Карта на криминалот на Македонија
Сега кодот е отворен за сите. Придонеси!
Дома | Сите | Филтрирај | Податоци | Контакт | За нас sq en mk
Карта на криминалот на Македонија
Симнете ги сите податоци
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
search-icon
опис:
id вид град адреса датум(обј.) датум г. шир. г. дол. опис

Избриши засекогаш?

Сменете ги вредноститевид:
град:
адреса:
датум(обј.):
датум:
Точни г.шир/г.дол.
г. шир.:
г. дол.:
опис:
2022
оружје
Велес
с.Нежилово
17.09.2012
02.08.2012
41.65
21.4533
4326
оружје
Скопје
ул „Јосиф Ковачев“
14.01.2014
13.01.2014
42.0053654
21.3568226
4582
оружје
Охрид
27.02.2014
25.12.2013
41.12162
20.819441
5606
оружје
Скопје
ул „Козле“
21.08.2014
19.08.2014
41.995078
21.3945247
743
оружје
Куманово
с.Черкези
31.10.2011
30.10.2011
42.1358333
21.7180556
4583
оружје
Битола
27.02.2014
18.12.2013
41.032799
21.34029
5607
оружје
Скопје
21.08.2014
20.08.2014
42.003812
21.452246
6631
оружје
Тетово
ул.„Маршал Тито“
03.04.2015
02.04.2015
42.0065989
20.9793361
7399
оружје
Тетово
17.09.2015
16.09.2015
42.00864
20.974159
9447
оружје
Скопје
ул."Џон Кенеди"
13.07.2016
12.07.2016
42.0134036
21.4388806
12775
оружје
Скопје
с. Морани-Скопје
01.01.2018
31.12.2017
41.9334361
21.5201247
14567
оружје
Штип
ул "Штипска"
11.08.2018
10.08.2018
41.75
22.2
16615
оружје
Тетово
с.Добарце,тетовско
28.12.2019
27.12.2019
42.00864
20.974159
3304
оружје
Кавадарци
с.Раец
17.06.2013
16.06.2013
41.411192
21.9982338
3560
оружје
Тетово
21.08.2013
20.02.2008
42.00864
20.974159
8936
оружје
Скопје
бул."Кузман
25.04.2016
24.04.2016
41.9929026
21.4432013
16616
оружје
Тетово
с.Добарце,тетовско
28.12.2019
27.12.2019
42.00864
20.974159
17384
оружје
Скопје
ул."Мајка Тереза"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
1769
оружје
Ресен
04.05.2012
04.05.2012
41.0889
21.0122
2793
оружје
Скопје
ул „Лука Геров“
21.02.2013
20.02.2013
42.0186299
21.3546431
3049
оружје
Тетово
с.Лешок
15.04.2013
15.04.2013
42.00864
20.974159
5097
оружје
Куманово
с.Церово
13.05.2014
04.02.2014
42.13337
21.72584
12777
оружје
Берово
с. Будинарци-Берово
01.01.2018
31.12.2017
41.763584
22.7746064
17385
оружје
Скопје
ул."Јужен булевар"
21.03.2020
20.03.2020
42.003812
21.452246
746
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
01.11.2011
31.10.2011
42.0023918
21.4001763
1514
оружје
Скопје
с.Петровец
11.03.2012
10.03.2012
41.9333333
21.6166667
5098
оружје
Скопје
с.Волково
14.05.2014
14.05.2014
42.0417684
21.347267
6378
оружје
Скопје
ул.„Џон Кенеди“
09.02.2015
08.02.2015
42.0135447
21.4403626
12778
оружје
Кочани
с.Зрновци
01.01.2018
01.01.2018
41.854056
22.4438316
14570
оружје
Гостивар
с.Здуње
11.08.2018
10.08.2018
41.795391
20.8776441
747
оружје
Скопје
ул „Павле Илиќ“
01.11.2011
31.10.2011
42
21.4333333
5099
оружје
Скопје
ул „Џон Кенеди“
15.05.2014
14.05.2014
42.0134036
21.4388806
6379
оружје
Куманово
ул „Тоде Думба“
09.02.2015
08.02.2015
42.1238547
21.7296484
9963
оружје
Скопје
ул "Охридска"
27.09.2016
26.09.2016
41.9939982
21.4452723
1004
оружје
Тетово
ул.„Маршал Тито“
11.12.2011
10.12.2011
42.0078846
20.9754233
4844
оружје
Куманово
ул.„Илинденска“во слаткарницата „Грин“
06.04.2014
05.04.2014
42.135833
21.718056
9964
оружје
Скопје
ул."Козле"
27.09.2016
27.09.2016
41.9952889
21.3940332
10732
оружје
Скопје
ул "Натанаил Кучевишки"
20.01.2017
19.01.2017
42.0322282
21.4456928
10988
оружје
Прилеп
25.02.2017
24.02.2017
41.35173
21.56214
17900
оружје
Битола
ул."Јоска Јорданоски"
01.06.2020
30.05.2020
41.032799
21.34029
1005
оружје
Скопје
с.Тисовица
12.12.2011
11.12.2011
41.8208
21.5394
4333
оружје
Скопје
ул „Ѓорче Петров“
15.01.2014
14.01.2014
42.0432847
21.3449115
1006
оружје
Скопје
12.12.2011
11.12.2011
42.003812
21.452246
2542
оружје
Дебар
31.12.2012
31.12.2012
41.52
20.53
5870
оружје
Гостивар
08.10.2014
07.10.2014
41.800911
20.914169
3311
оружје
Куманово
с.Никуштак
18.06.2013
16.06.2013
42.13337
21.72584
6383
оружје
Прилеп
с.Тработивиште
09.02.2015
02.09.2014
41.35173
21.56214
10223
оружје
Битола
ул "Владимир Назор"
04.11.2016
04.11.2016
41.0311589
21.3316619
2032
оружје
Куманово
18.09.2012
29.08.2012
42.13337
21.72584
5616
оружје
Скопје
ул „Наум Охридски“
25.08.2014
23.08.2014
41.9973462
21.4279956
6128
оружје
Тетово
ул.„Благоја Тоска“
14.12.2014
13.12.2014
42.0101219
20.9788594
6384
оружје
Делчево
09.02.2015
02.11.2014
41.9666667
22.7666667
6640
оружје
Тетово
03.04.2015
02.03.2015
42.00864
20.974159
6896
оружје
Тетово
с.Пршовце
28.05.2015
27.05.2015
42.0836
21.0614
11760
оружје
Скопје
с.Грчец
20.06.2017
19.06.2017
41.971385
21.3333152
4081
оружје
Куманово
с.Романовце
06.12.2013
06.02.2012
42.13337
21.72584
7153
оружје
Струга
с.Велешта
26.07.2015
25.07.2015
41.240833
20.643889
7921
оружје
Свети Николе
с.Бекирлија
18.12.2015
15.05.2015
41.6795514
21.9395802
11505
оружје
Скопје
бул."Јане
14.05.2017
13.05.2017
41.9879816
21.4521104
12017
оружје
Кочани
с.Теранци
29.07.2017
28.07.2017
41.8513066
22.3531494
754
оружје
Ресен
с.
01.11.2011
23.10.2011
41.0889
21.0122
2546
оружје
Куманово
31.12.2012
24.12.2012
42.13337
21.72584
4082
оружје
Гостивар
06.12.2013
05.12.2013
41.800911
20.914169
7410
оружје
Скопје
19.09.2015
18.09.2015
42.003812
21.452246
8946
оружје
Скопје
бул."Видое
26.04.2016
25.04.2016
42.003812
21.452246
10226
оружје
Свети Николе
с.Богословец
04.11.2016
03.11.2016
41.7734861
22.0215547
10482
оружје
Пробиштип
22.12.2016
21.12.2016
42.0007459
22.1817702
12274
оружје
Скопје
ул."Коле Неделковски"
11.10.2017
10.10.2017
42.0008274
21.4234173
13042
оружје
Валандово
с.Костурино
19.02.2018
30.12.2017
41.3169444
22.5611111
13554
оружје
Скопје
25.04.2018
24.04.2018
42.003812
21.452246
14066
оружје
Гостивар
19.06.2018
13.06.2018
41.800911
20.914169
755
оружје
Куманово
01.11.2011
31.10.2011
42.13337
21.72584
5107
оружје
Скопје
ул „Московска“
19.05.2014
18.05.2014
42.0007318
21.3895226
5619
оружје
Скопје
ул.„Ѓорче Петров“
26.08.2014
25.08.2014
42.0432847
21.3449115
6643
оружје
Охрид
04.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
8179
оружје
Струга
с. Ново село
02.02.2016
01.02.2016
41.2370218
20.6969744
17139
оружје
Скопје
ул."Женевска"
28.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
1012
оружје
Скопје
ул.„Венјамин Манчуковски“
12.12.2011
11.12.2011
42.0531465
21.4180022
3316
оружје
Тетово
с.Желино
18.06.2013
17.06.2013
42.00864
20.974159
3828
оружје
Скопје
с.Виниче
25.10.2013
24.10.2013
42.003812
21.452246
12788
оружје
Скопје
с.Вражале
05.01.2018
04.01.2018
42.003812
21.452246
501
оружје
Прилеп
ул.„Ефтим Спространов“
16.09.2011
15.09.2011
41.35173
21.56214
1525
оружје
Тетово
с.Доброште
13.03.2012
12.03.2012
42.104853
21.0788277
3829
оружје
Куманово
25.10.2013
24.10.2013
42.13337
21.72584
4341
оружје
Скопје
ул.„11-ти Октомври“
18.01.2014
17.01.2014
41.990799
21.4351972
11253
оружје
Скопје
31.03.2017
30.03.2017
42.003812
21.452246
12789
оружје
Гостивар
с.Долна Бањица
05.01.2018
04.01.2018
41.7837236
20.9014868
1270
оружје
Скопје
ул.„Финска“
15.01.2012
14.01.2012
42.0055887
21.5100306
2806
оружје
Скопје
ул „Славка Димкова“
26.02.2013
25.02.2013
41.9973462
21.4279956
1015
оружје
Македонски Брод
ул.„Гоце Делчев“
13.12.2011
12.12.2011
41.5139805
21.2171974
2295
оружје
Гостивар
с.Горно Косоврсти
15.11.2012
14.11.2012
41.800911
20.914169
3319
оружје
Тетово
с.Одри
18.06.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
7415
оружје
Свети Николе
21.09.2015
30.11.-0001
41.8666667
21.95
9975
оружје
Скопје
ул "Миле Поп Јорданов"
28.09.2016
28.09.2016
41.9948076
21.4031965
13303
оружје
Скопје
улица "Васил Чакаларов"
28.03.2018
28.03.2018
42.003812
21.452246
760
оружје
Гевгелија
02.11.2011
02.11.2011
41.15
22.51
1784
оружје
Скопје
ул.„Ѓорче Петров„
30.05.2012
29.05.2012
42.0432847
21.3449115
3064
оружје
Струмица
с.Раштани
16.04.2013
15.04.2013
41.441441
22.64183
3832
оружје
Скопје
бул „Партизански Одреди“
25.10.2013
24.10.2013
42.003812
21.452246
5112
оружје
Скопје
бул „Видое Смилевски-Бато“
22.05.2014
16.05.2014
41.9826484
21.4810239
7160
оружје
Куманово
ул "Тоде Мендол"
28.07.2015
28.07.2015
42.1267882
21.7088354
11512
оружје
Тетово
с.Сараќино
14.05.2017
13.05.2017
41.9821281
21.042315
15864
оружје
Скопје
ул."Бајрам Шабани"
05.10.2019
04.10.2019
42.003812
21.452246
249
оружје
Тетово
ул.„107“
30.07.2011
29.07.2011
42.0852515
21.0681576
761
оружје
Тетово
02.11.2011
01.11.2011
42.00864
20.974159
1017
оружје
Скопје
ул.„Елисие Поповски Марко“
13.12.2011
12.12.2011
41.9904297
21.4165585
7161
оружје
Гостивар
28.07.2015
27.07.2015
41.800911
20.914169
506
оружје
Скопје
ул.„Маџари“бб во КАМ маркет
17.09.2011
16.09.2011
42
21.4333333
1530
оружје
Охрид
15.03.2012
14.03.2012
41.12162
20.819441
763
оружје
Битола
с.Секирани
02.11.2011
01.11.2011
41.1225
21.2653
3067
оружје
Тетово
ул „Иво Лола Рибар“
17.04.2013
17.04.2013
42.00864
20.974159
4603
оружје
Кичево
02.03.2014
26.02.2013
41.5177778
20.9655556
8443
оружје
01.03.2016
22.12.2015
41.49205
22.09354
9979
оружје
Тетово
с.Челопек
29.09.2016
28.09.2016
41.9310298
21.0147445
17659
оружје
Скопје
с.Глумово
10.05.2020
09.05.2020
42.003812
21.452246
252
оружје
Прилеп
с.Обршани
30.07.2011
30.07.2011
41.2815166
21.3634975
4348
оружје
Македонски Брод
19.01.2014
16.01.2014
41.5124006
21.2159425
12540
оружје
Скопје
бул."Партизански
19.11.2017
18.11.2017
42.0032847
21.394545
13308
оружје
29.03.2018
28.03.2018
41.49205
22.09354
17148
оружје
Скопје
бул."Св
29.02.2020
28.02.2020
42.003812
21.452246
6909
оружје
Скопје
ул."Борис Сарафов"
30.05.2015
29.05.2015
41.9973462
21.4279956
9981
оружје
Скопје
29.09.2016
28.09.2016
42.003812
21.452246
15101
оружје
Струга
село Велешта
09.06.2019
29.01.2019
41.1775
20.6788889
3070
оружје
Скопје
ул.„Брсјачка Буна„
18.04.2013
18.04.2013
42.003812
21.452246
4094
оружје
Скопје
ул.„Методија Митевски“
08.12.2013
07.12.2013
42.003812
21.452246
10750
оружје
Прилеп
22.01.2017
21.01.2017
41.35173
21.56214
11262
оружје
Скопје
бул."Партизански
02.04.2017
01.04.2017
42.0032847
21.394545
15614
оружје
Битола
08.09.2019
08.09.2019
41.032799
21.34029
3839
оружје
Велес
27.10.2013
26.10.2013
41.73
21.78
4351
оружје
Скопје
ул „Зендел Џемаил“
21.01.2014
19.01.2014
41.9973462
21.4279956
6143
оружје
Крушево
с.Локвени
21.12.2014
20.12.2014
41.3992
21.3083
6655
оружје
Охрид
05.04.2015
04.04.2015
41.12162
20.819441
7935
оружје
Скопје
бул "Партизански Одреди"
21.12.2015
20.12.2015
42.0032847
21.394545
8959
оружје
Охрид
с. Црвена
26.04.2016
31.01.2016
41.12162
20.819441
13311
оружје
Куманово
с.Кшиње
30.03.2018
29.03.2018
42.13337
21.72584
14335
оружје
Битола
улицата "Партизанска"
22.07.2018
21.07.2018
41.024006
21.3232956
Прикажани се до 30 ставки од стр:
|<< < 604 605 606 607 608 609 610 611 612 613 > >>|
© Copyright 2012 - 2020 Дамјан Темелковски GNU GPL