Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
24457
кражба
с.Горно Блаце
11.06.2021
10.06.2021
43.2956936
21.2862548
24458
кражба
с.Горно Блаце
11.06.2021
10.06.2021
43.2956936
21.2862548
33544
друго
с.Селце
02.01.2022
01.01.2022
42.6820276
25.5372762
33545
друго
с.Селце
02.01.2022
01.01.2022
42.6820276
25.5372762
4880
документи
Куманово
с.Буштрење
10.04.2014
05.04.2014
42.4052442
21.9254208
9757
насилство
Крива Паланка
с.Луке
15.08.2016
12.08.2016
42.3267489
22.2845998
21792
насилство
Крива Паланка
с.Луке
12.01.2021
29.11.2020
42.3267489
22.2845998
21793
насилство
Крива Паланка
с.Луке
12.01.2021
29.11.2020
42.3267489
22.2845998
9791
насилство
Крива Паланка
с.Луке
19.08.2016
18.08.2016
42.3267489
22.2845998
11744
насилство
Крива Паланка
с.Луке
17.06.2017
16.06.2017
42.3267489
22.2845998
7070
документи
Куманово
село Буковљане
03.07.2015
02.07.2015
42.316194
21.955955
38982
сообраќај
Крива Паланка
с.Горна Црцорија
13.07.2022
12.07.2022
42.3130583
22.3315416
38983
сообраќај
Крива Паланка
с.Горна Црцорија
13.07.2022
12.07.2022
42.3130583
22.3315416
22061
насилство
Крива Паланка
с.Огут
23.02.2021
15.12.2020
42.2943301
22.2249891
22062
насилство
Крива Паланка
с.Огут
23.02.2021
15.12.2020
42.2943301
22.2249891
43189
сообраќај
Крива Паланка
с.Мала Црцорија
21.12.2022
20.12.2022
42.2929514
22.3352671
43190
сообраќај
Крива Паланка
с.Мала Црцорија
21.12.2022
20.12.2022
42.2929514
22.3352671
351
друго
Крива Паланка
с.Нерав
22.08.2011
21.08.2011
42.283659
22.218812
38753
кражба
Куманово
с.Пелинце
03.07.2022
03.07.2022
42.2819175
21.8553681
38754
кражба
Куманово
с.Пелинце
03.07.2022
03.07.2022
42.2819175
21.8553681
42120
друго
Куманово
с.Пелинце
11.11.2022
10.11.2022
42.2819175
21.8553681
2743
сообраќај
Куманово
с.Пелинце
08.02.2013
08.02.2013
42.2819175
21.8553681
22764
сообраќај
Куманово
с.Пелинце
01.04.2021
31.03.2021
42.2819175
21.8553681
30857
друго
Крива Паланка
с.Трново
11.11.2021
10.11.2021
42.2809403
22.3710314
30858
друго
Крива Паланка
с.Трново
11.11.2021
10.11.2021
42.2809403
22.3710314
4665
сообраќај
Крива Паланка
с. Малотино
14.03.2014
13.03.2014
42.2800977
21.926166
5781
оружје
Крива Паланка
с.Герман
25.09.2014
10.05.2014
42.2781
22.1033
5835
насилство
Куманово
с.Герман
02.10.2014
14.08.2014
42.2781
22.1033
39206
сообраќај
Крива Паланка
с.Герман
23.07.2022
22.07.2022
42.27222
22.0908586
11920
насилство
Крива Паланка
с.Герман
13.07.2017
27.06.2017
42.27222
22.0908586
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2023 Дамјан Темелковски GNU GPL