Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
6656
сообраќај
Штип
ул “Гоце Делчев“
06.04.2015
05.04.2015
41.75
22.2
16640
дрога
Штип
улица "Радански пат"
29.12.2019
28.12.2019
41.75
22.2
1537
насилство
Штип
ул „Страшо Пинџур“
16.03.2012
15.03.2012
41.7176399
21.7820248
9473
дрога
Штип
19.07.2016
18.07.2016
41.75
22.2
10241
сообраќај
Штип
с.Радање
05.11.2016
04.11.2016
41.7795608
22.2756583
12545
насилство
Штип
19.11.2017
18.11.2017
41.75
22.2
2
насилство
Штип
25.06.2011
24.06.2011
41.75
22.2
2562
сообраќај
Штип
с. Јакимово 
03.01.2013
02.01.2013
41.9
22.5122
9219
оружје
Штип
с.Ебиплија
04.06.2016
03.06.2016
41.746429
22.199654
1540
кражба
Штип
с.Драгоево
16.03.2012
15.03.2012
41.6733
22.1331
6404
кражба
Штип
16.02.2015
15.02.2002
41.75
22.2
3333
дрога
Штип
26.06.2013
25.06.2013
41.75
22.2
4613
документи
Штип
03.03.2014
02.03.2014
41.75
22.2
11013
сообраќај
Штип
ул "Панче Караѓозов"
02.03.2017
01.03.2017
41.7447722
22.2006972
17413
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
3334
дрога
Штип
26.06.2013
15.03.2013
41.75
22.2
9478
друго
Штип
ул."Скоевска"
20.07.2016
19.07.2016
41.7459673
22.1813127
17414
друго
Штип
22.03.2020
21.03.2020
41.75
22.2
7
друго
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
8
кражба
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
10760
друго
Штип
с.Шашаварлија
25.01.2017
24.01.2017
41.7178984
22.2875802
6153
друго
Штип
ул.„Маршал Тито“
22.12.2014
22.12.2014
41.737503
22.193558
14345
сообраќај
Штип
с.Карбинци
23.07.2018
22.07.2018
41.7882098
22.262246
18953
друго
Штип
07.09.2020
06.09.2020
41.75
22.2
15882
сообраќај
Штип
07.10.2019
05.10.2019
41.75
22.2
20234
дрога
Штип
06.11.2020
25.07.2020
41.75
22.2
6667
кражба
Штип
07.04.2015
06.04.2015
41.75
22.2
8971
документи
Штип
27.04.2016
26.04.2016
41.75
22.2
20235
дрога
Штип
06.11.2020
25.07.2020
41.75
22.2
19213
кражба
Штип
18.09.2020
17.09.2020
41.75
22.2
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL