Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
11037
насилство
Скопје
с.Студеничани
05.03.2017
04.03.2017
41.8073082
21.4037407
484
насилство
Гевгелија
ул „Титоградска“
14.09.2011
03.09.2011
41.15
22.51
9863
сообраќај
Радовиш
ул."Шаин Маале"
29.08.2016
25.08.2016
41.6427469
22.4683456
12840
друго
Македонски Брод
17.01.2018
16.01.2018
41.5124006
21.2159425
12211
друго
Битола
30.09.2017
29.09.2017
41.032799
21.34029
11609
друго
Скопје
24.05.2017
27.04.2017
42.003812
21.452246
10509
друго
с.Никуштак
25.12.2016
24.12.2016
42.0817822
21.5930365
1061
друго
Тетово
17.12.2011
15.12.2011
42.00864
20.974159
9240
друго
Штип
с.Ебеплија
06.06.2016
05.02.2006
41.7596651
22.3702863
11099
друго
Кичево
с.Бачишта
20.03.2017
17.02.2003
41.6052061
20.907075
9029
друго
11.05.2016
07.05.2016
41
18
9274
сообраќај
Скопје
с.Долно Коњари
13.06.2016
06.07.2016
41.9425206
21.7085525
10009
сообраќај
Скопје
05.10.2016
21.02.2009
42.003812
21.452246
10126
друго
Скопје
21.10.2016
20.02.2010
42.003812
21.452246
10119
сообраќај
Битола
ул."Сотир Брбевски"
19.10.2016
17.02.2010
41.0227696
21.3223761
1013
друго
Кавадарци
12.12.2011
05.02.2012
41.411192
21.9982338
9282
друго
Свети Николе
15.06.2016
14.02.2006
41.8666667
21.95
10954
друго
Македонски Брод
с.Локвица
18.02.2017
16.02.2002
41.5754076
21.2763051
10498
друго
Скопје
с.Штука
24.12.2016
23.02.2012
42.003812
21.452246
8336
друго
Македонски Брод
20.02.2016
19.02.2016
41.5124006
21.2159425
9764
друго
Скопје
16.08.2016
14.02.2008
42.003812
21.452246
14549
друго
10.08.2018
07.08.2018
41
18
7748
друго
Скопје
с.Раштани.
24.11.2015
23.02.2011
42.003812
21.452246
11323
друго
Струмица
14.04.2017
13.02.2004
41.441441
22.64183
13925
друго
Македонски Брод
02.06.2018
01.06.2018
41.5124006
21.2159425
11359
друго
Куманово
с.Младо
20.04.2017
18.02.2004
42.1693333
21.8121435
11086
друго
Струга
с.Октиси
19.03.2017
18.02.2003
41.2301973
20.6094429
10254
друго
Гостивар
с.Мусинци
07.11.2016
05.06.2016
41.800911
20.914169
10213
друго
Велес
03.11.2016
02.02.2011
41.73
21.78
9031
друго
11.05.2016
10.05.2016
41
18
10812
друго
Скопје
29.01.2017
30.11.-0001
42.003812
21.452246
10714
друго
Битола
18.01.2017
13.02.2001
41.032799
21.34029
11276
сообраќај
Скопје
ул "Качанички пат"
05.04.2017
29.03.2017
42.0364487
21.3985616
9736
друго
Македонски Брод
13.08.2016
11.08.2016
41.5124006
21.2159425
10059
сообраќај
Битола
11.10.2016
10.02.2010
41.032799
21.34029
11349
друго
Скопје
17.04.2017
08.02.2004
42.003812
21.452246
11025
насилство
Македонски Брод
с.Шешково.
03.03.2017
02.02.2003
41.5124006
21.2159425
10921
дрога
Охрид
15.02.2017
14.02.2002
41.12162
20.819441
2083
друго
Македонски Брод
27.09.2012
26.09.2012
41.5124006
21.2159425
6040
друго
Пробиштип
10.11.2014
07.11.2014
42.0007459
22.1817702
14867
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
6463
друго
02.03.2015
01.03.2015
41
18
14866
друго
Велес
14.12.2018
13.12.2018
41.73
21.78
8211
друго
Прилеп
05.02.2016
04.02.2001
41.35173
21.56214
1304
насилство
Струга
с.Калишта
22.01.2012
19.01.2012
41.15
20.65
4292
кражба
Скопје
06.01.2014
04.01.2014
42.003812
21.452246
12374
сообраќај
Битола
бул "Крсте Мисирков"
20.10.2017
19.10.2017
41.0332105
21.3273145
1332
оружје
Прилеп
ул „Кеј 19 септември“
29.01.2012
28.01.2012
41.3517943
21.5618169
2109
кражба
Куманово
ул.„Димитар Влахов“
05.10.2012
04.10.2012
42.1367994
21.7218647
2662
сообраќај
27.01.2013
26.01.2013
41
18
16334
друго
Гевгелија
25.11.2019
23.11.2019
41.15
22.51
1733
кражба
Гостивар
с.Леуново
27.04.2012
18.01.2012
41.6955902
20.800158
863
кражба
Крушево
с. Житоше-ПС
19.11.2011
11.11.2011
41.3705595
21.2502223
4132
кражба
Гостивар
с.Топлица
13.12.2013
12.12.2013
41.800911
20.914169
633
кражба
Битола
09.10.2011
08.02.2010
41.032799
21.34029
985
кражба
Гостивар
с.Сретково
09.12.2011
08.02.2012
41.7057285
20.8459786
8611
кражба
Скопје
ул "Констатин Петковиќ"
18.03.2016
17.03.2016
42.0144499
21.5134039
4609
кражба
Охрид
с.Климештани
03.03.2014
02.03.2014
41.2561
20.7672
4258
насилство
Крива Паланка
31.12.2013
30.12.2013
42.2173226
22.28609
5647
оружје
Гостивар
с.Градец
30.08.2014
29.08.2014
41.896391
20.9049833
7456
насилство
Тетово
с.Волковија
28.09.2015
27.09.2015
41.8638938
20.9961161
4858
кражба
Демир Хисар
с.Бабино
08.04.2014
03.12.2004
41.2994
21.0797
5996
кражба
Скопје
ул.„Никола Тесла“
28.10.2014
27.10.2014
42.0044593
21.4107444
8685
насилство
Тетово
с.Челопек
27.03.2016
26.03.2016
41.9310298
21.0147445
8977
насилство
Скопје
ул."Тодор Чангов"
29.04.2016
28.04.2016
41.9785732
21.4858507
7151
насилство
Гостивар
с.Сретково
25.07.2015
24.07.2015
41.705
20.8456
4000
кражба
Прилеп
24.11.2013
23.11.2013
41.35173
21.56214
7304
кражба
Битола
ул."Буковски Мост"
23.08.2015
21.08.2015
41.0098041
21.3478474
215
кражба
Скопје
с.Црешево
26.07.2011
24.07.2011
42.0508
21.5097
7409
кражба
Тетово
с.Стенче
19.09.2015
18.09.2015
41.8758325
21.0020772
1048
кражба
Тетово
с.Брвеница
16.12.2011
15.12.2011
41.9666667
20.9833333
7851
насилство
Демир Хисар
с.Жван
08.12.2015
07.02.2012
41.2873643
21.1183219
5683
кражба
Гостивар
с.Чајле
08.09.2014
07.09.2014
41.804261
20.9312907
7510
насилство
Струга
с.Радожда
08.10.2015
07.02.2010
41.1036884
20.6333106
1468
друго
Тетово
с.Брвеница
21.02.2012
20.02.2012
41.9666667
20.9833333
8023
кражба
Прилеп
с.Волковија
02.01.2016
15.12.2015
41.35173
21.56214
13230
кражба
Тетово
с.Вратница
21.03.2018
19.03.2018
42.00864
20.974159
4447
насилство
Тетово
с.Вратница
08.02.2014
07.02.2002
42.141462
21.1160864
13659
сообраќај
Скопје
04.05.2018
03.05.2018
42.003812
21.452246
13251
сообраќај
Скопје
23.03.2018
22.03.2018
42.003812
21.452246
370
кражба
Струмица
с.Бајково
25.08.2011
24.02.2008
41.4175951
22.9293386
2316
насилство
Скопје
ул „Првомајска“
20.11.2012
19.11.2012
41.9584515
21.4735688
1860
кражба
Тетово
с.Челопек
04.07.2012
03.07.2012
41.9310298
21.0147445
1803
кражба
Скопје
ул „Париска“
08.06.2012
06.06.2012
42.0004079
21.4008863
3760
кражба
Дебар
с.Лактиње
06.10.2013
05.10.2013
41.52
20.53
6120
насилство
Тетово
с.Волковија
04.12.2014
03.12.2014
41.8633
21
5533
кражба
Скопје
бул „Февруарски Поход“
04.08.2014
02.08.2014
41.9840341
21.4832181
6109
кражба
Тетово
с.Врапчиште
26.11.2014
25.11.2014
41.8384178
20.8858003
1837
кражба
Скопје
ул „Хаванска“
27.06.2012
25.06.2012
42.0011869
21.3985622
3909
кражба
Струга
с.Вишни
05.11.2013
04.11.2013
41.1775
20.6788889
5614
друго
Гостивар
с.Дебреше
25.08.2014
24.08.2014
41.8175
20.8806
4695
кражба
Скопје
ул „Маџари“
19.03.2014
18.03.2014
42.0054763
21.5036881
4696
кражба
Скопје
ул „Васил Чакаларов“
19.03.2014
18.03.2014
41.9943531
21.4184421
3737
кражба
Берово
01.10.2013
30.11.-0001
41.71
22.85
3978
кражба
Тетово
с.Групчин
21.11.2013
19.11.2013
42.00864
20.974159
2779
кражба
Струга
с.Враништа
19.02.2013
18.02.2013
41.211667
20.664167
6411
насилство
Скопје
с.Орешани
18.02.2015
17.02.2015
41.8986
21.6036
2901
кражба
Битола
с.Буково
14.03.2013
13.02.2003
41.032799
21.34029
5544
сообраќај
Гостивар
ул „Беличка“
07.08.2014
06.08.2014
41.8
20.916667
2497
кражба
Скопје
с.Говрлево
24.12.2012
23.02.2012
41.9335125
21.3452391
2277
насилство
Скопје
ул „Шуто Оризари“
09.11.2012
06.11.2012
42.0365165
21.4258397
3151
кражба
Скопје
ул „Коста Новаковиќ„
07.05.2013
06.05.2013
42.003812
21.452246
3615
насилство
Ресен
с.Дрмени
04.09.2013
03.09.2013
41.0889
21.0122
543
насилство
Прилеп
с.Стровија
26.09.2011
25.02.2009
41.5641596
21.4111932
2735
насилство
Охрид
с.Издеглавје
08.02.2013
07.02.2013
41.3368769
20.8262346
1310
кражба
Скопје
ул „Коста Кирков“
23.01.2012
22.01.2012
41.9963162
21.4236226
3724
насилство
Струга
с.Октиси
29.09.2013
27.09.2013
41.1775
20.6788889
4556
кражба
Гостивар
25.02.2014
24.02.2002
41.800911
20.914169
5600
насилство
Струга
19.08.2014
15.11.2013
41.1775
20.6788889
6570
кражба
Скопје
с. Добри
22.03.2015
21.03.2015
42.0184931
21.4455539
5982
кражба
Гостивар
с.Долна Бањица
24.10.2014
23.10.2014
41.783333
20.9
3126
кражба
Куманово
с.Арачиново
29.04.2013
19.02.2013
42.13337
21.72584
3548
друго
Кичево
19.08.2013
18.08.2013
41.5177778
20.9655556
16033
друго
Прилеп
22.10.2019
07.05.2018
41.35173
21.56214
14763
друго
23.09.2018
22.09.2018
41
18
5382
друго
Охрид
05.07.2014
04.07.2014
41.12162
20.819441
4642
друго
Гевгелија
09.03.2014
08.03.2014
41.15
22.51
14268
документи
Прилеп
10.07.2018
09.07.2018
41.35173
21.56214
16539
друго
Скопје
ул."М.Т.Гологанов"
18.12.2019
18.12.2019
42.003812
21.452246
14157
друго
26.06.2018
25.06.2018
41
18
14194
друго
27.06.2018
26.06.2018
41
18
14749
друго
13.09.2018
30.11.-0001
41
18
14750
друго
14.09.2018
30.11.-0001
41
18
14895
друго
10.01.2019
09.01.2019
41
18
14126
друго
23.06.2018
22.06.2018
41
18
14149
друго
24.06.2018
23.06.2018
41
18
14769
друго
27.09.2018
30.11.-0001
41
18
12895
кражба
Струмица
ул."Ленинова"
22.01.2018
21.01.2018
41.441441
22.64183
2085
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2086
сообраќај
27.09.2012
26.09.2012
41
18
2084
друго
27.09.2012
26.09.2012
41
18
386
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
387
друго
Прилеп
28.08.2011
27.08.2011
41.35173
21.56214
388
друго
28.08.2011
27.08.2011
41
18
12340
друго
Гостивар
с.Стајковци
15.10.2017
14.10.2017
41.800911
20.914169
12341
друго
Прилеп
ул."Републиканска"
15.10.2017
14.10.2017
41.3435519
21.5581475
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL