Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
1024
друго
Прилеп
с.Сарај
13.12.2011
12.12.2011
41.35173
21.56214
2048
друго
19.09.2012
18.09.2012
41
18
5120
друго
Македонски Брод
23.05.2014
22.05.2014
41.5124006
21.2159425
6912
друго
Охрид
30.05.2015
29.05.2015
41.12162
20.819441
7424
друго
Гостивар
с.Двориште
23.09.2015
22.09.2015
41.800911
20.914169
8448
друго
Скопје
с.Бардовци
02.03.2016
02.03.2016
42.0268569
21.3784023
8704
друго
Кичево
с.Другово
29.03.2016
28.03.2016
41.4408153
20.9268201
9216
друго
Струга
02.06.2016
02.06.2016
41.1775
20.6788889
9984
друго
Скопје
с.Петровец
29.09.2016
28.09.2016
41.9401891
21.6094324
10752
друго
22.01.2017
21.01.2017
41
18
11776
друго
Кичево
с.Малкоец, кичевско
21.06.2017
20.06.2017
41.5177778
20.9655556
12800
друго
Тетово
улица Коле Неделкоски"
08.01.2018
07.01.2018
41.9673091
20.9759539
13056
друго
Струмица
23.02.2018
22.02.2018
41.441441
22.64183
13312
друго
Кичево
30.03.2018
29.03.2018
41.5177778
20.9655556
13568
друго
Валандово
25.04.2018
13.02.2004
41.3169444
22.5611111
14080
друго
Струмица
21.06.2018
21.06.2018
41.441441
22.64183
15616
друго
Скопје
с.Средно
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
15872
друго
Скопје
ул."Беаз Куле"
06.10.2019
05.10.2019
42.003812
21.452246
16128
друго
Скопје
01.11.2019
31.10.2019
42.003812
21.452246
16384
друго
Скопје
с.Сарај
01.12.2019
30.11.2019
42.003812
21.452246
16896
друго
Скопје
бул."Илинден"
02.02.2020
01.02.2020
42.003812
21.452246
17152
друго
Скопје
ул."Максим Горки"
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
19200
друго
Гостивар
ул."Иљо Антевски-Смок"
17.09.2020
16.09.2020
41.800911
20.914169
19456
друго
Македонски Брод
с.Пезово
29.09.2020
28.09.2020
41.5124006
21.2159425
19712
друго
Скопје
с.Студеничани
13.10.2020
12.10.2020
42.003812
21.452246
19968
друго
Тетово
с.Мала Речица
24.10.2020
24.10.2020
42.00864
20.974159
20736
друго
Скопје
03.12.2020
02.12.2020
42.003812
21.452246
21760
друго
Гевгелија
12.01.2021
11.02.2021
41.15
22.51
22272
друго
Куманово
улица "Ѓорче Петров"
01.03.2021
28.02.2021
42.0069781
21.3649879
23296
друго
Скопје
28.04.2021
27.04.2021
42.003812
21.452246
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2023 Дамјан Темелковски GNU GPL