Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
7793
кражба
Виница
улицата. М.П. и
30.11.2015
29.11.2015
41.8865
22.50782
14474
насилство
Штип
улицата"Маршал
06.08.2018
05.08.2018
41.75
22.2
14309
друго
Кичево
улицата"15-ти
17.07.2018
16.07.2018
41.5177778
20.9655556
12216
кражба
Охрид
улицата Св.Климент Охридски"
01.10.2017
30.09.2017
41.12162
20.819441
8175
документи
Охрид
улицата Даме Груев"
01.02.2016
31.01.2016
41.1165366
20.7972291
8890
друго
Македонски Брод
улицата Аминта Трети"
19.04.2016
18.04.2016
41.5133088
21.2174329
11673
насилство
Штип
улицата ја полевал тревата
08.06.2017
07.06.2017
41.75
22.2
13677
сообраќај
Кочани
улицата "Шукри Шаин"
05.05.2018
05.05.2018
41.9166667
22.4166667
15393
сообраќај
Радовиш
улицата "Чеде Филиповски Даме"
13.08.2019
12.08.2019
41.6361111
22.4666667
15618
друго
Скопје
улицата "Че Гевара"
08.09.2019
07.09.2019
42.003812
21.452246
13282
кражба
Скопје
улицата "Че Гевара"
27.03.2018
27.03.2018
42.003812
21.452246
10894
насилство
Струга
улицата "Црн Дрим"
11.02.2017
10.02.2017
41.1775
20.6788889
46098
дрога
Прилеп
улицата "Циглана Вардар"
13.04.2023
12.04.2023
41.3440827
21.5527922
46099
дрога
Прилеп
улицата "Циглана Вардар"
13.04.2023
12.04.2023
41.3440827
21.5527922
16136
друго
Тетово
улицата "Цветан Димов"
02.11.2019
01.11.2019
42.00864
20.974159
13917
насилство
Скопје
улицата "Цветан Димов"
02.06.2018
02.06.2018
42.0107879
21.4444702
38068
кражба
Битола
улицата "Цветан Димов"
05.06.2022
04.06.2022
41.0323395
21.3491674
38069
кражба
Битола
улицата "Цветан Димов"
05.06.2022
04.06.2022
41.0323395
21.3491674
15296
сообраќај
Скопје
улицата "Цветан Димов"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
13594
сообраќај
Битола
улицата "Цар Самоил"
28.04.2018
27.04.2018
41.032799
21.34029
11729
сообраќај
Битола
улицата "Цар Самоил"
16.06.2017
15.06.2017
41.032799
21.34029
13581
сообраќај
Скопје
улицата "Христо Татарчев"
26.04.2018
25.04.2018
42.003812
21.452246
16829
друго
Скопје
улицата "Христо Татарчев"
25.01.2020
24.01.2020
42.003812
21.452246
15298
сообраќај
Скопје
улицата "Христијан Тодоровски-Карпош"
29.07.2019
28.07.2019
42.003812
21.452246
14464
друго
Скопје
улицата "Фуштанска"
05.08.2018
04.08.2018
42.0144297
21.5052434
13704
сообраќај
Скопје
улицата "Франце Прешерн"
07.05.2018
06.05.2018
42.00896
21.3783764
13619
сообраќај
Македонски Брод
улицата "Франклин Рузвелт"
01.05.2018
30.04.2018
41.5124006
21.2159425
15520
сообраќај
Скопје
улицата "Франк Харкорт Манинг"
28.08.2019
27.08.2019
42.003812
21.452246
13060
оружје
Битола
улицата "Филип Втори Македонски"
23.02.2018
22.02.2018
41.032799
21.34029
14365
сообраќај
Гостивар
улицата "Филип Втори Македонски"
25.07.2018
24.07.2018
41.8025541
20.9089378
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2023 Дамјан Темелковски GNU GPL