Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
1
насилство
Скопје
с. Горно Лисиче
25.06.2011
24.06.2011
41.9616704
21.5075581
2
насилство
Штип
25.06.2011
24.06.2011
41.75
22.2
3
кражба
Скопје
25.06.2011
24.06.2011
42.003812
21.452246
4
кражба
Скопје
ул.„Црвена Општина“
25.06.2011
24.06.2011
41.9980329
21.4344496
5
сообраќај
Куманово
25.06.2011
24.06.2011
42.13337
21.72584
6
друго
Тетово
с.Жеровјане
25.06.2011
24.06.2011
41.9145748
20.9484282
7
друго
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
8
кражба
Штип
27.06.2011
26.06.2011
41.75
22.2
9
друго
Радовиш
27.06.2011
26.06.2011
41.6361111
22.4666667
10
друго
Струмица
с.Муртино
27.06.2011
26.06.2011
41.4153
22.7267
11
кражба
Македонски Брод
с. Добарце
27.06.2011
26.06.2011
41.5124006
21.2159425
12
насилство
Скопје
ул.„Антон Попов“
27.06.2011
26.06.2011
41.985209
21.4338359
13
кражба
Скопје
с,Дрма
27.06.2011
05.06.2006
41.9512082
21.5886927
14
друго
Тетово
с.Жеровјане
27.06.2011
26.06.2011
41.9145748
20.9484282
15
насилство
Куманово
с.Винце
28.06.2011
27.06.2011
41.9944276
21.7599756
16
насилство
Куманово
ул.„Иво Лола Рибар“
28.06.2011
27.06.2011
42.1354621
21.7238079
17
друго
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
18
документи
Прилеп
28.06.2011
27.06.2011
41.35173
21.56214
19
дрога
Делчево
28.06.2011
27.06.2011
41.9666667
22.7666667
20
насилство
Куманово
с.Руница
28.06.2011
02.06.2011
42.214168
21.610662
21
кражба
Кавадарци
ул.„Јадранска“
28.06.2011
27.06.2011
41.4352826
22.0101401
22
насилство
Скопје
28.06.2011
27.06.2011
42.003812
21.452246
23
насилство
Кичево
с.Трапчин Дол
28.06.2011
27.06.2011
41.560442
20.9618403
24
насилство
Скопје
ул.„Доситеј Обрадовиќ“
29.06.2011
28.06.2011
41.9826492
21.4378997
25
кражба
Делчево
с.Стамер
29.06.2011
13.06.2011
41.95
22.8167
26
сообраќај
Охрид
29.06.2011
28.06.2011
41.12162
20.819441
27
сообраќај
Охрид
с.Ложани
29.06.2011
01.06.2011
41.2272
20.6758
28
кражба
Скопје
бул.„Трета Македонска Бригада“
29.06.2011
20.02.2006
42
21.4333333
29
насилство
Скопје
ул.„Рилски Конгрес“
29.06.2011
28.06.2011
41.9824752
21.4293151
30
сообраќај
Битола
29.06.2011
28.06.2011
41.032799
21.34029
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2024 Дамјан Темелковски GNU GPL