Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
33544
друго
с.Селце
02.01.2022
01.01.2022
42.6820276
25.5372762
33545
друго
с.Селце
02.01.2022
01.01.2022
42.6820276
25.5372762
35946
насилство
с.Костурино
26.02.2022
25.02.2022
41.3492166
25.302372
49610
друго
Берово
с.Сливница
02.09.2023
01.09.2023
41.6922156
23.1653069
49611
друго
Берово
с.Сливница
02.09.2023
01.09.2023
41.6922156
23.1653069
22742
друго
Берово
с.Сливница
31.03.2021
20.03.2021
41.6922156
23.1653069
22743
друго
Берово
с.Сливница
31.03.2021
20.03.2021
41.6922156
23.1653069
22997
кражба
Струмица
с.Старо Коњарево
13.04.2021
29.03.2021
41.3678906
22.958009
5127
друго
Струмица
с.Старо Коњарево
25.05.2014
24.05.2014
41.3661
22.955
1128
друго
Струмица
с.Старо Коњарево
23.12.2011
22.12.2011
41.3661
22.955
42297
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
18.11.2022
17.11.2022
41.3954221
22.9401366
42298
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
18.11.2022
17.11.2022
41.3954221
22.9401366
865
сообраќај
Струмица
с. Ново Коњарево
19.11.2011
18.11.2011
41.3954221
22.9401366
1894
друго
Струмица
с.Ново Коњарево
29.07.2012
28.07.2012
41.3954221
22.9401366
5742
друго
Струмица
с.Ново Коњарево
21.09.2014
20.09.2014
41.3954221
22.9401366
6512
насилство
Струмица
с.Ново Коњарево
13.03.2015
01.03.2015
41.3954221
22.9401366
11642
друго
Струмица
с.Ново Коњарево
30.05.2017
29.05.2017
41.3954221
22.9401366
31903
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
03.12.2021
30.11.-0001
41.3954221
22.9401366
31904
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
03.12.2021
30.11.-0001
41.3954221
22.9401366
10403
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
07.12.2016
06.12.2016
41.3954221
22.9401366
1988
сообраќај
Струмица
с.Ново Коњарево
10.09.2012
09.09.2012
41.3954221
22.9401366
30418
сообраќај
Струмица
с.Коњарево
01.11.2021
31.10.2021
41.3954221
22.9401366
30419
сообраќај
Струмица
с.Коњарево
01.11.2021
31.10.2021
41.3954221
22.9401366
370
кражба
Струмица
с.Бајково
25.08.2011
24.02.2008
41.4175951
22.9293386
1309
насилство
Берово
с.Двориште
23.01.2012
22.01.2012
41.5854185
22.9282215
1662
сообраќај
Берово
с.Двориште
03.04.2012
02.04.2012
41.5854185
22.9282215
1663
сообраќај
Берово
с.Двориште
03.04.2012
02.04.2012
41.5854185
22.9282215
1778
документи
Берово
с.Двориште
09.05.2012
22.03.2012
41.5854185
22.9282215
4758
кражба
Берово
с.Двориште.
28.03.2014
10.03.2014
41.586667
22.926667
31005
насилство
Струмица
с.Дражево
14.11.2021
13.11.2021
41.3734545
22.9230086
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2023 Дамјан Темелковски GNU GPL