Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17146
сообраќај
Битола
28.02.2020
27.02.2020
41.032799
21.34029
17145
сообраќај
Скопје
28.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17144
друго
Скопје
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17143
сообраќај
Скопје
бул."Никола
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17142
сообраќај
Охрид
ул."Македонски просветители"
28.02.2020
27.02.2020
41.12162
20.819441
17141
сообраќај
Прилеп
28.02.2020
27.02.2020
41.35173
21.56214
17140
сообраќај
Скопје
ул."Скупи"
28.02.2020
27.02.2020
42.003812
21.452246
17139
оружје
Скопје
ул."Женевска"
28.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
17138
сообраќај
Скопје
27.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17137
друго
Кратово
ул."Франце Прешерн"
27.02.2020
26.02.2020
42.0781
22.1728
17136
друго
Скопје
ул."30"
27.02.2020
26.02.2020
42.003812
21.452246
17135
сообраќај
Битола
ул."Буковски мост"
27.02.2020
26.02.2020
41.032799
21.34029
17134
сообраќај
Скопје
бул."Партизански
27.02.2020
26.02.2020
42.003812
21.452246
17133
друго
Гевгелија
27.02.2020
30.11.-0001
41.15
22.51
17132
сообраќај
Радовиш
с.Лакавица
27.02.2020
26.02.2020
41.6361111
22.4666667
17131
друго
27.02.2020
26.02.2020
41.49205
22.09354
17130
друго
Тетово
улица "Илинденска"
27.02.2020
27.02.2020
42.00864
20.974159
17129
сообраќај
Тетово
с. Пирок
27.02.2020
27.02.2020
42.00864
20.974159
17128
друго
Скопје
ул."50-та Дивизија"
27.02.2020
26.02.2020
42.003812
21.452246
17127
сообраќај
Гостивар
с.Чегране
27.02.2020
26.02.2020
41.800911
20.914169
17126
друго
Струмица
26.02.2020
25.02.2020
41.441441
22.64183
17125
сообраќај
Битола
26.02.2020
25.02.2020
41.032799
21.34029
17124
сообраќај
Скопје
26.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17123
сообраќај
Скопје
с.Арачиново
26.02.2020
25.02.2020
42.003812
21.452246
17122
друго
Скопје
26.02.2020
25.02.2020
42.003812
21.452246
17121
друго
Скопје
ул."Сливовска"
26.02.2020
25.02.2020
42.003812
21.452246
17120
друго
Скопје
ул."Варшавска"
26.02.2020
25.02.2020
42.003812
21.452246
17119
сообраќај
Скопје
25.02.2020
30.11.-0001
42.003812
21.452246
17118
друго
Скопје
ул."Ѓорче Петров"
25.02.2020
24.02.2020
42.003812
21.452246
17117
друго
Битола
ул."
25.02.2020
24.02.2020
41.032799
21.34029
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL