Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
xml
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14114
друго
Скопје
23.06.2018
22.06.2018
42.003812
21.452246
47908
друго
Гостивар
27.06.2023
30.11.-0001
41.800911
20.914169
47909
друго
Гостивар
27.06.2023
30.11.-0001
41.800911
20.914169
2685
документи
Скопје
30.01.2013
02.09.2012
42.003812
21.452246
2953
кражба
Кочани
22.03.2013
21.03.2013
41.9166667
22.4166667
284
сообраќај
Прилеп
04.08.2011
03.08.2011
41.35173
21.56214
12773
кражба
Кавадарци
01.01.2018
31.12.2017
41.411192
21.9982338
26074
друго
Македонски Брод
23.07.2021
22.07.2021
41.5124006
21.2159425
26075
друго
Македонски Брод
23.07.2021
22.07.2021
41.5124006
21.2159425
24373
друго
Прилеп
09.06.2021
08.06.2021
41.35173
21.56214
24374
друго
Прилеп
09.06.2021
08.06.2021
41.35173
21.56214
12345
друго
Богданци
15.10.2017
14.10.2017
41.2030556
22.5755556
1439
друго
Струмица
16.02.2012
07.02.2012
41.441441
22.64183
9820
друго
ул."Методија Андонов Ченто"
23.08.2016
22.08.2016
42.0085635
21.5077459
9805
друго
ул.Методија Андонов Ченто
22.08.2016
21.08.2016
42.0085635
21.5077459
1806
кражба
Скопје
14.06.2012
13.06.2012
42.003812
21.452246
9980
друго
Македонски Брод
29.09.2016
28.09.2016
41.5124006
21.2159425
7451
друго
Гостивар
26.09.2015
25.09.2015
41.800911
20.914169
7707
кражба
Штип
17.11.2015
16.11.2015
41.75
22.2
20567
сообраќај
Скопје
21.11.2020
20.11.2020
42.003812
21.452246
750
друго
Гостивар
01.11.2011
31.10.2011
41.800911
20.914169
6748
сообраќај
Скопје
24.04.2015
23.04.2015
42.003812
21.452246
31601
друго
Берово
28.11.2021
30.11.-0001
41.71
22.85
31602
друго
Берово
28.11.2021
30.11.-0001
41.71
22.85
24925
сообраќај
Берово
26.06.2021
30.11.-0001
41.71
22.85
33176
друго
Тетово
улица "Димо Гавровски-Кара"
26.12.2021
25.12.2021
42.0081631
20.9756422
33177
друго
Тетово
улица "Димо Гавровски-Кара"
26.12.2021
25.12.2021
42.0081631
20.9756422
26110
сообраќај
Берово
24.07.2021
30.11.-0001
41.71
22.85
26111
сообраќај
Берово
24.07.2021
30.11.-0001
41.71
22.85
37737
друго
Прилеп
22.05.2022
30.11.-0001
41.35173
21.56214
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2023 Дамјан Темелковски GNU GPL