
19.07.2020
42.13337
21.72584
544
друго
Куманово
26.09.2011
25.09.2011
42.13337
21.72584
3872
сообраќај
Куманово
с.Долна Бела Црква
31.10.2013
27.09.2013
42.13337
21.72584
4384
оружје
Куманово
28.01.2014
31.12.2013
42.13337
21.72584
8992
друго
Куманово
04.05.2016
04.05.2016
42.13337
21.72584
15136
друго
Куманово
23.06.2019
22.06.2019
42.13337
21.72584
17952
насилство
Куманово
ул."11 Октомври"
11.06.2020
10.06.2020
42.13337
21.72584
3617
друго
Куманово
ул „Ангел Дуцо“
04.09.2013
03.02.2009
42.13337
21.72584
7201
оружје
Куманово
03.08.2015
03.08.2015
42.13337
21.72584
8993
друго
Куманово
04.05.2016
05.05.2016
42.13337
21.72584
9249
кражба
Куманово
08.06.2016
08.06.2016
42.13337
21.72584
546
дрога
Куманово
26.09.2011
25.09.2011
42.13337
21.72584
2082
друго
Куманово
27.09.2012
26.09.2012
42.13337
21.72584
14626
насилство
Куманово
15.08.2018
07.08.2018
42.13337
21.72584
15650
сообраќај
Куманово
11.09.2019
10.09.2019
42.13337
21.72584
16930
кражба
Куманово
05.02.2020
04.02.2020
42.13337
21.72584
3363
сообраќај
Куманово
30.06.2013
29.06.2013
42.13337
21.72584
8227
друго
Куманово
06.02.2016
05.02.2016
42.13337
21.72584
8739
друго
Куманово
31.03.2016
21.12.2015
42.13337
21.72584
3108
документи
Куманово
25.04.2013
21.04.2013
42.13337
21.72584
4388
документи
Куманово
29.01.2014
15.11.2013
42.13337
21.72584
3877
насилство
Куманово
01.11.2013
06.10.2013
42.13337
21.72584
5157
оружје
Куманово
29.05.2014
07.03.2014
42.13337
21.72584
8741
друго
Куманово
31.03.2016
30.03.2016
42.13337
21.72584
17190
друго
Куманово
ул."23-ти Октомври"
03.03.2020
03.03.2020
42.13337
21.72584
3111
друго
Куманово
26.04.2013
23.04.2013
42.13337
21.72584
7207
кражба
Куманово
04.08.2015
29.06.2015
42.13337
21.72584
13095
сообраќај
Куманово
улицата "Костурски Херои"
02.03.2018
01.03.2018
42.13337
21.72584
3880
друго
Куманово
01.11.2013
31.10.2013
42.13337
21.72584
10280
дрога
Куманово
10.11.2016
04.11.2016
42.13337
21.72584
3369
друго
Куманово
01.07.2013
30.06.2013
42.13337
21.72584
16681
друго
Куманово
07.01.2020
06.01.2020
42.13337
21.72584
14634
сообраќај
Куманово
с.Опае
16.08.2018
15.08.2018
42.13337
21.72584
14891
друго
Куманово
с.Долно Палчиште
06.01.2019
05.01.2019
42.13337
21.72584
7213
кражба
Куманово
05.08.2015
19.11.2014
42.13337
21.72584
7981
насилство
Куманово
25.12.2015
13.11.2015
42.13337
21.72584
8749
сообраќај
Куманово
01.04.2016
31.03.2016
42.13337
21.72584
9773
документи
Куманово
16.08.2016
24.02.2005
42.13337
21.72584
10541
кражба
Куманово
с.Боговиње
28.12.2016
27.12.2016
42.13337
21.72584
12589
кражба
Куманово
01.12.2017
29.11.2017
42.13337
21.72584
7982
документи
Куманово
25.12.2015
24.12.2015
42.13337
21.72584
11822
сообраќај
Куманово
28.06.2017
27.06.2017
42.13337
21.72584
15662
сообраќај
Куманово
с.Речица
12.09.2019
11.09.2019
42.13337
21.72584
7471
сообраќај
Куманово
30.09.2015
07.09.2015
42.13337
21.72584
11567
кражба
Куманово
19.05.2017
17.06.2015
42.13337
21.72584
13871
насилство
Куманово
с.Слупчане
26.05.2018
25.05.2018
42.13337
21.72584
15663
сообраќај
Куманово
с.Сопот
12.09.2019
12.09.2019
42.13337
21.72584
560
дрога
Куманово
29.09.2011
28.09.2011
42.13337
21.72584
3888
друго
Куманово
02.11.2013
01.11.2013
42.13337
21.72584
4400
документи
Куманово
31.01.2014
04.05.2009
42.13337
21.72584
16688
сообраќај
Куманово
с.Умин
08.01.2020
07.01.2020
42.13337
21.72584
17456
сообраќај
Куманово
с.Љубодраг
04.04.2020
03.04.2020
42.13337
21.72584
6193
друго
Куманово
29.12.2014
28.12.2014
42.13337
21.72584
10801
насилство
Куманово
28.01.2017
28.01.2017
42.13337
21.72584
15921
документи
Куманово
с.Черкези
11.10.2019
11.07.2019
42.13337
21.72584
6194
документи
Куманово
29.12.2014
28.12.2014
42.13337
21.72584
8754
документи
Куманово
01.04.2016
02.09.2005
42.13337
21.72584
10802
насилство
Куманово
28.01.2017
27.01.2017
42.13337
21.72584
3123
кражба
Куманово
с.Ваксинце
29.04.2013
20.04.2013
42.13337
21.72584
9523
насилство
Куманово
24.07.2016
24.07.2016
42.13337
21.72584
14131
друго
Куманово
ул."Драги Шутевски"
24.06.2018
23.06.2018
42.13337
21.72584
2612
оружје
Куманово
17.01.2013
31.12.2012
42.13337
21.72584
4916
насилство
Куманово
16.04.2014
15.04.2014
42.13337
21.72584
15156
дрога
Куманово
29.06.2019
23.06.2019
42.13337
21.72584
16436
друго
Куманово
с.Доброшане
06.12.2019
05.12.2019
42.13337
21.72584
3125
кражба
Куманово
с.Отља
29.04.2013
28.04.2013
42.13337
21.72584
8757
кражба
Куманово
01.04.2016
18.12.2015
42.13337
21.72584
3126
кражба
Куманово
с.Арачиново
29.04.2013
19.02.2013
42.13337
21.72584
4918
кражба
Куманово
16.04.2014
29.12.2013
42.13337
21.72584
14134
друго
Куманово
24.06.2018
23.06.2018
42.13337
21.72584
8759
кражба
Куманово
01.04.2016
31.03.2016
42.13337
21.72584
10551
друго
Куманово
с.Ропаљце
29.12.2016
28.12.2016
42.13337
21.72584
1848
друго
Куманово
02.07.2012
01.07.2012
42.13337
21.72584
8760
дрога
Куманово
01.04.2016
21.11.2015
42.13337
21.72584
11064
друго
Куманово
11.03.2017
10.03.2017
42.13337
21.72584
13880
друго
Куманово
27.05.2018
27.05.2018
42.13337
21.72584
15416
друго
Куманово
улицата "Народна револуција"
15.08.2019
14.08.2019
42.13337
21.72584
16696
документи
Куманово
10.01.2020
09.01.2020
42.13337
21.72584
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL