Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
14194
друго
27.06.2018
26.06.2018
41
18
14749
друго
13.09.2018
30.11.-0001
41
18
14750
друго
14.09.2018
30.11.-0001
41
18
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14126
друго
23.06.2018
22.06.2018
41
18
14149
друго
24.06.2018
23.06.2018
41
18
14769
друго
27.09.2018
30.11.-0001
41
18
12895
кражба
Струмица
ул."Ленинова"
22.01.2018
21.01.2018
41.441441
22.64183
2085
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2086
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2084
друго
27.09.2012
26.09.2012
41
18
386
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
387
друго
Прилеп
28.08.2011
27.08.2011
41.35173
21.56214
388
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
12340
друго
Гостивар
с.Стајковци
15.10.2017
14.10.2017
41.800911
20.914169
12341
друго
Прилеп
ул."Републиканска"
15.10.2017
14.10.2017
41.3435519
21.5581475
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL