Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
17430
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2019
42.003812
21.452246
17431
друго
Скопје
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17432
друго
Скопје
ул."Јуриј Гаргарин"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
17433
друго
Радовиш
30.03.2030
29.03.2020
41.6361111
22.4666667
17434
друго
Скопје
ул."Радишанска"
30.03.2030
29.03.2020
42.003812
21.452246
20662
сообраќај
Прилеп
с.Слатино,тетовско
27.11.2020
26.11.2020
41.3473146
21.5519538
20663
сообраќај
Прилеп
с.Слатино,тетовско
27.11.2020
26.11.2020
41.3473146
21.5519538
20664
сообраќај
Тетово
с.Копачиндол
27.11.2020
27.11.2020
42.0069115
20.9715269
20665
сообраќај
Тетово
с.Копачиндол
27.11.2020
27.11.2020
42.0069115
20.9715269
20666
друго
Тетово
27.11.2020
26.11.2020
42.00864
20.974159
20667
друго
Тетово
27.11.2020
26.11.2020
42.00864
20.974159
20668
сообраќај
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
27.11.2020
26.11.2020
42.024718
21.432619
20669
сообраќај
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
27.11.2020
26.11.2020
42.024718
21.432619
20670
сообраќај
Скопје
с.Стајковци
27.11.2020
26.11.2020
42.0260946
21.5155291
20671
сообраќај
Скопје
с.Стајковци
27.11.2020
26.11.2020
42.0260946
21.5155291
20672
друго
Скопје
ул."Кеј 13ти Ноември"
27.11.2020
26.11.2020
41.9947342
21.4369335
20673
друго
Скопје
ул."Кеј 13ти Ноември"
27.11.2020
26.11.2020
41.9947342
21.4369335
20674
друго
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
27.11.2020
26.11.2020
42.024718
21.432619
20675
друго
Скопје
ул."Босна и Херцеговина"
27.11.2020
26.11.2020
42.024718
21.432619
20658
друго
Скопје
26.11.2020
25.11.2020
42.003812
21.452246
20659
друго
Скопје
ул."Коперникова"
26.11.2020
25.11.2020
41.9427696
21.5177228
20660
сообраќај
Тетово
26.11.2020
25.11.2020
42.00864
20.974159
20661
сообраќај
Скопје
26.11.2020
25.11.2020
42.003812
21.452246
20643
сообраќај
Скопје
25.11.2020
24.11.2020
42.003812
21.452246
20644
друго
Куманово
25.11.2020
24.11.2020
42.13337
21.72584
20645
сообраќај
Скопје
бул."Кочо
25.11.2020
24.11.2020
42.0061204
21.4069611
20646
друго
Скопје
25.11.2020
24.11.2020
42.003812
21.452246
20647
сообраќај
Струга
с.Велешта
25.11.2020
24.11.2020
41.2385327
20.6422198
20648
друго
Тетово
с.Теарце,тетовско
25.11.2020
30.10.2020
42.0777511
21.0534923
20649
сообраќај
Охрид
с.Белчишта
25.11.2020
14.10.2020
41.3019341
20.8299599
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL